Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
Dattol progival

az is fenn van a bh-n.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

A hangokat, amik a bh-n vannak fent azokat hogy lehet belerakni?
csm
eztmondom énis, bár kormánnyal tolom. mentem már betonon nem 1x a valóságban is versenyen, ralliautóval, és nem mondom h könnyebb, de meg lehet fogni

BMW 325 iX Rallye Car :)

bestGP
alapba billel nehéz menni...
nemhogyaszfalton
alandoan tolja az elejet hameg kicszsik nemlehet viszafogni
hamegsikerul akkor beindul a pendulum😄 forox mint kurva a lavorba (alias cigány 😄)

hüje vagy hamán szép nem!4

készülõben van... de hogy mikor jön ki rejtély...
Citroen C2 S1600-as nincs hozzá???
csm
betonon menni nem az rbr erõssége. pl a bmwnek is ha 1x befordul a hátulja ellentkormányzok, de már meg se lehet foni a kocsit. ez messze nem valósághû 😞

bardocz
én a francia pályákat ugy elcsesztem hogy ott minden javítást már egybe csináltam és vagy 20 percel léptem túl az idõlimitet
Glpetyus
majd beleszoksz' 😊

...emlékszem mekkora "májernek" éreztem magam,amikor 7 perc valamennyit mentem a francia Joux Plane pályán...Most meg 5:18,és ez még mindig lóf@sz 😊

bardocz
hát kb a fékkel adom gázt 😄 na meg így a fék se fog ugy felfõ a motor meg minden 😄 ezért cseszetm el francia rallyt teljesen...
Glpetyus
Már mér' ne lehetne?
Ne bénázz 😛

bardocz
😄 mint a collin mc'rae rallyban 😄rosz pillanatban adsz egy padlógázt az autó meg elkezd pörögni kár hogy annka a játéknak nincsen fizikája^^

ma mentem elöször ausztrál pályán és az az ugrató az ehyik szakaszon nagyon keény 😄
igazából a hátsókerekes autónál ne is akarjon senki kéziféket használni... gázzal kell kormányozni és fordulni... 😄
bardocz
szerintem a játék saját fizikájában se a legjobb bár a legjobb amit edig láttam bármelyik rally szimulátorba de engem még mindig az zavar hogy a gépemnek saját lelke van és ha nem nyomona gázt akkor is 120-al megy a kocsi így meg plána nem lehet irányítani
JuanG
hát használható kézifék nem lesz 😞...kivitelezhetetlen jelenleg...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

csm
egy jó skin, használhatóbb kézifék, és jó lesz. no meg egy skin 😄
de eddig nem is tudtam errõl, örülök neki, köszi h beszúrtad.

bardocz
há cigány a sztár!!!<#idiota>nem tudtam hogy van de ha nem lenne akkor is kéne csinálni az a acsávó nagggyon naggggy arcc<#buck>nem tom melyik oldalon vlt egy nyilatkozata szétröhögtem az agyam xDna meg a hátsó kerekes bmw az isten😄meg a ladaaa 😄DDd
Több wrc skint már nem gyártok az idén estleg ha kijönne a micu arra megcsinálom spicit 😊

A ladát még meggondolom 😉

Egy ocsmáyn bmw-t csinált egy csávoka még fizikát is probált alá de nekem nagyon nem jött be.

Egyébként bardocz honan szedted hogy van cigi féle bmw?

bardocz
télleg cigány bmw-jét le lehet vhonnan szedni?
bestGP
vagy cigányzsiguli,sóvári...
ezeket is kéne gyártani mint a fókuszra meg a többi autóra a sok skint ^^

Rendben Öcsi wörk in progressz!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

arty
thx!

viszont akkor még megvárom juanG változatát, hiszen már oly közel a megjelenés ;-)

Forza.

Ja, meg VFTS modell...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
próbálkoztam különben a hétvégén a ladával, de nem jutottam elõrébb, úgyhogy a murvás viselkedés marad...az aszfaltossal még kell kezdenem valamit mert trééé, de ha sikerül valamit összehozni akkor mehet publikusba sztem...valami Öcsi-s skin kéne még rá...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Glpetyus

arty
megszánsz? 😊

Forza.

A magyar importörtöl tölem 😉

arty
honnan van nektek ladátok ?? 😊

Forza.

Glpetyus
cars.ini fájlban egyszerüen egy másik helyére rakod.

bestGP
megelégelt a gép :|

nah légyszi valaki
hogykel a ladát áttenni más autó hejére? mert az MG hején van..

bardocz
létezik hogy a játék magától szintet lép vagyis nehétségi fokot mert angol meg japán rallyn 3-4 percel nyertem rookie-ba aztán ost meg szakszonként kapok egy percet<#szomoru1><#nemtudom>
Glpetyus
Igen,szerintem.

Glpetyus

Baze' mi lett ezzel az Imprezaval,úgy megy,mint a barom,230-at mentem vele 😄D

Nagyon fasza a mod,gratula mindenkinek aki közrejátszott benne.

A magyar bajnokságban pontosabban a cseh pluginban használhato fizikával megy.

bardocz
én a magyar bajnokságot hagyom a frmcaba mert csak kilépeget játék közben
lac coo
Az volt a ludas, közben rájöttem, de köszi szépen ! 😉Kemény a játék 3 pedállal ...De a motorféket elég gagyin számolja sajnos .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kaszi46
Lac coo már kérdezte, de nem kapott rá választ, és engem is érdekelne: a magyar bajnokság módosított fizikával megy? netán a massmoddal, vagy van másik fizikai mod is a játékhoz(nehogy az easy modot mondjátok😛)?

*Posse*T.W.D*

Met
EAX beállítások, akár a játékban akár a hangkártya tulajdonságainál?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Hangra semmi ötlet ?

Így nem tok játszani vele 😞(

Csinálj egy olyan profilt ahova a neved helyett a MULLIGATAWNY -t írod be és ott minden elérhetõ.

lac coo
továbbra sincs motorhangom a játékban..Csak a hajtás illetve a néhány efekt hangját hallom ..
Nem tudjátok mi lehet a baj ?

Korábban ha szoftveresre raktam a keverést akkor jó volt...

Valami csalás van , hogy az összes pálya elérhetõ legyen, illetve miért csak 3 autóm van a HRC-ben?

THX !

bardocz
igen 😄
csm
asszem save progress akart lenni 😄

Met
a mit?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
bazmeg de lám vagyok nem láttam a asva progresst... adjatok egy tockost
arty
grat srácok, ez a magyar bajnokság mod nagyon tetszik 😊 octavia jessz 😊 és a shine sem tulzás, nekem egyedül egy motorháztetõ nézet hiányzott pl. a belsõ középkamera helyett 😊

Forza.

bardocz
ööö mért van az hogy kezdtem egy bajnokságot angol rallyn mindenkit lealáztam kiléptem a játékból viszaklépek és sehol semmi kezdhetem elõröl
Daniel Brandon
Hát a bh-ra akartam de jó lenne ide is csak ide hogy kell feltenni

arty
najo, valaki moderáljon ki lécc 😊 sry!
ráadául sztem ez nem is az eredeti 😞

Forza.