Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!!!olvass vissza!!!

A ladát már le lehet tölteni? Ha igen, akkor honnan? Köszi!
JuanG
azt hittem a kerékmodell-re célzol (kinézet), erre mondtuk el már párszor hogy egyelõre nem sikerült 3d szinten editálni ezt a ladát...

a kerekeket sikerült kijjebb pozicionálnom, mert ez az autó fizikájában paraméterezhetõ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bestGP
konkrétan még senki nem válaszolt, de mindegy 😊

meg láttam kiszélesitett kerekeket is
de akkor ezexerint az semmi

hüje vagy hamán szép nem!4

JuanG
elmondtuk már párszor, hogy semmit...egyelõre...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bestGP
na, kerekekkel mitlehet kezdeni?
zsigulin

kösz

A VAZ2107.ini-ben találsz több paramétert, ennél a 3nál ird át a switchet false helyett true-ra

ja atiwrc akkor írd má le légy oly szives hogy hogyan lehet levenni a laáról a lökhárítókat

JuanG
jobb klikk "kép megjelenítése" ...

A kerék a fizika miatt lehet, de egyébként ne nézd hogy a menüben miylen, mert ott nekünk is szarul van de a játékba jó.

Nekem nem hoza be alineklt képeket gondolom az extra.hu miatt van

na a kerék kiáló gondot megoldottam!!!😊

ja meg van egy olyan golndom hogy betettem a ladát a játékba és a kerekek nekem kiálnak és amiket látok tõletek képeket azokon nem. Miért lehet ez?

ok köszike az nagyon szuper lenne!!!!

Lada lökös nélkül, nekem nem teszik hátulrol

Mégis meglehet csinálni majd leirom hogy de most nem érek rá.

wrx
Hali!
Billentyûvel játszom, valaki tud segíteni a beállításokban, vagy esetleg kész beállításokat küldeni?
Köszi!
wrx

Kék autó, arany felni...

kösz😞

azt amodellröl kéne de nem lehet sajna elvenni a lökösöket 😞

Valaki tudna nekem abban segíteni hogy a LADA skin-rõl hogyan tudom leszedni az elsõ és hátsõ lökhárítót?

Be lehet jol állitani a pedalt ami 1 és azt id ami 2 tengeyles.

bardocz
ööö szerintetek a kormány/pedál hibálya az hogyamikor padóig taposom a fékat akkor a beállításoknál a kis négyzeteknél 3-at megy fel?beállítani meg nem igazán lehet minden az y tegelyen van és nincs elég tengely....
bestGP
fu ez jolesz
csak valami felni kéne alá mertez elég ratyi
valaki mutatta h kilehet szélesiteni
az nem megoldható ezeknél is?

köszönöm...

www.smart-bus.hu

JuanG

Pos=0.339627 0.85163 -1.45
Target=0.339627 0.931643 -3.742547
Up=0.000000 1.000000 0.000000
Near=0.110100
FOV=1.658997

a pos= sorban a 3. értéket asszem ... hogy most csökkenteni vagy növelni kell nem tudom hirtelen, próbáld ki!

Sziasztok! Melyik sort és hogyan kell átírni az ini fájlban, hogy elõrébb tudjam állítani a belsõ kamerát? Köszi

www.smart-bus.hu

bardocz
szerintem ezek a ladák már agyon jók 😊)))ha tudnám hogyan kell berakni akkor azzal tolnám oda-visza 😄
JuanG
aha értem...mondjuk én a franciát murvásban nyomom 😊...

Na itt jol látszik hogy mennyivel keveseb fa van/ ez a kép amásik gépement ksézült/

Elsözör elnézést mindekitöl hog yszétnyujtoam topico de nics idöm kicsinyiteni.

Juan!

Ez még a régi fizik aaz othoni gépröl nem raktam át erre (még).

Ez a francia pályára iylen canaria rally-s valami, egy csomo fát eltüntettek de sajna bele lehet menni, ráadásul még az én video karim is eltünteni a megmaradt pár pálmafát, mert nem támoat valami, a másik gépen jo minden és ot is hiányzanak a fák, thát ök buherálták meg ho gyvlam látszodjon valami meg nem, nem az én videokártyám kavar.

Ez már majdnem kész van csak az üveg kell.

Áci eger rally.

JuanG
azért alakul 😊...de ha jól látom itt még a "régi" fizika van..

milyen pálya ez? francia vmi graf. update-el??

Készülgetnek a ladák.

Ez a lada modell elég tré képbõl probáltam megcsinálni et skint de nagoyn ratyi egy csomo dogot kelle nyujtanom öszsenyomnom meg igy ugy alakitgatni hogy jo legyen.

<#worship>
JuanG
az egy dolog, hogy esetleg késõbb lesz VFTS modell, de a fizika akkor is csak fabrikált, nem az igazi, mivel az RBR nagyon nem támogatja 😞

Daniel Brandon
és ha kijön a lada hová lessz feltéve. +kb mikor. vfts az kellene már. remélem majd egyszer vki megtudja oldani azokat a problémákat amik most jelentkeznek a szerkesztésnél!<#finom>

csm
😄

de azért a lada az lada.

BMW 325 iX Rallye Car :)

JuanG
átküldtem Ati-nak a ladafizikát, most már csak rajtuk múlik 😊)

jóvanna, kötekeggyé' 😄
csm
kilincsel elõre repülni azért tud 😛

BMW 325 iX Rallye Car :)

jóhogy a Ladákat nézték. Besenyei tud kilincsel elõre repülni, és gumit füstölni? 😄
bestGP
gaterék:| faterék 😄

bestGP
na ze a lada kép már jó
egészen jóóóóóó 😊

nagyon zembetünõ, hogy egy kis szélesítés mennyt dob
akár tölteni is lehetne😊

prológon énis voltam, gaterék lesznek az elõfutók holnap (ma) 😊

b-type
Hát ja mert Rovanpera kétszer körbe-körbe forgatta a Fabia-t a közönségnek 😊
De csapatásra a legjobb menet nekem a Botka Dávid-é volt, már sötétben ment, mégis nagyon keményen küldte (nagyon).
irigyellek hogy kint voltál, nekem sajna csak a tv jutott 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Prézli
Fárdt vok már... éedrkelt = érdekelt

Prézli
Én kinn is voltam (nem messze lakom a plázától) Rovanpera nagyon odatette a Skodát de Spitzmüller (ha jól tudom õ volt a micsuban) azé sztem jobban autózott. A szivatás az volt hogy egyszerre volt a Besenyi reptetése meg a Ladák és senkit nem éedrkelt a Besenyei 😊))

Ja-Ja még szép!<#taps><#eljen>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

b-type
Néztétek a Mecsek prolog-t?
Nagy ötlet a Sport1-tõl hogy nyomatják a hétvégén (<#eljen>)
Harri Rovanpera nagyon szépen csapatott a nézõknek 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Teljes verzióm van,de akkor is csak egy pár másodpercig veszi aztán megint F9-et kell nyomni,hogy fojtassa.<#fejvakaras>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

végül is annyira már ez sem rossz!
...legalább haladunk valamerre...
Kaszi46
Teljes verzóval.

*Posse*T.W.D*