Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
gondolom megkérdezték már 100000x de én angyon szertném akkoris 😄

pls help és elõre is kösz

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
császtok, új vagyok a témába, legalábbis az autó betevésben, a gémet már párszor kitoltam, de most nem ez a lényeg....
szóval:

meg ezt
ezt láttam

és azóta nagyon szeretnék bele ladát, tudna valaki segíteni?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

A havas fizikán szerintem még kéen valamit javitani...

attilaswf
az jo!! és akkor mikor jelenik meg? vagy még frissitgettek rajta?

Az összes modom és skinjeim megmenekültek.
A többi viszahozásán fáradoznék, de csak jövöhéten lesz meg az uj vinyó.
De nem is gond hogy még nics, mert 2 nehéz vizsgám van még...

Juan G!

A ladával havon tudtál menni? mert egy régebbi félével ugy rémlik hogy ellehetett közlekedni, de tegnap valahogy nekem 1 kanyar sme akart összejönni havon 😞

attilaswf
hali!
atiwrc: sikerül megmenteni a lada modot??

Kösz szépen! Ez a DLL fájl megoldotta a problémát.
JuanG
CAUTION!!! Zmodeler2 car made.

This is an atempt to fix the CTD generated by cars made with zmodeler.
to install, all you need to do is to copy the "z.dll" file in rbr's plugin folder:
"...\Richard Burns Rally\Plugins\"

vagyis a mellékelt z.dll file-t be kell másolni a plugins könyvtárba és lehet megoldódik a probléma...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pajti
Ez úgy hangzik mintha az elérési útvonallal lenne baj. Cars.ini-t átnézted rendesen? Egyszer én is megszívtam rosszul copyztam be... <#email>

Hello! Légyszi segítsetek. A bhmotorsportsról letöltöttem 4 autót abból 3 jól mûködik de a 2006-os subaru nem. A fõmenüben megjelenik az autó Burns meg a navigátora mögött de amikor betölt egy pályát jön egy rövid feketeség majd kilép hibaüzenet nélkül. Néztem a BH fórumot de ott senki nem panaszkodott. Ma felfedeztem egy újabb hibát. Eddig azt hittem kifogástalanul mûxik a 2006-os Focus de amikor az autócserék után elõször indítottam el egy esõs pályát a játék szintén ugyanúgy kilépett. Elõre is kösz.
bestGP
azapali

hüje vagy hamán szép nem!4

Daniel Brandon
Búék mindenkinek<#felkialtas>
Én is sok emberkének kívántam Ladában és benyában gazdag újévet de fõleg magamnak mert ezen az éven veszem a 2107-esemet!
És én amilyen rallybuzi vagyok,,,,elhihetitek faszán meglessz csinálva!<#nyes>

pajti
B.Ú.É.K.!<#circling>

JuanG
BUÉK Skacok!!! 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mila69en
nah buék minden tolyik látogatónak meg ladában gazdag újévet😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Met
igen, egy az egyben, már ami nem sérült, de azt úgy is jelzi, hogy ép e a file

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

arty
getdataback egyértelmüen

amugy LOL, már bocs 😊

Forza.

Cowek
Nekem a Get Data Back NTFS

http://www.f1-info.hu/

Azzal probálom én is csak mondom kéne egy másik vinyo ahova tudok menteni. Neked visszaadta a fájlneveket is a fájloknak?

Met
Nemtudom milyen progit találtál de nekem az Ontrack Easy Recovery hozott vissza mindent

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mila69en
😞((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sajnálom de nem lesz lada mod.
Jan1-én biztos nem. Elöször ugytünt meghalt a vinyomnak az a particiója ahol dolgozom, aztán reset után chekdisc megjavitotta, de egy másikat nem tudott, megsérült valami rendszerleiró táblázta vagymi.
Látom a particiót de valami raw fájlrendszernek irja és nem tudom használni. Találtam egy progit amivel helyre lehet állitani valószinüleg a fájlokat, de ahoz vennem kell egy uj vinyot ami már csak kedden lehetséges a leghamarabb

Az idegesitö az hogy 1. majdnem az összes munkám és a lada mod is odalett.

2. a 40GB-ból max 15 a játék (rbr,cmr2,racer) és a többiröl fogalmam sincs hogy mi.

Pár nagyobb film is van talán, ja jut eszembe az utolso film is az audi quattro story.......

Remélem mindent sikerül viszamentenem ami fontos

JuanG

JuanG
az enyém is van ilyen jó 😄D

mila69en
én is ezt nyúzom most😄 jó kis gép

CodeRed
Ez meg egy kegyetlenül jól összerakott video.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Nekem még mindíg Õ az igazi rallygép!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

pajti
Már dobom is ki a kukába...<#idiota>

pajti
wrx
Köszönöm, letöltés folyamatban!
Remélem fog szuperálni...

Kék autó, arany felni...

JuanG

WRC MÓD van hozzá?

wrx
Nekem nem ez a verzió van meg, ezt honnan lehet letölteni?

Kék autó, arany felni...

JuanG
aha...kiválasztom aztán "install pack and mod"??? aztán meg "launch"??

Igen felületet meg carpacket kell választanod.

JuanG
és ezek a dolgok a játék indítása elõtt beállíthatóak? vagyis hogy milyen pályákkal meg autokkal akarsz épp menni...

Az az RSRBR 4 És uj autó vagy pálya nincs benne.

Csak minden pálya havasban murvásban aszfaltosban.

A kocsik is csak azok vanank ami a bh-n is fenn van. Csak van ksimmilió fizika . PL clibol van s1600as a6os n2es és rallycroszos is.

wrx
Ahoj!
Próbáltam... volna, de cseszett elindulni. A menü még megy, loading még van, de a pályára már nem rak be, helyette kigór a Vindózba! Ha valakinek elindult, megírhatná, hogy hogy vette rá!

Kék autó, arany felni...

z0ty4
hi.

A hsw-rõl letölthetõ a RSRBR Patch III.
Próbálta már vki ?
Állítólag hogy több mint 120 autót és 108 rally pályát tartalmaz.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

pajti
gonosz vagy! <#ejnye1><#vigyor1><#nevetes1>

mila69en
lol😄 új focus😊 havert má szétbassza itt az ideg, hogy-hogy a rákba mentem ennyivel jobb idõt mint õ😄 õ még nme tudja had idegeskedjen még<#nyes>
mentem egy karikát a 2006-os focussal aztán kicsréltem alatta a fizikát a 2003-éra😄 LoL cirka 6mp-vel elhúztam<#hehe> és nem tud megelõzni<#idiota>
és ideges😄DDDD még nem mondom el neki<#ravasz1>

ne félj, mire eljut a cseh tournament módba, addigra a cseh kollégák lebutítják majd a fizikát, úgy mint a subarunál...
amúgy tényleg jól megy és nem csak erõs, de jól kezelhetõ is...
vagy a realreid, vagy a nicky grist... magyart nem ajánlanék, mert nincs normális minõségû...
mila69en
hát nem tom kiprócáltam focust, de kicsit kamu😄 mert 5-6mp vel jobb idõket megyek ezzel a focussal mint bármelyik másik autóval annyira azért nem jó a focus😄

attilaswf
hali, egy olyan kérdésem lenne hogy: bevan téve a magyar navigátor hang, megyek a pályán és "lemarad" a navigátor, pl B2 100 B5 én már a B5-nél vagyok amikor ö még csak a B2-öt mondja. nem lehet valahogy kiküszöbölni ezt? a távolság lekérdezése is levan huzva taljesen.
esetleg más magyar navigátorhangot beletenni? ti használjátok valamelyiket?

mila69en
hüpp má töltöm is😄 monjuk ladának akkor is jobban örûltem vólna😄

pajti
Else' hiszem. <#rinya>Hüpp <#eljen>

Daniel Brandon
Megkaptuk karácsonyra a 2006-os Focus WRC-t<#felkialtas>
A BH-ról tölthetõ!
Ford Focus WRC 2006

bardocz
valaki tud mondani egy linket ahol van bill.-hez beállítás?mert elromlottt a kormányom:S
mila69en
boldog karácsonyt mindenkinek, meg ladában gazdag újévet😄