20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • High end PC #12677
    Sziasztok!
    Szerintetek ez a legjobb rally szimulátor?
    Csak azért kérdem, mert már nem mai darab, valamikor 2006-ban ajánlotta nekem valaki, azóta se próbáltam ki.
  • SimaSuna #12676
    volt már jobb is...

valahogy az Octavia jobban ment...vagy csak én nem érzem már a sebességet? :D
  • Josku20
    cső ha vidire akarod venni akkor Fraps vagy gamecam nekem fraps van!
  • Josku20
    hali mki vki segítsen már, hogy ha zenéket rakok be a játékba hogy irattassam ki a visszajátszásnál a címét!
    Ám mkinek ajánlom az RSRBR 2009-es mod-ot a gammához plussz a kiegészítéseket illetve updateket!
  • Dottor Enzo
    HI mindekinek. Egy kis segítség kellene. Van jó setupom celica-ra amit át akarok rakni az új subaru a8-asra! Viszont a kerekek elég csálén állnak elől, de azt ki tudom javítani, viszont az autó még akkor is irányíthatatlan, a plugin pedig a default setup.ot nem engedi szerkeszteni, szal mi lenne rá az ideális megoldás??? Köszi előre is!! THX
  • ikim
    és még három pálya...
  • ikim
    33km-s pálya
  • atiwrc
    Ez a rendszer miért nem rakja be a hszeimet vagy törölték volna...?

• SimaSuna #12669
    ahoz rengeteg pénz kell, ami épp nincs...
  • symbol
    Vazz... már bocs; de csak egy név, egy cím, tőlem lehetne XY is. Attól valaki csinálhatna valami újat, ami szimulátor és jobb, modernebb mint ez.
  • SimaSuna #12667
    szted miért nem lesz?

Sebastian Loeb rally? ugyanmár...
  • symbol
    A RBR-ból miért nem lesz újabb kiadás? Ne mondjátok, hogy nem volt jövedelmező...?!
  • JuanG
  • bardocz
    2600 méter,semmi értelme:S
  • SimaSuna #12663
    San Marcial HillClimb Track
  • SimaSuna #12662
  • Toby0501
    Itt egészen jól értelmezhető leírást találsz.
  • Met
    Itinert írni azt írod amit a sofőr mond, mivel ő ítéli meg, hogy azt a kanyart, hogy tudja bevenni, vágja vagy nem stb.
    Szerintem az olvasásra nincs szabály, úgy kell írni, olyan rövidítésekkel amit később is tudsz értelmezni, értsd. ne nézz bambán, hogy az a kriksz kraksz vajon mit jelent :)

Általánosságban, egy max A4-es füzet, jól láthatóan nagy jelekkel felírva.

Engem ami iszonyatosan idegesít a magyarokban, hogy mindent 5x mondanak legalább.
  • JuanG
    ja, megvan...azt hittem nehezebb ráakadni :P
  • JuanG
    hhmmm...milyen pálya is ez??
  • PacsutaTibi
    Nem RX_pluginos pálya? A country roads? Az 33km.

Az itinerrel meg mit akarsz??
  • SimaSuna #12656
    Itiner írás olvasást sztném megtanulni, valakinek vmi anyag róla?

cserébe adok RBR pályát...

2. időmérő hely 17perc után volt..

44km asszem a pálya...
  • SimaSuna #12655
    ha felrakom vissza az RSRBR-t akkor az lesz hatással az online játékra?
  • Ronnie17
    Hali. Leszedtem a Lancer WRC 2005 beta-t. hogyan tudom megcsinálni, hogy ne legyenek rajta a lampák, amivel éjjeli gyorsokon mennek???
  • Hakan
    Oké köszi!
  • bardocz
    mulligatawny

Új profil létrehozásánál ezt add meg névnek.
  • Hakan
    Sziasztok, nem tudja, valaki mit kell beírni, hogy minden pálya elérhető legyen?
  • bardocz
    Köszi!
  • pajti
    Felraktam, innen leszedheted :)
  • bardocz
    Valakinek van linkje a h-shifter pluginhoz?Komolyan mondom,hogy még a gúgliban sem találom basszus:D
  • bardocz
    Na az engem is érdekelne.Meg ha valakinek vannak 80-as évekből rallyösszefoglalók,olyan,ami az egész évet bemutatja,az érdekelne.86-ost találtam,nagyon jó,majdnem két órás.
  • bertino
    valamelyest off, de nem tudja valaki, hogy B csoportról szóló DVD-t adtak-e ki vagy valami ilyesmi ?
  • bardocz
    Tök jó,amikor megyek online rallykban,akkor cote-n és freizeren mindig tíz hellyel előrébb végzek:D

Amúgy a lada difijét még nem csináltam meg,túl sokat kéne vele baszkódni:)
  • bardocz
    Majd átrakom,és megnézem,úgy milyen.Jó lenne,ha lehetne vele is csapatni úgy,mert jobban gyorsul,nem olyan rohadt hosszú benne az 1-es.
  • JuanG
    igen mert a ladánál minden 50% a difinél, a volvo -nál meg jobban be avan állítva a setup, ki kéne próbálni a ladánál is a volvo diff beállításait...
  • bardocz
    Lada nekem nem jön be,Volvoval már néha megy,hogy végig ellenkormányozva megyek,de a Ladával max forgok.
  • JuanG
    ja, kurvajó, és én még nem is borultam vele igazán...de a diff hajtásokat át kéne tenni a ladába :P
  • bardocz
    Fú,a hátsó kerekes volvo hatalmas élvezet,marha jól lehet vele csapatni,csak könnyen borul:D
  • Norbi1990
    Jah azt hittem, hogy ez a rFactoros topik
    bocsi
    Tegnap már összezavarodtam mer fáradt voltam.
  • bardocz
    Nem kell visszacsomagolni,ha az eredetit kitörlöd.Én átraktam egy másik mappába,így ha kell,csak áthúzom.