20179
-
#12517 main menu zenéjét nem tudja valaki elküldeni? vagy download link? :D -
#12516 Fraps -
#12515 mivel tudom felvenni hogy hogyan csapatok?(videóra) -
#12514 na fogjuk rá hogy sikerült beállítani a windózba,
hű, billentyűvel jobban mentem :O
BMW-t lehet a játékba rakni? -
#12513 le kell vágni 1 kicsit a rugóból... -
#12512 Ez az online izé nem megy, máshonnan nem tudok letölteni valamit? :/ -
#12511 nem a kalibrálás a gond,de majd megpróbálom. szerintem poti vagy nem tudom, van benne egy rugó ami visszahúzza középre, az ki volt szedve de úgy remegett össze-vissza,meg túl érzékeny volt... most vissza lett rakva de jobbra áll alap helyzetben... -
#12510 Nem tudod újrakalibrálni? -
#12509 Meddig kell gyakorolni billentyűzettel hogy ne 2-be 3-ba tötyögjek? :D
A Kormányom szar, balra áll alap helyzetben :/.. -
#12508 A patch valamiért nem megy fel, eddig semmit nem változtattam a játékon, valami audio.dat ot ír ki :( -
#12507 Köszönöm!A Játék amúgy eredeti úgy vásároltam meg az 576-ban :)
Megpróbálom..
Üdv -
#12506 Online![URL=http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=14]Online"[/URL]
a hanggal nem tudom mit lehet tenni....jó ha játék eredeti....de talán ha a két patches is telepítve van...... -
#12505 Üdv!
Ha valaki még tudna segíteni a következőkben:
-Online játék mód vagy valami szerver program van?
-Akármelyik magyar Nav.Hangot leszedem egy idő után kilép vagy lefagy a játék és hasonló dolgok. Ez csak nálam lehet valami hiba?
Azt hiszem ennyi :)
Köszi
Üdv... -
#12504 Köszi, 1kérdés kipipálva :) -
#12503 valószínű. -
#12502 hali
lada mod-ba a ladának csak nálam nincs hangja? -
#12501 Piribram-ot probáltam innen az felülírja valamelyik francia szakaszt és plugin-al indul el. -
#12500 Üdv!
Itt találtam pár pályát: http://richardburns.atw.hu/
Ha leszedem hova kell berakni őket?
És tudok valahol online játszani másokkal?
Köszönöm...
Üdv -
#12499 Rallysimfans-on rekordidők...
én 3:30körül megyek..2 kanyar nagyon nem megy..de holnai nap folyamán gyúrok rá a Corollával :) -
#12498 Simasunaval a jelek szerint mas-mas nyelvjarasu magyar nyelvet beszelunk sajna semmifele replayt nem kuldott, foleg nem ilyen idovel :)
-
#12497 virus, ilyen filenak nem kell lennie abban a mappaban.
Ha valami special programot hasznalsz van ra 0,001 % esely, hogy odaszemetelt, de ketlem. -
#12496 ja és a mappában van két külön mappa két skinnel!jó ha valamelyiket kiválasztod mert különben csak egy fehér vassal mész -
#12495 esetleg ha a játékban nem működne a vas,egyszerű a megoldás(no komment meddig sz@arakodtam vele!),az autó mappáját amikor kicsomagolod nevezd át!
lancer_wrc_2005
és így is másold be a cars mappába!
a cars ini;
FileName = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005.sgc"
IniFile = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005.ini"
ShaderFile = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005_shaders.ini"
ShaderSettings = "Cars\lancer_wrc_2005\lancer_wrc_2005_shader_settings"
TexturePath = "Cars\lancer_wrc_2005\Textures\"
-
#12494 Lancer WRC 2005 Beta! -
#12493 RBR 2009 feltelepitem es ezt irja ki telepites utan?
c:windows\system32\stdole.dlt ...
nem lehet folytatni a telepítés mi lehet ez? -
#12492 Elkuldened a replayt ?
Irtam a mail cimedre, ami a reglapodon van.
koszi.
-
#12491 Greenhills 6,0km
3:08.919
Blitzer Martin -
#12490 csak a te kedvedért most elindulok GreenHillsbe :)
Corollával :) -
#12489 teged se az eszed miatt szeretnek a lanyok... a mondandomat nem fogtad fel, de sebaj. De ennek ellenere lehet, hogy gyorsan mesz a jatekkal, igy legyszi mutass egy replay-ed meg az emlitett palyan, az emlitett "feltetellel"
Elore is koszonom.
-
#12488 én hasonlóan csináltam szekvenciális váltót az EXemhez :)
Manta joytick-ból.
-
Finkoo #12487 ombika, ha már annyira nagy baj a gomb kézifék legyél kreatív és csinálj egyet magadnak, így teljes lesz az élmény... :D
tutorial a linken...
Kézifék készítés -
#12486 Amugy is rallyba gyors kormany van! :) Kiprobalom ezt a plugint, de teny ,h kezifek gobra rakva halott ugy! :( -
#12485 Amúgy LFS nálam is 720°, a többi pl. a GTLegends az 900° stb..
720° ide tényleg sok. Pillangóhoz meg amúgy sem kell szerintem sok mivel lehetetlen normálisan váltani ha körbe tekeredik:D
Azért írtam ha felrakod a H-shifter plugint akkor már jó lesz az 540° vagy esetleg nagyobb. Nekem tetszett csak kellene egy külön kézifék is :(
-
#12484 Ez a plugin ugyanis alapból nem kezeli a H-váltót az RBR:) -
#12483 En is kezire hasznalom valtot es pillangoval valtok! De milyen pluginrol beszelsz? 720-on van nekem most, de ez kurva sok LFS , meg drifthez jo, de ide sok! :) -
#12482 (g25) h-shifterrel 540° játszom(játszottam)(3pedál)
de most nincs fent a plugin, így most pillangóval váltok.
A váltót használom kéziféknek, és 420° a kormány. Ez elég gyors is meg szerintem élvezetes is. -
#12481 Aki tolja kormannyal, hany fokosra(720, 540, stb) van allitva a kormanya? -
Finkoo #12480 amúgy szeretem az ilyen hozzáállást... eleve úgy akarsz fejlődni, hogy hol lehet levágni... :( szerintem meg tök hihető ez az idő... csak sokat kell menni, vagy csak egyszerűen jobbak nálad? hmm... -
#12479 6 hozzaszolassal elorebb olvashatod :)
"Tudna valaki kuldeni a greenhills nevu palyarol egy replayt amit GYARI autoval ment, es mondjuk 3:15-on belul ?"
-
#12478 mit szeretnél?
magyarul lécci :D