20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • obe
    srácok..2 éve játszottam (volna) evvel a játékkal, akkor sajna nem volt kormányom hozzá..most vettem egy G 25-t, az lenne a kérésem hogy ha felrakom a játékot, milyen patch-et, grafikai tuning-ot, stb ajánlanátok hozzá..gondolok itt olyanokra hogy szebb cockpit, realisztikus hang,ilyesmire..nem akarom szétmoddolni, csak emlékszem hogy a grafika a vezetőnézetből elég szegényes volt, az autohangok sem a legjobbak voltak..egyszoval csak picivel szebbé szeretném tenni, tudom itt nem ez a fontos, de ha lehet szivesen csinosítanék rajta egy keveset..köszi előre is a segítségért
  • MatyiG94
    hát az úgy volt hoy nincs :) csak akarok kicsit ladázni meg navhang :)
  • MatyiG94
    :)
  • MatyiG94
    lá lálálálálálá.....
  • bardocz
    Rallyschool már meg is van?:)
  • MatyiG94
    HELP!(köszi)
    a magyarnavhangot ha kicsomagolom csak egy 60megás vmi van benne de semmi h hova rakjam vagy valami!és valaki tudna olyan cars mappát küldeni mélben amibe van lada mert azse sikerül sehogy...
    ja persze megvan a játék :)KÖSZI!
  • MatyiG94
    van hozzá elosztó..működik hát ez nagyon jó!!! éjjel nappal ezt nyomom :) 1be leszállok még :(
  • MatyiG94
    megvettem a kormányt olyan a csatija mint a lan dugónak :( csak picibe stb... :)
  • MatyiG94
    köszi! :)
  • gordon 24
    A H váltónak azt nevezik ami hagyományos stilusú:D Tehát végig kell tolni a kuliszákon a kart, olyan mint az utcai autoké.

• MatyiG94
    találtam pár érdekes dolgot!megtudja vki mondani mi ez.: H váltó
  • MatyiG94
    meg már 4játék jön :P
  • MatyiG94
    öcsém gyüjtök a 12ezresre erre apám mivel állít be?.... :S
    ma megnézem egy boltba a játékot 790!! :O
    sztem nem drága...
  • LSSAHPAUL
    jaja! viszont nyugodtan töltsd le az összes rallys játékot, egyikse fog ennek a nyomába érni. Persze ha arcadozni akarsz akkor arra azért van jobb is.
  • MatyiG94
    Hű!havernál játszottam a játékkal rohatt nehéz :)
  • MaSzKa
    Logitech FormulaEX 12eFt-ért azt vedd
  • MatyiG94
    köszi lemondtam róla.....sziasztok!
    ui.:további jó játékot mindenkinek!
  • Solt
    Ilyen szart akkor se vegyél meg! :) Nincs értelme, csak pénzkidobás! Hidd el...
  • MatyiG94
    kár...akkor inkább veszek vmi mást vagy még nemtom :( azért köszi!
  • MatyiG94
    köszi!használtat nem:)
  • Met
    Én se javaslom, hogy megvedd.
    Nem kizárt, hogy nem fogja támogatni rendesen a játék és csak szívsz vele. Spórolj még és akkor megveheted a drágább márkás cuccot.
  • Solt
    Ezt meg ne vedd! Inkább vegyél használt DFP-t vagy Momo-t!
  • MatyiG94
    pár rendes kép.:
    KÉPEK
  • MatyiG94
    tod mi a legnagyob ellenségem?h itt a suli...meg a zsé.. a demót letöltöm azért:)
  • MatyiG94
    a csatikról meg nincs képem mert a tesco újságba nincs benne mien csatis a másik meg orosz cucc és asszem 1hyelen kapható itthon!
    ha visszanézed a tescos képet lent van egy 7500ért sztem oant veszek ha lessz zsé...
  • MatyiG94
    bocs de nemtom mien a h váltó!a 6ezreshez ient adnak pl.:
    Váltó
    a tescoshoz meg amit belinketle a kormányon van váltó...
  • bardocz
    Nekem is ez a bajom,hogy sokszor szállok el.De még csak safe-re állítom a törést,így nem gond annyira,ha ki tudok jönni magamtól az árokból:D
  • mila69en
    én most nyomkodom állandoan az alt+f4-ed:DDDD ahoz hogy tartsam tempot valahol mindig elszállok... és már akkorára nőtt a fejem szubarukat egyszerüen nem tudom leverni
  • bardocz
    Azt még nem próbáltam,de most a finn rallyt megnyertem 2 perccel pro nehézségen:D
  • mila69en
    szerintem meg inkább pro meg champion közé rakhattak volna egy szintet mert champion-on totál ki idegel:DD
  • bardocz
    Elvileg usb-sek.De a váltót mutassad már,mert ha hváltó lehet én is beneveznék egyre:D
  • MatyiG94
    Olyant szeretnék hogy kormány pedálok váltó meg ha van kézifék de az nemfontos!és még midig érdekel mien csatisok:) kell e külön vmi karihozzá?!kössz
  • bardocz
    Milyen váltó?:O
  • MatyiG94
    köszi szépen!és ienekhez hogy forma egy vagy könnyebbekhez jók lehetnek tovább mint az RBR hez??köszi!
    ja meg én akarok hozzá váltót stb:) és kiderült hogy itt Pécsen az 576ba megtom venni szerdán és akkor már csak a kormány marad.bár sok időm nem lessz játszani..itt a suli :(..
  • bardocz
    Hát nem tudom meddig bírná,de nagy igénybevételnek tudja kitenni a játék a kormányokat egy szint után.
    Ha teheted,én inkább ezt a kormányt javaslom,de mindenképp logitechet.
  • MatyiG94

meg az érdeklne hogy mien csatisok!
    hülyekérdés de akkor a lap aján lévő meddig bírná ha annyira nincs gyilkolva??.:
    KÉP
  • bardocz
    Ebben a játékban a kormány nagy igénybevételnek van kitéve,igazi kormánygyilkos:D
  • MatyiG94
    lehet lekéne mondanom róla és mást venni.. :)
  • MatyiG94
    hogy érted hogy nem lessz hosszúéletű? :)
    sajna most többet nemtok adni érte...
  • bardocz
    Hát,használhatod,csak szerintem ez nem lesz hosszú életű kormány ha RBR-ezel :( Javasolt inkább egy logitech,ami a legolcsóbb jó kormány,azt hiszem 16ezer forint.