Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi nemtecik amit már mondtam is, hogy forgatni kell
amikor a 07es ás zsigát pont hogy nem forgatni kéne
hüje vagy hamán szép nem!4
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Sztem érthetõen leírta hogy original rFactorja van 😊
Egyébként krekkelni kell..
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Köszönöm, Istenem, hogy nem tíz centivel hosszabbak a 21007-esek! 😊
zoluss én is várom a setupodat
rally mod rfactorhoz WIP...igyekszem elérni hogy legyen benne lada is 😊, valszeg könnyebben és jobban meg lehetne csinálni mint rbr-hez
videó
ha nincs kormányod megse probalj vele szépen autózni, mert majdnem lehetetlen 😊
Ha van valakinek vmi használható setupja(i) a ladához, legyen szíves töltse már fel valahova, vagy mondjátok meg, hogy honnan tudok letölteni hozzá.
Elõre is köszönöm
amikor bennvan
meg vanamikor a pája nemtecik neki
azokathonnan lehet letölteni mellesleg?
mét?:\
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
De a cars iniben a számozás máshogy van.
hogyvannak az alap autok a jatekba?
1, 03 subaru
2,tojota
3,micu
4,pözsó
5,subaru
6,xara
7,mg?