Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis a bajnokságban kell menteni mert bekérhetik, innen tudom
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
olvasgasd a fórumot
Új autót csak "online" tudod használni, a játék menüjében a beállítások között van a plugin és abban tudod kiválasztani a magyar-t, ott bejön egy lista a létrehozott versenyekrõl, abba belelépve tudsz autót, gumit és setupot választani (ha van ahhoz a kocsihoz).
Viszont, ha mész egy szakaszt online valamelyik új autóval, kilépsz offlineba, akkor bennemarad a játékban a kocsi, de a játék fõmenüjében látszik is, így pl. lehet setupot gyártani.
az új kocsikat pályákat most hogy hozzam elõ a játékban?? amikor elindítottam kiírta, hogy letöltött valamit, de a menü és az autók meg minden maradt a régi!
BMW 325 iX Rallye Car :)
Igaz, én még 8000 Ft.-ért vettem...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
köszi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
)Ricsi Bá gémje,valamikor még az elsõ szériából!
Cseh-RBR online; andras Rallysimfans Plugin; ikim
esetleg ebbõl az összegbõl amelyet a játék ipar generál
Downhill!!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A plugin letölti magának ami kell, magyar találmány, régen a csehek csináltak egy plugint de nem adták ki a kódot, hogy más is csinálhasson plugint, inkább fizetõssé tették a használatát.
A magyar bajnokság régen a cseheknél zajlott de mivel pénzes lett kellett egy másik megoldás, így Falcon írt egyet, ráadásul fejlettebb is mint a cseheké.
Nem kell hozzá eredeti game, de mostmár utánad vágják a játékot, szóval ILLIK megvenni.
most komolyan, azt bámulod, hogy fú de szép az a fa, vagy, hogy merre kell menni?😊
Petter Solberg Rally
azokat nemtudom mik azok

Mit is erdemes feltenni vki osszefoglalna?
Game+Massmod+?
RSRBR 4 is van gepemen 6xx mb az mi?
RBR full audio upgrade is van.
RBR_massmod_11
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Solberg ráadásul a kedvencem 😛 remélem nem adják ki a játékot.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.