20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Ombika
    Ezt honnet tudom esetleg lekapni? :) Ebben is megvan modositva a fizika?
  • atiwrc
    rsrbr III??? hát az rsrbr 2009 nem frissebb???
  • JuanG
    jaja, de ebben kicsit régebbi verdák vannak, már jó 2 éve csináltam asszem...

RS RBR Patch III v2 ... ez a legfrisebb cucc RBR-hez, 120 autó és 108 pálya!!!
  • Ombika
    rbr_massmod_v11

Ez a legutso jo fizika modositas?
  • greg benz
    Hát megpróbálom..
  • JuanG
    pedig az lehet a gond: friss directx és más/újabb driverek próbálgatása...
  • greg benz
    1.2-es patch van fent.. Vidkártya Ati Radeon 9200...friss drivert nem tettem fel,de attól félek az sem fog segíteni:/
  • JuanG
    peccsek fenn vannak? videókártya milyen? friss driver van?

Ombika: banner alatt link: RBR bajnokság honlap, ott találsz jobb modokat...
  • Sponnyabob
    Nálam is ez volt a laptopnál nem is tudtam megoldani valami nem kompatibilis asszem agy valami ilyesmi lehet mert tavaly a laptopomon is pont ugyanez volt fullra minden és nem volt növényzet sajnos nem tudom mi a megoldás
  • Ombika
    Megint rakattantam erre a gamera a sok rally videot nezve! FEltettem alap gamet es miket is erdemes meg rapakolni,h jobb legyen? Celzok itt a jobb fizikara ,ujabb autokra? Van vmi all in one patch?
  • greg benz
    Sziasztok!

A következő a problémám a game-el: Amint a képen látható,a pályán lévő növényzet valamilyen titokzatos okból kifolyólag nem látszik,pedig minden fullra van rakva a grafikai beállításoknál (már ha azokat annak lehet nevezni...) és a gép is viszi simán a játékot.. néha látom a növényzetet mert így bevillan 1-1 pillanatra,de lényegében nincs,és baromi zavaró,lehangoló!
    Ez valami patch-el javítható dolog,vagy micsoda? Aki tudja a választ az segítsen légyszíves! Köszi

• ficko14
    hellosztok
    vki a vfts-ről??
    esetleg hrc2008?
    már nagyon várom ezeket pls:(
  • copilot
    ja és van valami lada hang elbújva a neten? mer én sehol nem találtam hozzá normálisat
  • copilot
    sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy felraktam a lada modot, de esetleg lehet valahogy felni textúrát cserélni a ladán? melyik fájl a felni textúrája? vagy az is jó, hgoy ha a tarmacot felnit tudom használni gravelen és hóban!

előre is köszi
  • Sponnyabob
    Akkor lehet nem is látsz nagyon többé mert épp teljesen elhagyja mindenki a WRC-t sajnos pedig ez a legjobb autós sportág ami csak létezik:)
  • Ombika
    Miota nem leteznek az elok kozott, rally-t se lattam mar jopar ideje! :(
  • mila69en
  • Met
    Sőt az 555-ös Imprezával lett világbajnok
  • ikim
    új vas(?);H.Gassner Mitsubishi EVO X Test Car 2009
    bh motorsport
  • Sponnyabob
    Miért már nem a kedvenced? Jaja ő is ment Subaruval bár én a Fordot jobban szeretem úgyhogy sajnálom is hogy nincs a játékban alapból benne a Ford Focus de nem baj teszek be és már mehet is
  • mila69en
    :D
  • Bucser
    Colin McRae (skót az ember nem texasi...)
  • Ombika
    RB pedig azert volt kedvencem, mert imadtam a Subarut, bar Colin is nyomta 1 idoben vele! :)
  • Sponnyabob
    na igen sajnos Richard Burns és Colin McRay ők voltak a kedvenceim
  • fess
    az rsrbr_v2009-ben hogyan tudok manuális váltóval menni?
  • Ombika
    Kar volt belekezdeni temaban, mert emlekeim elojottek es rettentoen sajnalom,h mindig ilyen nagy nevek halaloznak el! :(
  • bardocz
    Nagyon durva mit művelt azzal a kocsival.Azt hittem többször is,hogy itt vége,de nem.
  • koanla
    Sziasztok!
    A kérdésem, hogy mit lehet csinálni a hanggal? Ugyanis a szokásos fagyás/akadás nálam is jelentkezik XP alatt. Ha kikapcsolom (a négyes fokozatból csak a teljesen kikapcsolt állapot esetén) a HW-es hanggyorsítást, akkor nem, de úgy meg nagyon ratyi a hangja. És nem csak ennél. Van más megoldása is a problémának?
  • JuanG
    ezt érdemes megnézni :)

Colinnál tényleg kirázott a hideg ... nem lettem volna Nicky Grist :D
  • Ronnie17
    Hali emberek. hogyan tudom azt beállítani a Gamepadon hogy lassabban mozogjanak az első kerekek??? mert nagyon hirtelen rátja a kormányt, pedig analóggal játszok.
  • fess
    sziasztok
    olyan gondom lenne,hogy néha pont amikor betöltene 1 pályát,akkor csak minden jel nélkül kilép... már újraraktam,nincs fenn semmilyen plugin,se más kocsi. AMD 5200+,nvidia 8600GT, 3Gb ram a konfig,szóval azzal nem hiszem h baj lenne... vmi tipp hogy mi lehet a baj? sima sp3-as xp van fenn
  • ikim
    Így van!
  • gordon 24
    végig kell csinálni offline vb-t!
  • ikim
    éjszakai mód;elindítod a RSBR2009-et,kiválasztod mivel,milyen módban(murva,havas stb)szeretnél menni,majd katt a"Play alone"ablakra,és ott megjelenik több ablak is,pl;Launch RSRBR2009 stb,és ott van egy Night Mod azt kipipálod és mehetsz éjszakás műszakban
    "egész Anglián csak úgy lehet végigmenni.......hát ezzel a kérdéssel megfogtál....de ha van megoldás írok
  • Sponnyabob
    Lehet fura kérdés lesz de olyat lehet csinálni hogy nem csak egy-egy pályát hanem egy egész rallyt pl.:Anglia végig menni? Mert nem igazán tudok rájönni valamint még hogy hol lehet elérni az éjszakai módot és azt a bizonyos hegyi felfutó versenyt ahol nincs navigátor hang és a francia pályák murvával. Köszi a segítséget.
  • copilot
    hali!
    én kipróbáltam az rsrbr 2009-et és én be tudtam tenni a magyar navigátor hangot, viszont nem találomb enne az éjszakai módot, hol lehetne megtalálni? az elején ott a "control panelben"? imádoma ladát benne csak kár hogy ratyi a fizikája,dehát a semminél jobb, pedig jó lenne egy jó vfts rallyt nyomni. van esetleg más, hasonlóan nagyobb kivitelű mod hozzá?
  • Solt
    Fizika milyen alatta?
  • ikim
    más felbontást;itttöltheted le
    nekem megvan az új 2009-es RSRBR,nem rossz,lehet online nyomni van sok érdekes kiegészítő hozzá(Montecarlo mód,éjszakai,stb,)a hang nagyon jó de kár hogy nem tudod a magyar hangot betenni,mert a játék eredeti hangját használja(angol),és a csehek pályái is benne vannak!Van még egy érdekessék;Hill Climb;ez az amerikai verseny utánzat(a francia pályák murvás menetben)a lényeg hogy nincs navigátor hang,meg stb-egy próbát megér szerintem mindenkinek!
    pálya készítő program meg itt
  • pajti
    biztos olvasható lett volna :D
  • Sponnyabob
    Nekem most jön lefele jól hangzik remélem olyan jó mint ahogy írja. Egyébként nem tudtok olyan módot vagy akármit amivel más felbontásokban is lehet játszani vele mert alapból 1600x1200 a legmagasabb felbontás de az én monitorom 1680x1050-et tud és hátha van valami kiegészítő hozzá vagy ebben az új modban az is benne lehet?