20179
-
#13237 Igen csak azt kéne tudni melyiket cseréljem amúgy nagyon jó ez csak azt cserélném
a magyar navigátorhang melyik file pontosan az audio könyvtárban? -
#13236 igen azt külön is le lehet tölteni, meg sztem az rbrs-ben is benne van vagy az enyémből veszi
Sajnos ha tálcára teszem a progit nálam nem jön vissza rendesen -
#13235 van itt valaki aki profi RBR STart-ban úgy látom ezzel szinte mindent lehet állítani
-
#13234 ez a csikorgás az életben is benne jópár rally autóban, asszem a turbó csinálja...
ha a navigátorhangban is benne van az elég zavaró, mert nem akkor szól amikor az autóból kéne hogy jöjjön :)...használj más navigátorhangot :P
amúgy gondolom az igaz amit írtál, dattool és kicseréled az adott hangfile-t, de ezt még nem próbáltam... -
#13233 ja, a francia pályatextúrára gondoltam...
háát a physics-hez nincs ötletem, nem nagyon látom át ezt az rsrbr-t, és nem is nagyon akarom, sztem direkt úgy van hogy ne lehessen változtatni az rsrbr fizikáján...esetleg kipróbálhatod hogy a játék indítása után leteszed a tálcára és megpróbálod felülírni (vmit :P)... -
#13232 Night MÓD
Ez az a csikorgás amiről korábban beszéltem a videóban annyira élesen nem hallgató, de azért rá lehet jönni mire gondolok.
-
#13231 A kocsin ?
Az egészen hdr mód meg szerintem a javított francia pályatexture mód
A kocsit délután megnézem lehet ez van, bár ez egy fél éves videó
Viszont nem válaszoltál a hangal illetve a physics-el kapcsolatban -
#13230 ezen most milyen textúra mod van? -
#13229 Richard Burns Rally Full Audio Upgrade
v1.0
Info:
This is a full sound upgrade. Install should be easy as no original files are required.
How ever. Only English is included, all localized languages have been removed.
This means you will have to copy any language you want to use from the originals.
Any custom co-driver sounds in other languages must be re-installed.
Please follow the instructions in the installer precisely.
What's New:
Lot's of things are new, in fact it's almost too much to mention.
It's basically a continuation of my two previous sound mods. V2.0 and v2.3
But nearly all of those sounds are now replaced and many new have been added in.
Most of the sound files that have anything to do with a WRC car is sampled from the real stuff.
WRC cars like Collin Mcrae's old Ford Focus. Petter Solbergs 2007 Subaru.
And some from the old Subaru our late Hero and former Champ Richard Burns used.
In addition to all the new sounds I've also experimented with alternative ways of using the sounds system in RBR.
I find the end result quite entertaining and hope you will like it too.
Please read the included Credits txt for more info about this sound mod.
2re
http://computergames.ro/en/downloads/viewitem/id/8819/name/richard-burns-rally-full-audio-upgrade-v10.html
-
#13228 Ilyen hang kéne nekem a kinézet már ilyen.
-
#13227 Magyarok által készített setup-ok a pluginhoz már csak azt kéne kipróbálni hová kell bemásolni
Beállitások - Setups (Rallysimfans plugin)
http://www.rallymax.hu/download.php?list.6 -
#13226 audio.dat file módosítása datool-al
"Szóval, az általam javallott eljárás:
- Csinálj valahol egy akármilyen (legyen mondjuk 12345) mappát.
- Az 12345 mappába másold be az eredeti audio.dat file-t.
- Az 12345 mappába másold be a dattol.exe-t.
- A dattol.exe-n Commanderben üss egy Ctrl+Enter billentyűkombinációt. Ennek hatására a dattol.exe lekerül a parancssorba.
- A parancsorban egészítsd ki a következőre: dattol.exe -e audio.dat audio1 -s
- Enter leütésre elindul a program, s csinál egy audio1 nevű mappát az audio.dat mellé.
- Bemész az audio1-be a \C#\Projects\Rally_7\TargetMediaDevelop\Pc\Debud\World útvonalon keresztül, ahol találsz egy Audio mappát. Ez tartalmazza az Ambient, Cars, Frontend, stb mappákat. Ezt az Audio mappát másold ki a tartalmával együtt az 12345 mappában lévő audio1 mellé.
- Ezután a letöltött hang mod-ban található file-okkal írd felül az audio1 mellett lévő Audio mappában megtalálható file-okat.
- A felülírt file-okat tartalmazó Audio mappát másold be a RBR telepítési mappába.
- Az eredeti audio.dat-ot töröld, vagy nevezd át.
- Kész. Ettől a pillanattól a játék az újonnan kreált Audio mappát használja majd hangforrásnak.
Egyszerübben:
1. dattol az asztalon----audio dat-ot is kirak az asztalra
2. dattol ikont ráhúz az audio dat-ra (az asztalon) és megcsinálja az audio mappát
3.szükséges file-k bemásol az audio mapp-ba (nem mellé hanem sorba nyitogatja a mappákat,és a megfelelö(k)be másolja,felülirja))
4. audio mapp ráhúz a dattol ikonra (magátol vissza csinálja audio dat-ra
5. az uj audio dat-ot bemásol a játékba,és kész. (régi dat-ot törli)
6. és ez legyen az elsö hogy biztonsági másolatot csinál az eredeti dat-ról " -
#13225 Az elsőn látszik
Érdekes a mas mod miatt újra kellett az egészet rakni mert utánna nem indult el hiába töltöttem vissza a mentést
most viszont ilyenek vannak a fökönyvtárában -tehát nem a cars könyvtárban, de érdekes módon amiket próbáltam mind jó, pl Lada is.
307 WRC05\
Audio\
Bonnet Views\
c_xsara\
Cars\
chronos\
Fabia 05\
Focus 03\
Focus 05\
Generic\
h_accent\
Impreza 05\
Impreza 06\
LangManagers\
m_lancer\
Manuals\
Maps\
Meshes\
mg_zr\
Misc\
My7zfiles\
MyPhysics_10_01_2010_14_00_56\
MyPhysics_10_01_2010_21_32_24\
MyPhysics_12_01_2010_20_13_17\
MyPhysics_12_01_2010_21_31_57\
Octavia\
Original RBR Cars\
p_206\
-
#13224 Készítettem két replay videot a grafikáról kicsit rontanom kellett rajta a méret miatt, de remélem látszik.
Meg nehéz volt felvenni mert f9-re vmi kamera mixer jött be ahogy a másodikon látszik is, egyszercsak azt vettem észre, hogy a kocsi elindul a kamera meg ott maradt :-)
-
GPx8 #13223 A Norvég pályákon nektek sincsenek replay TV kamerák? -
#13222 köszi -
#13221 köszi azt hiszem nekem egyenlőre elég a játékbeli stage rekord P -
#13220 szerintem felveszed frap-s-al avi-ba -
Crumeron #13219 Jó estét!
Elkezdtem RBR-ezni 1 hónapja kb brit pályák már úgy ahogy mennek alap fizkákkal, de nem értek nagyon a játékhoz csak ahhoz hogy hogyan kell autókat meg mapokat berakni viszont most egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
A kérdés pedig az lenne hogy amiket elmentek replayeket, azokat játékon kívül mivel tudom lejátszani, vagy visszanézni mert ugye rpl a fájlformátumat. Vagy esetleg átkell konvertálni más formátumba?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#13218 Itt ni: katt
Rámész egy "szerver" névre és ott a see resultsnál tudod szakaszonként megnézni, hogy milyen időket mennek. -
#13217 Tényleg ki melyik navigátort használja itt? -
#13216 Egyébként ha már menü szóba került rbr magyar menü
magyar_menu.zip
És magyar navigátorhang azt hiszem ez a Bivaly féle
magyar_navigator.zip -
#13215 nem ez úgy van szerintem ahogy pl JuanG írta korábban a modjával ha azzal mentél jó időt és azt feltöltötted az azt hiszem svéd oldalra jól kivágtak onnan, mert nem megengedett.
Szerintem itt az a lényeg, hogy javított fizika, de mindenkinek egységes fizika és gondolom setupolni lehet.
Hol vannak ezek az idők pontosan?
Gondolom ezeket úgy csinálják, hogy kivülről tudják a pályát direkt arra a pályára készített setup-al mennek és így érnek el jobb időt.
De én kezdő vagyok úgyhogy nem akarom itt megmondani ezzel kapcsolatban a frankót biztos ittis többen nyomjátok online.
Amit olvastam oldalakat ott a magyarok általában jól szerepelnek az rsbr-es bajnokságokon esélyük van az ilyen versenyekben. -
#13214 Ezt a módot szerintem normálisan megcsinálták
De a sorrendleírásodon látszik hogy nem jó sorrendben raktad fel csak ma kétszer is leírtam, hogy a második update után kell az új carpackot felrakni, kiis linkeltem. -
sakal6 #13213 holnap újra megpróbálom feltenni hátha jó lesz, de ha nem lesz jó akkor nem bajlódok vele csináljanak egy normális módot amit normálisan lehet telepíteni.
milyen sorrendbe kell feltenni? én úgy tettem hogy alap rsbr2010 utána auto pack és a azután a két patch -
#13212 Aha ez volt a kérdés.
Mert ugye arra gondoltam most, hoyha van egy ilyen feljavított fizika, és ezzel a plugin beenged és van akinek csak az alap van.....
Az idők, hát azon pl, hogy felméyz az ob ra és megnézed a szakasz időket.. Hátőőő hogyis mondjam.. Kb kurva hihetetlen, hogy ezekkel az autokkal ezzel a fizikával akár a közelébe legyél.. De mivel le kell adniuk a replayt, igy a csalást kizárom.
Nahh most vagy a modsított fizika a ludas, amit ugye most mondtad hogy nem lehet. Vagy pedig az, hogy ők már nem rallyznak.. Hanem végig mennek "csukott szemmel" az álltaluk centinként kielemezett pályán.. Aminek igy semmi köze a Rallyhoz..
Nem akarom szidni meg minden csak leírtam.:D -
#13211 Egyébként az alap Colin tömörítve belefér 876 megába ami simán telepítés nélkül futtatható nálam egy reg file futtatásával és a hivatalos patchek is simán felmentek rá.
Ezt megtartom és bármikor fél perc alatt visszaállítom ha bármi kiegészítő elrontja.
Ja és RSBR-el kapcsolatban ugye mindenki rendesen lép ki belőle és megvárja míg a csúszka végigmegy -tehát nemcsak pályabetöltéskor hanem kilépéskor is ! -
#13210 Szerintem a plugin saját fizikát használ, tehát nekem pont az a bajom, hogy nem ezt használom ott vagy JuanG-jét hanem a franciák által beállítotat amivel lehet versenyezni. De gondolom azse lehet rossz ha ennyien nyomatják vele hétről hétre, csak nekem ez jobban bejön az inkább profibbaknak vagy évek óta játszóknak való aki esetleg online is akarja egyszerűen nyomni.
Gondolom ittis van olyan aki a magyarok közül online nyomja a csapatban, nekem nincs ezirányú tapasztalatom.
Milyen időkön?
Tehát ha egy ilyen fizikát rádobok és a plugint futtatom utánna
visszarakja az eredeti fizikát tehát plugin futtatása után az eredeti játékban nem a módosított fizika lesz !
-
#13209 10 perc alatt felse lehet rendesen rakni :-)
A hiba nálad lehet nálam tökéletesen megy a rendes is annyi hogy visszarakja sajnos utánna az alap dolgokat fizikát menüt kameranézetet.
Nálam semmi gond nincs vele a mérete meg természetes a pályák miatt.
Nem kötelező használni de elég profik játszanak vele hétről hétre bajnokságokat, köztük sok magyar is érdekes mód nekik nincs ilyen gondjuk a 7z-s csomagolás pedig a lehető legjobb. -
#13208 Ha egy ilyen fizkát rádobsz?? Akkor a Pluginnal mivan? Tehát ha beneveztél mondjuk oda, és ez rajta van akkor tudsz csatalakozni, vagy nem enged be?
Mivel szerintem ha ezt rárakja valaki és fel tud menni ugy akkor nem csodálkozom ezeken az időkön. -
#13207 Na megvan szerintem ezt a fizikát használom érdekes módon 2009-es úgy látom a hozzászólok is eléggé dícsérik
http://www.bhmotorsports.com/download/16857 -
sakal6 #13206 feltettem 1x az rsbr 2010-s patchet kb 10 percig volt fent. teljesen elcseszte a játékot menübe nem volt felirat csak az ő általuk berakot profilban, 1-sből nem is lehetet feljebb váltani és kb 14gb-t zabált a winyoból megtanulhattak volna csomagolni is ha már kitudják. -
#13205 Valamelyik ilyen phisycs file-ban elég érdekes képek vannak pl ez
-
#13204 Na amit én elvileg használok az better.zip néven van
http://www.bhmotorsports.com-ról van
readme-je:
I have edited the default physics for default install of RBR. The file in question is the common file found in the physics.rbz file. All I have done is add weight to each car. The same amount of weight. As a result of this change the cars were feeling like they were bogging down, being held back, so I edited the wheel spin Inertia to give them more grip, but still because the weight was increased this also made the cars seems to lag in gearing and power, so I shortened the gear lag so the gears are smooth now and increased engine power. As a result of these changes, I feel the wheel spin and gear shifting is almost the same as the default install, with the car gripping much better now. You can really feel the tires bite when breaking now and the car is much more predictable in the turns, not like the default which is like skating on ice.
Here are the changes made in the common file done to all cars in the default RBR install.
InverseMass 0.000614 (Default was 0.000714) Lowering this setting make the car heavier.
EngineInertia 0.18 (Default was 0.2) Lowering this gave the engine more power
GearBoxInertiaIn 0.08 (Default was 0.1) Lowering this shortened the gears allowing for faster shifting, less bog.
WheelInertia 2.5 (Default was 2.0) Increasing this gave the tires more bite.
Install, this is for a default install of RBR, make a backup copy of your physics.rbz found in the roo
Kiváncsi vagyok mit szól JuanG ezekhez a beállításokhoz lehet azt mondja marha hülyeség vmelyik, de nekem nagyon bejött ezzel illetve szedtem le külön kocsifizikákat is -
#13203 ja egy fontos dolog aki most rakja újra legelőször a hivatalos patcheket kell mind feltenni ! -
#13202 Egyébként mostmár kiváncsi lennék a 2009-es módra is sajnos tudtommal egyszerre mindkettő nem lehet fent
2010-ből van az alap full és az update 01 és update 02 megy az újabb kocsi pack
Fizikát sajnos nem tudok berakni, mert a saját javított fizikáját használja még a setupjaim se látom benne, de remélem lesz egy profi aki
ezt elmondja jelen pillanatban fizikát alap játékban tudom módosítani illetve ott tudok már letöltött setup-okat betölteni. -
#13201 Ha ez nekem szólt és a 2010-es rsbr-es módról beszélünk
akkor
3 és 4-es pontot fel kell cserélni mert a car packok egy részét az update után kell újra rakni
Akik kezdők mint én azoknak érdemes újból leszedni a kilinkelt újat egyben és azt telepíteni.
-
#13200 na sejtettem , hogy lesz ilyen hozzászólás
és igazad is van nincs hiba a fizikájával nemis erről van szó, csak szerintem fizikával +megfelelő setup-olással sokkal jobbá és élvezhetőbbé tehető.
Persze aki évek óta profin játszik vagy őstehetség ilyen nem kell, bár én úgy tudom profik is használnak versenyekhez setup-okat.
Mondjuk modokat csak meghatározottan lehet.
Nekem új kihívást jelent így a játék 2 év kihagyás után kaptam egy tök jól vezethető remek rally-t ami így már veri összességében az újabb rallykat is.
Kicsit olyan érzés nekem mintha a colin 2-öt kapnám meg javított fizikával és remek grafikával.
De aki egyből profi rsbr-el akár kipróbálhatja magát online is. -
#13199 fel, de nem általam babrált csak profik által én csak leszedtem, ilyen babrálásához és setupoláshoz már komolyabb tudás szükséges
én csak azt nem tudom hogy a physics.rbz vagy a könyvtárban lévő határozza meg elsősorban, mert úgy tűnik mintha az előbbi lenne, de amúgy meg mintha arra emlékeznék, hogy ki lehet csomagolni könyvtárba.
Majd megpróbálok utánajárni vagy valaki elmondja itt pontosan.
De ugye nem bill-el játszol, mert ez kormányra vonatkozik inkább. -
#13198 Leírnád milyen sorrendben kell telepítgetni ?
1. alapjáték
2.2010mod
3.all pack
4. update
%.RBRpsyhics