20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • bertino
    "remek elkészítése miatt, miszerint amd és vagy ati kártyával nem megy, csak befagy"

ezen állításod alapján egyetlen ati-val rendelkező felhasználónak sem megy csak befagy a játék és mindegyiknél emiatt játszhatatlan.

te ezt jól átgondoltad amugy ?
    nálam évek óta megy ati-val.
  • vftsforever
    Sziasztok:) kb egy éve feladtam a harcot, mert nem tudtam sehogy használni a játékot a remek elkészítése miatt, miszerint amd és vagy ati kártyával nem megy, csak befagy. Azóta történt valami változás ennek orvosolására?
  • alma2
    Regen, bar gondolom most se mas a helyzet, a cseheknek van/volt valami szuper palyaszerkesztojuk, amit nem publikalnak ezert nem duskalunk a rbr palyakban. Erre most akadtam ra, bar gondolom aki palyat szeretne csinalni mar ismerni, de ki tudja :)
    bobstrackbuilder
  • ikim
    Renault Megane Maxi
  • ikim
    Lada Kalina
  • kifli
    ja, 1.02-es patch segített rajta :)
  • attila2323
    Nincs mit segítek ahol tudok.
  • attila2323
    Nekem az Update 8 is fent van. Amúgy meg csak a kérdésére válaszoltam.. Jó-e mó a kormónyod?
  • kifli
    van már update 7 is :)
  • Tes Parker
    1000 köszönet,hálám üldözni fog.
  • attila2323
    Update 6. Az 5-öst nem találom én sem de azt olvastam, hogy a hatos tartalmazza azt is azért nincs sehol.
    Regelni meg itt tudsz. Sok sikert!
  • Tes Parker
    Azt elárulod,hogy hol regeljek? Ám az 5-ös és 6-os updateket nem lehet letölteni legalábbis nekem azt írja,hogy nem található.
  • attila2323
    OK vettem. Regelj és gyere multizni! Ha valami nem jön össze írj pm-et.
  • Tes Parker
    Az előző üzenet neked szóllt Attila2323!
  • Tes Parker
    Csövi! Valószinű,hogy nálam is vaklárma volt. Vissza is fogom tenni. :) Köszi,hogy szóltál! :)
  • attila2323
    Nincs valami jó magyar online bajnokság mostanában amin lehetne indulni?
  • attila2323
    Én már 3 helyről is leszedtem és mindig vírusos volt. Az update csak javítás de ahhoz hogy tudj multizni bizony kell mind a 8. Amúgy nekem nagyon tetszik csak még sokat kell gyakorolnom.
  • lacica
    Köszi!!!!!Az RSBR09-et nekem is Trójának látta.Most próbálom máshonnan leszedni,kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Az összes update kell,és sorrendben??
  • attila2323
    Közben utánanéztem és kiderült, hogy téves riasztás volt. Azt javasolnám, hogy telepítsd újra az RSRBR-t és utána nézd meg a vírust, ha talál és exe akkor valszeg nem vírus.

lacica:
    te pedig szedd le az RSRBR 2009-et és az update-eket innen és legalább 120 autót találsz benne és rengeteg pályát, de ha csak egy bizonyos modot akarsz betenni akkor itt a FAQ menüpont alatt találsz segítséget.
  • lacica
    Sziasztok!Új pályát,hogy tudok betenni???1kis segítséget tud vki,megköszönném!!
  • Tes Parker
    Csövi! Én jó darabig játszottam vele,de nem rég nekem is vírust jelzett,nem tudom ez hogy lehet mert mikor letöltöttem és feltelepítettem semmi gond nem volt vele.
  • attila2323
    Valaki nem tudja miért jelez mindig trójait az RSRBR 2009 és az update-ek?
    Tényleg vírusos vagy hagyjam?
    Innen szedtem.
  • SötétBarom
    Kocsiban van, a nappaliban meg faszul néz ki. Marad a joy. -.-
  • bertino
    hát inkább :D
  • JuanG
    vagy valami jó kormány-pedál szett...
  • SötétBarom
    Nos, teszteltem. Joyyal nagyon állat, teljesen jól kezelhető (nagyon frankón be lehet állítani, hogyan viselkedjenek a tengelyek, ill. hogy a sebesség függvényében csökkenjen az érzékenység.), az alap driving schoolt le is zavartam gyorsan, viszont az advanced első köre komoly kihívás elé állított, mivel a boxos cuccon a két ravasz egy tengely, ezért nem tudok úgy fékezni, hogy ne vegye el a gázt :DDD Kell majd valami jobb driver.
  • attila2323
    Max 1000FT. Annyit + szerintem bőven megér.
  • bertino
    jelképes összeg ?
  • attila2323
    Üdv! Valaki le tudná írni, hogyan kell telepíteni az RSRBR4-et? Már 2X próbáltam de nem jó.
  • atiwrc
    http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2
  • biliard10
    sziasztok valaki tudja hogy lehet modolni a játékot kocsikal? irjon privátot
  • attila2323
    Csak eredetivel lehet indulni bajnokságokon?
  • kifli
    még nem
    de majd felteszem minnyá
    me most tettem win 7-et :)
  • SötétBarom
    Azt tudom, hogy kemény szim, éppen azért szedem. Mittomén. Ezzel a joyyal a GRIDet gyerekjáték irányítani minden assist nélkül (tudom, hogy árkéd). LFS-t próbáltam vele, de ott nem lehet érezni az autót, kicsit olyan takonyrészing érzésem volt..

No mind1, majd kiderül. :)
  • bardocz
    Aszfalt rally nem lesz egyszerű, de talán igen.
  • attila2323
    Megy már az ff?
  • kifli
    arról gőzöm sincs, de arra számíts hogy kőkemény szim, szal kell fékezni, meg csúszni fog :)
  • SötétBarom
    KÚL.

És gémpeddel vállalható? :|
  • kifli
    grafal nincs probléma ha nem vagy grafbuzi, hangok nekem viszont nem tetszettek :/
  • SötétBarom
    Hi, éppen veszem meg a játékot (torrentről -.-), azt tudom, hogy korrekt szim, de mielőtt elvernék rá egy jelképes összeget ki akarom próbálni, hogy mennyire használható joyyal..

Mire számítsak? (xbox360 joy) Illetve mennyire fog pofáncsapni a szar graf? :DD Mondjuk képek alapján vállalható még bőven..