Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocsi a mododkat nem mosokat
helosztok segitsetek légyszi, mert egymás után felraktam a mosokat , a lada modot és a hrc modot de a játékban a wrc-ék olyanok mint ha ladákal menne az ember ez nem is baj de a felnik bent vannak a kaszniban és elég gáz ahogy ki néznek zoval mit csináljak hogy tudnám leszedni a modokat .?
Gyors kormanynak hivjak(ha jolto) es alig kell forditani a kormanyt,hogy forduljon kulonben a sok ellenkormanyzasba belehalnanak es idejuk se lenne ra!! 😊))))))))
LFS-be diftelesnel is leveszem 230 fokra! 😊
LFS-be diftelesnel is leveszem 230 fokra! 😊
NINCS ÚJ PÁLYA A JÁTÉKHOZ!!!
az lehet de igaz rally-n ritkán fordítják el teljesen a kormányt,kevés az olyan viszafordító azt meg külsõ kamerával mutatják
sztem vanaz 500 felett
csak a kormanymu van atalitva, hogy nekeljen tekerni világba, csak kicsiket forditani
tuti h ezvan
csak a kormanymu van atalitva, hogy nekeljen tekerni világba, csak kicsiket forditani
tuti h ezvan
hüje vagy hamán szép nem!4
hellosztok a hrc modot és a lda modot hogy tudom leszedni a játékból mert mind a kettõ benne van a gamben, és a fabia hátsó kerekes lett, és a kerekek bent vannak a kaszniban, szoval lécci segitsetek köszi elöre is
éppen nem koncentrálok tátott szájjal 😊)
olyan Solbergesen?
olyan Solbergesen?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
errõl szól ez a játék... sokkal nagyobb élmény, mint az árkád játékok...
De igen, csak más vezetési stílust igényel, és úgy látszik ez a keményebb, csúszkálósabb stílus közelebb áll hozzám, mint a pontos vezetés. (persze a futómû az nem volt az igazi, de tetszett😛) Természetesen fun szinten nyomom, semmi verseny vagy ilyesmi, ezért nekem így tökéletesen megfelel. Amikor éppen nem koncentrálok tátott szájjal, akkor vigyorgok vezetés közben. Ez nekem mindennél többet ér 😄
A Colin 2. readmejében vannak írva adatok a focus wrc-rõl, és úgy emlékszem ott 720 fok van írva, vagyis az hogy széltõl szélig 2 fordulat. De nem esküdnék rá, már régen olvastam.
25 km az átlagos hossz sztem a vb-n 😊)...amúgy olyan 230fok lehet a max kb...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
hát akkor nem tudom meg kel nézni valahol hány fokos kormány van a kocsikban 😄
bár én soktam nézni rallyt legnagyobb fordulatok olyan 180fokot nem érik el és 25km-es etapok ritkák a vb-n😛
bár én soktam nézni rallyt legnagyobb fordulatok olyan 180fokot nem érik el és 25km-es etapok ritkák a vb-n😛
De rallyba amigo nincs 900 fok,gyors kormany van! Kulonben 25 km etap vegere belahalnank a kormanytekergetesbe!! 😊)))
Annyira meg nem masztam bele,de meglesem de az tuti,hogy kromany gyilkos! 😊
Ti hany fokra allitjatok rallyba a kormanyt?
Ti hany fokra allitjatok rallyba a kormanyt?
attól még okés😊 amúgy ha a törést realisticra áálítod max borulásokat tudsz túlélni fát megorrolod kezdheted elõrõl
Nagyon sokat számít a beállítás. Ég és föld, amiket lehet menni különféle setupokkal.
Ami meglepõ: múltkor picit félrenéztem az aktuális beállítást, és aszfalt setuppal toltam murva pályán. Megdöntöttem vele a saját idõmet. 😄
Ami meglepõ: múltkor picit félrenéztem az aktuális beállítást, és aszfalt setuppal toltam murva pályán. Megdöntöttem vele a saját idõmet. 😄
No feltettem + patchet is!
Egesz jonak tunik bar hiaba torom porra autot,mintha semmit se szamitana igaz csak 3 gyorsasagit futottam,de fizika egesz korrekt!
Kerdesem szamit sokat az auto beallitasa vagy csak disznek raktak bele a sok-sok allitasi lehetoseget?
Egesz jonak tunik bar hiaba torom porra autot,mintha semmit se szamitana igaz csak 3 gyorsasagit futottam,de fizika egesz korrekt!
Kerdesem szamit sokat az auto beallitasa vagy csak disznek raktak bele a sok-sok allitasi lehetoseget?
veszpremben loteren fateréknak 1 esbe ragadt be a váltó, gondnélkül tempósan jöttek végig 😄
szal téleg hosszu azaz egyes...
szal téleg hosszu azaz egyes...
hüje vagy hamán szép nem!4
Hellotok!
A Ladához van skin??? És ha van honnan lehet leszedni?
(www.richardburns.atw.hu)
A Ladához van skin??? És ha van honnan lehet leszedni?
(www.richardburns.atw.hu)
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
a profi fizikaturkásznak nem is lehet tökéletes... 😄
az 😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
hát azér' nem tökéletes ... 😊
patch? az 1.02-es... és használata kötelezõnek minõsíthetõ...
a hrc2006 király, a lada mod meg isten...
félretéve a viccet, ha nem akarsz hülyeséget feltenni a játékhoz, akkor válogasd magadnak össze a kocsikat, menüt, meg ilyeneket...
a hrc2006 a 2006os magyar rally bajnokság autóit tartalmazza, név szerint vizin, herczig, benik, ifj. tóth, tagai, spici 2x (206, focus), és végül de nem utolsó sorban turi... +új menü, intro videó, az overallok is változtathatóak...
a ladamod ugyanezeket tudja csak ladákkal...
félretéve a viccet, ha nem akarsz hülyeséget feltenni a játékhoz, akkor válogasd magadnak össze a kocsikat, menüt, meg ilyeneket...
a hrc2006 a 2006os magyar rally bajnokság autóit tartalmazza, név szerint vizin, herczig, benik, ifj. tóth, tagai, spici 2x (206, focus), és végül de nem utolsó sorban turi... +új menü, intro videó, az overallok is változtathatóak...
a ladamod ugyanezeket tudja csak ladákkal...
Hali mindenkinek!Valaki eltudná mondani hogy mienek ezek a modok a játékhoz?Sorry de nem nagyon értek ilyesmihez azaz csak mértékkel és nem kaarok hülyeséget feltenn ia játékhoz😄Eddig még cska elkezdtem vele jáccani de profin nyomom már!😊
Sajnos nekem csak egy ffgp jutott, azon nincs kuplung, így váltogatnom kell üresbe vissza aztán megint egyesbe. Ez a rövid egy jobban hangzik. Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok, de sajnos nem vagyok egy ladaszakértõ. Azért jó tudni az ilyeneket.
rövid egy az kb 50.
igazábol is kényelmetlen vele elindulni, rajtnál fojton rugdossák a kuplungot<#bee1>#bee1> mind nem tudsz hogy hogy müködik?
igazábol is kényelmetlen vele elindulni, rajtnál fojton rugdossák a kuplungot<#bee1>#bee1> mind nem tudsz hogy hogy müködik?
Hú, az nem semmi.<#wow1>#wow1>Rövid egy meddig forgatható? Nem tudom valóságban hogy mûködhet, sajnos nem volt még lehetõségem kipróbálni, de RBR-ben kicsit kényelmetlen aszfalton elindulni vele. Azért nagy királyság ez a Lada mod, kicsit felpezsdítette az RBR-t.
hali!
kétféle (tolos)válto van ladába: hosszu egy és rövid egy.
a hosszu egyest néhányan akár 110ig is elforgatják!!
kétféle (tolos)válto van ladába: hosszu egy és rövid egy.
a hosszu egyest néhányan akár 110ig is elforgatják!!
<#eljen>#eljen>
Most vettem észre, BH-ra felkerültek a setupok. Akinek kell, ott megtalálja.
Köszi a segítséget. Hétvégén próbálkozok vele.