Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam simán megy WIn 7 alatt még telepíteni se kellett
csak egy reg-et futattam
Én csak azért játszom xp-vel mert a kormányhoz ott van rendes ffb
csak egy reg-et futattam
Én csak azért játszom xp-vel mert a kormányhoz ott van rendes ffb
Gyorsabb voltam mint kellett volna... Win7 alatt nem akar döcögni... szóval akkor most egy idõre jegelem úgy néz ki a RBR-t...:S
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
akkor szerintem neked elég a wrc mod az csak kb 100 mega vannak benne új kocsik menü és fizika.
Esetleg mellé még érdemes kipróbálni a better physics-et, de a wrc módban lévõket is jónak mondják külön van benne cseh javított fizika is.
Esetleg mellé még érdemes kipróbálni a better physics-et, de a wrc módban lévõket is jónak mondják külön van benne cseh javított fizika is.
Nekem fõleg inkább kocsik+fizika kellene... Valahol van egy DVD kiírva modokkal, de már jó rég csináltam, emiatt gondoltam, h valami új komplett mod jó lenne, de lehet akkor elõbányászom a DVD-ket és mókuskodok egy kicsit😄
KIhagytam, hogy van még magyar és cseh plugin elõbbit nem ismerem, de itt sztem sokan igen, a cseh-t pedig ki szeretném próbálni az online pályák miatt.
Ez attól függ mennyit akarsz letölteni, mit akarsz új pályákat autókat fizikát, vagy online játékot esetleg csak egy 100 megás patchet ami frissít egypár dolgot.
Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetõség, mixelt pályák stb
viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.
Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.
Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész.
Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetõség, mixelt pályák stb
viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.
Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.
Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész.
Üdv! Jó látni, hogy megannyi év után újra pezseg a RBR topik! 😊 Lenne is egy kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy melyik most az a mod amit ajánlotok? Biztos volt már róla szó, de most több tízen oldalt visszaolvasni... Az RSRBR 2010-et kezdtem letölteni, nem tudom ez mennyire jó, vagy ilyesmi... Elõre is köszi a tanácsokat 😊
Ezért most én is gyorsan kipróbáltam a Fabiát és láss csodát már én is 3.00 belül vagyok /2.59/ KÖSZI !!!
Én foschok az aszfalton, de a wrc_mod-al a skodával valahogy jobban megy az aszfalt nekem, mint akármi mással!
Please help ! Snow módból ha visszateszem normálra akkor is havas marad a textura csak a fák kizöldülnek és az út olyan kicsit havas aszfalt lesz. Majd holnap teszek fel vidit,ha valaki nem tudja elképzelni mirõl beszélek.
Ez a 3. szakasz lenne a bosszantó, ha nem örülnék neki hogy az elsõ két szakaszon manuális váltóval elsõ nap ilyen jól sikerült menni

Leszedtem RSRBR 2010-et, leszedtem UPDATE2-t (update1-nek nem volt linkje, azt írta hogy a 2est szedjem), aztán leszedtem a complete carpackot ami kint volt.
van az RSRBR 2010-ben a New Stages-nél olyan pálya ami hasonló mint ami MO.-n van. 😊
Köszi szépen a helpet😊
1 utolsó kérdés (talán😄):
Miért van az, hogy egyik kocsira ki van írva hogy Lada 2117(vagy ilyesmi) képe is rendes lada, de ingame tökre nem az mi a képen van (leszedtem újra azokat a pakkokat amiket kért és fel is raktam õket)...
1 utolsó kérdés (talán😄):
Miért van az, hogy egyik kocsira ki van írva hogy Lada 2117(vagy ilyesmi) képe is rendes lada, de ingame tökre nem az mi a képen van (leszedtem újra azokat a pakkokat amiket kért és fel is raktam õket)...
Köszi!
Mit szólnátok ha egyszer tolnánk egy public sessionos kört RSRBR2010-zel? talán még lejelszavazni is le lehetne.
Mit szólnátok ha egyszer tolnánk egy public sessionos kört RSRBR2010-zel? talán még lejelszavazni is le lehetne.
A RSRBR2010-hez két külön letölthetõ BTB Stages pack van köztük jó pár egész jó pályával ezekrõl is volt szó korábban jóspárról bemutató youtube-s video-val
Valószínû
RX pluginos, kell hozzá az RX_plugin, innen letölthetõ:
http://www.hrc2008.extra.hu/letoltesek/rbr_rx.dll
EZt az RBR Plugins könyvtárába berakod, aztán elvileg ha egyszer elindítod a játékot, akkor létrehoz a játék fõkönyvtárában egy RX_CONTENT könyvtárat.
Korábban részletesen volt szó errõl
RX pluginos, kell hozzá az RX_plugin, innen letölthetõ:
http://www.hrc2008.extra.hu/letoltesek/rbr_rx.dll
EZt az RBR Plugins könyvtárába berakod, aztán elvileg ha egyszer elindítod a játékot, akkor létrehoz a játék fõkönyvtárában egy RX_CONTENT könyvtárat.
Korábban részletesen volt szó errõl
meglettek. hát nem tom nem vok elragadtatva azoktól a stagektõl
Még 1 kérdés... Mi ez a BTB Stages? Próbálom elindítani de azt írja h BTBStages1 File absent! (Hiányzik ez a fájl). Esetleg tudja valaki honnan lehet leszedni? vagy azok only-multiplayer mapok?
Na meglett. OMG vagy 100x átmentem azon az ablakon de mindig elkerülte a figyelmemet a váltó része 😄 köszi !
Már kerestem de most átnézem még részletesebben... remélem meglesz mert utálom az automata váltót
RSRBR2010 modban az RSCenterben kiválasztom az autót, pályát meg mindent és elindul ugye (ki kell választanom még a profilomat és egybõl indul) de nem tudom beállítani a manuál váltót... hol lehet? RSCenteren belül lehetne?
Felraktam az RSRBR2010 modot és 15 gigás lett az RBR könyvtáram mérete <#finom>#finom>
Köszi akkor azért még küzdenem kell.
Úgy látszik akkor az olasz mentés készítõje inkább a francia 1-re gyúrt.
Úgy látszik akkor az olasz mentés készítõje inkább a francia 1-re gyúrt.
RSRBR 2010-et most fogom felrakni. Kiváncsi vagyok milyen mod
abbol a pénzbõl már
inkább
inkább
\"If in doubt, flat out!\"
Jó napot.
Ha valaki rbr ezik és módolja térkép stb az vegyen fel skypra.
skye id:adikakk,adiking
Ha valaki rbr ezik és módolja térkép stb az vegyen fel skypra.
skye id:adikakk,adiking
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...