Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Nem is tudom miért van kitéve akkor kani nagy piros betûkkel, hogy lADA mod...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok valaki nem tudná nekem megmondani hogy honnan kell leszedni a lada autót a rchar burns rallyhoz??????????????
Nagyon fontos lenne légyszi ha valaki tudja mondja vagy küldje e-mailban: [email protected]
vagy cegyen fel msn-re: [email protected]
kössz elõre is
csm
talán van aki versenyzik is köztünk 😉

BMW 325 iX Rallye Car :)

JuanG
pont erre utaltam 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
Azert eg es fold a game/realitas!!!! Gondolom nemkell ezt ecsetelnem,nemcsak en csapattam mar autokkal! 😊

csm
hát szimulátornak reális, de azért túlzás lenne azt mondani hogy ebbõl megtanul vki rallizni. persze az alapokat el lehet sajátítani

bardocz
jaja sokaknak az hiányozna😄
JuanG
egyrészt aki jól tolja az RBR-t az valszeg több eséllyel vághat neki rallyzni mint egy mezei hétvégi sofõr ... másrészt viszont nincs "restart stage" lehetõség 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

bardocz
nem õ lenne az elsõ aki rallyzni menne szimulátorból,volt már ilyen rallysd megnyerte vb-t ps2-n aztán megvette Richard Burns volt subaruját de sajnos öszetörte picit 😞 és pont az Õ kocsiját😞
Ombika
Azert eletbe enyhen szolva mas amigo!! 😊))))))))

bardocz
szerintem csak alá kéne rakni egy subarut és benikéket is verné talán vagy ott lenne a közelükben nagyon tehetséges 😊 és tényleg adhattak volna neki egy g25-öt😊
Glpetyus
nemcsinálom,melóhelyen vagyok <#action>

bestGP
csinadman.d

hüje vagy hamán szép nem!4

Glpetyus
<#wilting>

bestGP
de nekem nincsojan :@
menyman egy szakastz és a szervit fotozd mar le
nekem esküszöm nincsojan gomb:@😄

Glpetyus
<#kuss>
Mirõl?
Hogy milyen furmányos módszerrel nyomom meg a "Save progress" gombot ? <#hehe><#banplz>

bestGP
azér egy zsigulival nagyob kihivas jol menni ^^

bestGP
nebuzizzmá 😄DD
agyatok szkrinsotot

Glpetyus
<#ticking>

bestGP
de ténylegnincs save
valaki mondjamárel vagy csinaljon nekem egy szkrnsotot pliiiz :@😄

Én is a tiédhez szoktam néha 😊
JuanG
kaphatott volna egy G25-öt is 😊)

JuanG
emlékszem még amikor kezdte (hwsw fórum) az én idõimhez viszonyított...most meg már <#eljen><#worship><#worship><#worship>

Hmm, nem egyszerûen tolja Ákos. <#worship>
Glpetyus
Kötelezõ 😊
Gratula neki <#eljen> <#worship>

Physics mappát töröld és telepisd megint rá a hrc packet.

RatBaG
a gond megoldva, de lett másik 😄DDD
az összes kocsinak lada fizikája van <#banplz> na majd ha unatkozok tolok egy reinstallt...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
feltettem ezt a HRC 2006 WRC Carpack-et... elsõ töltéskor kilép egyszerûen, félig megy a csík aztán szevasz. volt vkinek hasonló?

(elõtte fent volt a lada mod de azt elméletileg eltüntettem a backup cuccokkal)

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
meg nem lehet benne érezni a sebességet amikor 160-al megyek azt max 100-nak nézem 😄 pedig nem ugyan az😄 és elvileg murván a sebesség joban érzõdik mint egy repülõteren^^
csm
hát a colin5 fizika az... :S
100al is beveszi a hajtût, ugratni mégse lehet a kocsikkal 😄

csm
hát a colin5 fizika az... :S
100al is beveszi a hajtût, ugratni mégse lehet a kocsikkal 😄

bardocz
ha nem collinos fizika lesz alatta akkor jah😄 akkor ford rs200-as lesza nyerõ konzolon az a leggyorsabb
csm
quattro S1, nem kérdés, az a legjobb 😊

bardocz
ugye a fizika nem a collinból van?😄😄😄😄
de jól tud ez az eddy gyerek colin 5bõl konvertálni... és nekem az tetszett a legjobban, amikor egy cseh vagy lengyel gyerek felhasználva az õ (colin 5bõl lopott) modelljét, megcsinálta a fiesta s1600ot a conceptbõl... hogy fel volt háborodva, hogy ellopták a modelljét... persze odáig nem jutott el, hogy õ is lopta... 😄
bardocz

nem iiiis inkább ilyet^^
bardocz

ilyet akarok^^
sok ez neked látom... 😄
bestGP
de nincs kiirva h "save"
nemvok huje vaze :\
nemlehet hogy a blehraceu-s profil miatt nemment?
miakód az összespajahoz meg kocsihoz hogy sajatprofilt is tudjak kreálni az összes bajnokság véghezvitele nelkul?

billywood
Hali!
a lada mod-ban, a rallyschool-os gond megoldódott?
Köszi elõre is!

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

nesto
<#hehe>

Glpetyus
ott lehet menteni.

bestGP
szakasz utánszervizben lépek ki általában
meg két verseny között
akkor csak lehet menteni nem?

nem lehet menteni csak a kijelölt részeken... minden szakasz után ott van hogy save... elég nemzetközi angolsággal... viszont ha kilépsz szakasz közben, és feladod, akkor buktad az egész versenyt... ezért szimulátor és nem colin...
bestGP
miért van az h nemlehet menteni ebbe a szaros jatekba????
direkt megnezem h megkérdi e h fojtatom
aztán kilepek fmezni
erre amikor visszamegyek nemkérdezi meg és elszáll :|
HOGYKELLMENTENI😞?

bardocz
hát akkor ezt be😄 egy jó ideig 😄
eddig mindenki megcsinálta... szerintem fuss neki újra... jó, hogy segítettem mi? 😄
valahol írják is, hogy amég nem lesznek új, szélesebb pályák a játékhoz, nem fogják kiadni... úgyhogy egy ideig ezt bebuktad... 😄
Segítsetek!!!<#help><#help><#help><#help>

Akasztott embernek lába se éri a földet

bardocz
bh-n nem nagyon jelzik hogy haladna a group b mod fejlesztése 😞