Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a rendszerüzik a btb xtracks plugin miatt vannak...
bestGP
sztem nem
sõt
borzasztó😊

hüje vagy hamán szép nem!4

Hi!
Neked is a Cseh plugin óta írkálja a rendszerüzeneteket? <#nemtudom>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
szép 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

AE 86
hy all
szerintetek az angliai: sheperds shielden jó a 2.46-os idõ??????(elsõre!!)

bestGP
buá😄

kicsit unalmas és színtelen ez a topic... gondoltam feldobom...
hát ez meg mi a kutyafasza? <#gun><#zavart2><#gunyos1><#levele><#banplz><#wilting><#bdead>
bestGP
na akarjon mán valaki zsigulival versenyezni :|

bestGP
na ki akarna indulni lada kupában???

Köszi. Majd kiszúrta a szemem.

Miért kell a mentés?Ha BLeHraceU nevet írod be minden ki van nyitva.Azaz 100%.Asszem.
Valóban énis észrevettem hogy kissé furcsán viselkedik rajta a kocsi,de talán ez betudható a rossz minõségû útnak.Vezettem hasonló utakon ott már az 50 is veszélyes volt.Persze a rally autok kicsivel többet bírnak.
Tudna valak küldeni egy 100% save-et? 😊 [email protected]
Elõre is köszönöm! 😊

ha lejebb teszem a kocsit,akkor gyorsabban gyorsul,de irányíthatatlan,és könnyedén borul.Ha feljebb teszem,akkor meg még könyebben botul,irányíthatatlan,és nem lehet megfopgni😞

jah tényleg.a másik ezzel a páylával kapcsolatban,ha a kocsi megcsúszik akkor nem tom megfogni,pedig majdnem minden kocsit akár milyen helyzetbe meg tok fogni,de itt 5X játszottam rajta,és ha megcsúszik akko megy is tovább,hiába ellenkormányzok,ellenben a többi aszfaltos,francia pályával,ahol könnyedén meg lehet fogni😛 tehát nem értem,na de mind1.

használtam a fraps progit,de mondjuk 5perc felvételem nekem irtózatos hardverigényt,és 2gigás méretû avi-t hoz létre,hiába csökkentem a minõséget a minumumra is akár😞

Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2

bestGP
ha valakit érdekelne lada kupa menjen rallysimfanszba

Ombika
Nincs es 4ik vga amin ugyanezt csinalja,akar friss winfos utan is?! 😞

JuanG
én régóta fraps-ot használok és semmi bajom vele, tökéletesen tudok felvenni...nincs kirakva a képed TV-re is (dual display) vagy valami??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ombika
Met
800x600-ban próbáltad?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ombika
FRAPS 1 fos es sose tudok vele felvenni,mindig belassul 12-re + 2 reszre osztja kepet es egyik vibral is!! 😞((

felvenni a fraps nevû programot használd... a pattogás kiküszöbölhetõ a futómû megfelelõ beállításával, pont arra találták ki... az alacsonyabb rendû utak többsége falun kb. 1 vagy 1.5 nyomsávos, szerintem ezzel nincs hiba... ha meg tényleg durva utat akarsz látni, akkor ajánlom a mogyorósorom-szuha szakaszt... talán találsz róla belsõt valahol... na az szûk tesókám... 😄
hehe.lehet h láma kérdés,de hogy lehet a játékból felvenni részletet(márminnt a replaybõl)?😊
Nekem nem tetszik ez a pálya,mentem rajta fábiával,meg sub07essel is,de pattog rajta,és nem lehet útontartani a kocsit.A másik meg,h a pálya kb másfélszer akkora minnt a kocsi,tehát ha jönne valaki szemben szabályosan,akkor se férne el-nézzétek csak meg,majdnem minden pályánál-szal,az aszfaltok lehetnének picit szélesebbek😛 fõleg 1 "országút",mert hogy még a falu... na de mind1,amúgy szép pálya,meg jók benne a kanyarok,tényleg hasonlít a magyar pályákra-azok lennének a jókXDXDXD-

Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2

lesz lépcsõs is... meg csapott is... kinek mi kell... de minkettõ hányinger lett... igazi koreai szar...
mi is az az irányítás javítás??? mert elég régóta tolom, de én még nem hallottam róla...
w77d
ezt nem hiszem el!!! ezt nem tehetik!!! az még oké, ha kiadnák a csapottat pluszban, de maradna meg a lépcsõs is!!

Zsolti9014
3 éves lett az enyém, és még mindig jó, nekem megfelel. 😄

Hajrá Magyarország!

bardocz
szerintem a 2005-ös sti meg a 22bsti volt a legjobb de ez nagyin szokatlan lesz 😞
Willi Betz
sziasztok!
az irányítás javítást hol találom a játékhoz?
vmelyik magyar oldalon volt fent csak nem emlékszem rá,hogy melyiken.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

bestGP
lada mod 😮
159 a vége 😊

Met
hát basszák meg! azt hiszik ha "csapotthátú" lesz a kocsi akkor elõrébb kerülnek a bajnokságban?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bardocz
neee öngyilkos leszek 😞😞😞😞
JuanG
nice drivin 😊)...kár hogy szaggat, meg ez a lada kicsit gyors nem? 😊)

bestGP
bestGP
http://www.dzsnet.com/phoenix/untitled.wmv

tõcséteklepliz és irjatokegyszaroskomentet<#zavart1><#dumcsi>

JuanG
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <#szomoru1><#rinya><#guluszem1><#conf>

pajti
bestGP
deazért bevagánykodok ezzel az idõvel a bhra .....<#mf2>

bestGP
pontosan 😄
csak azér raktam be mert énis meglepõdtem h kb 9 oercet szarakodtam a páján
egyszer rosszfele mentem és akkor finis 4 percnél 😄DDD

telivan buggal
ha a start után felmész balra a fauba és eljutsz a homokig, ott megfordulsz és onnan mondja az itinert és számolja az idõt 😊

de a legjobb idõ szabályosan még mindig 5:01 ami azér szép egy ladával 😮

azt vágjátok, hogy a faluban arra mész amerre akarsz? ott vágsz le utcákat ahol tudsz... rendesen át lehet menni pár utcával arrébb és kb. levágod a pálya felét és egy kukkot sem nyög a progi... nem csoda, hogy lassan 3 perc alá viszik az idõket... 😄 😄 😄
Zsir pálya lesz 😊

Glpetyus
<#wow2>

egyik srác ment már fabiaval 3.35ötöt is, de úgy hogy a esett egy nagyot, aztán olyan helyen lukadt ki, hogy az elsõ kör végén 1.05 körül volt... 😄 tehát én már nem veszek komolyan egy idõt sem, amíg nem lesz fizika ellenõrzés meg egy újabb javítás a pályához... 😄

amúgy ez ladával nagyon szép idõ...
bestGP
http://www.dzsnet.com/phoenix/ftp/download.php?fname=./334.JPG

pajti
<#eljen> Pont az ilyen pályákat hiányolom az RBR-bõl Csapatós egyenesek , dobbantók. A Finn pályák a legjobbak! 😄

bestGP
hát azéert egy n essel egy ladára illene legalább fél percet verni 😛
am már 5:01 nél járok de ez már nagyon csont ezzelaz autóval
mellesleg wrcvel nemtudok végigmenni normálisan
se micuval

JuanG
néztem, egyelõre kínai, de betettem a könyvjelzõk közé...

(egy srác most próbálja rbr alá betenni a béta pályámat)

OK. <#wink>
Nézted a linket amit a 10892 -ben írtam?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
18 km