20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Finkoo
    ahogy gondolod... :D
    amúgy meg, hogy honnan nőtte ki magát... :S
  • atiwrc
    Az a gond hogy sztem már nemigen lesz eddy féle lancer wrc, egyhamar biztos nem, és nem várhatunk rá évekeig. A másik hogy a simfans innen nőtte ki magát, ide irosgatnak most páran.
    http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=100193&st=300
  • Finkoo
    azt hittem, ha nem megy a simfans akkor lesz itt egy kis élet, de tévedtem...

ati, király a spici, de én ezt a micut nem erőltetném, hátha kijön valami szebb...
  • cristof198411
    Sziasztok!
    Sikerült elinditanom az rsrb 3-at,és amikor belépek a játékba ot is vannak a kiválasztott autók :pl toyota selica stb..
    Amikor elinditom valamelyik pályát akkor a betöltés után állandóan kilép:(
    Tudnátok segiteni hogy van-e erre megoldás?
    A segitséget előre is köszi!
    Köszönöm az előző segitséget:)
  • atiwrc
    Az nem 3-as patch hanem az rsrbr3 azota már kijött a 4 meg talán a 2008is.
    Kell valami rsrbr exenek lennie azzal inditod és kiváalsztod mite telepitsen bele. Uj kocsi nincsen benne,csak azok amiket a bhról is letudol szedni sok fajta fizikával(pl clio, N3,A7,S1600,4wd ralylcross)Pályák is csak texturákban másak.

A simfans nem megy 7-e táján siekrül átköltözni az uj szerverre.
    Készül közben a hrc 08 wrc carpack.
  • cristof198411
    Sziasztok!
    Letöltöttem a 3-as patchet és föl is telepitettem!
    Elvileg igy több autónak és pályának kellene lennie,de mikor elinditom csak az alappályák és autók vannak!
    Tudna valaki segiteni hogyan inditsam el a patchet?
    A segitséget előre is köszi:)
  • Daniel Brandon
    Nemtudjátok mi újság a rallysimfans oldallal....mert nemakar bejönni
  • bestGP

ááá

na ugylatom reinstall lesz a vöfti relase után :)
  • bardocz
    :-)
  • Csabesz6
    hát igen a bunkó sárga ladások:D
    [sárga BA3 owner:]]
  • bardocz
    Jah,sárga ladás el tudta volna engedni.De mégse tette,viszont volt,aki meg nagyon sportszerüen elengedte.
  • Solt
    Attól vagyunk emberek, hogy tudunk (állítólag) viselkedni. A másik is az eredményért küzd, és még mindig nem tehet róla, hogy elé került, ráadásul az saját osztályában ő is hajt a minél jobb eredményért... a többit leírtam...
  • arty
    azért csomoan nem engedték el ott sem, ahol lehetett :(
    én megértem, adrenalin ezerrel és akkor ilyesmi miatt bukja az eredményt...
  • csm
    de vedd figyelembe hogy ezek a havas részek osztrák rallik,akiket ők különösen utálnak (nem is ok nélkül)
  • bardocz
    Valahogy a feszültséget le kell vezetni,és mégse a szélvédőt kel betörni,hanem inkább anyázni meg mutogatni:D
  • Solt
    Azon van a lényeg, hogy hiába anyázol és mutogatsz, attól nem lesz hely, az előtted lévő meg nem szándékosan tart fel, hanem nem tud hova menni, ezért tartom gusztustalannak... ellenfelek, nem ellenségek... nyerni kell, de nem úgy, hogy a másikon áttaposok... sem fizikailag, sem "lelkileg"

Na off vége részemről, lenyugodtam! :)))
  • bardocz
    Azért olyan durva nekimenések nincsenek,meg azt tényleg nem kéne,de nekem az anyázással,meg mtogatással semmi gondom.Soha nem is volt,még ilyennel senki nem baszott fel,bezzeg lfs-ben a sok faszláma,na azok fel tudnak baszni:D
  • Solt
    Erről beszélek, köddé nem válhat az előtted lévő csak azért, mert Te megérkezel mögé... amikor lehet, úgyis lehúzódnak...
  • csm
    naigen,nekimenni nem fair,azt aláírom,én lerúgnám azt aki nekemjön szándékosan
  • Solt
    Nem nyilatkozom, mert nem ismerem a szitukat! :D
  • csm
    azért ne hasonlítsd a várost ehhez,ott nincs értelme ennek,itt viszont érthető ahol minden másodperc számít...
  • Solt
    Nagyon nincs igaza! Tulajdonképpen a kollégái, így nem lehet viselkedni, nehogy már ezt magyarázni kelljen! Az, hogy ideges, az természetes, én is káromkodnék, na de neki menni a másiknak, amikor az le sem tud húzódni, utána pedig átmutogatni, és közben folyamatosan átanyázni a másiknak, majd végül ezt a felvételt még át is adni, hadd lássa mindenki milyen fasza csávók vagyunk... ez több mint gusztustalan és erkölcstelen! Mit szólnál hozzá, ha ezt veled csinálja meg? Őrjöngjön utána a verseny rendezőinek... de nem a saját versenyző társait lökdösni csak azért, mert útban van. Hányinger ez a mentalitás...
  • bardocz
    Amúgy lfs-es nem emiatt van,ott nem én vagyok a hülye:D
  • bardocz
    Miért,szerinted nincs igaza?Csomó időt veszít azzal,hogy előtte szerencsétlenkednek,azért nehogymány egy LADA verje végig a mezőnyt,vagy akkor miért indulhatnak előtte?
  • bardocz
    Kemény:D
  • Solt
    Az idegesség igen, de ez a viselkedés nem! Mi lett volna, ha az ő háta mögött ezt egy WRC csinálja? Ő lenne az, aki mutogat hátra, hogy "hova a faszba menjek???"... ismerős mentalitás... tele van velük a város...
  • csm
    sietett volna , elvégre ő is időre megy,és ha feltartják,elbasz egy csomó időt,érthető az idegesség...
  • Solt
    Igaza vaaan? Már értem miért van sok konfliktusod LFS-ben! :D
  • bardocz
    Teljesen igaza van,kb én is ezt csináltam volna mindenhol.Elég szar lehet,amikor pár valódi amatőr miatt baszod el a szakaszodat.De a véga,"hát miaz,hogy egy gyorsaságinak vége van,ilyen nincsen bazmeg!":DD
  • GPx8
    Igazi bunyesz a csávó. Amúgy meg gondolom N-es autókat akart letolni. Csodálkozott, hogy nem húzódnak le a hóba... No comment.
  • Norbi1990
    Jah
  • Solt
    És amikor neki megy az előtte lévőnek úgy, hogy annak esélye sincs lehúzódni és közben folyamatosan anyázik? :)) Ááá...
  • Norbi1990
    Ez Nagyon komoly!!
    A végén mekkora már:"Hát de mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak??!Olyan nincsen!!!"
  • Solt
    Elég szánalmas... csoda, hogy nem zavarja őket, hogy ezt akár a versenyző társak is megnézhetik! Megértem, hogy a nyerni akarás... no, de mindennek van határa...
  • reaper4
    bazze ez nem gyenge...
  • Solt
    Tényleg jól mennek... de... :S

Ezt nézd végig...:(
  • bardocz
    Fú hogy bebassza a szélvédőt,amikor leáll a kocsi:O Attól függetlenül kurva jól vezetnek.De melyik videójukban nayáznak,amikor van előttük valaki?
  • Solt
    Nézd meg más videójukat is... utolérnek másik versenyzőket... látszik, hogy sokuk nem tud hova lehúzódni, de folyamatosan anyáznak mindketten... szerintem szánalmas a stílusuk!
  • bardocz
    Nagyon királyak mindketten,a navigátor szövege is odabasz:) Ahogy kiint a sofőr a közönségnek valami nagyszerü:)
  • Solt
    Megnéztem még pár videót róluk... nagyon ügyes, de nagyon parasztok mindketten!