20179
-
Sponnyabob #12157 Köszi szépen -
#12156 Sry de nem néztem meg a linket, ez tényleg halott.
Feltöltöttem ide remélem jó lesz. Raktam bele egy "Origi" könyvtárat is azok értelemszerűen az eredeti fileok:) -
Sponnyabob #12155 Bocs de nem tudom letölteni ha rákattintok hogy 5 másodperc alatt nem történt semmi akkor meg not found-ot ír ki. de ezt már régebben én is megtaláltam de akkor se lehetett letölteni. Vagy ez csak nálam van így? -
#12154 na végülis megtaláltam, ezaz :) -
#12153 asszem "finn gravel mod" -ként kell keresned.
nekem megvan valahol dvdre kiírva. de már nem tudom honnan szedtem le.
ha gondolod szombaton megkeresem & feltöltöm valahova ha érdekel.:)
-
#12152 Igazából én se csak 1ik haver mondta! Köszi szépen a segítséget További szép napokat :D -
Sponnyabob #12151 Nem tudok róla de ha kép alatt a I. RBR bajnokság Honlap gomb ra kattintasz majd még egyszer a megjelenő képre és a letöltések között keresgélj talán van de mint mondtam még nem láttam -
#12150 Hi All! Volna egy kérdésem! Trabantot lehet valahonnan szerezni a játékba?? előre is köszi -
Sponnyabob #12149 valaki a #12142 és a #12143 as hozzá szólásra tudna válaszolni? Vagy ez egy halott fórum már? -
Sponnyabob #12148 Szóval próbálgassad hátha az segít neki vagy próbáld meg újra telepíteni a játékot ha sehogy nem működik -
Sponnyabob #12147 Nincs valami mentés gomb? nekem is volt ilyen, de egyszer csak megjegyezte talán ha a főmenüből csinálod vagy épp ha játék közben állítod át mert nem emlékszem most épp nincs fenn a gépemen mert be sz*rt a gép és olyan mérges vagyok. Amúgy szerinted milyen kormánnyal a játék? Szerintem nagyon király!! -
izmike #12146 most vettem a kormányt, miután elindítom a játékot és újra beállítok mindent fék,gáz, váltókar stb utána tökéletesen működik. (Logitech formula force fx) -
Sponnyabob #12145 Azt hogy csináltad? Nekem egyszer beállítottam és azóta működik. de amugy a kormány műkszik? -
izmike #12144 Üdv. Segítségre lenne szükségem. Tudja valaki, hogy a játék miért felejti el a kormánybeállításaimat minden kilépés után? Hogyan tudok betölteni egy autóbeállítást? (Nekem nincs savedgames mappa( Előre is köszi) -
Sponnyabob #12143 Az miért van hogy ha beteszek egy új kocsit a játékba akkor elősszörre nem akar elindulni a játék frankón belép és amikor betölti a pályát kilép a játékból de amikor másodjára indítom semmi gond nincs Ez miért van? -
Sponnyabob #12142 Sziasztok! Nem tudna valaki olyan módot amiben Finn országnak nem csak a kinézete hanem a fizikája is megváltozik(fizika alatt értem hogy ne ugy csúszkáljak mintha jégen mennék mikor föld van alattam
balinttb kérdésére:
Lehet a géped nem bírja vagy valamelyik a driver akad össze mikor külső nézetre váltasz esetleg újra telepítés lehet megoldás vagy patch-et kell feletnni. -
balinttb #12141 Helló lenne egy kis problémám a játékkal. Elindul a játék, megy is de mikor a kamerát külső nézetre állítom a számítógép újraindul. Fent van mindkét javítás. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. -
GPx8 #12140 A profil beállításoknál. -
kori101 #12139 Sziasztok. Az kérdezném a játékban a "Visszajátszás mentése" gombbal elentettem a játékot, de nem tudom hol lehet ezt visszanézni, légyszi segítsetek, köszi!! -
#12138 köszzi -
#12137 rpl -
#12136 Üdv
vki megtudja nekem mondani, hogy a visszajátszás milyen formátumban van ? -
#12135 Edelény és Encs között:D
Nem tudom.. -
ficko14 #12134 vki nem tudja hol jár a vfts?????????????? -
GPx8 #12133 Közben megoldódott a problémám, a dxdiag-ban kellett a hardveres hang gyorsítást visszavenni... -
ficko14 #12132 vége a fórumnak??? -
GPx8 #12131 Nekem is az a problémám mint másoknak régebben, hogy verseny közben a pályán lefagy a program, de olyan szintem, hogy csak a hardreset segít... Eredeti a játék és rajta van a két official patch. Nem alaplapi a hangkártyám (SB X-Fi). Semmi más nem fagy, csak ez. Gondolom valami hang-codec csinálja, de nem tudom, hogy melyik?! Nincs valami patch erre? -
Sponnyabob #12130 Sziasztok! Legyetek szívesek segítsetek. Letöltöttem innen
http://richardburns.atw.hu/
a WRC 2008 Mod By SCi Motorsport + Magyar nyelv+Kommentátor és a betöltő képernyőnél végigfut a csík alul aztán kilép a játékból a Winfosba. Mi lehet a baj úgy csináltam mindent ahogy írja felteszem aztán a Micsu Evo 9esnek a fájljaim átmásolom és kész de nem működik ha valaki tud megoldást írjon. Előre is nagyon Köszönöm
-
Sponnyabob #12129 Hali! Ha beteszek egy új pályát a játékban azt hol indíthatom el? -
#12128 Úgy emlékszem a bannerben lévő oldalon van. -
Sponnyabob #12127 És tudna v.ki adni egy linket ahonnan le tudom tölteni a fizikát és a kinézetet is?PLS -
#12126 Külön van a fizika meg a kinézet. -
lboyongo #12125 másnál is vírusos a Rbr Mod 2.15?
Leszedtem BH-ról és trójai van benne, de ami érdekes hogy a HSW-n még csak 2.12es van de nálam azt is megfogja az online kaspersky.
Ha esetleg van vkinek tiszta, adjon pls egy linket
-
#12124 elvileg fizika is van hozzá, én próbáltam anno a graveles finn pályát, és nem volt ilyen gondom... -
Sponnyabob #12123 Ja és van-e olyan mod a játékhoz amiben nem csak Finn pályák skinje hanem a fizikája is megváltozik mert így elég fura hogy földön megyek és jégen csúszkálok -
Sponnyabob #12122 Sziasztok! Nem tudom hogy hányan játszák a játékot wide-os(tehát nem normál képarányú) moniroaal de megkérdezem hogy milyen mert most késszülök venni egy Wide monitort és kérdezni szeretném hogy jó-e a játék ilyen monitorokon? Köszi a válaszokat előre is -
GPx8 #12121
Kösz a linket! -
PacsutaTibi #12120 Tegnap jött egy új pálya.
Megjelent a PTD rallysprint (plankgas pályája).
http://plankgas.elementfx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=16 -
Solt #12119 -
#12118 október 1;négy éve annak hogy a játék demója nyilvánosságra került,és szerintem ahogy a pilótának-Richard Burns-a játéknak sincs azóta párja!Grat. a készitőknek,és a névadónak!
üdv minden Richard Burns rajongónak!és ne hagyjuk a játékot feledésbe merülni!
sziasztok