Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Beregisztráltam, feltelepítettem mindent, de verseny elõtt GO gomb nem váltott zöldre , nem történik semmi.!
Meg azt se igazán tudom hogy az autokból most csak azokat kell feltenni amilyen kategóriába indulok vagy az öszzeset? értem ezalatt wrc, s1600, car update stb..
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Te nemtudnál nekem segíteni???
Légyszi olvass vissza #11076!
- csomo program nem fut, ami pl nekem nagyon kellene (melohoz)
Nalátod neked ezért nem jó! Nekem viszont minden fut amire szükségem van!Ez nyilván személyes ok.
- lassabb, magasabb hw igény
Igaz, ha a géped nem bírja, ugyan ez volt 98-ról XP-re. Az emberek lázadtak a magasabb gépigény miatt is. Ajánlott az XP-nél maradni, ha nem tudsz gépet fejleszteni. A vista miatt nem is érdemes, senki sem a vista miatt teszi! (gondolom én) Egy közpes teljesítményû laptopon sincs gond a sebességgel. (Tudom mert azon is vista van gyárilag.)
- a totál hülye felhasználo számára jó felület, engem csak idegesit a "segitõkészsége"
Mert mostmár a "totál hülye" is felhasználóvá válik! Egyre többen vesznek PC-t! Egyébbként csak többet kell kattintani! Kicsit zavaró, de hiába lázad az ember, ez van!Hozzá fogunk szokni.
- a 98 után az xp maga volt a stabilitás, itt hol van ez az ugrás? sehol. sõt, nem egy gépen standby hatására kékképernyõ... XP-n ugyan ezen gépek perfektek.
Ezt inkább ne, az XP-vel rengeteg stabilitási gond volt, lásd SP1, SP2, ezek nem véletlenül készültek, nem csak a biztonságot szolgálják!Arról már nem is beszélve, hogy a vista egyeszerûen leállítja a problémás programot, míg az XP alatt sokszor kékh. a vége.
Na megyek veszem a bundám és indulok bégetni! 😉
UI: Ne offoljuk szét a topikot, szívesen beszélgetek bárkivel a vistáról priviben! [email protected]
- csomo program nem fut, ami pl nekem nagyon kellene (melohoz)
- lassabb, magasabb hw igény
- a totál hülye felhasználo számára jó felület, engem csak idegesit a "segitõkészsége"
- a 98 után az xp maga volt a stabilitás, itt hol van ez az ugrás? sehol. sõt, nem egy gépen standby hatására kékképernyõ... XP-n ugyan ezen gépek perfektek.
de igazad van, bégetve menni kell a nyájjal 😉
Forza.
Közel sem olyan rossz sõt, kisértetiesen emlékeztet ez az egész arra az idõszakra amikor 98-ról váltottunk Xp-re ugyan ez ment akkor is!
MET:
Hogy mennyire trendi vagy nem az, az a legkevésbé sem érdekel, az viszont igen, hogy nemsokára ezt fogja használni a többség!
Haladni kell! (Ez az én véleményem!)
A 64 bites verziónak valóban vannak driver gondjai, és pár program nem fut rajta, de a 32 biteshez van minden ami szükséges!
A kettõ között egy átlagfelhasználó nem lát semmi különbséget, de az utóbbinak jobb a szoftveres támogatottsága ezért használom azt.
Elnézést az offért!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Rendszergazdaként kell elindítani!
Vista alatt próbálta már mûködésre bírni az rsrbr4-et?
Nekem nem akar futni, a COMDLG32.OCX fájlt hiányolja pedig az a helyén van!
Van valami ötlet?
Közben megtaláltam, hogyan lehet megfordítani a gáz és a fék irányát. Az 1.02 patch telepít egy input.ini file-t és abban lehet átírni az irányt.
Kiváncsi vagyok a MotoGP 4 nek az lesz -e a neve, hogy Valentino Rossi MotoGP 😊)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ha végigviszek egy szezont, és pl utolsó leszek, akkor is feloldja az autókat?
Eddig csak az elsõt csináltam, nagynehezen megnyertem, és megkaptam a 206 ost.
ASUS M2N-MX | X2 3600+ Brisbane @2000MHz | Sapphire X1950GT 256MB PCI-E | Kingmax DDR-II 1GB 800MHz | FSP 350PNR | Toshiba DVD-RW | Western Digital 80GB | Razer Diamondback Plasma
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Force Dynamics
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Amúgy ráraktam az egyik gombra de úgy elég sz@r...
Kersgetni kell amikor körbe fordítom a kormányt 😞
<#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
a lényeg:
enable super sampling (a sima AA, amit a vga-k használnak az multi sampling) - erre probálj keresni
Forza.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
X fákat lehet csinálni bele meg majd póbálkozok egyszerübb épületekel,meg talán majd a háttert is megtudom változtatni.
Csak ne lenne ez a csunya elmosás, érdekes hogy az uton nem látszik csak a korlátokon.....