20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • mila69en
    azt kéne megtalálnod hol vannak a kormány bejegyzések:S valahol csak lennie kell ilyennek hogy joystic nem?:DDD
  • bardocz
    Jaja.Current userban nincs is system,valahol msáhol találtam meg controlsal együtt,de ott meg ami utána kell az nem volt:D
  • mila69en
    akkor xp-n valahol máshol vannak eldugva ezek a bejegyzések:(
  • bardocz
    Nem találom sajna.
  • mila69en
    bár úgy látom ennél jobbra már nem vagyok képes:D már kezd idegesíteni:/ hagyom inkább a francba, mert szétzúzok itt mindent
  • mila69en
    az alapfizikával kínlódok:) hot lapnál nem enged semmi mást a rallysimsfan pluginja... már sikerűlt 3:45-re lefaragnom de lol le is izzadtam:D
  • Norbi1990
    Én 3:29-et mentem régebben N4-es lancerral :)
  • JuanG
    3:20 -as időket durvva vágásokkal érik el, de emellett persze jó a setup és ügyes is az illető :)
  • mila69en
    tudom, hogy fanatec-ed van azért írtam::) momoval régen jobb időket zakatoltam mint g25-el:S

nah hát pontosan már nem emlékszem az xp regedit felépítésére de szerintem egyezik nagyjából a vistáéval hkey_current_user\system\currentcontrolset\control\mediaproperties\privateproperties\joystick\oem\
    vistán így nézki itt vannak ilyen bejegyzések "VID_046D&PID_C299" ez csak egy példa nálam ez a g25 nálad eltérhetnek a számok na ezeket töröld meg a dirctinputba is megtalálod ezeket a bejegyzéseket onnan is töröld meg a local machinebol (ugyanigy system\stb...) is nyugodtan törölhetsz mindent mert amiket használsz pl usb egér bill visszafog regisztrálni mindent!
  • bardocz
    XP-m van,és fanatec.
    Hogy tudom kitörölni regeditből ezeket a fájlokat,hogy jó legyen?Így ffb nélkül nem érezem annyira az autót.Pedig momo-val volt idő,hogy nem is a monitort néztem,de simán kanyarodtam:D
  • mila69en
    vistád van? bár lehet hogy xp-n is ezt csinálja még nem próbáltam, szóval aza gond legalábbis g25-né de szerintem a fanatec is ez lehet a probléma töbször jegyzi be a regeditbe a kormányod nekem pl: szerepelni szokott mint joystik mint driving force pro és mint g25.... minden játéknál működni szokott az ffb, kivéve az RBR törölni szoktam az összes erre vonatkozó regedit bejegyzés még a g25-öt is! utána kihúzom az usb-ből a kormányt vissza dugom és kész már jó is az ffb az RBR-be

én is tegnap raktam újra a gamet:D
  • bardocz
    4:2x-et mentem most FFB nélkül,több mint 3 hónap kihagyás után elsőre.
  • mila69en
    skacok milyen időt mentek pl:england falstone-n? mert egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tudok 03:53 alá menni:S akárhogy taposom:D azt látok ilyen 03:20-as időket-.- wtf?
  • mila69en
    az ffb-vel nekem is gondom szokott lenni g25--el vista alatt! így kénytelen vagyok mindig manuálisan helyre hozni:D
  • bardocz
    Inkább nem,nem támogatja a VGA-t.
  • bardocz
    Köszi,kipróbálom.
  • Daniel Brandon
    http://narod.yandex.ru/100.xhtml?boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_rbrally_v0075.zip
    Ezt szedd le és másold be amit kell a játék könyvtárba ugyanilyen promlémám volt és segített igaz én csak 1024x768on tolom
  • kemszi2
    köszönöm.
  • atiwrc
    http://www.bhmotorsports.com/rbr/downloads

itt szinte minden fent van.
  • atiwrc
    http://www.bhmotorsports.com/download/12880
  • bardocz
    Na fasza,az FFB sem működik...
  • kemszi2
    üdv mindenkinek.én most próbáltam ki a játékot.elsőre nem tetszett,de rátaláltam a millió+1 módra.így asszem kénytelen leszek megvenni ezt a játékotráadásul megtaláltam hozzá a logómban lévő kedvencemet.
    ennek a skinnek az elérhetőségét nem találtam sajnos meg,pedig kellene nagyon.Nem tudjátok hol lehet leszedni?

esetleg létezik eredeti Martinis skin hozzá?
  • bardocz
    Felraktam a játékot,az felbontást maxra raktam(1280*1024 vagy mennyi),meg az optionsnál is mindent maxra raktam,de a menüben a betűk pixelesek,rondák,régi gépen normálisan néztek ki 1024-es felbontásban.Mi lehet a probléma?
  • mila69en
    srácok az rsrbr 2009-hez fel kell rakni az összes update-t? vagy elég csak az update3-at?
  • nesto
    most vettem meg a Test Drive Unlimited-et, ezt majd későbbre hagyom. de kösz az infót, tényleg nem pénz érte. ha meglesz a kormányom akkor csatlakozom hozzátok.
  • Ombika
    No akkor meg olcsobb, nah nem mintha 2000 ft sok lenne erte! :)
  • mila69en
    890 Ft a cd galaxisnál:D
  • Ombika
    Vedd meg 1990 Ft! :)
  • nesto
    nem tudom feltelepíteni a peccset, mert azt írja előbb installálva kell hogy legyen a játék. ez nem installált verzió, hanem kitömörített. akkor ezt nem is lehet peccselni?
  • Ombika
    HA visszaolvasol par HSZ-t lathatod mit kerdeztem! En alap game, majd ra az 102 patch, magyarositas es a lenti fajl! Have FUN! :)
  • nesto
    heló. ma újra felraktam a rbr-t. friss újonnan telepített game, az lenne a kérdésem, hogy mit milyen sorrendbe tegyek fel hogy még javítsak kicsit az amúgy is erős fizikán. (régről emlékszek hogy volt valami gravitációs állítgatás is, mert túl könnyen felborult a kocsi, illetve a fékeket is állítani kellett ha jól emlékszek.)
    köszi előre is, ja és az autó csere is érdekelne
  • Ombika
    #12281 : Akkor itt miert irtad,h nemtudod! :))))
  • JuanG
    rsrbr-ben minden új autó benne van külön saját fizikával, szal lehet tesztelni :))
  • Ombika
    Ahh okes, csak erdeklodtem,h abban van e fizika modositas, mert ha nincs fel se teszem! Esetleg vkinek tapasztalat?
  • JuanG
    a massmod-ot csináltam én, ez egy minimod, módosított fizikával (nagyobb tömegérzet) és az akkori újabb autókat tettem bele (octavia, p307, focus) ... az rsrbr sokkal nagyobb volumenű dolog :)))
  • Ombika
    Nem te csinaltad? :)
  • JuanG
    nem tudom nem próbáltam...

pl. itt:

RSRBR 2009
  • ficko14
    kösz
  • bardocz
    Van egy nvidia plugin,ami meg is nyitja,és el is menti dds-ként,keress rá arra,azzal menni fog.
  • ficko14
    hellosztok
    skint szeretnék csinálni magamnak, photoshoppalmegcsináltam a skint, de psd formátumból dds formátumba kell konvertálni
    mivel lehet azt megcsinálni??
    image convert plust már egy csomót letöltöttem torrentről de vírusosak
    van valami más program pls.......... segítsetek
    előre is kösz