Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rallysimfans.hu
Koszi
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Eccer regen meg probaltam menni RBR-el de CMr eccerubbnek tunt, aztan elpartoltam, de most megint nekialltam egyet tekerni vele es ... uuuu 😊 Huje voltam, az fix!
-Na most folmerult bennem tobb dolog. Ugye eddig csak "demoval" jaccottam, hol lehet kapni meg eme game-t, mert ugye nem egy mai darab.
-hol szoktatok, szokas online, es milyen modon jaccani?
-masik amire gondolom nagy folhordules lesz, de azert beprobalkozom, hogy setupok hol lehetnek. Jo nem a nagy titkos fejlesztesekre vagyok kivancsi, csak vmi kiindulopontokra, mert ami alapbol benne van ... hat tobbnyire vezethetetlen 😞
Segitsegeket elore is koszi!
Még csak most ismerkedem a játékkal, de nagyon tetszik.
XRes = 1680
YRes = 1050
(vagy ami a monitorod felbontása: 1440 x 900 vagy 1280 x 800 vagymittomén)
igy viszont a kép(FOV) torz lesz, de ez az RBR camera hack-al allitolag kompenzalhato (mem probaltam)
LETOLTES (BHmotorsports)
Forza.
Valaki esetleg meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) a HUD-ot belsõ nézetben a vezetõ oldalára áthelyezni?
CPU: P4 3Ghz, 2*1GB DDR400, Inno GF 7600 GT 256 MB, 160 GB HDD, FS TFT 19\" WideScreen, Watson 5.1, Windows XP + VMware
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elötte csinálj másolatot az audio fájlról.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
kicsit off készülõ rally pályám (finn 18 km) kis videója...per pillanat rfactorhoz csinálom, de sztem nem lesz akadálya hogy RBR-hez is kiadjam 😊) rally finland stage 1 on"
Mikor adod ki a pályát??naon tetszik 😄 na meg milyen moddal nyomtad a videóban,mer tegyáltalán nem ismerõs😞
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
Köszi hogy segitettél a magyarositással kapcsolatban,de sajnos nem találom. Ha lehet akkor megadnád a linket, hogy letöltsem. Köszi
Ha az elvet már ismerni fogom akkor a többit már kikombinálom magamnak.
Feltettem a magyar menüt, de még így is hiába. Elolvasni el tudom hogy mit ír de még nem tudom összerakni a hatásmechanizmust. Ha ezt vagy azt változtatok a beállításon akkor milyen hatása van annak a pályán az autóra stb.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Vki tud magyaritást hozzá?
Köszi!!
ami a controls-filter opciót illeti, sztem körülbelül így állítsd a gázt és féket (filters):
kép
Nálad hogy vannak beállítva az értékek ? Mi a magas és mi az alacsony. Még nem igazodom ki a beállításokban .. fõkeg ez a grafikon féle idegen.
Szükségem lenne gyakorlati segítségre.
Próbáltam visszaolvasni, de nem nagyon találtam rá megoldást.
A beállítokkal vannak egy kis gondjaim. Már belelapátoltam vagy 4-5 órát, próbáltam így is úgy is, végigtoltam a sulit nagy nehezen, és próbálok bajnokságokon elindulni. De a fizikai beállításokkal gondjaim vannak még mindig.
Billentyüvel tolom,(tolnám ha menne rendesen) mert ezt szoktam meg és más autos gamén is ezt használom.
Nyílván a kormány az über-frankó de az most nincs.
A kormányzást már nagyjából belõttem, hogy ne húzza el az azutót minden irányba, fõleg gyors szakaszokon és a korrigációkkal se kerüljek a szembe lévõ árokba. A fék viszont folyamatosan szivat.
Egyszerüen nem tudom rövid, pontfékezésekre beállítani. Az igazság az, hogy ezt a grafikonos görbe mutatós rendszert se nagyon értem ami a beállítõskban a digitális gombok alatt vannak.
Feltettem rá a massmod v1.1 et és érezhetõen javultak a tulajdonságok de még mindig nem az igazi.
Megköszönném ha valaki gyakorlottab "rally versenyzõ" betenne nekem pár képet a szûrõk beállításairól.
Kormányzás, gáz és fék opciókról
Görbület, emelkedési értékek, esési értékek, maximális elgyengülés, telitettség sebesség stb.
Úgy látom és vettem észre ha ezek jól be vannak lõve akkor elég hatékonyan lehet kezelni az autókat.
Maximális köszönetem a törzstagoknak a segítségért
Üdv: Yag.