Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ilyeneket csípem... 😊
Gondolom raksz majd pár sziklát,egyébb "tereptárgyat" is rá,nem?
Grat,fasza lesz,csak lenne már rbr alá is .d
készülõ rally pályám (finn 18 km) kis videója...per pillanat rfactorhoz csinálom, de sztem nem lesz akadálya hogy RBR-hez is kiadjam 😊)
rally finland stage 1
on
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A navigátor hanggal akdtam el. Tudna valaki segíteni? A dattool progi kell hozzá, de nem tudom letölteni, mert már törölték. Esetleg jó hozzá valamilyen más progi is?
Elõre is köszi.
Lehet,hogy láma vagyok,de nekem nem tetszik ez a pálya :c
Nem wrc-nek való szerintem.És rövid is.
5:02-t mentem az Imprezaval,mert egyszer sem tudtam rajta hiba nélkûl végigmenni :d
finkoo kicsit kevesebbet mek keresztbeazt megfoglak 😄
hüje vagy hamán szép nem!4
azét ez elég gáz
hogy slickel nemlehet egy jó kört menni ladában
(ha valaki rámtud cáfolni, hiszem ha látom😄)
Kár, hogy az elsõ fényképész a szakaszon a WRC-k elöl nem tud elugrani és átmegyünk rajta... <#vigyor1>#vigyor1>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha ez konvertáló szabad lenne, akkor már mehetnénk pl. Nordschleife, Pikes Peak pályákon RBR-ben...ez a szomorú 😞(
a lassító az (mégha nem tudom gyorsan bevenni akkoris) nagyon ottvan, ezek a vaskorlátok, teljesen olyan mintha egy rendes ralin mennék.
meg mondom mintha egy miskolci pálya lenne..
lekéne az egészet burkolni földdel és akkor lehetne haladni is rajta
de tényleg ha ezek ijen faszán megcsinálták az eredetit, akkor csak mi is megtudnánk azzal a csodaprogival a mieinket:d
massmod-skoda-val jobb lett, csak kell még állítgatni az autón, és akkor még jó is lehet...na azért nem lesz kedvencem 😄DD
a másik hogy nem kéne olyan pályát csinálni ami kevert tarmac/gravel, mert az RBR-ben a tarmac gumi nem éppen reálisan viselkedik murván/földesúton mivel nem is készültek rá, köztes gumi meg nincs 😄D
amúgy nagyon szépen megvan csinálva grafikailag, de kapják be inkább tesztelném a saját pályámat, ha kiadnák azt cuccost amivel be lehet tenni rbr alá...
majd megnézem még massmod-al, meg több setupolással...
amúgy kanyar elõtt picit elveszel a gázból meg nagyon óvatosan rálépsz fékre és hirtelen adsz gázt meg tudod csúsztatni a kocsit és úgy könyebb ha nem agreszívan ellenkormányzol
nemcsak ladával nemtudok aszfalton menni
semmivel
murván már 90% ban akokr és ugy megy oda az autó ahogy én akarom
de aszfalton ojan szinten szarul megyek ördögmixi rámverne<#fejvakaras>#fejvakaras>
emlékeztet a magyarpájákra
csakkár h aszfaltos ésigy ladávalnehézmennirajta D:
Felraktam ide www.rallyfilms.extra.hu/RBRPribram1.rar
A cseh pluginban 92es pályaként jelenik meg, de például nekem elbaszta a plugint, az tirja ki wrong rbr version.
Ha valakinek ugyanezt irná ki vagy nincs cseh pluginja tegye ezt:
Miután telepítettétek, berakjátok a maps mappába ezt a tracks.ini-t és akkor corte 1 helyén már száguldhattok is csehbe
www.rallyfilms.extra.hu/Tracks.rar
ez most melyik pálya? a "stadionos" vagy a "vidéki-falusi"??
Valahol a Terpes részen verekedtek össze a másik meg hogy az egyik parkolót szétnyomatták zsigulival!de amúgy jó volt a verseny benik verette rendesen! Muszály menni a miskolc rallyra is mert jön janika!!!!