Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik eletszerub? stb...
Ati 9250-el nem láttom a fákat, meg néháyn objektumot, ha bedolgozik nagoyn a gépem akkor elöjönnek a fák, de persze ilyenkor szaggat nagyon. Probáltam drivet frissíteni, amivel azt értem hogy láttam a fákat de csikos lett az út és szaggatott az egész, sõt még maga a windows is a legujabb catalysttel, szóval sztem vegyél valami normális video karit.
Ráadásul ha nem támogatná akkor 20-30mp-re se jelenítené meg.
Próbáltam mindent driver frissítés 6 szor újra raktam kipróbáltam patch nélkül de mindig ugyan az. +0mp után eltûnnek az út széli fák.
Viszont ami baromira zavar a bajnokságban a szakasz összeállítás, 8 pályából állt a 16 szakaszos verseny.
Ezt mondjuk megértem, aszfaltos és havas országban mert abból csak 1-1 "ország" van, de murvából van több is.
Tudom az igazi rallyban is ismétlik a szakaszokat de pl. a 2007-es Monacó rally-n a 14 szakaszban 9 pálya váltogatta egymást.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De a többi játéknál pl. Colin 5 nem tapasztaltam ilyet.
Reménykedem benne, hogy orvosolható, mert így nem élvezet játszani.
1 nagy problémám lenne, amire eddig még nem találtam megoldást.
Imádom ezt a játékot, de kb. 1 perc játék után eltûnnek a tereptárgyak, igy nem tudom mi hol van és össze vissza törik az autó mire a pálya végére érek. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Megoldás rá??
1.01 1.02 patch fennt van.
Integrált videókari 128Mb (Intel gma 950)
Elõre is köszi.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Roc 2007
Miskolc prológ
City-ring (fantasy pálya)
Menj lentebb ide: #11385
Régen jártam errefelé.Születtek új jó pályák a játékhoz?Valami magyar rally-s pálya van már?
Downhill!!
SEGÍTSÉG<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Béna vagok
Ennyi
Creative kártya esetén, szintén startmenü, creative audiohq (nálam) és ott az eax beállítás
más hangkarinál nemtudom
klasszikus nézet esetén, startmenü, programok
[email protected]
nekem egyszer nem volt motorhang csak a kõfelverõdések mert elállítódott az eax
még az alapok vannak de akárhogy játszok sehogysincs autóhang de amikor nem volt fen a plugin akkor még jó volt
egyáltalán nincs hang vagy csak ha online mész?
Charade GTti
azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy rallysimfans.hu nevû plugint jól is mûködik de sajnos nincsen hangja az autóknak
Lécci segítsetek mett nagyon kéne
Elõre is köszi
Downhill!!
van valami mod,ami a rohadt kamerásokat odébbugrásra kényszeríti,ha egy azonossítatlan kék micsoda 200-al megy feléjük?egyik szakaszon 6 seccel mentem elsõ részén jobb idõt,mint régi legjobbam,erre hibázok és ott a fél perc vagy menyi büntetés,ráadásul ha nem állnak ott,akkor nem is ütköztem volna semmivel
amúgy csináltam egy videót:itt
legjobb idõm a szakaszon
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Lenne egy kérdésem: Ha beteszek egy N-es autót akkor az idõeredményem nem lesz rossz a többi WRC-s idõ? Gondolom nem igazítja a többi versenyzõ idejét az én N-es vagy S1600-as idõmhöz.
Gigabyte P43-ES3G, Core 2 Duo E7500, AC Freezer 7 Pro, 4096 MB DDR 2 Kingmax 1066Mhz, Gainward Geforce GTS 450 GS, Maxtor 160 Gb,Logitech Formula Force EX,