20179
-
#19576 Nem saját. BH-ról szedtem le régen. Elküldjem?:) -
#19575 jól néz ki az Imp :)
saját skin vagy letöltős? -
#19574 Köszi :) kell hozzá a cseh plugin, mint Hradek-hez? -
#19573 INNEN -
visszatértem.. :'D
"Bergheim" szakaszt nem találom, honnan lehetne letölteni nem tudjátok? -
GPx8 #19571 Mert ez nem a Carmageddon... :) -
#19570 Még nekem sem sikerült SOHA.... -
#19569 Nem lehet, én a pályabírón (vagy fotós?!) is átmentem nem egyszer.. xD -
jancsikaka #19568 Lehet hogy idióta kérdés de most felvetődött bennem.El lehet ütni az átrohangászó őzeket a pályán?Vagy van valaki akinek ehhez volt szerencséje?Írja már meg! -
#19567 Kiengesztelhetnél pár jó cuccal GTR2-höz.... -
-
-
#19564 Figyelmedbe ajánlom :
új pályák
-
#19563 písz rock and roll :) -
jancsikaka #19562 Milyen indulatokat gerjesztekXD Bocs ha nem hivatalos nevén hívok dolgokat,de ilyen vagyok.:)Szoktam pillangónak,fülnek,kis szar hátsó karnak:)meg még ezer dolognak hívni.Köszi Tibi!Remélem lehet majd RBR-ben is használni,mert talán az eddigi legjobb magyar pálya lett.Egyébként meg már szídtam az eget mert napok óta próbálkozok rbr-be átkonvertálni de nem tudtam,most már tudom hogy nem is lehet:)Tibi te nagyon otthon vagy ezekben a témákban azt látom,ha van gond ide írok.Köszi!:) -
#19561 Nem is erre gondoltam . :
'1.: #19543 : lehet tudom ,hogy lehet menni (elég sok bajnokság + győzelmekkel/online/
2.: hidd el tudom mi a pillangó váltó ,de mivel így kérdezte ,ezért így válaszoltam
3.: az ,hogy kinek tetszik ,kinek nem a HUD-m az mindenki magán ügye , én /ha nem is mindig/ szeretem használni ezeket az adatokat .....pl.turbo, vízhőmérséklet,váltó ...jól jönnek a beállítások (setupok) elkészítéséhez
.....amúgy ,semmi gond (csak megjegyeztem) -
#19560 ácsi. nem kioktatlak. nem szokásom. csupán csak véleményemet mondtam el.
mivel fórum, véleményt adhatok a hozzászólásoknak.
koránt sem oktattalak ki sem a HUD-oddal kapcsolatban, csak elmondtam, hogy pl engem zavar a sok felesleges cumó...
sehol nem volt benne kioktatásra utaló jel... -
#19559 Tetszik,ahogy minden hsz.-edben kioktatsz.... -
#19558 nekem tetszett a zene :) -
#19557 oops, bocs elnyomtam válasz erre gombot.. :) -
#19556 Akkor én is.. régebbi videóm :) sry a zene miatt.. -
#19555 fülváltó? :D Pillangóváltó :) -
PacsutaTibi #19554 A BTBből csak kitudod menteni. RBR és Rfactorba. De egy már kimentett pályát nem tudsz visszatölteni BTBbe. Beszélek majd a készítővel hogy ki akarja e adni rbr-be RX_plugin alá. De hosszútávú terveink között szerepel hogy a pályát átrakjuk "normál formátumú" RBR pályaként. -
#19553 Fülváltó -
jancsikaka #19552 Arra gondoltam hogy fülváltó vagy H-váltó:) -
#19551 kéziféknek -
jancsikaka #19550 Én is g25-tel tolom de nem ilyen pro üléssel:)Váltót hogy használod? -
#19549 #19519 -
#19548 Ezzel:
-
jancsikaka #19547 Az Rfactorból a Királd-Sáta gyorsot át tudom valahogy konvertálni rbr-hez?Pl BTB-vel?Mert az a pálya k.va jól meg lett csinálva és szívesen nyomnám rbr-ben. -
jancsikaka #19546 Rohadt jól megcsináltad,bár az igaz hogy ha akarná az ember akkor is nehéz lenne ennyi mindent figyelni,de nagyon jó lett!Mivel tolod?Úgy látom nem billentyűvel:) -
#19545 mind szép és jó. csak értelmét nem látom.
úgyis az utat figyeled, nem igaz hogy valaki azt figyeli hogy épp mennyivel repeszt..meg gumihőmérséklet meg kinti hőmérséklet..
sok a felesleges infó. csak a kilátást zavarja :)
de kinek a pap kinek a paplan :) -
#19544 ITT nem az idő volt a lényeg , hanem a kijelző miatt csináltam a vidit... -
#19543 simán nyomhatod neki...ettől sokkal gyorsabban is lehet menni az elején :) -
#19542 NEM ! ....de ez igen
-
#19541 -
jancsikaka #19540 Ez te vagy? -
#19539 -
jancsikaka #19538 Köszönöm mindenkinek!Működik!2 napja alig aludtam:)Tibi ha kész a pályád vagy esetleg már használható és elküldenéd akkor szívesen kipróbálnám.Ha még nincs használható állapotban akkor pedig majd szólj ha kész lesz!:)Szurkolok hogy minél jobbra sikerüljön!Amiket küldtetek nagyon jók.Főleg kisterenyére kattantam rá:) -
#19537 A patch miatt igen