20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bardocz
    Amint lesz gépem,kipróbálom.Éjszakai mód jól hangzik:)
  • cheatman
    Szevasztok!!! Először is szeretnék mindenkinek Boldog új évet kívánni!!

Találtam egy nagyon jónak kinéző mod-t, az RSRBR 2009-et! Tud róla valaki valamit? Próbálta már valaki?

Elég ígéretesnek néz ki:http://www.gphungary.hu/cikkek.php?cikkid=6271
  • Ombika
    Rendszamra kellett volna BUEK-ot irni! :)
  • pajti

B.Ú.É.K.!!!
  • Norbi1990
    BUÉK
  • ficko14
    buékk!!!
  • ikim
    Boldog Új Évet Rally rajongók
    Jövőre(idén)ugyanitt!
    Richard Burns!The best of the world!
  • JuanG
    BUÉK!!! :D
  • trakman
    Hello!
    Megtudja valaki mondani milyen program kell ahoz hogy
    tudjak én is pályát csinálni a játékhoz.
    Köszi előre is.
    Hello
  • ikim
    A csehek raktak fel megint két új vasat;a Ford Focus RS WRC 03-at,és egy Subaru Impreza WRC 98-at.
    itt
  • ikim
    Boldogat-Boldogat!
  • pajti
    Boldog Karácsonyt!!!
  • gordon 24
    Buldog Karácsonyt!!
  • Norbi1990
    Boldog Karácsonyt Minden RBR Játékosnak! :)
  • bardocz
    Eddig több motort is használtak egy versenyen?:O
  • Met
    tényleg ilyen drága dolog a wrc, ezért is találták ki azt, hogy egy verseny egy motor, ne legyenek hátrányban a "szegényebb" csapatok

De szerintem ez már itt erősen OFF kategóriába tartozik, esetleg itt
  • convar
    Ha tényleg ilyen drága a technológia és emiatt gyártók lépnek ki, akkor inkább legyen nem WRC-s a VB sok márkával mint WRC VB 2vel. Végülis volt már példa teljesítménycsökkentésre (80-as évek B csoport), mégis túlélte a sportág, sőt miazhogy!

Megértem Loeb-öt, gondolom egyre inkább hiányzik neki egy méltó ellenfél, már nem kihívás számára VB-t nyerni. Főleg azóta, hogy Grönholm is visszavonult nem is beszélve arról, hogy amikor kezdett, még volt egy McRae, egy Burns, egy Grönholm, egy Sainz, egy Martin, egy Makinen, egy Eriksson, egy Kankkunen, egy ...
  • zozo071
    Lehet hogy a WRC autok is megszünnek pár éven belül,ami már Loeb-nek sem tetszik és ezért másfelé is kacsingat.
  • convar
    Igen mélyen tisztelt RBR rajongók!

Gondoltam megosztom tapasztalataimat veletek. Ha ilyen problémával találkoztok:

"egyszercsak se szó se beszéd megakad a játék, megakad a hang. Ezután kikapcsol a monitor és már nem is jön vissza. Nem úgy, mint a hang, mert egyszercsak a játék megy tovább a "monitor mögött". Se hibaüzenet sesemmi."

A legelső amit nézz megy, hogy nem szállt-e el a videokártya hűtője. Egyébként erre utaló jel az Everest által diagnosztizált kb. 100-120 °C-os (!) GPU is (mint nálam).

Na sziasztok Emese voltam...

Más: a Subaru kiszállását én sem bírom feldolgozni. Nélküle olyan a WRC, mint a Forma-1 Ferrari nélkül, vagy mint a Dallas Bobby nélkül!

Lassan még Formula-BMW sorozatban is több márka lesz! Úgyhogy nagy izgalmak várhatók jövőre: vagy Loeb nyer, vagy Loeb.

• ChuckyHUN
    felvannak 1.01 és 1.02 is
  • atiwrc
    az sse-s exe a patch v1.01 és patchv1.02 felrakása után kelletkezik, de meg nem olvastad el sztem a lada modot hogy azokat a mod telepítése elött fel kéne rakni...
  • ChuckyHUN
    SSE ben miért nincs hang???
    játszanék simában is, de ott nem jó a g25 plugin:(((
    igazából ez a lada mod sse filja, nekem alapbol nem votl.. ha valaki feltenne egy eredeti sse.exet azt megköszzönném
  • Finkoo
    újratelepít, javítópatcheket feltelepít (1.01, 1.02), nem krekkkkel...
    ha így is befagy, vidd fel a géped egy közeli magaslatra és vesd le onnan... ennyi...
  • paci600
    Elindítom a játékot és befagy, tudna valaki segíteni hogy ilyenkor mi a tehendő?
  • MatyiG94
    Osváth Racing... :)
  • ChuckyHUN
    re srácok,
    régen sokat toltam ezzel a gameval..
    Mik mosta legjobb cuccok hozzá?
    Sok új map van?
  • ikim
    de Richard Burns Rally az lesz[#mf1
    egyébként tényleg kár a sorozatért,a leglátványosabb autósport megy tönkre.
  • METESTO
    Ez odabasz...
  • Norbi1990
    Előbb utóbb befog következni sajna :(
    Az IRC fog felfejlődni majd szerintem.
  • pajti
    "akár meg is szűnhet a rally-vb"
    nem hiszem el ezt... az autóvilág legszebb leglátványosabb (és még sorolhatnám..) sportja a rally. Ez nem történhet meg!!!
  • Met
    pár éve már szenvednek azzal, hogy baromi drága dolog a wrc
  • bardocz
    Neeee
  • GPx8
    Az mondjuk nem lenne baj szvsz., ha a VB is elmozdulna a széria-közeli autók felé.
  • Norbi1990
    Jégrally
  • gordon 24
    Jajj na bassza meg...

Sajnálom ezt nagyon Se mitsu, se subaru, se suzuki...pfffff

Solberg hol indul jövőre?
  • JuanG
    Subaru (is) kiszáll a WRC-ből :(
  • gordon 24
    Elöször én is De nem azok..
  • Norbi1990
    Én mindig is azt hittem hogy tesók
  • gordon 24
    Képben vagy, mert van Robby Gordon is:D Nem rokonok de ő is a NASCAR tagja. (aki a Hummerrel megy a Dakaron:D)

a 2 gép:

Jeff Gordon:

Robby Gordon:

• convar
    Köszi srácok az infót, és bár nem ellenőriztem le amit írtatok, de sz.tem zsákutca a dolog, mert ez még egy egymagos Celeron.

Érdekes, hogy nem vetted észre Gordon, de én is k...ra képben vagyok. Az illető nem Robby hanem Jeff, nemde? A Nascar nekem csak lenne a kedvencem, ha nem annyi fogalmam lenne róla, amit a Youtube-on meg a Nascar Racing 2003 Season-ban láttam róla
    A rally-t nem is tudnám besorolni, annyira más műfaj...