20179
-
#19496 - pillanatnyilag (és elég régóta) a legélethűbb rally-szimulátor a piacon
- jól MOD-dolható
- grafika is megy 1920x1080-ban -
#19495 Meg azért is, mert ezt megkell tanulni vezetni, aztán jöhetnek a beállítások, tesztek és a mp-k faragása...de amíg nemtudod vezetni, addig csak az ideget eszed!:)
Ez elé leülsz, és azért a pár mp különbségért megizzadsz szó szerint! Aztán rájössz, hogy vatafakkért nemvolt már meg ez a gém nekem 2004-ben(!!!) is?
A fizikájához képest az összes rallys játék(?) csak móka, kacagás! -
#19494 pl ettől...
-
#19493 lehet nem csillivilli NFS..de a fizika a legjobb :) -
#19492 Miért, mitől olyan jó az RBR (csak kíváncsi vagyok). -
5665 #19491 Kösz megvagyok! A trabantot hogy rakjam bele? az csak 2 psd-fájl ból áll!?? -
#19490 autó csere -
5665 #19489 Helló! Valaki megmondaná hogy kell autót betenni a játékba? előreis kösz! -
-
#19487 #19034 -
#19486 Köszi. -
#19485 SUBI 555 -
CecelégyGusztáv #19484 Már kiokoskodtam! Most a műszer óra helyén van....
-
CecelégyGusztáv #19483 Sziasztok!
Nem tudja valaki megmondani, hogy lehet a dashboard-ot belső nézetnél középre hozni túl szélen van. Nem akarok külön telepíteni mert az eredetit szoktam meg. Arra gondolok, hogy a vezetési pozíciót is lehet állítani ha átírom az .ini-t de a dashboard-nak is kell lennie.
Ha valaki tudja írja meg legyen szíves ;)
-
#19482 lol szezon módba nem lehet újrapróbálni a szakaszokat? -
#19481 2 dolog érdekelne. grafikát hol lehet beállítani? miért nem jegyzi meg a kiosztott billeket? -
#19480 Köszi,de az alap autók megvannak,minden file ott van,csak nem találom RSRBRben hol lehet az alap autókat használni. -
#19479 Akkor neked a 2003 as kell, azt most nem találtam meg.
BH-n fent volt ha jól emlékszem "original carpack" névvel az összes alap autó. Esetleg még a rallysimfans.hu-n nézd meg vagy kérd el valakitől. Elküldeném de nekem most nincs fent az RBR. :( -
#19478 Köszi de nem erre gondoltam,hanem arra ami alapból benne van a játékban,pl. a rally schoolt is ezzel kell végigcsinálni.Csak mióta felraktam az rsrbr modot nem találom a régi autókat. -
#19477 Subaru Impreza '95 -
#19476 Felraktam az RSRBR 2011 modot,de most nem találom az Impreza 555t,sőt csak az RSRBRes autókkal tudok menni.Hol találom a régi autókat?(főleg az impreza 555 érdekelne) -
#19475 Úgy néz ki, készülődik valami.. -
#19474 ez valami új ....vagy mi -
Nagyon széles az út.. -
#19472 thx :) -
atiwrc #19471 Hangok miatt még a cmr3at is elöhuztam, meg főleg a 4be a focus wrc hangja nagyon bejött, de még abba se lennék biztos hogy a cmr2( a régiről van szó nem a dirt2ről) hangja nem lenne élethübb az rbrnél ha a motor meg a kocsi élethübben mozogna -
PacsutaTibi #19470 ez volt?
-
#19469 én Kexboxon nyomom a Dirt3-at
gamepaddal -
#19468 FONTOS!
vki törölte a bannerképet az eddig tárhelyről,
s nekem nincs meg
vki (akinek megvan) tegye fel vhová megint és link ide
addig visszaraktam az ősbannert -
#19467 bocsi az off miatt, de tudnál mondani egy kormány beállítást hozzá? Mert ma feltettem az ajánlásod után, de eléggé rángatja csak az autót, és így eléggé élvezhetetlen kormánnyal. -
#19466 kihagytam, h grafikában brutális :) -
Solt #19465 Jó, hát az rbr-nek semmi nem érhet a nyomába! :)) Na akkor egy próbát csak megér... :) -
#19464 ha teheted mindenképp próbáld ki
dirt2-höz képest sokat fejlődött
alap, h all-assist OFF, de nyomába nem ér a RBR-nek
amiért néha előveszem: rövid, de vannak benne jó rally pályák és az Audi S1 full-élethű hangját (terrrrrmészetesen a Pikes Peak kasztnival) egyszerűen nem lehet megunni :) -
#19463 ott a pont :) -
Solt #19462 Köszi az infót... akkor nem pazarlom rá a sávszélt... :)) -
atiwrc #19461 Picivel talán jobb fizikálisan mint a dirt2, jo élvezetes, végre kevesebb buggy meg trail blazer volt a carrierbe, de kaptaunk helyette gyhakamat :(
Nekem személy szerint billel jobban bejött mint kormánnyal. -
Solt #19460 Ha már dirt3... próbálta valaki innen? Milyen lett? -
atiwrc #19459 "dolgozik már vki az RBR renderén?"
Ne keverjük a szavakat, mert nem érteni mire gondolsz. Arra godoltál szerintem hogy valaki lemodellezi-e és berakja ezt a kocsit az RBR-be, Már egy japán csávóka megcsinálta.
http://aniruddha.de-blog.jp/rbr/2011/06/volkswagen.html
A render szót általában a modellezőprogramba beállítot speciális fény és árnyék beállításokkal elért kép vagy video készitésre használjuk.
Mint pl ez itt ni :) ( kocsi a dirt3bol van)
-
#19458 Új kiadás esetleg? -
#19457 Nocsak!?:)