Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi a mododkat nem mosokat
helosztok segitsetek légyszi, mert egymás után felraktam a mosokat , a lada modot és a hrc modot de a játékban a wrc-ék olyanok mint ha ladákal menne az ember ez nem is baj de a felnik bent vannak a kaszniban és elég gáz ahogy ki néznek zoval mit csináljak hogy tudnám leszedni a modokat .?
Ombika
Gyors kormanynak hivjak(ha jolto) es alig kell forditani a kormanyt,hogy forduljon kulonben a sok ellenkormanyzasba belehalnanak es idejuk se lenne ra!! 😊))))))))
LFS-be diftelesnel is leveszem 230 fokra! 😊

Daniel Brandon
MIÉRT??? 😊<#wilting>

NINCS ÚJ PÁLYA A JÁTÉKHOZ!!!
bardocz
pikes peak nincsen a gaméhez?azt nagyon kipróbálnám
bardocz
az lehet de igaz rally-n ritkán fordítják el teljesen a kormányt,kevés az olyan viszafordító azt meg külsõ kamerával mutatják
bestGP
sztem vanaz 500 felett
csak a kormanymu van atalitva, hogy nekeljen tekerni világba, csak kicsiket forditani
tuti h ezvan

hüje vagy hamán szép nem!4

hellosztok a hrc modot és a lda modot hogy tudom leszedni a játékból mert mind a kettõ benne van a gamben, és a fabia hátsó kerekes lett, és a kerekek bent vannak a kaszniban, szoval lécci segitsetek köszi elöre is
bardocz
nana,nem csak õ koncentrál úgy😊

Glpetyus
Ennél nincs jobb rally szim,és szerintem egy darabig nem is lesz.

Met
éppen nem koncentrálok tátott szájjal 😊)
olyan Solbergesen?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

errõl szól ez a játék... sokkal nagyobb élmény, mint az árkád játékok...
De igen, csak más vezetési stílust igényel, és úgy látszik ez a keményebb, csúszkálósabb stílus közelebb áll hozzám, mint a pontos vezetés. (persze a futómû az nem volt az igazi, de tetszett😛) Természetesen fun szinten nyomom, semmi verseny vagy ilyesmi, ezért nekem így tökéletesen megfelel. Amikor éppen nem koncentrálok tátott szájjal, akkor vigyorgok vezetés közben. Ez nekem mindennél többet ér 😄
A Colin 2. readmejében vannak írva adatok a focus wrc-rõl, és úgy emlékszem ott 720 fok van írva, vagyis az hogy széltõl szélig 2 fordulat. De nem esküdnék rá, már régen olvastam.
JuanG
25 km az átlagos hossz sztem a vb-n 😊)...amúgy olyan 230fok lehet a max kb...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
Nemtok mind1 csak irtam vmit,nem ezen van hangsuly!!

bardocz
hát akkor nem tudom meg kel nézni valahol hány fokos kormány van a kocsikban 😄
bár én soktam nézni rallyt legnagyobb fordulatok olyan 180fokot nem érik el és 25km-es etapok ritkák a vb-n😛
Ombika
De rallyba amigo nincs 900 fok,gyors kormany van! Kulonben 25 km etap vegere belahalnank a kormanytekergetesbe!! 😊)))

bardocz
nekem mivel csak 240°-ba fordul így 240 de 900-al jobb lenne
Ombika
Annyira meg nem masztam bele,de meglesem de az tuti,hogy kromany gyilkos! 😊
Ti hany fokra allitjatok rallyba a kormanyt?

bardocz
attól még okés😊 amúgy ha a törést realisticra áálítod max borulásokat tudsz túlélni fát megorrolod kezdheted elõrõl
Ombika
Magyarul akkor megse okes vmi!! 😊)

Nagyon sokat számít a beállítás. Ég és föld, amiket lehet menni különféle setupokkal.
Ami meglepõ: múltkor picit félrenéztem az aktuális beállítást, és aszfalt setuppal toltam murva pályán. Megdöntöttem vele a saját idõmet. 😄
Ombika
No feltettem + patchet is!
Egesz jonak tunik bar hiaba torom porra autot,mintha semmit se szamitana igaz csak 3 gyorsasagit futottam,de fizika egesz korrekt!
Kerdesem szamit sokat az auto beallitasa vagy csak disznek raktak bele a sok-sok allitasi lehetoseget?

bestGP
veszpremben loteren fateréknak 1 esbe ragadt be a váltó, gondnélkül tempósan jöttek végig 😄
szal téleg hosszu azaz egyes...

Igen a HRC lada mod. Innen leszedheted.

AntiCamper
Hellotok!

A Ladához van skin??? És ha van honnan lehet leszedni?

(www.richardburns.atw.hu)

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

a profi fizikaturkásznak nem is lehet tökéletes... 😄
bardocz
abba az
JuanG
az 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
Rally kategoriaban azert remelem BEST!! 😊)

JuanG
hát azér' nem tökéletes ... 😊

bardocz
sztem élethûbb nem is lehetne😄
Ombika
Thx mar szedem is!!
REmelem nem banom meg ezt a jatekot es elethu lesz a fizikaja!!

patch? az 1.02-es... és használata kötelezõnek minõsíthetõ...
Ombika
Melyik a legujabb patch hozza?

a hrc2006 király, a lada mod meg isten...
félretéve a viccet, ha nem akarsz hülyeséget feltenni a játékhoz, akkor válogasd magadnak össze a kocsikat, menüt, meg ilyeneket...

a hrc2006 a 2006os magyar rally bajnokság autóit tartalmazza, név szerint vizin, herczig, benik, ifj. tóth, tagai, spici 2x (206, focus), és végül de nem utolsó sorban turi... +új menü, intro videó, az overallok is változtathatóak...

a ladamod ugyanezeket tudja csak ladákkal...
Hali mindenkinek!Valaki eltudná mondani hogy mienek ezek a modok a játékhoz?Sorry de nem nagyon értek ilyesmihez azaz csak mértékkel és nem kaarok hülyeséget feltenn ia játékhoz😄Eddig még cska elkezdtem vele jáccani de profin nyomom már!😊
attilaswf
nem kell azért bocsánatot kérni mert nem ismersz valamit! de ja, jo tudni<#vigyor2>

Sajnos nekem csak egy ffgp jutott, azon nincs kuplung, így váltogatnom kell üresbe vissza aztán megint egyesbe. Ez a rövid egy jobban hangzik. Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok, de sajnos nem vagyok egy ladaszakértõ. Azért jó tudni az ilyeneket.
attilaswf
rövid egy az kb 50.
igazábol is kényelmetlen vele elindulni, rajtnál fojton rugdossák a kuplungot<#bee1> mind nem tudsz hogy hogy müködik?

Hú, az nem semmi.<#wow1>Rövid egy meddig forgatható? Nem tudom valóságban hogy mûködhet, sajnos nem volt még lehetõségem kipróbálni, de RBR-ben kicsit kényelmetlen aszfalton elindulni vele. Azért nagy királyság ez a Lada mod, kicsit felpezsdítette az RBR-t.
attilaswf
bocsi véletlen kétszer ment el, törölje vki! köszi

attilaswf
hali!

kétféle (tolos)válto van ladába: hosszu egy és rövid egy.
a hosszu egyest néhányan akár 110ig is elforgatják!!

JuanG
<#eljen>

Most vettem észre, BH-ra felkerültek a setupok. Akinek kell, ott megtalálja.
Köszi a segítséget. Hétvégén próbálkozok vele.
JuanG

bestGP
nemmindegy? legalább nem "DED" a topik :|