20179
-
Ronnie17 #12357 találtam egy 1.5 all tarmac modot!! de feltelepítem és a főmenü betöltése előtt kilép az asztalra... :S nah ez mitől lehet??? és köszi azért, h szétnéztél. -
GPx8 #12356 Köszi! -
#12355 Bullet For My Valentine - Scream, Aim, Fire -
GPx8 #12354 Milyen szám megy alatta??? Teccik! :) -
#12353 Simfans Pluginon nem rég mentem PB-t a EVO9-el Cote D'Arbroze-on :)
2:43:72
-
#12352 Átnéztem 2dvd-t is de sajnos nem találtam meg. ( vagy nem írtam ki annak idején vagy van még egy 3.lemezem is...) -
#12351 -
#12350 Sajnos ez sem segít:( -
#12349 bardocz ezt találtam még probáld még ki hátha!
rbr könyvtár PC_InputFilter.ini szünesd meg rajta az írásvédetséget!
töröld a tartalmát ezt tedd bele hátha!
[STEER::BUTTON_DIGITAL]
Active = false
RiseRate = 3.0
FallRate = 5.0
maxSpeedFade = 0.5
MaxSpeedFadeSpeed = 27.0
[STEER::STICK]
Active = false
Parabolic = true
maxSpeedFade = 0.5
MaxSpeedFadeSpeed = 27.0
[STEER::AXIS]
Active = true
Parabolic = false
maxSpeedFade = 0.1
MaxSpeedFadeSpeed = 100.0 -
#12348 hát órákban már nehéz lenne megszámolni:D -
Ronnie17 #12347 hát jó lenne egy kis változatosság:) ugy hogy ha elküldneéd vagy feltöltenéd valahová, azt megköszönném:) -
#12346 Nekem a rallysuli volt vagy két hét:P Most meg már majdnem mindent perfectre csinálva nyomom végig 15 perc alatt:D -
#12345 Impreza 555 -
#12344 BH-n fent volt de most nézem halott a link. :( (tarmac mod v.1.5)
valahol megvan dvd-n kiírva ha nagyon kell akkor megkeresem:)
de egyébként nekem nem tetszet... -
#12343 az elején én tudod hányszor restartoltam..? de annyira megfogott ez a játék hogy nem bírtam abbahagyni. nem tudom most már hány órám van benne de rengeteg... XD -
#12342 Ez az a game ami annak ellenére hogy nagyon tetszik nem tudok vele játszani mert számomra rettenetesen nehéz!
Autósulit is vért izzadva tudtam csak megcsinálni.Azt akkor mondom végre csapjunk a lovak közé jöhet a bajnokság.Aha aztán a legelső versenyen az első kanyarig láttam azt a piros szellemjárművet nagyon sokat rám vernek közelébe sem vagyok semminek.Így hát abba is hagytam :( -
Ronnie17 #12341 hali. valaki tudna nekem linkelni egy jó kis All Tarmac modot??? Előre is köszike. -
#12340 olyan mintha nem tudná a videókártyád a pixershader-t... -
#12339 De legalább egy pálya kieg. lemezt kiadhattak volna amit alapjátékra kellene telepíteni... -
Sponnyabob #12338 Basszus ha valaki fogná az alapjátékot és mai technikával hasonló szintű játékot hoznának össze mint anno az RBR az egy kurva jó game lenne csak az a baj hogy a WRC is haldoklik ha még nem halott és inkább a pályaversenyes játékok vannak ahogy látom, úgyhogy marad a modding csak az meg néha nem jól sül el. Egyébként nincs valami BH-hoz hasonló magyar oldal mert nem mindig értem mi van leírva a letöltésekhez -
#12337 Sziasztok!
Most szettem le az RBR-t és amikor leinditom ezt a hibát aggya ki:
Mi lehet a gond?
Akinek megvan ez a file el tudná küldeni valamijen módon??
Köszi elöre is a helpet! -
#12336 Basszus,elkezdett a játék szarakodni,fekete képernyővel megáll minden... -
#12335 XD -
atiwrc #12334 Na a mai napom is eltelt, ahelyett hogy a puntoval foglalkoztam volna,(habár tibi laptopján tudom csinálni és ő éppen azon tanult).
Csak menni akartam pár kört a bent lévő 8 kocsival az rbren joux verte2-n, erre az evo10nél látom hogy a ghost car nem átlátszó kékes, hanem egy tök fekete subaru. Erre a hülye tesom tibi mondja hogy vizsgáljuk már meg ezt a ghost car-t, nem lehet e texturát rakni rá. A corolla ghost carjara probáltam egy texturát rádobni de öszeviszaság lett belöle, már a modelelzöbe miven nem volt uv mapje, de a jatékban már láttam ezt az öszeviszaságot, ezért gondoltam gyorsan berakok valami mást. Ez az nfs4hez a napokban érkezett F astra caravan lett, mivel nem akartam nagy poligon számú, részletes , több texturát használo modelt. A berakás nem okozott különösebb gondot, ám az üvegen nem láttam át. Utánna probáltam változtatgatni dolgokat de ösze visza átltászott a kocsi, pedig ennek igy müködnie kéne mert pl igy van megoldva a fábias2000 ablaka is, sokan lehet nem is sejtik hogy az A,B,C oszlop is az üveg része a modellben. Aztán végül délután megint ránéztem, és arra jutottam hogy ha leválasztom külön objektumba az üveget akkor müködnie kell.
Ezt igy tudva lehet teljesen máshogy fogom megcsinálni a leendő kocsijaim ghost carjait. De még egyenlöre nem müködik ugy ha félig átlátszóvá teszem magát a texturát. ( Azt nem is tudom hogy az alap rbres kék ghost kocsik ha nagoyn közel érsz hozzájuk elhalványulnak mint más játékokban vagy maradnak ugyanolyan féligátltászóak)
http://hrcmod.extra.hu/ghostcartest.wmv
-
#12333 Meg van egy új szakasz benne,canyon,az is ilyen 2 perces marhaság.
Hill-climbet megcsinálhatták volna úgy,hogy egybegyúrnak pár amerikai,meg francia szakaszt. -
#12332 jaa lool tök megörültem mikor meg láttam... hill-climb nah mondom király:D lehet csapatni, aztán hamar leszáradt a mosoly az arcomról:D -
#12331 Eh,ezt a modot asszem inkább leszedem...Azt hittem a hill-climb az olyan,hogy megyek vagy 20km-t,de nem,fél km-es pályák,2 perc max,semmi különös. -
#12330 Sziasztok!
Logitech Rumblepad-al játszom a játékot,viszont nem tudtam beállítani a kanyarodást sem a "gombákra",sem pedig a nyilakra... a felső gombokra kellett beállítanom,és így nagyon sz*r! Tudtok esetleg valami megoldást?Köszi! -
#12329 tééényleg, emlékszek rá de a neve nem ugrik be. az egy kicsit még dob a hangulaton, bekéne rakni -
#12328 ez jó kis videó tetszett:)
ám volt egy ilyen mod hogy elfújta a szél a port a hátunk mögött:) az mi volt az? már nem emlékszem
-
#12327 ám most hogy már 2009 et írunk csinálhatnának egy RBR remake-t Richard emlékére:)
grafikának meg is tenné:=) a fizika nekem így is megfelelne persze a pályák grafikai adottságokhoz igazítva! sár por bukkanók -
#12326 A moddal érdekes módon működik nagyjából:D Köszi a helpet! -
#12325 jaa:D engem is idegesített RSCenter en belül file settings résznél át tudod rakni manualra:)
ffb probléma megoldódott? -
#12324 RSRBR
Nekem sehogy sem megy a manuális váltó,pedig a pályák tetszenek. -
#12323 Melyikre is irjatok ezt? -
#12322 Nekem tetszene,de így,hogy csak automata váltót tudok használni,így NFS-es pistikéknek való.Rajtolni sem lehet normálisan. -
GPx8 #12321 Nekem nem tetszik ez a mod. -
#12320 Na kipróbáltam a modot.Mi a halál faszáért rakja át automata váltóra?Rohadt idegesítő,kutyának se kell,de azért átrakja.Opciókba ahol át lehet állítani,ott át van állítva manuálisra. -
#12319 Sziasztok!
Gondoltam belekóstolok egy kicsit a szimulátoros világba, hátha meg tudom tanulni :D Sajnos csak egy logitech formula vibrationom van. Vibrationt egyáltalán nem támogat a játék csak FFB-t? Elég zavaró :/ -
#12318 Kerestem,de nem találtam.Majd holnap.Leszedtem rsrbr-t,ami lentebb linkelve van,holnap azt is kipróbálom.