20179
-
Ronnie17 #11753 vagy az SX4 wrc??? -
Ronnie17 #11752 a #11691-es kommentben látható EVO letölthető már valahonnan? -
#11751 Azt már felraktam elméletileg.Beraktam a z.dll fájlt a plugins mappába. -
Ronnie17 #11750 atiwrc nagyon szépen köszi a helpet!!! pacsi. -
atiwrc #11749 A Zmodeler fixet rakd fel hátha az a baj.
A rallysimfanson fennvan a letöltésekbe. -
#11748 Sziasztok!!
Az miért van, hogy a rallysimfans pluginon kiválasztok pl egy Renoult clio S1600-ot és amikor betölti a pályát akkor kilép a játékból.
Segítsetek pls me nem akarok alap autókkal menni.
Köszi!! -
atiwrc #11747 http://www.hrcmod.extra.hu/FinlandGravelMod1.0.zip
http://users.tpg.com.au/steely01/RBR/RBRWRONG+TYRE.exe -
Ronnie17 #11746 sziasztok. tudna valaki egy linket adni ahonnan le tudom tölteni a finland gravel modot, és a hozzá tartozó gumi választó programot?? ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!! előre is tengermély THX. hali. -
Solt #11745 Köszi! -
Calogeero #11744 Hello! Igen oda kell regisztrálni. -
Solt #11743 Szevasztok! Gondoltam kipróbálom a plugint. Letöltöttem, bemásoltam, indítanám, de regisztrációt kér. Na most a rallysimfans oldalán csak a fórumba találtam regelési lehetőséget. Oda kell regelni? Illetve, hogy lehet az, hogy egyszercsak 5 sebességes lett a subarum? :)) -
#11742 Jól néz ki grat és pluginon fent lesz majd ? -
atiwrc #11741
-
#11740 ...még van baj látom :)) -
atiwrc #11739 http://hrcmod.extra.hu/palya.wmv -
#11738 Jahh! Itt néz körül:Rally
Egyébként én sem értem:D -
#11737 nem értem minek. -
#11736 Valaki tud magyarositást a játékhoz???? -
#11735 25ből 2600XT, ebből van AGP és PCI-E verzio is. Csak DDR3 memoriásat vegyél, ddr2-s kuka (pci-e verzio 17-18ezer, az AGP-s 20-24ezer) -
#11734 Srácok a Peugeot 307-hez nem tud valaki aszfalt meg murva beállítást ? -
#11733 fel instalálja de utánna nem lehet e next re kattintani csak h back... rákattintok és elinditom a játékot de nincs benne lada..:S:S:S -
#11732 de a richard burnd mappába??? már leszedtem
-
vftsforever #11731 Felül kattints a LADA MOD-ra, és csak fel kell telepíteni aztán tolhatod is. -
#11730 hi h kell berakni a lada módot?:) linkeltek vmi F.A.Q.??:) -
vftsforever #11729 LFS kár, hogy nem moddolható amúgy. Jó ez a lada ígyis-úgyis, csak menne:S -
#11728 így van, a hátsókerekes hajtás megcsinálásához trükközni kellett, mert nem támogatja...a legjobban a Volvo van megcsinálva, az nagyon élvezetes RWD lett...miután belenéztem, a különbség a ladához képest a setup-ban van, a diff zárak máshogy vannak beállítva, ezért élvezetesebb...a ladánál az összeset 50%-ra állítottam a sperdifi miatt, de úgy látszik ezt nem adja jól vissza a program...szóval lehet a Ladánál is kisérletezgetni a diffik beállításával és akkor élvezetesebb-élethűbb lehet...esetleg meg lehet nézni a Volvo-nál hogy van beállítva :)) -
#11727 Sajna ez a játék belső fizikájának az oka. Nem kezeli rendesen a hátsókerekes kocsikat. Alapvetően 4 kerekes modellezés van benne. -
#11726 hát amikor én csak azzal gyakoroltam egyáltalán nem volt ilyen érzésem:P picit gyengus a kocsi néha,és be kell lengetni,de csak módjával,mert ha kitör a segge akkor nincs viszaút:D -
vftsforever #11725 Az lessz szerintem.
Na, de hogy a játékról is szó legyen: a Ladák elég furán mennek, nem? Olyan nem igazi hátsókerekes érzete van, mintha elsőkerekes lenne néha -
#11724 7600gt kijön belőle -
vftsforever #11723 Ati megsem fordult a fejemben az RBR miatt:)Én geforce 7600-7800-ra gondoltam ha kiadja a költségvetésből. -
#11722 komolyabb semmképp sem,szerinte nvidiába gondolkozz,új agp-s atikhoz eleve nincsen rendes driver -
vftsforever #11721 Hát nem tervezem egy darabig a gp vásárlást... AGP-s alaplapom van. 25eHUF-ból aszittem kijön egy komolyabb kártya is. -
#11720 hasokáig nem veszel új gépet és agp-s lapod van szerintem 6600gt,persze csak ha nem legújabb játékokkal akarsz játszani,de ezt szerintem kérdezd meg milyen gépet vagyek most topikban -
vftsforever #11719 Amit komolyan megvennék ha nagyba tolnám multiba, az ez 100%, és nagy valszínűséggel a lfs. Semmi mást, egy nfs-nek nincs semmi értelme 15ezerért. Kapok 25rugót kártyára, milyet érdemes venni? -
Solt #11718 Ezt már megvitattuk párszor, de a lényeg az, hogy vannak játékok amiket illik megvenni. Amúgy is kevés szimulátor van, ha azt is törve játsszuk, egyre kevesebb lesz. Autós téren pl egy RBR, LFS, RFactor, GTR2 játékokat illik megvenni... :) -
#11717 az kka ehez a játékhoz,már írták páran,hogy szenvednek vele,inkább 6600gt,olcsó és kurvajó kártya ha még árulnák meg sli-s lapom lenne vennék mégegyet a gépbe,és nem vennék újat pár évig -
vftsforever #11716 Te lehet bankot raboltál:D De amúgy neked nem lenne jobb ingyen ha kicsit szenvedni kell vele, mint 10rugóért?:)De becsülendő, hogy megvetted. -
#11715 Nekem is megvan! Eredeti, Sőt az RFactor és a Race 07-is.. Szóval nekem ne mond:D -
vftsforever #11714 Ez a játék 1000HUF, annyit simán megér amúgy