20179
-
PacsutaTibi #19536 Win7,Vista esetén a C:\ és a Program Files mappa "védett" mappa. Tehát oda csak úgy tudsz fájlt másolni ha rendszergazdaként megerősíted. Szóval esetleg ha a Program Filesba van telepítve a játék akkor lehet az RSRBR progi nem tud írni valami fájlt. Ekkor meglehet esetleg próbálni rendszergazdaként inditani az RSCentert. (jobb klikk, inditás r.gazdaként) -
PacsutaTibi #19535 Ohh.. Orfű-i pályáról én nem nagyon hallottam. Van jónéhány magyar pálya ami készül RBR és Rfactorhoz (BTB-vel lehet mindkettőbe exportálni). Én a pécsi hegyipályát csináltam meg, de sok javítani való van még rajta. (Ez a rendes hegyipálya a Mecsekszentkút-Remeterét közti szerpentin, amit nem is olyan régen Ranga Lászlóról neveztek el. Az utolsó két Pécsi Hegyiversenyt viszont nem itt tartották, hanem Orfűn.) -
jancsikaka #19534 Számít hogy hova telepítem? -
jancsikaka #19533 De alapból müködik ha inditom csak ha rsrbr-böl akkor nem -
jancsikaka #19532 köszi az ötletet újra rakom mert idegességemben letöröltem.Bár asszem ezt próbáltam,ha igen akkor a directx-el tudoki valamit kezdeni?kösz az 5letet -
#19531 RichardBurnsRally exe : jobb egér : kompabilitás....... futtatás xp modban ....a hibát még a direktx is okozhatja.... -
jancsikaka #19530 Köszönöm!Láttam hogy készült kb egy éve egy orfűi szakasz de nem találtam hogy kész lenne, arról nem tudtok véletlenül valamit?És az rsrbr-es problémámra megoldást véletlenül valaki ha tudna megköszönném:) -
PacsutaTibi #19529 Gabi81 két pályája:
Kisterenye
Zagyvaróna-Cered (Ez a régebbi a kettő közül)
Hsasa és Laller által készített pálya.
Pécs Pláza
-
jancsikaka #19528 32 biteset.amig xp-m volt éjjel nappal nyomtam még asszem a 2009-es rsrbr-t de most ezen a szar windowson nem megy:(én csak a kisternyét tudtam.plázám meg rfactorhoz van.Na akkor tudsz valami okosat mondani hogy mi lehet a baj?:)Előre is köszönöm -
#19527 32 v. 64 bit-s win7-t használsz ??? Nem sok magyar pálya készült . Nekem csak a Kisterenye és a Pécs plaza van meg. Linket már nem tudok max.: át tudom neked küldeni..... -
jancsikaka #19526 És win7-em van ami már okozott problémákat...És tud valaki linket esetleg magyar pályákhoz? -
jancsikaka #19525 Ha felrakom az rsrbr2011-t elindítom és mikor betölt a játék,(RallyHQ vagy mi a here)fekete lesz a kép és kilép hibaüzenet nélkiül.mi lehet a baj?Légyszives ne a szokásos angol linket küldjétek mert nem tudok angolul és mindig az a válasz.Valaki legyen szives irja meg magyarul!Előre is köszönöm:) -
#19524 ez az elso lada-s nagyon jo, kozel volt azaz oszlop 2.54nel ;D -
#19523 -
#19522 bar beletelik meg sztem vagy 2 hetbe mig igazan megszokom, mert ez mar telleg mas erovonalat kepvisel a rally-ban. -
#19521 ez a group b... ez kurvanagy. -
#19520 Köszi a linkeket,majd megnézem :) -
#19519 Magyar: rallysimfans
Cseh :onlineracing
Olasz :realrally
Ezekben a bajnokságokban (mármint a cseh és olasz )sok magyar versenyez... -
#19518 azt merre keressem? (I'm not idiot :) csak én másik gameben vagyok otthon :)
LS2011Fórum -
#19517 Próbáld ki magad ONLINE.... -
#19516 -
#19515 Egy keveset faragtam belőle :)
-
#19514 Az már jó :) Javulni akkor fog jobban az időm,ha lesz normális kormányom,mert a mostanihoz bekakált a pedál, kormány gáz-fék(fék is sz@r) szóval ennyire futja most :D -
#19513 jaja :) 1:15.. valamennyi a rekordom alap 03 subaruval. -
#19512 Még gyakorolnom kell :)
-
#19511 Köszi,régebben meg volt mindenem hozzá,csak valamiért nem sikerült összerakni. Am a megadott link már nem él(dattool) de kerestem újat : Dattool- Letöltése/Download
Aztán a hangokra is kell keresni egy új linket: RBR- Realistic Sound Pack Letöltés/Download
Nem tudom milyen hangok vannak benne,de majd írom ha meg néztem.
Köszi a segítséget ;) Hamarosan rakok videót is :) -
GPx8 #19510 Az Audi már megvan, a kijelzőt keresem... -
GPx8 #19509 Az Audi S1 honnan tölthető le és mi a neve a kijelzőnek a kép jobb alsó sarkában?
-
#19508 http://rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=4
illetve #16066-tól
RBR - Group B Audi Quattro S1 Sound
-
#19507 Üdv. Valaki segítene abban,hogy hangot hogy lehet cserélni egy autón?
Az S1-es Audinak nem igazán fekszik a 4 hengeres hang :/
Előre is köszi a help-et :) -
GPx8 #19506 Legyen. -
#19505 legyen frissítve? -
#19504 Banner nem lesz frissítve?
Jó lenne pár hasznos link, nem kellene kérdezősködni.. mi-hol-merre?! :D
#19502 Itt elég sok mindent megtalálsz :) -
#19503 -
Solyom2 #19502 Sziasztok.Látom jó sok új pálya kocsi mód van a játékhoz.Ti melyiket ajánljátok?Pl van olyan ami a teljes vb szezont fel öleli minden ország, autó. -
Nemrég volt, Richard Burns Memorial Rally
-
Lisztes16 #19500 Szevasztok lenne egy problémám! új pályák lettek a játékba, és pirosan nyitja meg! mit tegyek!? mert letölteni nem lehet sehonnai a pályákat -
atiwrc #19499 Pluginnal lehet estét csinálni, meg a csehek is valamit mahináltak hradekkel.
http://youtu.be/-xBVGZqPy54?t=53s -
Solt #19498 Mert ezt valóban vezetni kell... ebben a mondatban szerintem minden benne van. -
GPx8 #19497 Nem csináltak még jobb rally szimulátort (sajnos). Én egyedül az éjszakai szakaszokat hiányolom.