Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kerekeket sikerült kijjebb pozicionálnom, mert ez az autó fizikájában paraméterezhetõ...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
meg láttam kiszélesitett kerekeket is
de akkor ezexerint az semmi
hüje vagy hamán szép nem!4
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nekem nem hoza be alineklt képeket gondolom az extra.hu miatt van
Mégis meglehet csinálni majd leirom hogy de most nem érek rá.
Billentyûvel játszom, valaki tud segíteni a beállításokban, vagy esetleg kész beállításokat küldeni?
Köszi!
wrx
Kék autó, arany felni...
csak valami felni kéne alá mertez elég ratyi
valaki mutatta h kilehet szélesiteni
az nem megoldható ezeknél is?
www.smart-bus.hu
Pos=0.339627 0.85163 -1.45
Target=0.339627 0.931643 -3.742547
Up=0.000000 1.000000 0.000000
Near=0.110100
FOV=1.658997
a pos= sorban a 3. értéket asszem ... hogy most csökkenteni vagy növelni kell nem tudom hirtelen, próbáld ki!
www.smart-bus.hu

Juan!
Ez még a régi fizik aaz othoni gépröl nem raktam át erre (még).
Ez a francia pályára iylen canaria rally-s valami, egy csomo fát eltüntettek de sajna bele lehet menni, ráadásul még az én video karim is eltünteni a megmaradt pár pálmafát, mert nem támoat valami, a másik gépen jo minden és ot is hiányzanak a fák, thát ök buherálták meg ho gyvlam látszodjon valami meg nem, nem az én videokártyám kavar.
Áci eger rally.

milyen pálya ez? francia vmi graf. update-el??
Ez a lada modell elég tré képbõl probáltam megcsinálni et skint de nagoyn ratyi egy csomo dogot kelle nyujtanom öszsenyomnom meg igy ugy alakitgatni hogy jo legyen.

egészen jóóóóóó 😊
nagyon zembetünõ, hogy egy kis szélesítés mennyt dob
akár tölteni is lehetne😊
prológon énis voltam, gaterék lesznek az elõfutók holnap (ma) 😊
De csapatásra a legjobb menet nekem a Botka Dávid-é volt, már sötétben ment, mégis nagyon keményen küldte (nagyon).
irigyellek hogy kint voltál, nekem sajna csak a tv jutott 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Nagy ötlet a Sport1-tõl hogy nyomatják a hétvégén (<#eljen>#eljen>)
Harri Rovanpera nagyon szépen csapatott a nézõknek 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
...legalább haladunk valamerre...