Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
"peter solberg rally"

Csak ne járjon úgy mint a másik két pilóta, aki nevét adta egy játékhoz😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Köszi, már szereztem. Kösz mindent.
És kinek nincs véletlenül egy crack hozzá?? mert így tényleg rossz. Kösz.
Kösziszépen
Azért nem csinálnak mert felbomlott a csapat.

Most 2 készülõ rally-s játékról tudok a Petter Solberg Rally amirõl még egy darab kép sincs, meg a magyar fejlesztésû Pannónia Rally. De egyik se fog idén kijönni. Ez utóbbi akit érdekel van topicja itt az sg-n.

halottam van valami mod ami a fizikát jobbra csinálja. az melyik?, mi ez a lada mod? leszedtem valami 600 megás (rsrbr) packot, hogy lehet instalálni? inditom de semi... 600 megaát gondolom nem másol át fél perc alatt..
ez a cse multi mi? leszedtem, de kér valami passot meg logint.
bocs hogy enyit kérdezek de én a full alap verzioval játszottam nagyritkán, gondoltam autotzok egy picit uj köntösbe..

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

bardocz
semmi szerintem,legalábbis nem hallottam semmirõl
szerintetek idén jön valami igazi rally szilulátor?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

LSSAHPAUL
Elinditod a frapset. Nem is kell nagyon állítani benne semmit, megnézed melyik billentyûvel indul el a felvétel talán f9 vagy f10.
Elinditod a játékot, profil, load replay. Amikor indul a replay megnyomod a billt és felveszi addig mig megint megnem nyomod a billt.
A fraps könyvtárban ott lesz az avi. Ahányszor elinditod és megállitod annyi avi-t kapsz.
Crack-et is szerezz hozzá különben csak 1 percet vehetsz fel.
Ha a hang nem hallatszik akkor a hangerõ szabályzóban a felvételt átkell váltani stereo mix-re mikrofonról.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

és hogy kell használni?
LSSAHPAUL
fraps nevü progi kell hozzá!

helló. Hogyan tudom a visszajátszást, átalakítani nézhetõ videóvá? Vki segítsen, mert nekem ez nem megy. Elõre is köszi.
bardocz
hát aszfaltfizikán kéne csak javítani,és olyan fájlrendszert kéne csinálni a játéknak mint gtr2,gtl,hogy könyü legyen a kcosikat belerakni,nameg ugyan így a pályákkal,ezt már sokkal kevesebb ideig tartana megcsinálni,mintha új fizikát írnának alá
w77d
miért nem csinálnak folytatást ebbõl a játékból?? fizikáhóz hozzá sem kéne nyúlni! grafikán finomítgatni, tömérdek kocsit belerakni és kész!!!

JuanG
Atiwrc ajánlotta nekem a Volvo-t RBR-hez, egész jó lett, itt egy kis video:

RBR Volvo rally car, RWD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

berczely
RBR Camhack v3.0-át leszedtem mert írta hog kell(angolul szinte nem tudok semmit) ezt tudtam kivenni belõle, de nemindul mer valami dx8vb.dll fájl szükséges!

berczely
Köszönöm!

Kaszi46
www.widescreengamingforum.com
itt klikk az rbr-e és le van írva hogyan lehet.

*Posse*T.W.D*

berczely
Hogy tudom a játékot WideScreen monitorra élvezhetõvé varázsolni?pl.: 16:10-es képarány és 1440x900-as felbontás!?

Csabesz6
<#nemtudom><#integet2>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nem egészen ez az érdekes része...
bardocz
hülye rendõr...aki ilyeneket csinál miközben 160-al mennek rallyautók meg is érdemli,csak a pilótát sajnálnám
Csabesz6
Janika?-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ati... ezt itt úgysem fogják érteni, hogy miért érdekes...

JuanG
háááát, ilyen hibaüzenetet még nem láttam/hallottam RBR kapcsán...próbáld a NOSSE exe-val vagy a másikkal indítani...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
az aszfalt nekem se jön be annyira alapból, de egy jó setuppal, elég jól lehet nyomulni...a francia pályákból nekem leginkább csak a leghosszabb tetszik 😊)...

De a fizikája a lehetõségekhez képest jó... egyébként a visszafordítókban szépen lehet csúsztatni... aszfalton nem is nagyon csúsztatják, csak nagyon éles kanyarokban, mert gyorsabb íven autózni... a tempós pályák viszont tényleg hiányoznak...

www.smart-bus.hu

gordon 24
Hát figyi ha szoktál nézni wrc közvetítéseket, akkor egyrészt az zavaró hogy nincsenek tempos pályák, nincsenek olyan kanyarok amik olyan faszán vághatóak, túl sok a visszaforditó szinte minden pálya egy kis egyenes majd vissza egy kis egyenes majd vissza, azért ennyire nem egyforma pályák vannak. Nem tudod szépen csusztatni rajta mint ahogy az igaziak. Nem azt mondom hogy szar, de azok a pályák túl szükek (egy két sávos út nem ilyen keskeny még a hegyen sem). Szóval szerintem nem jó ahogy az aszfalt meg van csinálva.

Downhill!!

RatBaG
mert hogy kéne aszfalton viselkednie?

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok tech help kellene RBR-hez

PAramétereim:
- asrock nfultralap
- 3000+barton proci
- 2x521M dual ram
- 9800pro256M agp-s kari

minden normálisan feltelepítve directx9.0c verzió

és a következõ hibaüzenetet kapom a játék elindulása után

Gordon!
Én az rbr-be pont az aszfaltot élvezem, jó nem egy lfs,de sztem a legjobb a rallysok közül.

Juan!
Én a wrc4-et probáltam, és sztem is árkád, meg olyan furán mozogg minden, nemtom nekem nem jött be.

A Kódmestereket meg ne szidjuk mert csinálnak szép kocsikat amit át lehet rakni rbrbe 😄

gordon 24
Hát ja😄 a Dirt az nagyon szar.. Megvan, játszottam vele, de ez egy vicc. Nekem a wrc bejött, de azér az RBR-nél ninvs jobb szim jelenleg. Viszont azért ennek is rettentõ sok hibája van. Ahogy pl az aszfaltos pályák kinéznek, ahogy az autok azon viselkednek teljesen gagyi. Persze a murva az nagyon jól megvan csinálva.

Az az igazság hogy kellene valami jó Rally szim. De hát ez van.

Downhill!!

RatBaG
én ma raktam fel a toca race driver 3-at, kíváncsi leszek hogy fognak viselkedni a rallygépek...

Per Aspera Ad Inferi.

JuanG
hát néztem youtube-on felvételeket, sztem totál árkád...bár ha jól emlékszem lehet választani arcade és simulation között, akkor viszont a youtubos videók mind arcade mod-ban lettek felvéve 😊))...

néztem pár colin dirt-ös vidit is, hát az kész, totál gáz 😊)

gordon 24
Nem tudom én melyikkel toltam asszem a legujabb volt. Ráadásul nem si kormánnyal mentem, de az nagyon nagy game!! Szeretném ha lenne pc-re. De hát sajna a Ps levédte.

Downhill!!

JuanG
nekem nem jött be a ps2-es WRC, pedig DFP-vel próbáltam, bár asszem vmelyik régebbi verzió volt talán WRC2 vagy 3?

Csabesz6
jó bizony😄
nekem megvan 😊

gordon 24
Jó persze igaz.. Az 1 az egy isteni játék volt. A 2 -ben jól mozognak nagyon az autók faszán sodrodik meg minden, de azért az is már kicsit elfalyzott😄

Én a multkor az electro world-ben kiállitott ps2 játszottam a WRC játékkal na az igen. A graf elsõosztályú az autok mozgása isteni. Csak ugye nincs pc-re..

Downhill!!

RatBaG
a colin 2 a legnagyobb sínautó-szimulátor ami valaha létezett. az elsõ rész a legjobb még mindig...

Per Aspera Ad Inferi.

JuanG
nem egészen, RBR-ben egy bajnokság van amit többször is lefuthatsz, és unlockolod a többi autót, de egybõl WRC-vel mehetsz...

gordon 24
De most komolyan nem érted?😄 Az RBR-ben van egy rally suli és onnantól kezdve mehetsz a bajnokságban aztán ennyi.

A Colinban meg kapsz egy elsõ kerekes autót elöször. ezzel végig kell csinálnod egy nemzeti kupát. Aztán kapsz egy n-es autót azzal is nyersz akkor kapsz egy WRC-t stb.
A colin Dirt-ben meg Ralllycross futamokat rally szakaszokat, Rally Raid szakaszokat kell megnyerni ahhoz hogy ujabb és ujabb versenyeket válts ki. Ez a carrer mod aztán tudsz bajnokságon menni stb..

Ilyen nincs az RBR-be. Ami nem is baj hiszen az RBR egy rally szimulátor. A Colin meg egy játék..

Downhill!!

Bucser
Értem. Az alap RBR-ben mintha szép sorban kellett volna Unlockolni a kocsikat és haladni felfelé a ligákban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gordon 24
Nem ilyenre gondolok! Arra tudod amit a colinba lehet. Elindulsz egy orr kerekessel aztán meg kell nyerned egy bajnokságot hogy mehes a wrc-vel.. Meg ahoz hogy elindulhass a VB-n menned kell nemzeti meg helyi bajnokságokon. Tehát ilyen amatör szintrõl eljutsz a profiig. Ez a Colinban benne van ,de az RBR-ben nincs. Ezt értem carrier csinálás alatt. Az hogy online mit lehet mit nem az lényegtelen, nagyon sok ember nem szeret online játszani.

Downhill!!

Valaki tudna segiteni abban hogy kell azt meg csinálni, hogy minden autónak más hangja legyen,töltöttem le hangokat ,de az effekteket ami hozzájuk van azt nemtudom hogykell alkalmazni,mert ugye nincsenek elkülönitve az autók hangeffektjei. Vagy esetleg errõl valami leirást tud e valaki hogy kell?
LSSAHPAUL
csak az van, gyakorlatilag minden napra jut egy fontos verseny, sajnos emiatt nincs is idõ normálisan felkészülni ( carsetup csinálás )

Bucser
RBR-ben miért ne lehetne "carriert" csinálni? Itt is vannak online ligák szép számmal tudtommal...

gordon 24
A colin 2005. az egy Arcad stilusu játék (sajnos a colin 1,2-n kívül mind az) a RBR pedig egy szimulátor. Tehát ha élethû Rally élményre vágy RBR. Ha pedig játszani akarsz, carriert csinálni, több bajnokságon indulni stb akkor Colin 2005 vagy a Dirt.

Downhill!!

Bucser
Richard Burns Rally.