20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Sponnyabob
    Köszi szépen
  • pajti
    Sry de nem néztem meg a linket, ez tényleg halott.
    Feltöltöttem ide remélem jó lesz. Raktam bele egy "Origi" könyvtárat is azok értelemszerűen az eredeti fileok:)
  • Sponnyabob
    Bocs de nem tudom letölteni ha rákattintok hogy 5 másodperc alatt nem történt semmi akkor meg not found-ot ír ki. de ezt már régebben én is megtaláltam de akkor se lehetett letölteni. Vagy ez csak nálam van így?
  • pajti
    na végülis megtaláltam, ezaz :)
  • pajti
    asszem "finn gravel mod" -ként kell keresned.
    nekem megvan valahol dvdre kiírva. de már nem tudom honnan szedtem le.
    ha gondolod szombaton megkeresem & feltöltöm valahova ha érdekel.:)
  • mazsola89
    Igazából én se csak 1ik haver mondta! Köszi szépen a segítséget További szép napokat :D
  • Sponnyabob
    Nem tudok róla de ha kép alatt a I. RBR bajnokság Honlap gomb ra kattintasz majd még egyszer a megjelenő képre és a letöltések között keresgélj talán van de mint mondtam még nem láttam
  • mazsola89
    Hi All! Volna egy kérdésem! Trabantot lehet valahonnan szerezni a játékba?? előre is köszi
  • Sponnyabob
    valaki a #12142 és a #12143 as hozzá szólásra tudna válaszolni? Vagy ez egy halott fórum már?
  • Sponnyabob
    Szóval próbálgassad hátha az segít neki vagy próbáld meg újra telepíteni a játékot ha sehogy nem működik
  • Sponnyabob
    Nincs valami mentés gomb? nekem is volt ilyen, de egyszer csak megjegyezte talán ha a főmenüből csinálod vagy épp ha játék közben állítod át mert nem emlékszem most épp nincs fenn a gépemen mert be sz*rt a gép és olyan mérges vagyok. Amúgy szerinted milyen kormánnyal a játék? Szerintem nagyon király!!
  • izmike
    most vettem a kormányt, miután elindítom a játékot és újra beállítok mindent fék,gáz, váltókar stb utána tökéletesen működik. (Logitech formula force fx)
  • Sponnyabob
    Azt hogy csináltad? Nekem egyszer beállítottam és azóta működik. de amugy a kormány műkszik?
  • izmike
    Üdv. Segítségre lenne szükségem. Tudja valaki, hogy a játék miért felejti el a kormánybeállításaimat minden kilépés után? Hogyan tudok betölteni egy autóbeállítást? (Nekem nincs savedgames mappa( Előre is köszi)
  • Sponnyabob
    Az miért van hogy ha beteszek egy új kocsit a játékba akkor elősszörre nem akar elindulni a játék frankón belép és amikor betölti a pályát kilép a játékból de amikor másodjára indítom semmi gond nincs Ez miért van?
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Nem tudna valaki olyan módot amiben Finn országnak nem csak a kinézete hanem a fizikája is megváltozik(fizika alatt értem hogy ne ugy csúszkáljak mintha jégen mennék mikor föld van alattam

balinttb kérdésére:
    Lehet a géped nem bírja vagy valamelyik a driver akad össze mikor külső nézetre váltasz esetleg újra telepítés lehet megoldás vagy patch-et kell feletnni.
  • balinttb
    Helló lenne egy kis problémám a játékkal. Elindul a játék, megy is de mikor a kamerát külső nézetre állítom a számítógép újraindul. Fent van mindkét javítás. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
  • GPx8
    A profil beállításoknál.
  • kori101
    Sziasztok. Az kérdezném a játékban a "Visszajátszás mentése" gombbal elentettem a játékot, de nem tudom hol lehet ezt visszanézni, légyszi segítsetek, köszi!!
  • Pipör
    köszzi
  • Met
    rpl
  • Pipör
    Üdv
    vki megtudja nekem mondani, hogy a visszajátszás milyen formátumban van ?
  • gordon 24
    Edelény és Encs között:D

Nem tudom..
  • ficko14
    vki nem tudja hol jár a vfts??????????????
  • GPx8
    Közben megoldódott a problémám, a dxdiag-ban kellett a hardveres hang gyorsítást visszavenni...
  • ficko14
    vége a fórumnak???
  • GPx8
    Nekem is az a problémám mint másoknak régebben, hogy verseny közben a pályán lefagy a program, de olyan szintem, hogy csak a hardreset segít... Eredeti a játék és rajta van a két official patch. Nem alaplapi a hangkártyám (SB X-Fi). Semmi más nem fagy, csak ez. Gondolom valami hang-codec csinálja, de nem tudom, hogy melyik?! Nincs valami patch erre?
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Legyetek szívesek segítsetek. Letöltöttem innen
    http://richardburns.atw.hu/
    a WRC 2008 Mod By SCi Motorsport + Magyar nyelv+Kommentátor és a betöltő képernyőnél végigfut a csík alul aztán kilép a játékból a Winfosba. Mi lehet a baj úgy csináltam mindent ahogy írja felteszem aztán a Micsu Evo 9esnek a fájljaim átmásolom és kész de nem működik ha valaki tud megoldást írjon. Előre is nagyon Köszönöm
  • Sponnyabob
    Hali! Ha beteszek egy új pályát a játékban azt hol indíthatom el?
  • bardocz
    Úgy emlékszem a bannerben lévő oldalon van.
  • Sponnyabob
    És tudna v.ki adni egy linket ahonnan le tudom tölteni a fizikát és a kinézetet is?PLS
  • bardocz
    Külön van a fizika meg a kinézet.
  • lboyongo
    másnál is vírusos a Rbr Mod 2.15?
    Leszedtem BH-ról és trójai van benne, de ami érdekes hogy a HSW-n még csak 2.12es van de nálam azt is megfogja az online kaspersky.

Ha esetleg van vkinek tiszta, adjon pls egy linket
  • JuanG
    elvileg fizika is van hozzá, én próbáltam anno a graveles finn pályát, és nem volt ilyen gondom...
  • Sponnyabob
    Ja és van-e olyan mod a játékhoz amiben nem csak Finn pályák skinje hanem a fizikája is megváltozik mert így elég fura hogy földön megyek és jégen csúszkálok
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Nem tudom hogy hányan játszák a játékot wide-os(tehát nem normál képarányú) moniroaal de megkérdezem hogy milyen mert most késszülök venni egy Wide monitort és kérdezni szeretném hogy jó-e a játék ilyen monitorokon? Köszi a válaszokat előre is
  • GPx8

Kösz a linket!
  • PacsutaTibi
    Tegnap jött egy új pálya.
    Megjelent a PTD rallysprint (plankgas pályája).

http://plankgas.elementfx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=16
  • Solt
  • ikim
    október 1;négy éve annak hogy a játék demója nyilvánosságra került,és szerintem ahogy a pilótának-Richard Burns-a játéknak sincs azóta párja!Grat. a készitőknek,és a névadónak!
    üdv minden Richard Burns rajongónak!és ne hagyjuk a játékot feledésbe merülni!
    sziasztok