20179
-
High end PC #12677 Sziasztok!
Szerintetek ez a legjobb rally szimulátor?
Csak azért kérdem, mert már nem mai darab, valamikor 2006-ban ajánlotta nekem valaki, azóta se próbáltam ki. -
#12676 volt már jobb is...
valahogy az Octavia jobban ment...vagy csak én nem érzem már a sebességet? :D -
#12675 cső ha vidire akarod venni akkor Fraps vagy gamecam nekem fraps van! -
#12674 hali mki vki segítsen már, hogy ha zenéket rakok be a játékba hogy irattassam ki a visszajátszásnál a címét!
Ám mkinek ajánlom az RSRBR 2009-es mod-ot a gammához plussz a kiegészítéseket illetve updateket! -
Dottor Enzo #12673 HI mindekinek. Egy kis segítség kellene. Van jó setupom celica-ra amit át akarok rakni az új subaru a8-asra! Viszont a kerekek elég csálén állnak elől, de azt ki tudom javítani, viszont az autó még akkor is irányíthatatlan, a plugin pedig a default setup.ot nem engedi szerkeszteni, szal mi lenne rá az ideális megoldás??? Köszi előre is!! THX -
#12672 és még három pálya... -
#12671 33km-s pálya -
atiwrc #12670 Ez a rendszer miért nem rakja be a hszeimet vagy törölték volna...?
-
#12669 ahoz rengeteg pénz kell, ami épp nincs... -
#12668 Vazz... már bocs; de csak egy név, egy cím, tőlem lehetne XY is. Attól valaki csinálhatna valami újat, ami szimulátor és jobb, modernebb mint ez. -
#12667 szted miért nem lesz?
Sebastian Loeb rally? ugyanmár... -
#12666 A RBR-ból miért nem lesz újabb kiadás? Ne mondjátok, hogy nem volt jövedelmező...?! -
#12665 -
#12664 2600 méter,semmi értelme:S -
#12663 San Marcial HillClimb Track -
#12662 -
#12661 Itt egészen jól értelmezhető leírást találsz. -
#12660 Itinert írni azt írod amit a sofőr mond, mivel ő ítéli meg, hogy azt a kanyart, hogy tudja bevenni, vágja vagy nem stb.
Szerintem az olvasásra nincs szabály, úgy kell írni, olyan rövidítésekkel amit később is tudsz értelmezni, értsd. ne nézz bambán, hogy az a kriksz kraksz vajon mit jelent :)
Általánosságban, egy max A4-es füzet, jól láthatóan nagy jelekkel felírva.
Engem ami iszonyatosan idegesít a magyarokban, hogy mindent 5x mondanak legalább. -
#12659 ja, megvan...azt hittem nehezebb ráakadni :P -
#12658 hhmmm...milyen pálya is ez?? -
PacsutaTibi #12657 Nem RX_pluginos pálya? A country roads? Az 33km.
Az itinerrel meg mit akarsz?? -
#12656 Itiner írás olvasást sztném megtanulni, valakinek vmi anyag róla?
cserébe adok RBR pályát...
2. időmérő hely 17perc után volt..
44km asszem a pálya... -
#12655 ha felrakom vissza az RSRBR-t akkor az lesz hatással az online játékra? -
Ronnie17 #12654 Hali. Leszedtem a Lancer WRC 2005 beta-t. hogyan tudom megcsinálni, hogy ne legyenek rajta a lampák, amivel éjjeli gyorsokon mennek??? -
#12653 Oké köszi! -
#12652 mulligatawny
Új profil létrehozásánál ezt add meg névnek. -
#12651 Sziasztok, nem tudja, valaki mit kell beírni, hogy minden pálya elérhető legyen? -
#12650 Köszi! -
#12649 Felraktam, innen leszedheted :) -
#12648 Valakinek van linkje a h-shifter pluginhoz?Komolyan mondom,hogy még a gúgliban sem találom basszus:D -
#12647 Na az engem is érdekelne.Meg ha valakinek vannak 80-as évekből rallyösszefoglalók,olyan,ami az egész évet bemutatja,az érdekelne.86-ost találtam,nagyon jó,majdnem két órás. -
#12646 valamelyest off, de nem tudja valaki, hogy B csoportról szóló DVD-t adtak-e ki vagy valami ilyesmi ? -
#12645 Tök jó,amikor megyek online rallykban,akkor cote-n és freizeren mindig tíz hellyel előrébb végzek:D
Amúgy a lada difijét még nem csináltam meg,túl sokat kéne vele baszkódni:) -
#12644 Majd átrakom,és megnézem,úgy milyen.Jó lenne,ha lehetne vele is csapatni úgy,mert jobban gyorsul,nem olyan rohadt hosszú benne az 1-es. -
#12643 igen mert a ladánál minden 50% a difinél, a volvo -nál meg jobban be avan állítva a setup, ki kéne próbálni a ladánál is a volvo diff beállításait... -
#12642 Lada nekem nem jön be,Volvoval már néha megy,hogy végig ellenkormányozva megyek,de a Ladával max forgok. -
#12641 ja, kurvajó, és én még nem is borultam vele igazán...de a diff hajtásokat át kéne tenni a ladába :P -
#12640 Fú,a hátsó kerekes volvo hatalmas élvezet,marha jól lehet vele csapatni,csak könnyen borul:D -
#12639 Jah azt hittem, hogy ez a rFactoros topik
bocsi
Tegnap már összezavarodtam mer fáradt voltam. -
#12638 Nem kell visszacsomagolni,ha az eredetit kitörlöd.Én átraktam egy másik mappába,így ha kell,csak áthúzom.