Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De ott sincsenek replayek, sot palyara szabott autokat se lattam.
Gondolom a jatekban alapban talan 2003-as autok vannak.
szerintem
A 2006-os Focus fizikája kicsit más 😊 jobban tapad és a 2006-os autókkal jobb idõket lehet menni mint az alap autókkal.
Valszeg azért nem játsza le a replayt mert nincs fent neked az az autó amivel menték az a szakaszt.
most masodik napja probalkozom a richarddal, mar meg is izzasztom az egyik haveromat, az idommel. Hamar beletanul az ember 😊
Van egy "mindenek felett" oldal ahol a koridok replay-el vannak ? egy csehet talaltam ami hasznalhato, de messze jobbat mentem mint a feltoltott adat citroennel, azon felul ?
http://rbrczech.rbrmcr.com/
Mennyire jellemzo, itt a csalas ? mondjuk 3 x jobban gyorsulo, fekezo kocsi stb.
Letoltottem egy par replayt a cseh oldalrol, de egyiket se jatsza le, elindul mutatja a kocsit es mar vege is, ez miert van, otlet ?
szerintem
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
<02>02> -es autó (ZR) helyére kell mennie.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de egy valamit mondhatok: massmod ugye tartalmaz autókat amiknek a fizikája meg van csinálva...ha vmelyiket lecseréled egy másik modellre, de a fizikáját nem akkor a kocsi hülyén nézhet ki az elcsúszott tengelyek miatt, a kocsi viselkedésérõl nem is beszélve..
Kösz!
magyarul gyorsabb vagy vele
hüje vagy hamán szép nem!4
nemkel leirni elég ha linkelsz egy leirást😄
Most teszem vissza az RBR-t a gépemre és úgy emlékszem volt valami fizika patch (nem az easy mód) ami "normálisabbá" tette a játékot.
Melyik az?
Per Aspera Ad Inferi.

Per Aspera Ad Inferi.

de mindenképpen elõny, hogy nem kell azon annyit tökölnie, hogy mikor fékezzen
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De a rally ilyen szempontból jóval bonyolultabb. Azért nem ilyen egyszerû az átnyergelés pc-rõl real versenybe.
A pálya versenyzésben ha elcseszel egy kanyart kicsúszol, ha mázlid van vissza tudsz menni és a következõ körben elõbb fékezel. Rallyban nincs ilyen, ha elcseszel egy kanyart jó eséllyel annyi a versenynek mert nincs több kör ahol tudsz javítani.
Meg hát az útfelület is elég állandó aszfalton, rallyban lehet, hogy minden autó után megváltozik a felület.
Röviden, a rallyban elengedhetetlen a real verseny tapasztalat.
benik azért nemlesz soha nagy pilóta (világszerte tuti hogy nem) mert nem járta végig az iskolákat.
egyszer még ralli kettõben ment apámékkal egy feliciával, aztán a következõ évben egy WRC-vel.. namost aki alá beraknak egy wrc-t az csak tud produkálni egy 4.5. helyet, kiseb nagyob bravurokkal (szakaszgyõzelem, vagy szerencsés futamgyõzelem) ahogy azt benik is tette..
vegyük példán colinmekrét, vagy az összes többi világsztárt. nemhiába a finnek a legjobbak.. annyi kis eszkortot vernek porrá, hogyaz nemigaz😮 de igy legalább megközelitik azt a bizonyos határt.sõt! õk maguk a határ..
ezért is irtam, hogy aki elõbb megtanul menni egy széria zsigulival (ahogy a régi idõkben), majd utána esetleg egy akkori erõsebb sierrával, vagy manapság egy szuper 1600 ossal, utána majd jöhet a vb. na de ehhezugye a tehetség és a fiatalon való elkezdés mellet, csak egy valami kell.. pénz, de valami kibaszottsok 😄
szóval menjen ladával (eza a ladamod a legrealisztikusabb a fõdön) így, azt utána majdlehet vilagbajnok 😄D
szerintem
jaéstélegmegkéne csinalni a ladakupát, tuti h elnne rá igény
nekem elég lenne az a momo kormány is spec 😄D
[kedvencel csak enyire de ezt kedvencekkel futottam 😄 (15. hely)]