20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • PacsutaTibi
    Win7,Vista esetén a C:\ és a Program Files mappa "védett" mappa. Tehát oda csak úgy tudsz fájlt másolni ha rendszergazdaként megerősíted. Szóval esetleg ha a Program Filesba van telepítve a játék akkor lehet az RSRBR progi nem tud írni valami fájlt. Ekkor meglehet esetleg próbálni rendszergazdaként inditani az RSCentert. (jobb klikk, inditás r.gazdaként)
  • PacsutaTibi
    Ohh.. Orfű-i pályáról én nem nagyon hallottam. Van jónéhány magyar pálya ami készül RBR és Rfactorhoz (BTB-vel lehet mindkettőbe exportálni). Én a pécsi hegyipályát csináltam meg, de sok javítani való van még rajta. (Ez a rendes hegyipálya a Mecsekszentkút-Remeterét közti szerpentin, amit nem is olyan régen Ranga Lászlóról neveztek el. Az utolsó két Pécsi Hegyiversenyt viszont nem itt tartották, hanem Orfűn.)
  • jancsikaka
    Számít hogy hova telepítem?
  • jancsikaka
    De alapból müködik ha inditom csak ha rsrbr-böl akkor nem
  • jancsikaka
    köszi az ötletet újra rakom mert idegességemben letöröltem.Bár asszem ezt próbáltam,ha igen akkor a directx-el tudoki valamit kezdeni?kösz az 5letet
  • JUVEfun
    RichardBurnsRally exe : jobb egér : kompabilitás....... futtatás xp modban ....a hibát még a direktx is okozhatja....
  • jancsikaka
    Köszönöm!Láttam hogy készült kb egy éve egy orfűi szakasz de nem találtam hogy kész lenne, arról nem tudtok véletlenül valamit?És az rsrbr-es problémámra megoldást véletlenül valaki ha tudna megköszönném:)
  • PacsutaTibi
    Gabi81 két pályája:
    Kisterenye

Zagyvaróna-Cered (Ez a régebbi a kettő közül)

Hsasa és Laller által készített pálya.
    Pécs Pláza
  • jancsikaka
    32 biteset.amig xp-m volt éjjel nappal nyomtam még asszem a 2009-es rsrbr-t de most ezen a szar windowson nem megy:(én csak a kisternyét tudtam.plázám meg rfactorhoz van.Na akkor tudsz valami okosat mondani hogy mi lehet a baj?:)Előre is köszönöm
  • JUVEfun
    32 v. 64 bit-s win7-t használsz ??? Nem sok magyar pálya készült . Nekem csak a Kisterenye és a Pécs plaza van meg. Linket már nem tudok max.: át tudom neked küldeni.....
  • jancsikaka
    És win7-em van ami már okozott problémákat...És tud valaki linket esetleg magyar pályákhoz?
  • jancsikaka
    Ha felrakom az rsrbr2011-t elindítom és mikor betölt a játék,(RallyHQ vagy mi a here)fekete lesz a kép és kilép hibaüzenet nélkiül.mi lehet a baj?Légyszives ne a szokásos angol linket küldjétek mert nem tudok angolul és mindig az a válasz.Valaki legyen szives irja meg magyarul!Előre is köszönöm:)
  • bertino
    ez az elso lada-s nagyon jo, kozel volt azaz oszlop 2.54nel ;D
  • bertino
  • bertino
    bar beletelik meg sztem vagy 2 hetbe mig igazan megszokom, mert ez mar telleg mas erovonalat kepvisel a rally-ban.
  • bertino
    ez a group b... ez kurvanagy.
  • surciHUN
    Köszi a linkeket,majd megnézem :)
  • JUVEfun
    Magyar: rallysimfans
    Cseh :onlineracing
    Olasz :realrally
    Ezekben a bajnokságokban (mármint a cseh és olasz )sok magyar versenyez...
  • surciHUN
    azt merre keressem? (I'm not idiot :) csak én másik gameben vagyok otthon :)
    LS2011Fórum
  • JUVEfun
    Próbáld ki magad ONLINE....
  • pajti
  • surciHUN
    Egy keveset faragtam belőle :)
  • surciHUN
    Az már jó :) Javulni akkor fog jobban az időm,ha lesz normális kormányom,mert a mostanihoz bekakált a pedál, kormány gáz-fék(fék is sz@r) szóval ennyire futja most :D
  • pajti
    jaja :) 1:15.. valamennyi a rekordom alap 03 subaruval.
  • surciHUN
    Még gyakorolnom kell :)
  • surciHUN
    Köszi,régebben meg volt mindenem hozzá,csak valamiért nem sikerült összerakni. Am a megadott link már nem él(dattool) de kerestem újat : Dattool- Letöltése/Download
    Aztán a hangokra is kell keresni egy új linket: RBR- Realistic Sound Pack Letöltés/Download
    Nem tudom milyen hangok vannak benne,de majd írom ha meg néztem.
    Köszi a segítséget ;) Hamarosan rakok videót is :)
  • GPx8
    Az Audi már megvan, a kijelzőt keresem...
  • GPx8
    Az Audi S1 honnan tölthető le és mi a neve a kijelzőnek a kép jobb alsó sarkában?
  • Breki33
    http://rallysimfans.hu/gyik1.php?hirnr=4

illetve #16066-tól

RBR - Group B Audi Quattro S1 Sound

• surciHUN
    Üdv. Valaki segítene abban,hogy hangot hogy lehet cserélni egy autón?
    Az S1-es Audinak nem igazán fekszik a 4 hengeres hang :/
    Előre is köszi a help-et :)
  • GPx8
    Legyen.
  • Muttley
    legyen frissítve?
  • pajti
    Banner nem lesz frissítve?
    Jó lenne pár hasznos link, nem kellene kérdezősködni.. mi-hol-merre?! :D

#19502 Itt elég sok mindent megtalálsz :)
  • ikim
  • Solyom2
    Sziasztok.Látom jó sok új pálya kocsi mód van a játékhoz.Ti melyiket ajánljátok?Pl van olyan ami a teljes vb szezont fel öleli minden ország, autó.
  • pajti

Nemrég volt, Richard Burns Memorial Rally
  • Lisztes16
    Szevasztok lenne egy problémám! új pályák lettek a játékba, és pirosan nyitja meg! mit tegyek!? mert letölteni nem lehet sehonnai a pályákat
  • atiwrc
    Pluginnal lehet estét csinálni, meg a csehek is valamit mahináltak hradekkel.

http://youtu.be/-xBVGZqPy54?t=53s
  • Solt
    Mert ezt valóban vezetni kell... ebben a mondatban szerintem minden benne van.
  • GPx8
    Nem csináltak még jobb rally szimulátort (sajnos). Én egyedül az éjszakai szakaszokat hiányolom.