20179
-
#15436 Nálunk két napja szerel a DIGI ,nincs TV,örülök,hogy internetem van -
#15435 meg különben is Juve mecs volt :) -
#15434 kirakott a game
próbálgattam a hangokat #15418 fellelkesülve -
#15433 Az SS 2-n még harcoltunk :
-
#15432 Mi volt veled tegnap ? Kiestél vagy abba hagytad SOBIECIN ANCFALT :) -
#15431 Citroen C4 Prototype
http://rapidshare.com/files/93579407/C4_proto.rar -
#15430 rbreng programot keresem ezzel ki lehet csomagolni és meghallgatni a motorhangokat
Angol leírás hozzá
The machine translation of the text in rbreng.zip was carried out.
Way .txt to be used
Please also refer to eng format .txt.
<> Decomposition
A decomposition button is pushed after specifying the file and output folder of a decomposition tab.
<>Combination
A file to combination to the list box of a decomposition tab is D & D from Explorer, and the combination button is pushed.
That with which combination was simply connected sequentially from the list top is outputted. As for an output folder, the folder name of a head file is used. For example, in C:\test\subaru\hoge.bin, subaru.eng is created.
Details
Decomposition will create bin hed fot wav. eng__head.bin is an eng header.
wav attaches a RIFF header to the bin file of the same file name, and enables it to read it as WAVE. As for this, frequency is checking 44.1k and 48k by the 16-bit PCM monophonic recording.
If it sorts by a file name, it will become the same as the turn in an eng file.
hed bin (again wav) It is one segment in fot. fot is a part for the unknown data division behind a data division.
When joining together,
eng header (eng__head.bin)
1st segment header (hed)
1st segment data (bin or wav)
1st segment footer (fot)
2nd segment header (hed)
2nd segment data (bin or wav)
2nd segment footer (fot)
Up to the ~ last segment
arranges sequentially from a top as mentioned above.
It is not bin about segment data at the time of combination, and when wav is specified, a RIFF header is removed from a wav file in a joint stage. Detailed investigation of a header is not conducted at this time, but since it has only deleted by fixed length, if the editor which creates subCHAKU other than a standard is used, data destruction will occur.
When editing, it is cautious of a sampling frequency.
eng format .txt
The sound of 12 pieces is contained in eng.
The information about one sound is treated as one segment. That is,
in subaru.eng, it is � (if it is subaru2 ten segments) as 12 segment ON. There are o'clock of segments [ two kinds of ] accelerator 0% o'clock and 100% for every number of rotations, and it enters in order of the following from the head.
1700rpm 0%�first segment�
1700rpm 100%
3000rpm 0%
3000rpm 100%
4000rpm 0%
4000rpm 100%
5000rpm 0%
5000rpm 100%
6000rpm 0%
6000rpm 100%
7000rpm 0%
7000rpm 100%�last segment�
If the eng file is seen from the head, it is as follows.
(The number of <- is the number of bytes)
<>eng Header
4 ENGI�Character string fixation�
4 6 The number of the kinds of number of rotations recorded �5 in case of subaru2.eng.�
4 2 The number of the segments about the first number of rotations
4 2 The number of the segments about the 2nd number of rotations
4 2 The 3rd (abbreviation)
4 2
4 2
4 2
<>Segment header�1st segment�
4 PART�Character string fixation�
4 Unknown
4 Number of rotations
4 Load rate (accelerator valve travel)
4 Unknown (intact ?)
4 WAVE (character string fixation)
4 number of channels
4 Sampling rate
4 number of Brock
Number of Brock *2 WAVE data division (16-bit PCM). The same as that of the data division of data CHANKU as used in the field of RIFF.
? Data contained before a following segment and a following file termination. a use -- unknown. It will fall, if it rewrites. Information on a reproduction point?
<> Segment header (2nd segment)
4 PART (character string fixation) It is the same as that of the 1st segment below. It is a repetition to the last segment.
Sound can be changed by rewriting only the above-mentioned WAVE data division fundamentally.
Exchange in a segment unit is possible, for example, it is possible to substitute only a 7000rpm segment for the thing of subaru2. -
#15429 Tisztára olyan lesz mint a forma 1 a jobb technika dönt :-) -
#15428 leírtam korábban, hogy tudod módosítani -
#15427 Temeg túrórudolfot!:D -
#15426 Irigyellek : minden nap ehetsz Boursent ! -
#15425 Amerikából rendelem vagy mi, úgy kijön ~55€-ra kábé!
Itt nemis ismerte az eladó, szóval lehethogy neki is belesz adva a rendelése!:D -
#15424 Nagyon jó lett ez a Citroen C4 wrc8 csak kár ,hogy nincs hozzá motorháztetö nézetem. -
#15423 mennyibe kerül a galloknál ? -
#15422 -
BlackAdder1 #15421 Én 1 hete rendeltem, várom hogy kipróbálhassam, de azthiszem újra kell tanulni a vezetést! -
#15420 Heheee!
Ma rendeltem egy "load cell"-t a G25-höz!
Lekell cserélni a fékpedál analog "telóját", és nyomásérzékeny lesz, nem analóg (illetve de, de a fékhatás sokkal életszerübb lesz, a vége keményedik, és ott jobban fog!)!
Elvileg 1:1-ben belemegy, csak pár csavar...meg átkell kötni 3 vezetéket!
Asszem 3 hét a szállitás!
Ezaz, ha valakit érdekel! -
#15419 Hmmmmm ezt beraktam Subaru 06-osnak nemsemmi hangja lett
De legjobban az alapjárat hang tetszik teljesen élethű -
-
#15417 Aztsetudtam, hogy vagy ;)
De van már USA is -
BlackAdder1 #15416 És azt tudtad hogy én vagyok UK-ból? -
#15415 az RSRBR2010-csak egy része de van oldaluk ahol egy csomó minden van pályatextúráktól kezdve kocsikig más kiegészítők is
pl francia pálya új textúrái
http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=52&t=1354&start=0 -
#15414 Az RSRBR2010-re gondolsz?
Nekem az nemjön be, az jodolog, hogy van sok autó meg variálhatod a pályákat, de nempróbáltam az onlinetvele, de engem zavart, hogy sokáig tölt, meghát kitérdekelnek a Franciák?! -
#15413 Egyébként a napokban találtam egy jó francia rbr-es oldalt +fórumot
http://www.racingfr.com/forum/index.php?showforum=79 -
#15412 Francián is vannak magyarok, sőt a francia rbr oldal az egyik legjobb.
Perfekt vagy franciából? -
#15411 Igen itt melózok!
Inkább a hazaiakkal játszok jó?!:D
"hrisháhr' böhrnsz hráli" kábé
Nemtudtam, hogy van-e nekik olyan ami nekem kellett volna, és az eladó is kereste egy darabig, szerintem telefonon leráztak volna egyből, meghát 2€ a poti+2€ a posta, de akkor lehethogy zsákbamacska lett volna, aztán vissza...igymeg feltettem a kérdéseimet, és rögtön kaptam több választ mint amire számitottam, és mondott okosságokat a saját szimulátorából!
Meg szeretek vezetni, zenéthallgatni a vezetés közben! -
-
#15409 Na mik derülnek ki. Kint dolgozol?
Akkor miért nem a franciával játszol online?
Azért megnézném egy francia hogy mondja az rbr-t :P
Egyébként postáztatni a helyi boltba nem lehetett volna? -
#15408 Igen!
Bakker, tegnap elindultam, hogy veszek 1 potit, mert ugye az mégiscsak jobb, mint az analók kar, és a kézifék aljába, ahol "forog" betudom majd illeszteni, és ahogy huzom, az úgy fog tekeredni...
Jah, bementem egy ilyen villamossági+modellezős boltba, az eladó azt mondta, hogy potikat itt 50km-es körzetben nemfogok tudni venni!
Elkértem a cimet, és levezettem egy ~500Ft-os potiért ~130km-t:D:D:D
Mindegy, tök jóidő volt, dugó, meg piroslámpák...kineszeretne vezetni ilyen körülmények között?:D
Az ottani eladó kérdezte, hogy mibe kell, mondtam, hogy kézifék, cockpit...erre elővette a telóját, és mutatott egy cockpitet 3x24" + hidraulika + digitális hud...stb...
Kicsi kép volt, de mondta, hogy amerikából rendelt cuccokat, mert a feleannyibasem volt, mintha ittvettevolna meg!
Aztán kérdezte, hogy mivel játszom, mondtam, hogy RBR, erre mutatott egy ilyet:
És aztmondta, hogy elküldi imélben az amcsi bolt oldalát, de mondjuk azt az itteni topikokból is kilehet nézni, csakhát faxnak van felesleges ~1000dollárja hidraulikára, meg minden okosságra!
Szeretnék egyet jah, de mostvettem nagy tv-t, hogy jólegyen!
De ez soha nemállna meg, mert mindig lesz valami, ami jólenne, meg nagyobb, meg jobb...!
Majdha nyerek a lóversenyen! -
#15407 A tegnapi setupos program letöltési statja, multiuploadnál meg tudom nézni -
#15406 te franciaországban vagy? -
#15405 Mi ez ? -
#15404 Az egyik énvagyok
-
#15403 Ezt érdekes helyekről szedték le kíváncsi lennék ki van innen Franciaországból :P
-
#15402 Na úgy néz ki jó online is sikerült Zadni-n is javítani és Hradek1-en és Liptakov1-en is új rekordot menni az új kamerával és setup-al így mindkettőn 32. vagyok jelenleg
Cél az első harmincba kerülés rankon meg az első háromszázba !
-
#15401 Nah azt hiszem sikerült jól belőni a setup-ot shakedown-ban ca2-n 2:51-et mentem vele és egész jól fordult a kanyarokban kézifékkel.
Mondjuk úgy látom ez az idő nem kerül fel a netre csak a tournament-es -
#15400 Tenkjúverimáccs! -
#15399 A setup szerkesztőt felraktam ide
http://www.multiupload.com/OX103FIBYT -
#15398 Szerintem ez analóg kézifékre vonatkozik, nekem gombról megy, és én erős blokkolást szeretnék, hogy csak az első kerekeket hajtsa a difi addig amíg cibálom!
Ez néha sikerül is, de sokkaltöbbször nemolyan amit szeretnék a hajtűben!:)
Nemrég vettem a bontóban egy kézifékkart+1 olcso gamepad-ot, és összeraktam, hogy amikor berántom a kart, akkor az meghuzza az analóg botot, és az tök jó is volt, csakhogy cockpit nélkül kissé rossz, mert valahogy fixálni kell, meg kellemetlen, hogy fel/leszerelem...
Majd remélem megépül hamarosan a cockpitem, és akkor ujra lesz kézifékem!:P -
#15397 Mondjuk a leírás érdekes
Handbrake Release (Kézifék):
"A kézifék egyrészt működésbe hozza a hátsó fékeket, ugyanakkor a középső differenciál „felnyitásával" meghajtást is enged a hátsó kerekekre.
A százalékos érték megadja, hogy mekkora erővel kell működtetned a kéziféknek megfelelő kezelőgombot ahhoz, hogy oldjon a középső differenciálzár, és tökéletes kézifékes fordulót hajthass végre. "
Most ez a mekkora erővel gomb esetén azt jelentheti mennyire kell nyomni időben vagyis mennyire érzékeny?
De ez esetben ha kisebbre veszem akkor nem érzékenyebb lesz?