Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Régen még volt az RBR Rank a swédeknél de már nem megy az az oldal.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

alma2
Na de megis mondanal egy jo oldalt ezen kivul? Valamit csak nezegettel te is regen 😊 Az teny en sima alap autoval mentem, konfig volt letoltve hozza valahonnan. talan pont a www.rallysimfans.hu oldalrol.
De ott sincsenek replayek, sot palyara szabott autokat se lattam.
Gondolom a jatekban alapban talan 2003-as autok vannak.

szerintem

Met
Ne nagyon nézegesd a köridõs oldalakat mert azok hotlapok arra a pályára készített setuppal. Szóval nem nagyon "reális"
A 2006-os Focus fizikája kicsit más 😊 jobban tapad és a 2006-os autókkal jobb idõket lehet menni mint az alap autókkal.
Valszeg azért nem játsza le a replayt mert nincs fent neked az az autó amivel menték az a szakaszt.

alma2
na beszereztem egy kormanyt vegre. megneztem utolso kommenem ide 2004 ben volt 😊
most masodik napja probalkozom a richarddal, mar meg is izzasztom az egyik haveromat, az idommel. Hamar beletanul az ember 😊
Van egy "mindenek felett" oldal ahol a koridok replay-el vannak ? egy csehet talaltam ami hasznalhato, de messze jobbat mentem mint a feltoltott adat citroennel, azon felul ?
http://rbrczech.rbrmcr.com/
Mennyire jellemzo, itt a csalas ? mondjuk 3 x jobban gyorsulo, fekezo kocsi stb.

Letoltottem egy par replayt a cseh oldalrol, de egyiket se jatsza le, elindul mutatja a kocsit es mar vege is, ez miert van, otlet ?

szerintem

Ombika
Jah tok szanlom,hogy olvasni nemkepes ,de benyögni igen!! 😞

Met
vagy nehéz visszaolvasni?

wrx
Mi az a massmod és honnan lehet beszerezni?

Kék autó, arany felni...

bardocz
massmod mûködik a hrc mod-al is?
bestGP
ladára van massmod?:\>d

hüje vagy hamán szép nem!4

Sikerült, valahogy nem írtam felül az MG fizikát... <#falbav>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
akkor sajna nem tudom 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Persze, arra raktam be és a többi új autó jó is (Focus 06, Subaru 06) de a Suzuki nem. <#confused>
<02> -es autó (ZR) helyére kell mennie.

JuanG
ha berakod a Suzukit a fizikájával együtt vmelyik autó helyére, akkor vigyázz arra, hogy a Suzukimodelt annak az autónak a helyére tedd amelyik fizikáját megváltoztatja...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hogy érted hogy normális-e? ... nem teszek fel Suzukit az RBR-re 😊)...

de egy valamit mondhatok: massmod ugye tartalmaz autókat amiknek a fizikája meg van csinálva...ha vmelyiket lecseréled egy másik modellre, de a fizikáját nem akkor a kocsi hülyén nézhet ki az elcsúszott tengelyek miatt, a kocsi viselkedésérõl nem is beszélve..

megy

Ombika
1.2 Patchel megy a massmod?

Juan! Nézd meg lécci, hogy a massmod-al neked normális-e a Suzuki!?
Kösz!

Ombika
Ebben valszeg igazad van ,mivel en meg csak 20 percet jatszottam vele, de felteszem es letesztelem!! 😊

Met
szerintem is túl könnyûek az autók, jó, hogy rally és csúszkál de ez kicsit túlzás

JuanG
hopp ezt kihagytam: nagyon sokan panaszkodtak (külföldi fórumokon is) hogy könnyen elszállnak az autók...

JuanG
igazábol a tömeget/gravitációt növeltem meg, ezáltal kicsit kevésbé csúszik pont annyira amennyire SZTEM az RBR-ben el van túlozva, de közel sem lett árkád ... ezért csináltam anno 😊)...

Ombika
Es ezt hivjak "valosabb" fizikanak!!?? 😞 :S
RAllyba barmikor megcsuszik sot kell is !! 😊)

A suzukinak kilóg az elsõ kereke. Gondolom vmi fizika gond...

Met
nehezebben csúszik meg, nem pattog annyira stb.
magyarul gyorsabb vagy vele

bestGP
de miben nyilvanul ez meg? nemcsuszik szétfele ojan könnyen, meg nem pörög ki a kerék?

Met
"nehezebbek" az autók picit

bestGP
mitis tartalmaz a mass mod?
nemkel leirni elég ha linkelsz egy leirást😄

JuanG
<#eljen>

Megvan itt, ha valakit érdekel.

Az lehetett, de nem találom... <#szomoru1>

Met
Juan készítette és valami mass mod volt a neve

Sziasztok!
Most teszem vissza az RBR-t a gépemre és úgy emlékszem volt valami fizika patch (nem az easy mód) ami "normálisabbá" tette a játékot.
Melyik az?

RatBaG
naja, elég röhej lenne, csak az szúrt szemet, hogy új alap beállítások elég használhatóak lettek... az octaviaval elég jól megy, bár én csak billentyûzettel bohóckodok <#kuss>

Per Aspera Ad Inferi.

Ha már megjött a swift akkor nem tétlenkedtem 😊

Minden kocsi kapott uj fizikát mivel a tengelytávot is a fizikával állitják be mókás lenne egy skoda alatt pl egy mg fizika 😄

RatBaG
ez a hrc carpack csak a kocsik külsejét változtatja meg, a fizika marad a régi? pl az elsõ sloton skoda van de továbbra is subaru fizikával?

Per Aspera Ad Inferi.

Swift S1600 a BH-n.
bestGP
de kell, mert egy igazi autó máshogy áll meg
más a féktáv
ennyi 😄

Met
nem is mondtam ilyet😊
de mindenképpen elõny, hogy nem kell azon annyit tökölnie, hogy mikor fékezzen

Bucser
De azt nem, hogy arra a valós autó hogyan fog reagálni adott gumi és pályaburkolat mellett...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Met
a játékból meg lehet tanulni a real pálya vonalvezetését és 90%ban azt is, hogy hol kell fékezni kigyorsítani stb.

Bucser
te most mirõl beszélsz?? a játékrõl vagy az élõrõl?? Mert nem hiszem, hogy a vonalvezetésen kívül bármit is megtudnál a játékból....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Met
hála a programozóknak és a lelkes moddereknek a pálya ismeretet 90%-ban meg lehet tanul a játékból 😊

Bucser
Rallyban egyedül vagy a pályán. Csak az elemekkel kell küzdened. ÉS valóban elengedhetetlen a tapasztalat és a pályaismeret de ez pályaversenyzésben is ugyanígy van.

Met
Azért mindenképpen jó elõjel ha valaki szimulátorokban (!) jól megy. Erre bizonyíték a Clio kupa, Norbival és Wéberrel, a Swift kupa Micheliszel.
De a rally ilyen szempontból jóval bonyolultabb. Azért nem ilyen egyszerû az átnyergelés pc-rõl real versenybe.
A pálya versenyzésben ha elcseszel egy kanyart kicsúszol, ha mázlid van vissza tudsz menni és a következõ körben elõbb fékezel. Rallyban nincs ilyen, ha elcseszel egy kanyart jó eséllyel annyi a versenynek mert nincs több kör ahol tudsz javítani.
Meg hát az útfelület is elég állandó aszfalton, rallyban lehet, hogy minden autó után megváltozik a felület.
Röviden, a rallyban elengedhetetlen a real verseny tapasztalat.

bestGP
persze de mindennek megvan a maga fokozata.ahogy a rallizásnak is.
benik azért nemlesz soha nagy pilóta (világszerte tuti hogy nem) mert nem járta végig az iskolákat.
egyszer még ralli kettõben ment apámékkal egy feliciával, aztán a következõ évben egy WRC-vel.. namost aki alá beraknak egy wrc-t az csak tud produkálni egy 4.5. helyet, kiseb nagyob bravurokkal (szakaszgyõzelem, vagy szerencsés futamgyõzelem) ahogy azt benik is tette..
vegyük példán colinmekrét, vagy az összes többi világsztárt. nemhiába a finnek a legjobbak.. annyi kis eszkortot vernek porrá, hogyaz nemigaz😮 de igy legalább megközelitik azt a bizonyos határt.sõt! õk maguk a határ..

ezért is irtam, hogy aki elõbb megtanul menni egy széria zsigulival (ahogy a régi idõkben), majd utána esetleg egy akkori erõsebb sierrával, vagy manapság egy szuper 1600 ossal, utána majd jöhet a vb. na de ehhezugye a tehetség és a fiatalon való elkezdés mellet, csak egy valami kell.. pénz, de valami kibaszottsok 😄
szóval menjen ladával (eza a ladamod a legrealisztikusabb a fõdön) így, azt utána majdlehet vilagbajnok 😄D
szerintem
jaéstélegmegkéne csinalni a ladakupát, tuti h elnne rá igény
nekem elég lenne az a momo kormány is spec 😄D

bardocz
jaja,nekem a véremben van a sebesség imádása mégis béna vagyok😄 vagyis egyre kevésbé de még mindig 😄
[kedvencel csak enyire de ezt kedvencekkel futottam 😄 (15. hely)]
van akinek a véréban van a verzenyzés technikája van akiben nincs...