20179
-
sakal6 #13197 nekem csak az alap játék van meg és kb szombat óta játszok vele napi kb 1 órát és szerintem semmi gond a fizikával simán megy az ugratás is -
EK1TEP #13196 Feltudnád rakni a te által babrált fizikádat?
Én állandóan borulok Nagyon nem tudok vezeti!
Amúgy az az éles hang az szerintem a turbo akar lenni! -
#13195 ja és a #13180-navigátorhangos kérdésemre nem tudod a választ?
vagy csak engem idegesít ez a hang lassításkor benne?
gondolom ha datool-al kicsomagolom ki lehetne ezt cserélni másra -
#13194 Meg észrevettem, hogy csinán egy myphysics könyvtárat az aktuális dátummal oda rak be fizikákat csak nem tudom oda menti-e vagy onnan tölti be, mert ha onnan tölti vhogy meg lehetne buherálni -
#13193 igen nekem a most kicserélt fizika nagyon tetszik és úgy emléxem a tiéd is tetszett a módban lévő nem annyira bár jobb mint az eredeti
Igen tudom az ami most nekem tetszik fizika is physics.rbz-ben van illetve párat raktam még könyvtárba, de megfigyeltem, ha rsbrs-t használok akkor a physics.rbz-t visszaírja az eredetire ezt a dátumokból egyértelműen látom.
Pedig én úgy szeretném, hogy a most használt fizika maradjon az eredetiben a te általad átírt physics.rbz-t pedig használni a módban.
Igen énis ott akadtam el hogy jelszóval védett filok és mindent az rsbr irányít, gondolom ez főleg az online miatt van, hogy versenyeken egyezzenek a dolgok, de nekem offline kéne a javított fizika.
-
#13192 mármint hogyan lehetne, hogy az rsrbr is ezt a fizikát használja?
nem tudom...az alap rbr autók fizikája a "physics.rbz" file-ban van, ill. ha már ki van csomagolva akkor a physics könyvtárban, a massmod ezeket írja felül...
megnéztem, az rsrbr2010-ben a fizika nem tudom hol van letárolva, találtam benne egy csomó 7zip file-t. de le vannak védve jeészóval, lehet azokban van... -
#13191 és ha tetszik nem tudod, hogy lehetne megoldani, hogy rabr is ezt a fizikát használja és ne írja felül?
most olvasom, hogy azoknál akik versenyeznek vele még a kameranézetes ini-t is visszaírja, nekem meg pl a magyar menü-m -
#13190 a massmod az alap játékra lett csinálva, mellette az rsrbr is elvileg lehet az úgy is külön indul, más kocsikkal amiknek más a fizikájuk... -
#13189 Ha valaki nem akarja az egészet leszedni
Cars packs to re-download after install of this update
A8W-09, A7S_1, A7_2, N4_S2000_1, D1-RC2, R3 et Trophy
Ezeket a kategóriákat kell biztosan újra rakni -
#13188 Most utánna olvastam és aki felrakta az update-ket utánna újra kell telepíteni egyes packokat, de akkor már egyszerűbb ezt leszedni
http://rsrbr2010.rallyesim.fr/download2.php?Fichier=Install_Pack_ALL_Packs.exe&image=Install_Pack_ALL_Packs.exe.png&adresse=http://www.gtr-racinghfr.net/rallyesim/Install_Pack_ALL_Packs.exe
-
#13187 Nah megis van jól emlékeztem
klikk
klikk
Kivácsi leszek a mostani javítottal összehasonlítva melyik fog tetszeni jobban. -
#13186 Én most tökéletesnek tartom csak az kéne, hogy az rbsr 2010 ne írja felül, hanem azt használja
Ez nem az a mód amit még régen csináltál?
Mert akkor ezt anno kipróbáltam.
Használható más moddal és alapjátékkal együtt vagy ezeket módosítja? -
#13185 aki túl "borulósnak" tartja az alap játékot-fizikát, az próbálja ki ezt, állítólag egész jó
RBR - MassMOD 1.1
régebbi autók vannak benne (p307, octavia, focus2001, subaru2005, stb)... -
-
#13183 Aspect Ratio lehet, hogy nem jó mert most monitoron nézem 4:3-ban , de HD-ban készítettem
-
#13182 Az időn nem röhögni ! -
#13181 Na készítettem pár képet, hogy most nálam, hogy néz ki a játék, még nincs teljesen jól beállítva szűrők stb. és a régi kártyámmal készültek a képek, de sztem azért nem rossz és ez még az alap játék kis módosításokkal
Első kép egy véletlenül készült avi-ból van kiszedve ezért más kicsit mint a többi, egy picit élesítettem, de semmi Photoshop !
-
#13180 Itt van az újabb magyar navigátorhang javított hangeffektekkel amiről beszéltem
Csökő Zolis navigátorhang, visszaszámlálással, pár WRC, nézőhang stb van benne
http://www.megaupload.com/?d=8TT7CA7V
Szerintem nagyon jó egy vmi zavar benne a lassításkor jelentkező éles hang, ami lehet valóságban is ilyen nekem egy kicsit zavaró
Ha valaki tudja ez melyik wav benne az érdekelne van egy jó trans hangom.
Vagy ha van ennél mégjobb pack azis érdekel -
#13179 Nah gondolom a filter settingsben Culvature és Culvature2-t kéne állítanum csak kérdés mire
Vmelyik nap pont láttam ilyen beállítást, de persze most ép nem találom -
#13178 igen ezt a keresőbe beírva a féklámpa szót olvastam, de nálam folyamarosan és űgy látom -
PacsutaTibi #13177 Nekem sokszor replaybe csinálja hogy a hang kimegy, alig hallatszik a motorhang, és ekkor a féklámpa felcserélődik, amikor fékezek akkor nem ég, amikor nem fékezek akkor ég. -
#13176 ez az eredetiben van most azt próbálgatom a jobb fizika miatt meg találtam új magyar navigátorhangot effektekkel
tudom mi a dead zone de holis van ez pontosan a játékban? -
#13175 ha moddolatlan játéknál csinálná, azt mondanám kalibrált ujra a kormányod + fékre állits nagyobb deadzone-t (holt-teret, azaz minimális fékre ne fékezzen, mert lehet a kormányod alapbol fékez picit) -
#13174 Ok, az miért van, hogy a Replay-nál folyamatosan látom égni a féklámpát?
De mikor megyek nem érzékelem, hogy folyamatosan fékezne
Vmi ilyen dologra emléxem korábbról. -
#13173 igen :) (ha legutolsóra válaszolok, nem szoktam rányomni ;) ) -
#13172 A Youtube-s?
Az igazából nemtudom mi csak fizikára rákeresve találtam
Használjuk a válasz erre gombot P -
#13171 UPDATE 02 FOR RSRBR2010
http://download.rallyesim.fr/download.php?Fichier=VoirMD5.exe
Corrections made by the update 01:
- Correction of image for 207 RC R3T
- Correction of gearbox for Ford Focus packs A8W-08 et A8W-09
- Correction of sound of Subaru Impreza 95 pack A8_2
- Correction for the bug on 207 pack D1-RC2
- Correction of the picture of 207 RC R3T pack A7_2
- Inscriptions (adding character _ which currently appear in invalid + change in the number of characters for the password)
- Name Display Lyon Gerland in the game (currently, it displays Joux Plane)
- The FOV on cars (which do not work on this 1st version 0.1)
- Added Spanish language (es.lang)
- Change the sound file fiat.eng which raised problems
- Changes on physics for the Subaru N14 URT pack N4_2
- Correction of the gearbox for the 307 pack A8W-05
- Internal corrections for RSCenter
--------------------------------------------------------------------------------
Corrections made by this update :
- Correction on picture for Opel Corsa pack A6K_2
- Correction on physics for C2 S1600 in pack Trophy
- Adding R3 folders in the SavedGames folder
- Correction on physics for 207 RC R3T in packs R3 & Trophy
- Correction on physics for Lada Samara in pack A5_1
- Correction in Setup Manager
Ajouts Adds
Nouveautés apportées par l'update 01 :
- Nouvelle version de la Subaru Impreza S14 pack A8W-09 (Garyson)
--------------------------------------------------------------------------------
Novelties introduced by update 01 :
- New version for Subaru Impreza S14 pack A8W-09 (Garyson)
Novelties introduced by this update :
- New version for 207 s2000 packs
A7S_1, A7_2, N4_s2000_1, D1-RC2, R3 and Trophy
- New version for 306 GrA pack A7_2
-
#13170 picit sinautonak tünik -
#13169 Lehet, hogy az amit énis használok, nem tudom mit és hogy változtattak rajta, de nagyon jó.
Viszont úgy láttam mintha kocsinként is lennének külön Physic filok pl
link
De ezis érdekes
-
EK1TEP #13168 Na ez milyen fizika?
Mert én az első ugratónál borultam volna a sima játékban az tuti! -
#13167 A második videója ez remélem most jó lesz :P
-
#13166 Cape Di Feno v1 - Work In Progress (W.I.P.) - Public test
BTB Track
Created by klacix
http://www.hrc2008.extra.hu/letoltesek/capedifenov1.rar
RBR New Stage: Tuomioja - Onboard
http://www.filefront.com/14670433/ss1-tuomioja-11.1km-051009.7z/
-
#13165 Akadást visszavonom mostmár simán megy, csak az zavar, ha lemegyek az útról van amikor akár a szélében is elakadok, meg bemehetek a textúra alá szinte és számomra így nagyon zavaró.
Tudom az úton kell menni :P
Pedig amúgy nagyon jó kis pálya.
MInt ahogy ezis eléggé jónak tűnik
-
#13164 ja a közben feljövő hibaüzenetek ne zavarjanak senkit nehogy leállítsátok be fogja tölteni ! -
#13163 most tulajdonképpen majdnem elmondtad ugyanazt :-)
közben kipróbáltam lépésenként eredeti játékban
1. \Richard Burns Rally\Plugins\ könyvtárba -ba
bemásol rbr_rx.dll
2. \Richard Burns Rally\RX_CONTENT\ ide a pálya fileit kell másolni
következő könyvtárak vannak benne
COMMON\
TEMP\
Tracks\
3. Játék indit options-plugin rbr_rx betölt
megjelenik a pálya betöltve simán játszható
Ennyi
Nálam RBRdll + Enbseries combined-el akadt, de most a régi kártya van bent meg közben másolok.
-
#13162 Köszönöm megpróbálom a dolgot akkor majd.
Köszi még1x! -
PacsutaTibi #13161 Lehet futtatni az RScenter (francia online plugin) keresztül is. De az az Rxplugint implementálja.
Ezt szedd le, rakd be az RBR konyvtáradba. És akkor a mappákat az rx_content/tracks-be kell tenni. Tehát pl rx_content/tracks/"pályaneve"/ mappába kell lenni objects,textures mappáknak meg néhny ininek.
Fut az Rx plugin a magyarral együtt. Options RBR_Rx kiváalsztod a pályát és utána minden olyan mint quick race-be. Viszont replaybe csak 1 track kamera van, és ez is általába szar helyen. Nincsenek mozditható tárgyak, animációk, eső. -
#13160 Aha hát én ezt rohadtúl nem vágom:D Ugyhogy egyelőre nem játszom ezeken a pályákon nem, akarok próbálkozni mert ugye fent vagyok a Rallysimfan pluginon nehogy elbasszon valamit.
Ha esetleg valaki el tudná magyarázni, mint anyuka a hülyegyerekének azt megköszönömém:D
-
#13159 de biztos valószínű pluginként, de szerintem így egyszerűbb
valószínű rbr_rx.dll kell hozzá és bemásolva lehet pluginként betölteni magában a játékban -
#13158 Ha valakinek 7 z gondot okozna
Ostfold SS7 + SS8
download