Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pénteket ne feledd...este 8-ig van idõd!!! 😄D
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ezután az RSRBR4.exe-val tudod indítani a játékot (érdemes egy erre mutató parancsikont nyomni a desktopra).
Nekem mondjuk ez után sem mûködött, mert kellett hozzá
ez.
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
We will install on your pc : VB6 Composants, Officials Patches 1.01
& 1.02 and RSRBR IV." <<< ez van a readme-ben mindent felraktam de az INSTALLRSRBR4.rlm fájlt nem tudtam semmivel megnyitni telepíteni!HELP!!<#szomoru1>#szomoru1>
attribútum változtatásával engedi felülírni létrehozni... ez pl. cars.ini átírásánál is lehet probléma...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hüje vagy hamán szép nem!4
most ultimátumot adtam neki, jövõhét péntekig van ideje hogy kiadja <#eljen>#eljen><#nezze>#nezze>
komolyan szólva: megbeszéltem vele és bízom benne 😊
a te lada fizikádat nemlehetne kiadni?
én mán magamnak anyi skint csinaltam h man csak a fizika hianyzlk hoza 😄
avio meg már kb. egy éve nem írt a bh-ra... tehát szerintem a c4 is felejtõs...
inkább örülök neki, hogy van egy ember aki csinál valamit...
Hidd el mivel én meg soakn nyaggatjuk az ignis után 90% hogy gy vftst fog csinálni.
Van egy nagyon jó model csak butitani kell rajta, de egyébkétn tudod jól ho gymiylen az rwd fizika az rbrbe, ezért nem csinálnak rwd-s kcosikat.
tisztelet hancur barátunknak, hogy egyáltalán az ignist összerakja, ha már magyar vér csörgedezik benne, de ezen kívül igazi magyar(orosz, szal varsói szerzõdés tagállamai)történelmi rallyautót nem csinál senki...
van egy kis lista:
2101
2105
2107
2105 vfts
polonéz
varnyú
trabi
skodri
sajnos tudom, hogy nagyon nehéz megfelelõ referencia-anyagot is beszerezni ezekhez, de talán a ladákat meg lehetne csinálni... mondjuk csak a 2107 és vfts típusokat normálira...
+ezkre az autókra lehetne kupát csinálni a cseheknél, és biztosan népszerû lenne a többi kelet-közép európai országban is, hiszen nem csak a magyaroknál voltak vfts-ek, meg 1500ösök... az észtek tutik megõrülnének érte, nem is beszélve a ruszki elvtársakról...
finkoo szólt hozzátok... 😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
csak nem iksznek mutatja hanem törött akárminek
magyarul csinaltam szkrnshotot, az egy dolog h mi 😄
mindegy aki nemérti az legyen krokodilnál bal
itt mégegy😄
Elég jól állnak vele<#kuss>#kuss>
Logitech G25 magyar teszt
de amúgy fogalmam sincs, én csak afféle hobby pilóta vagyok 😊
tudom, hogy valaki ráér így januárban játszadozni, de sajnos sem õ, sem én nem... EMBEREK!!! HIVATALOSAN BEJELNTEM, HOGY VIZSGAIDÕSZAK VAN... azt hiszem ez megmagyaráz néhány dolgot...
A HRC mod szintén ezért nem jött ki... sajnálom, tudom, hogy mindenki kíváncsi az új dolgokra, de legyetek belátóak, vannak egy ember életében ennél fontosabb dolgok is...
lesz lada mod is, meg lesz még hrc 2003 mod is de legyetek türelemmel...
béke, vagy ahogy a mûvelt angol mondja: Pííísz
és mindig félreérted Te is és ATIWRC is a keserû élcelõdést 😊 nem arról van szó, h nem respektálnánk a munkátokat!!!!!!! azt gondolom, h a magyar RBR modding éra szinte egyetlen képviselõi vagytok.
De!
Pár skin miatt hosszú hónapok óta nincs LADA mod. Pár skin miatt majdnem SEMMI nem lett a LADA modból.
Emlékszel Te arra, h a HRC mod miatt BÁRKI is elégedetlenkedett volna, h miért nem jön már ki? Szvsz mindenki tudta, h megy a melo, dolgoztok rajta, készül. Itt viszont szvsz ugy érezzük, h ATIWRC csak ül rajta, láthatóan NINCS rá ideje, de ki nem adná ...
Tragikomikus - szerintem.
(én egyébként decemberben uninstalláltam a játékot hosszú évek után, már nem érdekel és az sem 100% (csak 77% 😄 ) h a lada miatt visszatenném - egyszerûen kijátszottam magam vele)
Forza.