20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • alma2
    nincs itt elet, a sok palyaelhagyot megremitette a keresem :)
    probalkozz a rallysimfans.hu oldalon ott igen nagy a porges.
    en is atteszem oda a "hatalmas" keresem.
  • Ombika
    Kezifekesnel gumihang eleg erdekes!!

Kozben megjavult az FFB uj driverrel! :)
    Aki G25ot hasznal ,ennel a jateknal ti bekapcsoljatok az alabbiakat?

-Spring Effects
    -Damper Effects
  • Ronnie17
    Hy mindenki. Néztem most ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=vL95WVu0_bU

És nagyon megteccet a subaru hangja. Nincs meg vkinek? vagy esetleg egy linket tudna adni ehhez??? Merthát másoltam be mindenfél realistic audio fájlt, de azok nem teccenek...
    Jah és még vmi. Az út textúra is nagyon teccik ahhoz is tudna egy linket adni valaki???
  • Ombika
    RBR.ini-ben atirtam 1920*1080-ra es siman fut!!

Lehet en is felteszem akkor legujabb drivert, hatha segit! Elotte regit letakaritottad?
  • tomi555
    Pár napja vettem meg a játékot, és nekem is ez volt a gond, én miután kitakarítottam registry-t (utána sima joyként ismerte fel G25-öt és sehol nem volt FFB) felraktam a legújjab drivert, és onnantól volt FFB-m.
    Az 1680*1050-et hogy oldottad meg?
  • Ombika
    Mar csak 1 bejegyzes van OEM-be, de meg mindig semmi FFB, esetleg vkinek vmi tipp?
  • alma2
    Meg ami az elmeletem szerint szamitasba johet, hogy ez a palya igen alkalmas oriasi palya elhagyasokra, ha maskepp nem igy trukkoznek pl a egy 3:06-os idovel. De valaki cafolja meg nekem :)
  • alma2
    Tudna valaki kuldeni a greenhills nevu palyarol egy replayt amit GYARI autoval ment, es mondjuk 3:15-on belul ?
    Szamomra annyira hihetetlen, hogy lehetseges,kizartnak tartom.
    Sajna a cseh oldalrol leszedett replayek kozul egyiket se tudom lejatszani. A simsrally forumon is lattam viszont ennel jobb idoket gyari autoval, mar csak replayt nem lehet letolteni, legalabbis nem talaltam.
    Koszi.

A plugin felulirogatja bizonyos gyari autok helyeit, nem lehet, hogy valaki ezzel ugyesen trukkoz, mig valami batman autot ala tesz, az oldalra azt kuldi vissza, hogy gyarival ment ?
  • Ombika
    Elolapiba dugtam es ugyanoda, aszem kiprobalom hatul is!
  • alma2
    ja a forditas lemaradt, bocs
    szoval csatlakoztasd ujra a kormanyt, egy masik usb portba /a biztonsag kedveert/ a vistanak utana fel kene ismernie..
  • alma2
    a biztonsag kedveert.... de nem szo szerint ertendo :)
  • Ombika
    Nah kezdi nekem is, nektek ez segitett?

1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears)

2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory:
    HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>MediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM

3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes).

4. Reconnect the USB device (MOMO Wheel) to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ...

Utso pont azlenne, h miutan kitorolted huzd ki es dugd be ujra? Vagy mit akar ezzel a safe dumaval?
  • Ombika
    Ez mar megoldva! :)
  • Ombika
    MEgvmi 1680*1050 vagy 1920-as felbontast elotudok vhogy csalni belole?
  • Ombika
    RBR 2009 feltelepitem es ezt irja ki telepites utan?

• bardocz
    Köszi,már szedem is!
  • Smicy2
    http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Joux%20Plane%20Hillclimb%2DRally
  • bardocz
    Akkor linket!:D
  • JuanG
    már megvan rF alá is te!! :DD...Atiwrc és én tettük át...
  • Ombika
    Pfuuu ez most mi ala is van GTL vagy hogy is van ez? :O
  • bardocz
    rFactor alá kéne konvertálni:)
  • ikim
    egy apró érdekesség;)
    itt
  • mila69en
    joojaz joojaz rallybol sosem elég:)
  • emericovsr
    Azzal nem tudok mit csinálni, hogy milyenek a pályák. De a modot ettől függetlenül lehet hogy megcsináljuk.
  • bardocz
    Kipróbáltam egy pályát subaruval meg derbyvel is,ha nem perfectül érkeztem,a kocsi már pattogott,meg forgott össze-vissza,úgy,hogy a derbyt ráadásul megemeltem 20 centire,hogy az érkezés ne legyen annyira parás.
  • JuanG
    az a pálya hibája, a tdf fileban át kell irni a "collfrict" értéket...de amúgy ja, murvás jó pálya nem igazán van, aszfaltosból se sok...
  • bardocz
    rFactorhoz max aszfaltrallynak van értelme,most próbáltam pár rallyx pályát,hát az ugrásokat olyan szinten szarul kezeli a játék,hogy az valami borzasztó,Collin McRae rallyban jobban meg van oldva.Folyamatosan akad az autó,ha nem tökéletesen 4 kerékre érkezik.
  • emericovsr
    megoldottam, egy srác segít. úgy tünik, egy hosszútávú project kezdődik vele. ha sikerül megbeszélnem vele, lesz egy komplett Rally mod rFactorhoz.
  • PacsutaTibi
    Sikerült megnyitni az RBR-es modellt?
  • emericovsr
    már csak meg kéne találnom :)
  • emericovsr
    köszi!
  • atiwrc
    3dstudiomaxhoz van getsgc plugin az megnyitja ezeket a kocsikat csak helyre kell rakni a mappingot mert elforog.
  • emericovsr
    Hallo.

Na most járok itt először :)
    Leszedtem egy VW Polo járgányt, be akartam kukkantani ZModeller-el, ahol ugyebár az SCG file-t lehet importálni. Azt irja a file locked. Valamivel ezt ki lehet nyitni?
  • Volvo Truck
    Valaki tudna segíteni?PLS
    feltelepítettem azt a portugál pályát de a játékban sehol nemtalálom :(
  • ikim
    akit érdekel pár új festés az nézzen szét CARLOS NUÑEZ oldalán Itt!
  • ikim
    hát tényleg pofátlanság amit csinált az emberke!
  • JuanG
    Új autók berakása RBR-be (pl. Lada).

A letöltött új autó tömörített file-jában általában 2 könyvtár: Cars és Physics, és egy readme.txt van.

Fontos!!! Mindenekelőtt csinálj biztonsági másolatot a Physics és Cars mappákról!!! Ha nincs "Physics" mappád akkor lásd 3. lépés!!!

1. lépés: kicsomagolod az új autó tömörített file-ját valahova (ha ez nem megy hozzá se kezdj sztem).

2. A "Cars" mappát másold be az RBR főkönyvtárába.

3. Nézd meg hogy az RBR főkönyvtárában van-e "Physics" mappa. Ha nincs, akkor tömörítsd ki síma tömörítő (TC, Winrar, stb.) progival az RBR főkönyvtárában lévő "physics.rbz" file-t!

4. Másold be a Physics mappát az RBR főkönyvtárába.

5. Az új autók readme-jében általában benne van, hogy melyik alap autó helyére rakd be az újat (mivel max csak 8 autó lehet benne, plusszba nem lehet betenni az újat). Nyisd meg az RBR\Cars mappában a "cars.ini" file-t egy szövegszerkesztővel! Azután az új autó readme-jéből másold át az új autóra vonatkozó hivatkozásokat a "cars.ini"-be a megfelelő helyre! Pl.:

a Lada readme-jéből ezt:

[Car02]
    FileName = "Cars\vaz2107\vaz2107.sgc"
    IniFile = "Cars\vaz2107\vaz2107.ini"
    ShaderFile= "Cars\vaz2107\vaz2107_shaders.ini"
    ShaderSettings= "Cars\vaz2107\vaz2107_shader_settings"
    TexturePath= "Cars\vaz2107\Textures\"

A "cars.ini" - be ennek a helyére:

[Car02]
    FileName = "Cars\zr\zr.sgc"
    IniFile = "Cars\zr\zr.ini"
    ShaderFile= "Cars\zr\zr_shaders.ini"
    ShaderSettings= "Cars\zr\zr_shader_settings"
    TexturePath= "Cars\zr\Textures\"

Aztán elmented az "cars.ini"-t, és mehet a játék! (pl. a Lada így az MG helyett lesz a játékban).
  • Volvo Truck
    Lécci valaki segítsen hogy hogy kell autót berakni ebbe a játékba!
    A választ előre is köszi!!
  • atiwrc
    Illegálisan lett felrakva, csak a magyar pluginba volt engedélyezve a használata. Ráadásul más nevével feltülteni pofátlanság, ráadásul nem si NOR csinálta az rbres konverziot hanem én NOR a cmr2es modelt csinálta amit konvertáltam.....
    A bh-s adminokat pedig nem lehet eprsze elérni iylenkor....
  • ikim
    akinek még nincs meg;Skoda Fabia S2000