Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Just do it :)
Nem ezt raktam fel. Amugy az rsrbr mappaba megvan minden auto de amikor kellene paco t valasszak nincs semmi....es igy is 14 gb ot foglal...
Hello!
Ar RSRBR 11 nel nincsenek modok. Belepek a Center be de nem lehet pack ot valasztani mert nincs. Hogy lehet megoldani, h legyen? 😄 mit merre hova instalaljak?
Ar RSRBR 11 nel nincsenek modok. Belepek a Center be de nem lehet pack ot valasztani mert nincs. Hogy lehet megoldani, h legyen? 😄 mit merre hova instalaljak?
a VFTS-nek hogy tudom megemelni az elejét? hiába állítom a rugót meg a lengéscsillapítót nem áll szépen 😞
Autósjátékokkal foglalkozó oldal hamarosan induló új verziójához adminokat, illetve angolul tudó tanuló(kat) (nyelvi fájl fordításához) keresünk. Jelentkezni szerkeszto(kukac)autosjatekok.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal és nagyon tetszik...
Azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy Ladát de elsõ kerekes...
Meglehet csinálni hogy hátsó kerekes legyen? Ha igen akkor hogyan?<#help>#help>
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal és nagyon tetszik...
Azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem egy Ladát de elsõ kerekes...
Meglehet csinálni hogy hátsó kerekes legyen? Ha igen akkor hogyan?<#help>#help>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Replayt hogyan lehet megnézni? Nekem amikor indulna a szakasz rögtön kiírja az idõeredményeket.
Nagyon jók!
Viszont Peklo vége bugos, ha továbbmegy valaki a célon, és elüti a kamerást, akkor csak esc-el lehet kilépni, és így olyan, mintha nem is teljesítettem volna a szakaszt.
Viszont Peklo vége bugos, ha továbbmegy valaki a célon, és elüti a kamerást, akkor csak esc-el lehet kilépni, és így olyan, mintha nem is teljesítettem volna a szakaszt.
Charade GTti
A Cseheknél érdekes módon a Fiesta wrc-nek csak a fizikáját lehet letölteni.Modell az nincs!Most ezzel mit kezdjek?Rakjam be az S2000-es alá?
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1165
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=1165
Nincs már meg sajna.Korábban tároltam a vinyón az lepucoltam több dologgal együtt,gondolván a BH-ról le lehet bármikor szedni.
Harwood Forest elvileg, viszont akkor nem értem ezt az idõt
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=20&classid=1&state=
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=stagerec&stageid=20&classid=1&state=
Kössz szépen mindent!
Egyébként a legjobb idõm a demo szakaszon 3:01. A stage record: 2:53. Mennyire számít jó idõnek az enyém, így billentyûzettel?
Egyébként a legjobb idõm a demo szakaszon 3:01. A stage record: 2:53. Mennyire számít jó idõnek az enyém, így billentyûzettel?
jólvan, de te superhero vagy aki jobbat megy bill-el mint mi többen kormánnyal :-)
Ez azoknak való akiknek kezdõként nehéz, nekem speciel kormánnyal nagyon bejött
Szval ha megvan feltölthetnéd mert sokan kérik 😊
Ez azoknak való akiknek kezdõként nehéz, nekem speciel kormánnyal nagyon bejött
Szval ha megvan feltölthetnéd mert sokan kérik 😊
Korábban kipróbáltam azt a better fizikát,de nekem nem jött be.Így az eredeti fizikával nyomom bill-el.
az akkori fizika viszont nem gamepadhoz való mint a mostaniak
Akkor inkább bill bár én azért kormányt ajánlanék mindenképpen
De bill-hez ezek a korábbi résletes leírások lehet segítenek illetve a többször ajánlott better physics vagy massmod a teljes játékhoz
Akkor inkább bill bár én azért kormányt ajánlanék mindenképpen
De bill-hez ezek a korábbi résletes leírások lehet segítenek illetve a többször ajánlott better physics vagy massmod a teljes játékhoz
igen, de mááá elég régóta kint van a full verzió
és 2011-et írunk 😉
igaz, h pár hónapja már újonnan nehézkes..
na, tehát 😊
gamepad-dal max átmenetileg (szimulátorról beszélünk), de nem tudok róla, hogy kormány érzékenység beállítás lenne gamepadon
ha tényleg tecccc, akkor kormány
és 2011-et írunk 😉
igaz, h pár hónapja már újonnan nehézkes..
na, tehát 😊
gamepad-dal max átmenetileg (szimulátorról beszélünk), de nem tudok róla, hogy kormány érzékenység beállítás lenne gamepadon
ha tényleg tecccc, akkor kormány
Igen. Akkoriban még voltak demók a játékhoz, nem úgy mint ma.
demóóó? <#wow1>#wow1>
2004-es a játék..
ezt biztos ide szántad? <#alien2>#alien2>
2004-es a játék..
ezt biztos ide szántad? <#alien2>#alien2>
Üdv.
Kiprbáltam a demót, és nagyon megtetszett a játék. Az irányítással van egy kis problémám. Túl érzékeny. Gamepaddel tolom, mert nincs kormányom, és nagyon érzéeny a fordulásnál. Hol lehet levenni a steering sensitivity-t?
Kiprbáltam a demót, és nagyon megtetszett a játék. Az irányítással van egy kis problémám. Túl érzékeny. Gamepaddel tolom, mert nincs kormányom, és nagyon érzéeny a fordulásnál. Hol lehet levenni a steering sensitivity-t?
uhh <#mf1>#mf1>
ASI navigátorának hangja engem 3 perc alatt kikészítene<#guluszem1>#guluszem1>
ASI navigátorának hangja engem 3 perc alatt kikészítene<#guluszem1>#guluszem1>
Sziasztok!
Egy kérdés: nem tudtok magyar NÕI navigátorhangot? <#mf1>#mf1>
Egy kérdés: nem tudtok magyar NÕI navigátorhangot? <#mf1>#mf1>
Ez nem ilyen egyszerû
Ezért mondtam, hogy olvass utána akkor két három oldalon keresztül alaposan kitárgyaltuk.
audio.ini-ben a hangok egymáshoz való erõsségét tudod beállítani
még mindig nem döntötted el, hogy a BangBang-re gondolsz-e ha igen ezt kell állítani az iniben de ettõl nem fog gyakrabban szólni
Ezenkívül érdemes a bang hangokat is megnézni és esetleg jobbakra cserélni ha jól emléxem a \Audio\Cars\Effects\Bang\ könyvtárban vannak.
De errõl is volt szó részletesen ott amit ajánlottam ott még konkrét videók és ini-k is vannak
Ezért mondtam, hogy olvass utána akkor két három oldalon keresztül alaposan kitárgyaltuk.
audio.ini-ben a hangok egymáshoz való erõsségét tudod beállítani
még mindig nem döntötted el, hogy a BangBang-re gondolsz-e ha igen ezt kell állítani az iniben de ettõl nem fog gyakrabban szólni
Ezenkívül érdemes a bang hangokat is megnézni és esetleg jobbakra cserélni ha jól emléxem a \Audio\Cars\Effects\Bang\ könyvtárban vannak.
De errõl is volt szó részletesen ott amit ajánlottam ott még konkrét videók és ini-k is vannak
Szevasztok az audio.ini-be min huzzak fel hogy a váltásnál durrannyon 1 et??? Mert a 16066ba nem tudtam nagyon kiigazodni..
Monica Lewinsky üzenetrögzítõje is ezt mondja :"bocsánat a szám foglalt"..
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
mondom #16066-tól olvasgass ezt nem tudom pár szóban elmagyarázni
ott megtalálsz mindent ezzel kapcsolatban részletesen kitárgyalva két három oldalon keresztül
ott megtalálsz mindent ezzel kapcsolatban részletesen kitárgyalva két három oldalon keresztül
Szeva breki33 feltelepítettem a bangbangot .és utána kijött vmi bangbang managerv1.0 azzal mit kezdjek... mert igy állitgattam az audio.ini be de sehogy nem jó