Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az odáig ok mert a fékezésest perfectre csináltam csak itt egyszera "ne használd a féket" egyszer a "ne használd a gázt" lesz kudarc

Akasztott embernek lába se éri a földet

Met
hát úgy kell ahogy írod 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csá!Valaki le tudná írni hogy kell megcsinálni a Rally School 2 -es 3.-ik pályáját?(Túlkormányzás gázpedállal asszem).Kösz

Akasztott embernek lába se éri a földet

http://rallysimfans.hu/downloads.php

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

és abban segítenél hogy a patch-eket honnan tudom letölteni?!
patch v1.01 és v1.02

Mit kell beálítani ahoz hogy az kormányzott kerekek forogjanak jobra balra és kanyarba ne egyenesen áljanak!!??????????
Hátha valaki nem jár rallysimfans-on: brutalit.extra.hu Talán van akinek még újdonság a hír, hogy pár elszánt srác új magyar rallyszimulátoron dolgozik, ami ígéretük szerint realisztikus fizikával fog rendelkezni. A galériában már megtekinthetõk az elsõ screenshotok. A játék fejlesztés alatt áll, és a legjobb, hogy a fórumban lehet ötleteket adni, kérdezni. Nekem eddig minden hülye kérdésemre/kérésemre reagáltak. Szóval a játékot részben mi alakítjuk. De nehogy valaki arcade fizikát kérjen!
JuanG
<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
szlalomozna a halál😄 egyenesen át rajtuk 😄
Városi szlalom, járókeretes nyugdíjasok között.

bardocz
pikes peak!!!😄😄😄
BH-ra érdemes benézni a fórumba a Tracks topicba ha valaki tud angolul. Úgy néz ki hamarosan elkészül egy viszonylag egyszerûen kezelhetõ pályaszerkesztõ az RBR-hez. Ki tudja, lehet hogy nyáron már új pályákon hasítunk. 😊 De jó is volna.
bardocz
de akkor most húzzam újra rbr-t?
Ugyanaz mint a hypersnap csak videoban, abban különbözik a frapstöl hogy nem csak játékban és videoban müködik, hanem mindenütt. Bármit föl tudsdz vennni vele. Videotutorial készitéshez nagyon jó😉

Talán ugy tudsz menni ha a school mappába a physics mappában és rbzben berakod a ladából a megfelelö fájlokat

JuanG
miért akarsz Lada-val rallysulizni??? az RBR-t nem arra találták ki hogy Lada-val végezd el a rallyschool-t ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SRÁCOK nektek a lada módba el lehet indulni az iskolában mert nekem olyan mintha meglenne egy picit emelve a kocsi és csak pörög a kerék!!!
Miért van ez???
Segítsetek!!!!!!!
bardocz
videó felvevõ progi
JuanG
mi ez a hypercam?

bardocz
feltelepítettem a gépre ahypercam-ot és amikor rally seassonba el akarok indulni kilép a játékból:S quick rally-ban tudok menni
bestGP
megmindig a zsiguli muvi a beszt(H).dd

hüje vagy hamán szép nem!4

wrx
A Gyaloggalopp után szabadon: "Hülye angolok..."

Kék autó, arany felni...

Nem látom magam közben, de valami olyasmi lehet sztem 😊
Ombika
Engem nem igazan zaklatott fel!! 😊)))))

Ez a videó egy autóbuzi számára szornyû látvány még ha az egy Lada is.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

bardocz
link
ma futotam ezt a szakaszt xsarával mivel nincs videófelvevõ progim így csak így tudom belinkelni sztem be kell másolni replayok közé és játéban megynitni

sztem ez eddig a legszebb szakaszom igaz vannak még hibák:
bardocz
én ford rs200-ra várok😊 collin-ban az volt a kedvencem de azzal már nem butítom magam😄
bardocz
letöltöttem rfactorhoz hrc modot hát bazz az a fizika ritka xar 😄
csm
végre, erre vártam, audi S1 😊

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ombika
Jaja,hogy nehogy az adja meg magat hamarabb!! 😊)

bardocz
logódbana jobb oldali subarut te csináltad?hvtm-en fennt volt és rohadt jól néz ki
pajti
Jó erõs kötelet használtak <#buck>

Ombika
Kemeny az osszes megvan Pikes Peak nekem is!!

Nesze LADA!! 😊)

pajti
bardocz
lesz group b mod rbr-hez!
link
bardocz
Köszi!

hu,ma dejókat rallyztam^^
rookie módban ha 3 percel nyerek rallyt xsarával az már jónak mondható?
JuanG
majd ja, de csak hétfõn ...

Nem az rbr-t hanem a hrc modot telepisd ujra 😄

Hali!

Nincs semmi gond én basztam el valamit a hrcmodban.
Töröld a physics mappát és a physics.rbz-t az rbr gyökérkönyvtárból és úgy telepisd fel az rbr-t.

bardocz
fel tudod tölteni valahova?
JuanG
ez nekem megvan asszem mpeg-be, jó minõségben...

bardocz
de ez se rosz😊
bardocz
van aki így tolja a játékot?
pajti
Én úgy tudom 360-540° között vannak WRC-k. Googlen nézzetek onboardos videókat nem egyszer túlfordítják 360-on 😄

pajti
Üdv Emberek! Ladás videóm letölthetõ innen! 😄
Köszönet mindenkinek aki rész vett a Lada Project-ben!
<#eljen>

Met
vedd meg a gamestar akárhanyadik számát, ez a játék van mellékletbe

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajna nem ! de a gáz az hogy cd-nélkül is megy a game és ugye nem az enyém volt nos akkor gondolom mehet megint könyörögni érte aztán át ásolni!
JuanG
lementetted a physics mappát a lada install elõtt??? ha igen, másold vissza...ha nem, akkor reinstall vagy valami...