Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bestGP
az egyes tényleg hosszu a tolósváltóban, legalább ennyire mint a játékban 😊
annyi nemtecik amit már mondtam is, hogy forgatni kell
amikor a 07es ás zsigát pont hogy nem forgatni kéne

hüje vagy hamán szép nem!4

Feldobtam a setupokat BH-ra, remélem hamar megjelenik. Ha lesz idõm még próbálok rajta állítgatni. Örülnék ha más is megosztaná a beállításait, mert nem vagyok valami profi benne, csak páran kérték hogy rakjam fel.
Igen, azt gondoltam, de szerintem kicsit túl széles lett. Valaki tudja hogyan tudom keskenyebbre venni magamnak?
a nyomtáv direkt lett szélesítve tudomásom szerint, hogy némileg sportosabb legyen a dolog...
Nah, elhoztam a Lada setupokat, holnap megpróbálom feltölteni vhova. Sikerült csinálnom aszfaltra is egy olyat, hogy végig tudtam menni a pályán. Lenne két problémám a Lada fizikájával: 1. Egyesben 70-et megy. Nem tudom hogy van az igaziban de nekem ez nagyon hosszúnak tûnik. 2. Nagyon kint vannak a kerekek, ha leültetem kicsit, hátul beleér a kerék a sárvédõbe. Le tudná nekem vki írni, hogy hogy tudom ezeket változtatni?
amúgy mit keres itt az rfactor???
JuanG
sorry 😊)...szal tényleg eredeti van..

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
nem figyeltem a vesszõt<#banplz>
<#lama>vagyok<#banplz>
Glpetyus
<#idiota>

pajti
<#banplz>
Sztem érthetõen leírta hogy original rFactorja van 😊
Egyébként krekkelni kell..

bardocz
és kell valamit okoskodni az elinditásával vagy simán crackeled?
JuanG
nem, eredeti...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
rFactor neked warezba van meg?(azért merem itt megkérdezni mert rbr topik ,és nem rfactor😊)
JuanG
vagy majd ha elkészül a pályám rfactor alá, megkérem eddy-t tegye át RBR alá...😊))

Glpetyus
ázáz,track-editort a népnek! :d

Met
dehogy ded, csak "nincs mirõl beszélni" majd ha kijön a track editor vagy valami akkor lesz itt nyüzsi 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ez a topic isz ded...
nesto
fraps fórumba nem írnak, hátha tudtok segíteni. honnan kell kilõni a registry-t a frapsnál? (uninstall után)

bestGP
köridóket irjatok má zsigulival :d

bestGP
am sima pluginsba is lehet
ha shakedownon nyomod

Csövi Srácok!Feltettem az RBR Online 2-õt,de nem tom hol lehet állítani azt,hogy automata vagy manuális váltó legyen.Ebben kellene egy kis segítség.Elõre is köszi.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

RBRWRONG+TYRE.EXE Asszem ez a fájl neve, amivel gumit választhatsz. Ezt RBR elõtt kell elindítani, és futva hagyni a progi alatt. http://www.bhmotorsports.com/board/download.php?id=15599 Na, most megpróbáltam belinkelni, remélem mûködik.
pajti
<#eljen><#nevetes1>Csorog a nyálam... 😄

bestGP
hogykellazt?

Mentem egy kört az egyik Ladával, majdnem felcsavartam egy fára. Eleinte nem tûnt olyan vészesnek, de a visszajátszás...
Köszönöm, Istenem, hogy nem tíz centivel hosszabbak a 21007-esek! 😊

Azért azt elõre megmondom hogy nem vagyok profi a kocsik beállításában, de azért megpróbálom valahova feltölteni. Próbáljátok ki az aszfaltot murva gumikkal, nagyon jó móka, szépeket lehet driftelni.
bestGP
assem igen

bestGP
hm falstone
4:32:85 ladával
a visszaforditót elkutram :S

köszönöm a segítséget!
zoluss én is várom a setupodat
JuanG
tedd majd fel pls valahova 😊...

Én is állítgattam rajta, és szerintem jobb lett mint a gyári, de nem tudom sehova feltölteni, esetleg jövõ héten. Amit én csináltam: hosszabb, lágyabb rugók, a farát kicsit lejjebb engedtem, kisebb hátsó guminyomás, a diffiben feljebb raktam a front nyomatékát, a többit nullára vettem( nem tudom számít-e mivel azok nem hajtottak, de biztos ami biztos), a fékek értékeit megfordítottam (60:40 ellenkezõ elosztásban), és egy kicsit növeltem is a nyomását, keményebb anti-roll bar. Nekem jobban tetszett így. Sokat nem próbálgattam, biztos lehet ennél sokkal jobb beállításokat is csinálni, de nekem jobban tetszik az eredetinél, és még nem volt idõm sokat állítgatni.
JuanG
jaja...az alapsetup állítgatásával igyekeztem Ladássá tenni 😊)

JuanG
kicsit off

rally mod rfactorhoz WIP...igyekszem elérni hogy legyen benne lada is 😊, valszeg könnyebben és jobban meg lehetne csinálni mint rbr-hez

videó

arra gondolsz, hogy a verseny elõtt ne töltsek be semmi beállítást, hanem hagyjam úgy ahogy van?
bestGP
ami bennvan a ladamodba az tökéletes
ha nincs kormányod megse probalj vele szépen autózni, mert majdnem lehetetlen 😊

Heló!
Ha van valakinek vmi használható setupja(i) a ladához, legyen szíves töltse már fel valahova, vagy mondjátok meg, hogy honnan tudok letölteni hozzá.
Elõre is köszönöm
bestGP
1db van kb 😄
a többi csak ijen "igazi pakk" satöbbi.

Met
BH

bestGP
h nincs benn a suitable car
amikor bennvan
meg vanamikor a pája nemtecik neki
azokathonnan lehet letölteni mellesleg?

Met
mit ír ki?

bestGP
hm egyik online tornába seakar beendegni pedig benvan 1 s1600 as , meg a sok 2006 os wrc is
mét?:\

bardocz
a physic mappába nem tudom bemásolni a grn-es impreza fájljait total commanderben :S disk read errort ír ki
Valaki!!!a Zmodeler regisztrált verziója kéne mert a gyártó oldalán azt írja hogy free stb...,és k****ra nem.Sehol se találom a "világhálón".Please vki egy linket vagy valami.Elõre is köszönöm
nesto
van egy ilyen hogy "RBRchamp 2007 Car side stickers" innen lehet leszedni. csak egy fájl. de readme nincs hozzá. hova rakjam ezt hová kell másolni?

Csövi Srácok!Valaki be tudná linkelni a Tarmac MOD v.1.5-öt mert a BH-ról nem akar jönni.Úgy is jó,ha egy priviben jön.Elõre is köszi.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Glpetyus
3 éve játszom a játékkal,még 1x nem fagyott ki....<#idiota>

bestGP
thx

A hyundai a micu és peugeot közé és akkro jol van.

De a cars iniben a számozás máshogy van.

bestGP
izé valaki süüüürgõsen help 😄
hogyvannak az alap autok a jatekba?
1, 03 subaru
2,tojota
3,micu
4,pözsó
5,subaru
6,xara
7,mg?

jahh... hát már elég fárasztó...