Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked is a Cseh plugin óta írkálja a rendszerüzeneteket? <#nemtudom>#nemtudom>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kicsit unalmas és színtelen ez a topic... gondoltam feldobom...
Elõre is köszönöm! 😊
jah tényleg.a másik ezzel a páylával kapcsolatban,ha a kocsi megcsúszik akkor nem tom megfogni,pedig majdnem minden kocsit akár milyen helyzetbe meg tok fogni,de itt 5X játszottam rajta,és ha megcsúszik akko megy is tovább,hiába ellenkormányzok,ellenben a többi aszfaltos,francia pályával,ahol könnyedén meg lehet fogni😛 tehát nem értem,na de mind1.
használtam a fraps progit,de mondjuk 5perc felvételem nekem irtózatos hardverigényt,és 2gigás méretû avi-t hoz létre,hiába csökkentem a minõséget a minumumra is akár😞
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nekem nem tetszik ez a pálya,mentem rajta fábiával,meg sub07essel is,de pattog rajta,és nem lehet útontartani a kocsit.A másik meg,h a pálya kb másfélszer akkora minnt a kocsi,tehát ha jönne valaki szemben szabályosan,akkor se férne el-nézzétek csak meg,majdnem minden pályánál-szal,az aszfaltok lehetnének picit szélesebbek😛 fõleg 1 "országút",mert hogy még a falu... na de mind1,amúgy szép pálya,meg jók benne a kanyarok,tényleg hasonlít a magyar pályákra-azok lennének a jókXDXDXD-
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
az irányítás javítást hol találom a játékhoz?
vmelyik magyar oldalon volt fent csak nem emlékszem rá,hogy melyiken.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hüje vagy hamán szép nem!4
tõcséteklepliz és irjatokegyszaroskomentet<#zavart1>#zavart1><#dumcsi>#dumcsi>
csak azér raktam be mert énis meglepõdtem h kb 9 oercet szarakodtam a páján
egyszer rosszfele mentem és akkor finis 4 percnél 😄DDD
telivan buggal
ha a start után felmész balra a fauba és eljutsz a homokig, ott megfordulsz és onnan mondja az itinert és számolja az idõt 😊
de a legjobb idõ szabályosan még mindig 5:01 ami azér szép egy ladával 😮
amúgy ez ladával nagyon szép idõ...
am már 5:01 nél járok de ez már nagyon csont ezzelaz autóval
mellesleg wrcvel nemtudok végigmenni normálisan
se micuval
(egy srác most próbálja rbr alá betenni a béta pályámat)
Nézted a linket amit a 10892 -ben írtam?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64