20179
-
#12837 "remek elkészítése miatt, miszerint amd és vagy ati kártyával nem megy, csak befagy"
ezen állításod alapján egyetlen ati-val rendelkező felhasználónak sem megy csak befagy a játék és mindegyiknél emiatt játszhatatlan.
te ezt jól átgondoltad amugy ?
nálam évek óta megy ati-val. -
vftsforever #12836 Sziasztok:) kb egy éve feladtam a harcot, mert nem tudtam sehogy használni a játékot a remek elkészítése miatt, miszerint amd és vagy ati kártyával nem megy, csak befagy. Azóta történt valami változás ennek orvosolására? -
#12835 Regen, bar gondolom most se mas a helyzet, a cseheknek van/volt valami szuper palyaszerkesztojuk, amit nem publikalnak ezert nem duskalunk a rbr palyakban. Erre most akadtam ra, bar gondolom aki palyat szeretne csinalni mar ismerni, de ki tudja :)
bobstrackbuilder -
#12834 Renault Megane Maxi -
#12833 Lada Kalina -
#12832 ja, 1.02-es patch segített rajta :) -
#12831 Nincs mit segítek ahol tudok. -
#12830 Nekem az Update 8 is fent van. Amúgy meg csak a kérdésére válaszoltam.. Jó-e mó a kormónyod? -
#12829 van már update 7 is :) -
Tes Parker #12828 1000 köszönet,hálám üldözni fog. -
#12827 Update 6. Az 5-öst nem találom én sem de azt olvastam, hogy a hatos tartalmazza azt is azért nincs sehol.
Regelni meg itt tudsz. Sok sikert! -
Tes Parker #12826 Azt elárulod,hogy hol regeljek? Ám az 5-ös és 6-os updateket nem lehet letölteni legalábbis nekem azt írja,hogy nem található. -
#12825 OK vettem. Regelj és gyere multizni! Ha valami nem jön össze írj pm-et. -
Tes Parker #12824 Az előző üzenet neked szóllt Attila2323! -
Tes Parker #12823 Csövi! Valószinű,hogy nálam is vaklárma volt. Vissza is fogom tenni. :) Köszi,hogy szóltál! :) -
#12822 Nincs valami jó magyar online bajnokság mostanában amin lehetne indulni? -
#12821 Én már 3 helyről is leszedtem és mindig vírusos volt. Az update csak javítás de ahhoz hogy tudj multizni bizony kell mind a 8. Amúgy nekem nagyon tetszik csak még sokat kell gyakorolnom. -
#12820 Köszi!!!!!Az RSBR09-et nekem is Trójának látta.Most próbálom máshonnan leszedni,kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Az összes update kell,és sorrendben?? -
#12819 Közben utánanéztem és kiderült, hogy téves riasztás volt. Azt javasolnám, hogy telepítsd újra az RSRBR-t és utána nézd meg a vírust, ha talál és exe akkor valszeg nem vírus.
lacica:
te pedig szedd le az RSRBR 2009-et és az update-eket innen és legalább 120 autót találsz benne és rengeteg pályát, de ha csak egy bizonyos modot akarsz betenni akkor itt a FAQ menüpont alatt találsz segítséget. -
#12818 Sziasztok!Új pályát,hogy tudok betenni???1kis segítséget tud vki,megköszönném!! -
Tes Parker #12817 Csövi! Én jó darabig játszottam vele,de nem rég nekem is vírust jelzett,nem tudom ez hogy lehet mert mikor letöltöttem és feltelepítettem semmi gond nem volt vele. -
#12816 Valaki nem tudja miért jelez mindig trójait az RSRBR 2009 és az update-ek?
Tényleg vírusos vagy hagyjam?
Innen szedtem. -
#12815 Kocsiban van, a nappaliban meg faszul néz ki. Marad a joy. -.- -
#12814 hát inkább :D -
#12813 vagy valami jó kormány-pedál szett... -
#12812 Nos, teszteltem. Joyyal nagyon állat, teljesen jól kezelhető (nagyon frankón be lehet állítani, hogyan viselkedjenek a tengelyek, ill. hogy a sebesség függvényében csökkenjen az érzékenység.), az alap driving schoolt le is zavartam gyorsan, viszont az advanced első köre komoly kihívás elé állított, mivel a boxos cuccon a két ravasz egy tengely, ezért nem tudok úgy fékezni, hogy ne vegye el a gázt :DDD Kell majd valami jobb driver. -
#12811 Max 1000FT. Annyit + szerintem bőven megér. -
#12810 jelképes összeg ? -
#12809 Üdv! Valaki le tudná írni, hogyan kell telepíteni az RSRBR4-et? Már 2X próbáltam de nem jó. -
atiwrc #12808 http://www.rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=2 -
#12807 sziasztok valaki tudja hogy lehet modolni a játékot kocsikal? irjon privátot -
#12806 Csak eredetivel lehet indulni bajnokságokon? -
#12805 még nem
de majd felteszem minnyá
me most tettem win 7-et :) -
#12804 Azt tudom, hogy kemény szim, éppen azért szedem. Mittomén. Ezzel a joyyal a GRIDet gyerekjáték irányítani minden assist nélkül (tudom, hogy árkéd). LFS-t próbáltam vele, de ott nem lehet érezni az autót, kicsit olyan takonyrészing érzésem volt..
No mind1, majd kiderül. :) -
#12803 Aszfalt rally nem lesz egyszerű, de talán igen. -
#12802 Megy már az ff? -
#12801 arról gőzöm sincs, de arra számíts hogy kőkemény szim, szal kell fékezni, meg csúszni fog :) -
#12800 KÚL.
És gémpeddel vállalható? :| -
#12799 grafal nincs probléma ha nem vagy grafbuzi, hangok nekem viszont nem tetszettek :/ -
#12798 Hi, éppen veszem meg a játékot (torrentről -.-), azt tudom, hogy korrekt szim, de mielőtt elvernék rá egy jelképes összeget ki akarom próbálni, hogy mennyire használható joyyal..
Mire számítsak? (xbox360 joy) Illetve mennyire fog pofáncsapni a szar graf? :DD Mondjuk képek alapján vállalható még bőven..