20179
-
obe #11993 srácok..2 éve játszottam (volna) evvel a játékkal, akkor sajna nem volt kormányom hozzá..most vettem egy G 25-t, az lenne a kérésem hogy ha felrakom a játékot, milyen patch-et, grafikai tuning-ot, stb ajánlanátok hozzá..gondolok itt olyanokra hogy szebb cockpit, realisztikus hang,ilyesmire..nem akarom szétmoddolni, csak emlékszem hogy a grafika a vezetőnézetből elég szegényes volt, az autohangok sem a legjobbak voltak..egyszoval csak picivel szebbé szeretném tenni, tudom itt nem ez a fontos, de ha lehet szivesen csinosítanék rajta egy keveset..köszi előre is a segítségért -
#11992 hát az úgy volt hoy nincs :) csak akarok kicsit ladázni meg navhang :) -
#11991 :) -
#11990 lá lálálálálálá..... -
#11989 Rallyschool már meg is van?:) -
#11988 HELP!(köszi)
a magyarnavhangot ha kicsomagolom csak egy 60megás vmi van benne de semmi h hova rakjam vagy valami!és valaki tudna olyan cars mappát küldeni mélben amibe van lada mert azse sikerül sehogy...
ja persze megvan a játék :)KÖSZI! -
#11987 van hozzá elosztó..működik hát ez nagyon jó!!! éjjel nappal ezt nyomom :) 1be leszállok még :( -
#11986 megvettem a kormányt olyan a csatija mint a lan dugónak :( csak picibe stb... :) -
#11985 köszi! :) -
#11984 A H váltónak azt nevezik ami hagyományos stilusú:D Tehát végig kell tolni a kuliszákon a kart, olyan mint az utcai autoké.
-
#11983 találtam pár érdekes dolgot!megtudja vki mondani mi ez.: H váltó -
#11982 meg már 4játék jön :P -
#11981 öcsém gyüjtök a 12ezresre erre apám mivel állít be?.... :S
ma megnézem egy boltba a játékot 790!! :O
sztem nem drága... -
#11980 jaja! viszont nyugodtan töltsd le az összes rallys játékot, egyikse fog ennek a nyomába érni. Persze ha arcadozni akarsz akkor arra azért van jobb is. -
#11979 Hű!havernál játszottam a játékkal rohatt nehéz :) -
#11978 Logitech FormulaEX 12eFt-ért azt vedd -
#11977 köszi lemondtam róla.....sziasztok!
ui.:további jó játékot mindenkinek! -
Solt #11976 Ilyen szart akkor se vegyél meg! :) Nincs értelme, csak pénzkidobás! Hidd el... -
#11975 kár...akkor inkább veszek vmi mást vagy még nemtom :( azért köszi! -
#11974 köszi!használtat nem:) -
#11973 Én se javaslom, hogy megvedd.
Nem kizárt, hogy nem fogja támogatni rendesen a játék és csak szívsz vele. Spórolj még és akkor megveheted a drágább márkás cuccot.
-
Solt #11972 Ezt meg ne vedd! Inkább vegyél használt DFP-t vagy Momo-t! -
#11971 pár rendes kép.:
KÉPEK -
#11970 tod mi a legnagyob ellenségem?h itt a suli...meg a zsé.. a demót letöltöm azért:) -
#11969 a csatikról meg nincs képem mert a tesco újságba nincs benne mien csatis a másik meg orosz cucc és asszem 1hyelen kapható itthon!
ha visszanézed a tescos képet lent van egy 7500ért sztem oant veszek ha lessz zsé... -
#11968 bocs de nemtom mien a h váltó!a 6ezreshez ient adnak pl.:
Váltó
a tescoshoz meg amit belinketle a kormányon van váltó... -
#11967 Nekem is ez a bajom,hogy sokszor szállok el.De még csak safe-re állítom a törést,így nem gond annyira,ha ki tudok jönni magamtól az árokból:D -
#11966 én most nyomkodom állandoan az alt+f4-ed:DDDD ahoz hogy tartsam tempot valahol mindig elszállok... és már akkorára nőtt a fejem szubarukat egyszerüen nem tudom leverni -
#11965 Azt még nem próbáltam,de most a finn rallyt megnyertem 2 perccel pro nehézségen:D -
#11964 szerintem meg inkább pro meg champion közé rakhattak volna egy szintet mert champion-on totál ki idegel:DD -
#11963 Elvileg usb-sek.De a váltót mutassad már,mert ha hváltó lehet én is beneveznék egyre:D -
#11962 Olyant szeretnék hogy kormány pedálok váltó meg ha van kézifék de az nemfontos!és még midig érdekel mien csatisok:) kell e külön vmi karihozzá?!kössz -
#11961 Milyen váltó?:O -
#11960 köszi szépen!és ienekhez hogy forma egy vagy könnyebbekhez jók lehetnek tovább mint az RBR hez??köszi!
ja meg én akarok hozzá váltót stb:) és kiderült hogy itt Pécsen az 576ba megtom venni szerdán és akkor már csak a kormány marad.bár sok időm nem lessz játszani..itt a suli :(.. -
#11959 Hát nem tudom meddig bírná,de nagy igénybevételnek tudja kitenni a játék a kormányokat egy szint után.
Ha teheted,én inkább ezt a kormányt javaslom,de mindenképp logitechet. -
meg az érdeklne hogy mien csatisok!
hülyekérdés de akkor a lap aján lévő meddig bírná ha annyira nincs gyilkolva??.:
KÉP -
#11957 Ebben a játékban a kormány nagy igénybevételnek van kitéve,igazi kormánygyilkos:D -
#11956 lehet lekéne mondanom róla és mást venni.. :) -
#11955 hogy érted hogy nem lessz hosszúéletű? :)
sajna most többet nemtok adni érte...
-
#11954 Hát,használhatod,csak szerintem ez nem lesz hosszú életű kormány ha RBR-ezel :( Javasolt inkább egy logitech,ami a legolcsóbb jó kormány,azt hiszem 16ezer forint.