Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
(H)

hüje vagy hamán szép nem!4

JuanG
most tettem fel újra az RBR-t 0-ról majd egybõl rá ezt az RSRBR4-et...

a pénteket ne feledd...este 8-ig van idõd!!! 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Juan! Nekem az RSRBR3nál volt ilyen, és az volt a baj hogy az eredeti francia texturát változtattam elõtte (canariásra)és az a maps-be ott volt külön mappákba (pl:track-41_M_textures) a canariás textura.

Aki tud angolul annak javaslom hogy nézzen a BHMS fórumon a Mods/Tracks topicba. Úgy néz ki Black f. nagyot alkotott. Tett be pár screenshotot amint RBR-ben egy CMR2-es pályán megy. A pályaszerkesztés prroblémája megoldódni látszik, és ezek szerint konvertálni is lehet majd, ami ugye nagyon jó. Ui.😛éntekre meglegyen a lada :-)
JuanG
köszi, ez nekem is kellett, hogy elinduljon...viszont a gravel modnál a francia pályán csak a fizika lesz gravel, a graf nem 😞((...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bestGP
minnnyan pentek :d

Zola NFK
másold be az egészet a RBR telepített könyvtárába (magyarul oda tömörítsd ki), és ott indítsd el az "RSRBR4_installation.bat"-ot.

ezután az RSRBR4.exe-val tudod indítani a játékot (érdemes egy erre mutató parancsikont nyomni a desktopra).

Nekem mondjuk ez után sem mûködött, mert kellett hozzá
ez.

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

berczely
Lenne egy kérdésem: leszedtem az RSRBR4-et a játékhoz elvileg 2006-os autók vannak benne meg új pályák. "Just run RSRBR4_installation.BAT
We will install on your pc : VB6 Composants, Officials Patches 1.01
& 1.02 and RSRBR IV." <<< ez van a readme-ben mindent felraktam de az INSTALLRSRBR4.rlm fájlt nem tudtam semmivel megnyitni telepíteni!HELP!!<#szomoru1>

azért nem tudja létrehozni az eredeti audio.dat helyére, írásvédettek az eredeti fájlok...
attribútum változtatásával engedi felülírni létrehozni... ez pl. cars.ini átírásánál is lehet probléma...
JuanG
erre gondoltam 😊

Megoldottam.

Met
én úgy szoktam, hogy orig audio.dat kimásol egy könyvtárba, ott kicsomagol, bemásolgatom a megfelelõ helyre a dolgokat, orig audio.dat kitöröl és visszacsomagolom, aztán a játék könyvtárában lévõ orig audio.dat-ot áthelyezem máshova biztonsági mentés gyanánt és berakom a helyére a módosítottat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Az a gáz,mikor vissza akarom csomagolni,a Dattol ablak bejön,aztán fenn kiírja Cannot create audio.dat!

Met
vissza is csomagoltad audio.dat-ba?

Köszi.Ugy tettem.Hanem van még egykérdésem:a rallysimfans.hu-rol leszedtem egy magyar navigátorhang-csomagot.Azt írja:az audio.dat-ot kapjam szét a dattol-al,aztán a RBR fökönyvtárában keletkezõ audio mappába másoljam be a magyar nav-hangok fájljait,felülírva az eredetit.Meg is tettem,mégis angolul makog a navigátorom tovább!!!Mi lehet a hiba???????

bestGP
ha jövöhétig nemlesz semmi legalább a fizikát feltöltenéd? ijen elcsuszott féltengejjel bmw fizika módra csak nem az igazi.... 😊

JuanG
annak idején megállapodtam atiwrc-vel, hogy megcsinálom a fizikát amennyire lehet meg az idõm engedi, és õk majd befejezik festéssel meg mindennel...én se akartam hogy eddig elhúzodjon...

most ultimátumot adtam neki, jövõhét péntekig van ideje hogy kiadja <#eljen><#nezze>

komolyan szólva: megbeszéltem vele és bízom benne 😊

Met
regelj ékezet nélkül vagy írd át a nevet

Szasztok.Egy kérdés:fölraktam a játékot.Patch is fenn van.A Cseh rendszerü online plugin is.De,mivel a Championships-re akarok jelentkezni,rendes nevet adtam meg a regizésnél.De mivel ebben vannak ékezetek,mikor játékban akarok belépni a fnév-el,nem enged,mert nem fogadja el az ékezeteket.mit lehet tenni ezzel?

bestGP
juan
a te lada fizikádat nemlehetne kiadni?
én mán magamnak anyi skint csinaltam h man csak a fizika hianyzlk hoza 😄

Halihó. Tudna nekem valaki küldeni n12es subaruhoz meg az új Focus06-hoz beállításokat? Vagy egy helyet ahol le lehet ilyeneket tülteni. Bh-n nem találtam. Elõre is köszi.

pajti
Ez aztán a jó hír. <#szomoru1><#pias>

szerintem a c4et is meg a lancert is el lehet felejteni... a bh-n írták, hogy az argentin gyereket aki a lancert csinálta, lecsukták ittas vezetés miatt és csak 2008ban szabadul... 😄
avio meg már kb. egy éve nem írt a bh-ra... tehát szerintem a c4 is felejtõs...
pajti
Avio csinálja még a C4-et vagy elfelejthetjük? <#conf>

attilaswf
huuu. ez szép

hülye vagy... dehogy basztatom...

inkább örülök neki, hogy van egy ember aki csinál valamit...
Nem kell hancurt basztatni.<#ejnye1>

Hidd el mivel én meg soakn nyaggatjuk az ignis után 90% hogy gy vftst fog csinálni.

Van egy nagyon jó model csak butitani kell rajta, de egyébkétn tudod jól ho gymiylen az rwd fizika az rbrbe, ezért nem csinálnak rwd-s kcosikat.

nem tom mennyire bonyolult a 2107 kaszni, de szerintem valaki csinálhatna egyet, mert ez a stalker féle elég ramaty... én is beleszagoltam egy kicsit a 3d-be, és tudom, hogy nagy munka, bár gyakorlott kéznek biztos sokkal gyorsabban megy... szerintem elég nagy lenne rá az igény, sõt vfts-re is, de eddig a magyarok közül eszébe sem jut senkinek csinálni szoci wrc-t...
tisztelet hancur barátunknak, hogy egyáltalán az ignist összerakja, ha már magyar vér csörgedezik benne, de ezen kívül igazi magyar(orosz, szal varsói szerzõdés tagállamai)történelmi rallyautót nem csinál senki...

van egy kis lista:
2101
2105
2107
2105 vfts
polonéz
varnyú
trabi
skodri

sajnos tudom, hogy nagyon nehéz megfelelõ referencia-anyagot is beszerezni ezekhez, de talán a ladákat meg lehetne csinálni... mondjuk csak a 2107 és vfts típusokat normálira...
+ezkre az autókra lehetne kupát csinálni a cseheknél, és biztosan népszerû lenne a többi kelet-közép európai országban is, hiszen nem csak a magyaroknál voltak vfts-ek, meg 1500ösök... az észtek tutik megõrülnének érte, nem is beszélve a ruszki elvtársakról...

finkoo szólt hozzátok... 😄
bestGP
de legalább a fizikát adnád ki a már meglévõ kasznihoz😊

JuanG
hát ezzel még nagyon sokat kéne dolgozni! semmi material meg textúra nincs rajta, valamint aránytalan a modell is sztem...tök keskeny az autó közepe a "fülkéhez" képest...

attilaswf
hali, van egy 2107es modellem, nem éppen a legjobb minöség, elég rendezetlen a wire és nincs beltre, de aki foglalkozik modellezéssel gyorsan meg birná csinálni normálisra és akkor lenne egy normális model a ladamod-hoz! sztem nézzen rá valaki, feltöltöttem rapidra 3ds a formátuma(3ds max7) itt a link2107

Sziasztok.Tudom,"no warez"!De bízom benne,segítetek.Régebbrõl megvan a játék 2lemezes multilanguage változata.Ez még crack-es.Régebben játszottam is vele sokat.Aztán volt egy kis kihagyás,lekerült a géprõl is.Tegnap,felrakom,crack,akarom indítani,semmi!!!Van,hogy az asztal látszik,van hogy totál sötét a kép indítás után.Próbáltam ugy is,hogy fölraktam,nem crack-oltam.Fõltettem a 2patch-et,ugy sem ment.ugyanez a hiba.Mondom,hátha windows hiba.Tegnap újra raktam a windows-t,a rbr elõtt a firefox2.0.0.1,a nod32,adwareSE,PowerDVD6 került fel.+még frissítettem a realtec hangkari-drivert.Mi lehet a gondja????A Battlefield2se megy rajta.Pedig az eredeti és az is ment elõtte.

pajti
hellosztok tök jó amit csináltok nekem most sikerült meg venni a gamet az a kérdésem hogy autot hogy kell be rakni a játékba ?
bestGP
azéirtam h téleg elbasztam 😄DD

Off: Operám van, abban nincs iksz, csak ki van írva, hogy kép. 😊

mila69en
szerintem nem😄 http://www.sg.hu/nesze

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

csm
segítene vki?

BMW 325 iX Rallye Car :)

bestGP
talán azért mert egy x-et csinaltam
csak nem iksznek mutatja hanem törött akárminek
magyarul csinaltam szkrnshotot, az egy dolog h mi 😄
mindegy aki nemérti az legyen krokodilnál bal

itt mégegy😄

Daniel Brandon
Szerintem a Kazhol Team Design nemsokára kiadja a seat cordoba-t<#felkialtas>
Elég jól állnak vele<#kuss>

Logitech G25 kormánnyal nem lehet rossz:
Logitech G25 magyar teszt
jjjaaaaa, így már érthetõ. 😊
de amúgy fogalmam sincs, én csak afféle hobby pilóta vagyok 😊
de gyerekek... ez nem keserû élcelõdés, hanem ba**ogatás...

tudom, hogy valaki ráér így januárban játszadozni, de sajnos sem õ, sem én nem... EMBEREK!!! HIVATALOSAN BEJELNTEM, HOGY VIZSGAIDÕSZAK VAN... azt hiszem ez megmagyaráz néhány dolgot...
A HRC mod szintén ezért nem jött ki... sajnálom, tudom, hogy mindenki kíváncsi az új dolgokra, de legyetek belátóak, vannak egy ember életében ennél fontosabb dolgok is...

lesz lada mod is, meg lesz még hrc 2003 mod is de legyetek türelemmel...

béke, vagy ahogy a mûvelt angol mondja: Pííísz
bardocz
szerintem egy skinnel is ki lehetne adni
arty
semmit, sajnos nem értek a modokhoz, s még ha meg is tudnám tanulni, ilyesmiben tehetségtelen vagyok 😊

és mindig félreérted Te is és ATIWRC is a keserû élcelõdést 😊 nem arról van szó, h nem respektálnánk a munkátokat!!!!!!! azt gondolom, h a magyar RBR modding éra szinte egyetlen képviselõi vagytok.

De!
Pár skin miatt hosszú hónapok óta nincs LADA mod. Pár skin miatt majdnem SEMMI nem lett a LADA modból.

Emlékszel Te arra, h a HRC mod miatt BÁRKI is elégedetlenkedett volna, h miért nem jön már ki? Szvsz mindenki tudta, h megy a melo, dolgoztok rajta, készül. Itt viszont szvsz ugy érezzük, h ATIWRC csak ül rajta, láthatóan NINCS rá ideje, de ki nem adná ...

Tragikomikus - szerintem.

(én egyébként decemberben uninstalláltam a játékot hosszú évek után, már nem érdekel és az sem 100% (csak 77% 😄 ) h a lada miatt visszatenném - egyszerûen kijátszottam magam vele)

Forza.

Valamit elrontottál a képet illetõen.

bestGP

ezt az xet én csinaltam ^^

neharagudj, te mit is csináltál mostanában? mert nem emléxem rá azért kérdezem... küldhetnél abból is szkrínsotot...
arty
neviccelj, persze h lesz .... screenshotok 😄

Forza.