Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ne járjon úgy mint a másik két pilóta, aki nevét adta egy játékhoz😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most 2 készülõ rally-s játékról tudok a Petter Solberg Rally amirõl még egy darab kép sincs, meg a magyar fejlesztésû Pannónia Rally. De egyik se fog idén kijönni. Ez utóbbi akit érdekel van topicja itt az sg-n.
ez a cse multi mi? leszedtem, de kér valami passot meg logint.
bocs hogy enyit kérdezek de én a full alap verzioval játszottam nagyritkán, gondoltam autotzok egy picit uj köntösbe..
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Elinditod a játékot, profil, load replay. Amikor indul a replay megnyomod a billt és felveszi addig mig megint megnem nyomod a billt.
A fraps könyvtárban ott lesz az avi. Ahányszor elinditod és megállitod annyi avi-t kapsz.
Crack-et is szerezz hozzá különben csak 1 percet vehetsz fel.
Ha a hang nem hallatszik akkor a hangerõ szabályzóban a felvételt átkell váltani stereo mix-re mikrofonról.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
RBR Volvo rally car, RWD
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
itt klikk az rbr-e és le van írva hogyan lehet.
*Posse*T.W.D*
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
*Posse*T.W.D*
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
www.smart-bus.hu
Downhill!!
PAramétereim:
- asrock nfultralap
- 3000+barton proci
- 2x521M dual ram
- 9800pro256M agp-s kari
minden normálisan feltelepítve directx9.0c verzió
és a következõ hibaüzenetet kapom a játék elindulása után
Én az rbr-be pont az aszfaltot élvezem, jó nem egy lfs,de sztem a legjobb a rallysok közül.
Juan!
Én a wrc4-et probáltam, és sztem is árkád, meg olyan furán mozogg minden, nemtom nekem nem jött be.
A Kódmestereket meg ne szidjuk mert csinálnak szép kocsikat amit át lehet rakni rbrbe 😄

Az az igazság hogy kellene valami jó Rally szim. De hát ez van.
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
néztem pár colin dirt-ös vidit is, hát az kész, totál gáz 😊)
Downhill!!
nekem megvan 😊
Én a multkor az electro world-ben kiállitott ps2 játszottam a WRC játékkal na az igen. A graf elsõosztályú az autok mozgása isteni. Csak ugye nincs pc-re..
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
A Colinban meg kapsz egy elsõ kerekes autót elöször. ezzel végig kell csinálnod egy nemzeti kupát. Aztán kapsz egy n-es autót azzal is nyersz akkor kapsz egy WRC-t stb.
A colin Dirt-ben meg Ralllycross futamokat rally szakaszokat, Rally Raid szakaszokat kell megnyerni ahhoz hogy ujabb és ujabb versenyeket válts ki. Ez a carrer mod aztán tudsz bajnokságon menni stb..
Ilyen nincs az RBR-be. Ami nem is baj hiszen az RBR egy rally szimulátor. A Colin meg egy játék..
Downhill!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Downhill!!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Downhill!!