Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár nap türelem és a v1.0 tudod majd leszedni nem a v0.99et 😊

bardocz
lada modot a linkrõl bannerbõl nem lehet letölteni 😞
bardocz
hova kell kicsomagolni?
JuanG
élethûbb por és kavicsfelverõdés 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Itt is bocsánatot kérek a belinkelésért, nem vágtam hogy nem szabadott volna. <#falbav>
csm
és ez mit tud?

BMW 325 iX Rallye Car :)

JuanG
köszi <#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

pajti
feltöltöttem IDE 😊

JuanG
valakinek megvan esetleg a "Particle mod for RBR"??? a BH-ról nem lehet elérni...

Már Sikerült!

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Szeritnem te manuálsian raktad be a kocsikat nem az exevel telpitetted fel 😉

Csövi Srácok!Lenne egy kérdésem.Feltelepítettem a Lada Módot,de a játékban az autók feketék pedig mindent a helyére raktam.Miért van ez?Elõre is köszi a választ.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Glpetyus
<#kuss>

Pár napig nem elsz elérhetö a lada mod.

zolus nemkelelt volna még belikelni a bhra..<#rolleyes>

Glpetyus
Nekem 404-et ír ki :/

bestGP
na ladakupát am osszelehetne hozni?

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
aztnemmontam h erõsebblett 😄
csak h lehetne
de am nagyonszépmunka, ahoz képest h hogy mondta h mennyire rossz munkát ad majd ki a kezébõl😮
a lehetõ legjobb

Én hétvégén megyek haza, és alig várom hogy kipróbáljam. Ha olyan lesz a fizikája mint az m3 utolsó fázisában, az nagy királyság. Csak kár az aszfaltér, azon még kellett volna dolgozni.
hrcmod.extra.hu

HI! A lada modot honnan lehet leszedni?
arty
Nem néztem még meg a ladamodot, nincs fent az RBR, de köszönöm mindenkinek aki közremûködött a létrehozásában 😊

Forza.

JuanG
hogy raktad erõsebbre? setupban a max nyomatékot raktad feljebb?

bestGP
komojan.)
a kormányról pl lemaradt a középpontjelzõ sárga csikocska
ijen apróságok
meg a sárvédõk fehéren szebbek, meg jobban kiemeli
am sztem erõsebbek a ladák, mert ugye ezek a\6 osak.
azok meg nem arról híresek, hogyforgatni kéne õket. itt meg bizony ha nem forgatod ugy, mint az 1300 ast (tolókerekes váltó nélküli változat)m akkor nemnagyon megy 100 kph fölött 😄
de ez legyen a legkevesebb

JuanG
sztem murván a legjobb 😊

Szerintem nagyon jó lett a Lada mod, ennyit nem szórakozttam az RBR-rel, mióta megjött az újságmellékletben. Persze, egybõl havas pályán kezdtem, mert egy Lada ott érzi magát otthon igazán 😄

(az miért lehet, hogy a rally schoolban elindulni sem tudok Ladával? Olyan, mintha a levegõben lenne a hátsó kerék.)

Vigyázzatok, mert ez a Lada nagyon veszélyes így bukócsõ nélkül... <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

néhány képnek örülnénk...
JuanG
napersze 😊

bestGP
kormanyt,muszerfalt,kerékt,lokharitot,difit 😮

w77d
Mitõl lehet, hogy gyakran lefagy játék közben?

JuanG
mit? 😊

JuanG
nem...

w77d
Sziasztok! Az rsrbr4 csak eredeti példánnyal mûködik?
Köszi!

Ezt hogy érted?

bestGP
javitotam picit a ladamodon^^

JuanG
cars.ini, meg a physics fileokról...

A javítás mûködik, végre! Köszi!
berczely
Az mér van hogy a pályán látszik az illesztés vagyis hogy fekete szaggatott vonalak vannak mindenütt négyzethálos a pálya!<#buck><#buck><#buck>

berczely
RSRBR4 telepítése után hasonló helyzet. Csomagok kiválasztva, installálva aztán launch. Ezek után egy pár másodpercre sötét képernyõ, majd visszadob. De mostmár semmilyen formában nem indul el a játék. a readme.txt-be télleg csak annyi volt hogy futassuk a RSRBR4_installation.bat-ot, és ezzel el lesz intézve minden. Mi hiányozhat?
pajti
HRC LADA MODnál mirõl csináljak másolatot? Vagy nem ír felül semmit? <#nemtudom><#zavart1>

bestGP
huh a belseje a kocsiknak marhajólett

JuanG
jó lett a cockpit! 😊)...még jó hogy befejezted, mert nekem elveszett az uccsó lada fizikám 😊))...

berczely
Félig meddig sikerült elindítani az RSRBR4-et rámegyek az RSRBR! ikonra bejön hogy mien autó csoportot akarok és hogy mien pálya legyen.Kiválasztom utána rámegyek az install pack and mod-ra felrakja utána rámegyek a launch-ra és fekete kép utána vissza kilép.Ienkor mivan?

Ki kell váalsztani hogy milyen felületen akarsz menni. Original, aszfalt,snow,gravel. Uj pály anincs benne csak az összes eredeti páyla mindenféle felületben.

az RSRBR4-ben az új pályákon hogy tudok túrni? vlehet nagyon dilettáns a kérdés. :] a kocsik mûködnek meg minden, de pályákat nem látok.

bestGP
elmult nincs kérek fizikát😄

A lada mod a hrcmod.extra.hu-ról lesz elérhetö kb fél óra mulva.
28MB-os a fájl és 285MB-t tömörít ki. Olvassátok el a telepitöben a read me-t.

Péntek van. :-) De sajnos este már nem leszek netközelben, szóval nekem leghamarabb hétfõn lesz lada. Hacsak nem sikerül valami haverral dumálni a hétvégén. Kíváncsi leszek a fizikára mit hoztatok ki belõle.
JuanG
este 24-ig, mert pénteken Ati vizsgázik...ezzel még tartom a szavam 😊...