Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne 1 kerdesem! Melyik jobb jatek a Colin Mcrae 2005 vagy ez a richard Burns rally????
Melyik eletszerub? stb...

Nemtom, már csak a videóra várok. Majd be fogom ide linkelni. (remélem 1-2 héten belül)

Hello! Mikor lesz kb elérhetõ a 2007 es magyar autócsomag és hol??
Met
Integrál VGA-val ne nagyon akarjál játszani

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nálam ati 9600proval minden tökéletes.
Ati 9250-el nem láttom a fákat, meg néháyn objektumot, ha bedolgozik nagoyn a gépem akkor elöjönnek a fák, de persze ilyenkor szaggat nagyon. Probáltam drivet frissíteni, amivel azt értem hogy láttam a fákat de csikos lett az út és szaggatott az egész, sõt még maga a windows is a legujabb catalysttel, szóval sztem vegyél valami normális video karit.

Az intel oldalán néztem és támogatja.
Ráadásul ha nem támogatná akkor 20-30mp-re se jelenítené meg.
Próbáltam mindent driver frissítés 6 szor újra raktam kipróbáltam patch nélkül de mindig ugyan az. +0mp után eltûnnek az út széli fák.
A videokarid nem támogatja a pixel shader 2.0át

Met
Nekem is az a bajom, hogy állandóan kiesek a 2-3 szakaszon 😊
Viszont ami baromira zavar a bajnokságban a szakasz összeállítás, 8 pályából állt a 16 szakaszos verseny.
Ezt mondjuk megértem, aszfaltos és havas országban mert abból csak 1-1 "ország" van, de murvából van több is.
Tudom az igazi rallyban is ismétlik a szakaszokat de pl. a 2007-es Monacó rally-n a 14 szakaszban 9 pálya váltogatta egymást.

Remélem nem.
De a többi játéknál pl. Colin 5 nem tapasztaltam ilyet.
Reménykedem benne, hogy orvosolható, mert így nem élvezet játszani.
pajti
szerintem a videokari... <#szomoru1>

Sziasztok!

1 nagy problémám lenne, amire eddig még nem találtam megoldást.
Imádom ezt a játékot, de kb. 1 perc játék után eltûnnek a tereptárgyak, igy nem tudom mi hol van és össze vissza törik az autó mire a pálya végére érek. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Megoldás rá??
1.01 1.02 patch fennt van.
Integrált videókari 128Mb (Intel gma 950)
Elõre is köszi.
LSSAHPAUL
Én meg fának mentem 1 perc után. Elõtte 3 napig csak a setupot kisérletezgettem, még hivatásos lada-rallyssal is sikerült beszéljek, végül az én hibámból fának mentem. A kocsi nagyon jó volt 😞

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Met
Hopp, nemfutottam le a bajnokit.

berczely
Ja látom kössz és ezt ha letöltöm hova tegyem be és hogy tudok rajta menni?Miskolci salak az jóféle!<#hehe>

Mi nemrég adtunk ki 3 pályát. De ezek még nem a végleges verziójuk
Roc 2007
Miskolc prológ
City-ring (fantasy pálya)

Menj lentebb ide: #11385

berczely
Hogy tudnám beállítani widescreenre a játékot mert olyan a monitorom 1440x900-as felbontású.?

berczely
Hali!

Régen jártam errefelé.Születtek új jó pályák a játékhoz?Valami magyar rally-s pálya van már?

gordon 24
Nem tudni! De akkor próbáld végig mindet! van 3 exe. Mind a hárommal a Nocd sse, sse, meg a simával is.. Hátha valamelyikkel megy.

Downhill!!

Hoffi
HY rájöttem hogy csak akkor nincs autóhang ha a RichardBurnsRally_SSE.exe-vel indítom el viszont ha a richardburnsrally.exe-vel inditom el akkor van auto hang de nincs plugin ez mér van
SEGÍTSÉG<#banplz><#banplz>

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
Senki más nem tud arra valamit hogy mér ment el az auito hangja mindent beállítottam de semmi
Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

bardocz
néha én is idegbajt kapok,hogy miééért álllt le a khúúúrvaa motoooor?! 😄DDd
Smicy2
Nem baj 😛 próbáld meg, most jó pályák vannak 8)

Charade GTti

JuanG
ááá...csalódott vagyok, a múltkor is a 2. szakaszon odavertem a kocsi hátulját egy bal kanyarban egy fához, erre leállt a motor <#wow1> és vége...kicsit szar ez a realistic törés...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Hoffi
Akor az NVIdia a hangkártya?

Hoffi
Neked milye hangkértyéd van?

Hoffi
akkio nem tom mert nekem az a creative audiohq sincs meg

Béna vagok

Ennyi

Met
ja, az videókártya
neked hangkártya kell...

Hoffi
nem tom mi az de nekem asszem valami ATI RAdeon vgagy mi

Met
Akkor a hangkártyánál kell állítani.
Creative kártya esetén, szintén startmenü, creative audiohq (nálam) és ott az eax beállítás
más hangkarinál nemtudom

Hoffi
Jaaaa megvan aztán ott kipipáltam az EAXot és akkor még mindig nincs hang

Met
startmenü, minden program
klasszikus nézet esetén, startmenü, programok

Hoffi
ha ráérsz vegyél fel msn-re és lécci mondd el mert bnekem a startmenüben nincs olyan hogy sci games
[email protected]

Met
Startmenü, SCI Games, RBR, Video settings, ott az optionsra és ott tudod kipipálni az eax-ot. Vagy a hangkártya programjában tudod kikapcsolni, a program neve hangkártyafüggõ

Hoffi
Nekem ugyanez a baj de én még nagyon kezdõ vagyok megmondanád hjol lehet beállítani azt az eax-ot?

Met
is, meg a hangkártya beállításaiban
nekem egyszer nem volt motorhang csak a kõfelverõdések mert elállítódott az eax

Hoffi
A Játékon belül?

Met
a hangbeállítások, eax között turkálj

Hoffi
HY

még az alapok vannak de akárhogy játszok sehogysincs autóhang de amikor nem volt fen a plugin akkor még jó volt

Met
cseréltél hangot vagy az alapok vannak?
egyáltalán nincs hang vagy csak ha online mész?

Smicy2
Csak szólok, hogy hétvégén futam, fussátok le ( aki nevezett 😛 ) ! JUAN! <#eplus2><#idiota>

Charade GTti

Hoffi
Hello

azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy rallysimfans.hu nevû plugint jól is mûködik de sajnos nincsen hangja az autóknak
Lécci segítsetek mett nagyon kéne
Elõre is köszi

köszke sikerült beállitani
gordon 24
Én nem ismerem a kormányt. Nekem a Momoval semmi bajom teljesen jól mükszik. Csak ugye neked nem az van igy .....

Downhill!!

Met
A beállítások, controlls, filter setting, Throttle (asszem) van 2 csúszka amivel az érzékenységet tudod állítani azokat vedd feljebb

erre az üzenetemre valaki megoldást?
bardocz
nem tudom mi lehet a baja sajna

van valami mod,ami a rohadt kamerásokat odébbugrásra kényszeríti,ha egy azonossítatlan kék micsoda 200-al megy feléjük?egyik szakaszon 6 seccel mentem elsõ részén jobb idõt,mint régi legjobbam,erre hibázok és ott a fél perc vagy menyi büntetés,ráadásul ha nem állnak ott,akkor nem is ütköztem volna semmivel

amúgy csináltam egy videót:itt
legjobb idõm a szakaszon
Hellosztok! Azt szeretném kérdezni h mit kell akkor tenni hogyha jáccok fél órát és aztán meghal tõle a DirectX!? hiába frissítem nem jó:S! jáccok egyszer csak megakad aztán kidob az asztalra és nem ír ki semmit! és ha ujratelepítem a directX-et akkor megint jó fél óráig aztán ugyanez:S legyetek szivesek segítsetek:S:S:S:S

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

JuanG
N-es autó fõleg online bajnokságban jó...WRC helyett most már én is inkább N-essel mennék 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
bizony nem ...bár egy jó N-es autóval megverheted a bajnokságban a WRC-ket easy fokozaton, lehet még nehezebben is, nem próbáltam...

Kureszka
sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Ha beteszek egy N-es autót akkor az idõeredményem nem lesz rossz a többi WRC-s idõ? Gondolom nem igazítja a többi versenyzõ idejét az én N-es vagy S1600-as idõmhöz.

Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,