Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak azt nemtom mért maszatolja le ennyire a texturát (bár irt vmit hogy több fps-esek lesznek az ujjal csinált páylák.

Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
Forza.
Most a BH-n irtak vmi Ximporter plugint is, igy be is lehetne maxba hozni a nyomvonalakat simán az X fájlból. (A régi Zm1 embe észrevettem hogy van directX export funkció, majd vmikor kipróbálom azzal hátha bejön)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://youtube.com/watch?v=kBFBnO_-3jE
és szeretnék én is ilyen hangot a játékba... tudna nekem segíteni h mit kell letölteni, és hogy hogyan kell belerakni a játékba???
alõre is köszönöm, csumma
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2
Amúgy aki véleményt kér a játékról mert még nem használta,vagy stb:
Én 1. Colinnal nyomtam,és elég jól mennt,tényleg,vertem nagyon sok mindenkit... aztán megkaptam ezt a gamét, és nem tetszett...kezelhetetlenek az autók-a colin után- pattog össze vissza,kimegy a fara a kocsinak.Aztán elmentem sok rallyra,néztem filmeket,vezettem,és rájöttem h a colin az 1 félresikerült sorozat, mivel a Colin2 fizikájára épül az egész, és a dirtet nehogy leszedje valaki,mert én nagyot csalódtam benne. Ellenben a Richard Burns, amivel még a mai napig tolom,lassan 2 éve, és rá kellett ébrednem, h 1 rallys autó így viselkedik, 160fölött necces vele menni,nem úgy minnt a többi játékban ahol 200-300at megyünk, és padlózzuk a hajtûbe.Kár h nem adnak ki másik részt, Richard emlékére lehetne 2es sorozat, de mind1. Sztem szép a fizika ahhoz képest h 2004es,kevés a bug...(+1X se fagyott le!)szal ennyit errõl... 😊
mert most nyertem a japán rallyn és nem kaptam autót
a másik meg az hogy ha nincs fent tízmillió helyen, hogy hogyan kell autót cserélni fizikástól, akkor felkötöm magam...
A 307es azért feketem mert gondolom te a hrc modból szedted ki. De nem ott van ahol lennie kell. Csináld ugy hogy az eredeti(gyári) 307est rakd be.Ha az müködik akkor majd a hrcmodból janikából csak a textures mappa tartalmát(.dds fájlok) vedd ki és másold be ennek a gyári kocsinak a textures mappájába, és ird felül mindet. Igy már mennie kell.
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
mert most nyertem a japán rallyn és nem kaptam autót...
Amugy szerintetek meik a legjobban kezelhetõ autó???
Én nekem eddig a Ford Focus WRC 03 jött be a legjobban, de még közel sem próbáltam ki mindent...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De lecciiii, vki segijjen a forumos temaban! , mert igy indulni se tudok ha lesz idom persze, a bajnoksagban, akkro meg jo a demo is addig 😞
Segtisegeket elore is koszi!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae