Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
sztem sokban...pl. ha jól tudom a demóban nem tudsz korlátot csinálni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Most jött ki egy uj demó nemtom hogy a teljes miben különbözik ettõl sztem nemsokban. Igy hogy lehet már falat is csinálni meg gps adatok stb nagyon fasza dolgokat lehet mûvelni.

Csak azt nemtom mért maszatolja le ennyire a texturát (bár irt vmit hogy több fps-esek lesznek az ujjal csinált páylák.

ÛEzt a pályakészítõ progit nem tudjátok honnan lehet leszedni telljesbe? 😊

Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2

tuti, hogy fake... eredeti felvett hangok vannak alákeverve...
arty
minden kártyán ilyen az AA, vmi toollal be kell kapcsolni az AA supersamlinget, akkr lesz jo ... ilyen az engine, ezért is nem tudták megoldani Warthogék 😊

Forza.

A környezetet ugy tod megcsinálni hogy panda X exportert használsz Maxhoz. (Az más kérdés hogy nekem még nemsikerült igy pályát berakni...)
Most a BH-n irtak vmi Ximporter plugint is, igy be is lehetne maxba hozni a nyomvonalakat simán az X fájlból. (A régi Zm1 embe észrevettem hogy van directX export funkció, majd vmikor kipróbálom azzal hátha bejön)

lehetséges... csak szinte minden kocsiról van készítve és az a neve h " rbr real sound mod" nah midn1... ajd még utánanézek 😊

JuanG
ez csak fun video sztem, vagyis alákevert eredeti wrc hangok, és nem a játék hangja ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hali mindenkinek! lenne egy kérdésem: a minap ráakadtam erre a videóra:

http://youtube.com/watch?v=kBFBnO_-3jE

és szeretnék én is ilyen hangot a játékba... tudna nekem segíteni h mit kell letölteni, és hogy hogyan kell belerakni a játékba???

alõre is köszönöm, csumma

w77d
nvidia 7900gt

hat ez vmi nagyon durva! hihetelen jo! mondjuk azert majd kiprobalnam egy altalam loggolt GPS alapjan, kicsit ekvesebb rutinnal 😉
nekem is csíkos, pedig nekem 7600GT-m van...:S

www.smart-bus.hu

JuanG
úgy tudom sajna hogy bug...Ati kártya ugye?

w77d
sziasztok! ha bekapcsolom az élsimítást keresztben az úton csíkok láthatóak! nem tudnátok erre vmit?

ahogy olvastam folyamatosan fejlesztik, mondjuk ez látszik a verziószámból is...
Jó lesz ez!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
elég korrekt a videó..akár még GPS adatok alapján is lehet benne pályavonalat készíteni...az már más kérdés hogy a környezetet hogyan lehet "hozzácsinálni" ...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

na megnéztem,a richard Burns Challanget kell vinni:p ami persze nem könnyû 😊

Alaplap: Asus M2N ; CPU: AMD Athlon64 X2 6400+ AM2 BOX ; TÁP: Deer 500w ; RAM: Kingmax DDR2 2GB 800MHz ; VGA: Gainward GeForce 8600GT 256 Mb Ram silent pipe 2 ; HDD: Maxtor 250Gb 8Mb cache SATA2

akkor én elkeztem haladóba, megnyertem mindent oszt kezdjem el most kezdõbe???
Nem kapod meg.Csak az MG-t meg a p206ot,és a Citröent kapod,a töbit rbr challange be kell megcsinálnod(asszem az a neve 😛 )

Amúgy aki véleményt kér a játékról mert még nem használta,vagy stb:

Én 1. Colinnal nyomtam,és elég jól mennt,tényleg,vertem nagyon sok mindenkit... aztán megkaptam ezt a gamét, és nem tetszett...kezelhetetlenek az autók-a colin után- pattog össze vissza,kimegy a fara a kocsinak.Aztán elmentem sok rallyra,néztem filmeket,vezettem,és rájöttem h a colin az 1 félresikerült sorozat, mivel a Colin2 fizikájára épül az egész, és a dirtet nehogy leszedje valaki,mert én nagyot csalódtam benne. Ellenben a Richard Burns, amivel még a mai napig tolom,lassan 2 éve, és rá kellett ébrednem, h 1 rallys autó így viselkedik, 160fölött necces vele menni,nem úgy minnt a többi játékban ahol 200-300at megyünk, és padlózzuk a hajtûbe.Kár h nem adnak ki másik részt, Richard emlékére lehetne 2es sorozat, de mind1. Sztem szép a fizika ahhoz képest h 2004es,kevés a bug...(+1X se fagyott le!)szal ennyit errõl... 😊

Megkapod az autokat de nem egyszerre.Karrierek 3 szinten plussz a mestert is le kell gyûrni.
ha végigviszem a karriert akkor megkapom az összes autót?
mert most nyertem a japán rallyn és nem kaptam autót
De pl ide a bannerba is be lehetne rakni. EZT a hrc/lada modok mellé...

teljesen igazad van...
a másik meg az hogy ha nincs fent tízmillió helyen, hogy hogyan kell autót cserélni fizikástól, akkor felkötöm magam...
Biztos csak a meleg teszi, azért vagyok most ilyen kötekedõs kedvemben, de és nem válaszolok a kérdésre, inkább oltogatok, de miért nem lehet a qrva readme file-t elolvasni? Nyernétek egy csomó idõt magatoknak.
és a physics mappában lévõ dolgokkal mi a helyzet?
A lights off/on mappákból azt a két init az eggyel kintebb lévõ mappába kell másolni. És elvileg felülirni az ott ugyan ilyen nevü 2 ini-t.

Már mûködik a HRC mód is így hogy beraktam a Zfixet. De ha csak 1-2autót akarok berakni akkor van amelyik autóhoz van olyan mappa hogy physics light off+ on ezekkel mit kell csinálni? ATIWRC KÖSZI AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET NAGYON RENDES VAGY😊
A zfixet a plugins mappába kell rakni (ezt a mappát a patch csinálja\ta).
A 307es azért feketem mert gondolom te a hrc modból szedted ki. De nem ott van ahol lennie kell. Csináld ugy hogy az eredeti(gyári) 307est rakd be.Ha az müködik akkor majd a hrcmodból janikából csak a textures mappa tartalmát(.dds fájlok) vedd ki és másold be ennek a gyári kocsinak a textures mappájába, és ird felül mindet. Igy már mennie kell.

Sikerült berakni a 307WRC-t csak annyi a gondom hogy fekete az egész autó hiába rakom rá Janikáék skinjét!! +adnak pár autóhoz olyan mappát hogy physics light on+ off ezek hova kell rakni?? bocs hogy ennyit kérdezek de még nagyon kezdõ vaok a dologba😄
AntiCamper
Sziasztok!! Egy kis reklám... Egy nagyon jó barátom honlapja!! Õ is imádja a játékot, és még bajnokásga is van. Ez is a magyar plugin rendszerben fog indulni... És ezen felül állandóan frissülõ letöltések avannak!! NAGYON SOK!!!: www.richardburns.atw.hu Remélem sokan látogatjátok meg!

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

RSRBR Patch III és ezt nem tudja valaki hogy lehet feltelepíteni? vagy hova? Zfixet hova kell bemásolni csak az RBR mappába?
A modhoz is, és a többi kocsihoz is, fel kell rakni mind a 2 patchet,és ha ekkor se megy akkor a zmodeler fixet.Ilyen sorrendben. És ha ezzel a 3al megvagy telepisd ujra a modot. Mindent megtalálsz a rallysimfans.hu-n a letöltésekbe.

batihu
Szerintem a Fabia WRC a legjobban kezelhetõ autó!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

batihu
Nem lehet, hogy nem jó helyre telepítetted?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Sziasztok feltettem a HRCMOD06-ot ahol magyar autók vannak és megáll a játék a töltésnél mi lehet a probléma? Meg hogy lehet berakni azokat az autókat amiket leszedek a bh-ról?mert felülírom a cuccokat és megáll ha azzal az autóval akarok menni amelyiket felülírtam!!léccy segítsetek ha tudtok írjatok e-mailt [email protected] elõre is köszi hogy hogyan lehet pontosan berakni?😄!!
ha végigviszem a karriert akkor megkapom az összes autót?
mert most nyertem a japán rallyn és nem kaptam autót...
super1600 teljesen más vezetési stílust követel, nekem az áll közelebb a szívemhez, bár eleinte tényleg nehéz megszokni
octavia wrc... 😄 de jó az összes subi, a focus 06, n-ben nyugis az evo9, super 1600ot alapból nem tudom vezetni, tehát nekem egyik sem...
Kössz!!!
Amugy szerintetek meik a legjobban kezelhetõ autó???
Én nekem eddig a Ford Focus WRC 03 jött be a legjobban, de még közel sem próbáltam ki mindent...
Met
úgy ahogy kicsomagoltad, rádobod az exe-re a mappát csak az orig dat file ne legyen ott

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hogyan tudom dattool -al a mappát visszatömöríteni dat -ba???
ja ugy gondoltam, nem is ingye, az eros lenne 😉

De lecciiii, vki segijjen a forumos temaban! , mert igy indulni se tudok ha lesz idom persze, a bajnoksagban, akkro meg jo a demo is addig 😞
adni biztos nem fognak, de pénzért simán megveheted azt a példányt, amelyikben teljes játék volt.
Vki nem tud irni a rallysimfan-on az adminoknak privatot, mert emailre nem valaszolnak, es meg mindig marhara "nem engedelyezett felhasznaloi nev"-el nem enged regisztralni 😞
Segtisegeket elore is koszi!
Ketlem hogy nagyon akrnanak adni 😞
bardocz
tényleg,nem is rosz ötlet nekem is onnan van😊
Met
kérdezzétek meg a Game Start hátha fetreng a szerkesztõségben pár példány

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

grayfox
soroksári media marktban ma még volt 3 db. rendes dvdtokos, nem bestbuy stb. 2ezer akárhányszáz ft.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!