Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Nemhinném, ami abban a mappában volt, bemásoltam, ennyi!<#vigyor5>

Breki33
Az abban külön lévõ cseh fizikát se raktad be?
ajem kisa
Csak az eredetihez bemásoltam a wrc_mod-ot (307, fabia, 2ford...), semmi máshoz nemnyultam!

42nd Intruder
Jó közbe rájöttem, köszi 😊

Breki33
sõt három különbözõ rbr megy
Breki33
Nálam simán megy WIn 7 alatt még telepíteni se kellett
csak egy reg-et futattam

Én csak azért játszom xp-vel mert a kormányhoz ott van rendes ffb
42nd Intruder
Gyorsabb voltam mint kellett volna... Win7 alatt nem akar döcögni... szóval akkor most egy idõre jegelem úgy néz ki a RBR-t...:S

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

42nd Intruder
Tudsz linket adni? Meg ez milyen autókat is tartalmaz, esetleg évadot?😄

Breki33
akkor szerintem neked elég a wrc mod az csak kb 100 mega vannak benne új kocsik menü és fizika.

Esetleg mellé még érdemes kipróbálni a better physics-et, de a wrc módban lévõket is jónak mondják külön van benne cseh javított fizika is.
42nd Intruder
Nekem fõleg inkább kocsik+fizika kellene... Valahol van egy DVD kiírva modokkal, de már jó rég csináltam, emiatt gondoltam, h valami új komplett mod jó lenne, de lehet akkor elõbányászom a DVD-ket és mókuskodok egy kicsit😄

Breki33
KIhagytam, hogy van még magyar és cseh plugin elõbbit nem ismerem, de itt sztem sokan igen, a cseh-t pedig ki szeretném próbálni az online pályák miatt.
Breki33
Ez attól függ mennyit akarsz letölteni, mit akarsz új pályákat autókat fizikát, vagy online játékot esetleg csak egy 100 megás patchet ami frissít egypár dolgot.

Röviden van a francia-amit töltesz- sok új pálya variációk reverse, havas,esti pályák keretrendszer online lehetõség, mixelt pályák stb

viszont elég nagy méret kb 11 giga csak a pályák, és csak a saját fizikáját engedi használni, setupolás kissé nehézkes- szerintem.

Olasz mód, elején kiválasztható kocsik, szabadabb konfigolás, szerintem jobb kameranézetek, szintén lehet online setupolás szabadabb van hozzá jól használható skin editor , online frissítés, folyamatos update-k, offli és online Rally-k pluginként.

Ha ezek nem kellenek és online sem akkor elég egy 100 megás mód ami kocsikat menüt fizikát javít-frissít, hozzá esetleg javított pályatextúrák és kész.
Breki33
Super !

Ezt a cseh vagy a better fizikával mented?

42nd Intruder
Üdv! Jó látni, hogy megannyi év után újra pezseg a RBR topik! 😊 Lenne is egy kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogy melyik most az a mod amit ajánlotok? Biztos volt már róla szó, de most több tízen oldalt visszaolvasni... Az RSRBR 2010-et kezdtem letölteni, nem tudom ez mennyire jó, vagy ilyesmi... Elõre is köszi a tanácsokat 😊

JUVEfun

JUVEfun
Ezért most én is gyorsan kipróbáltam a Fabiát és láss csodát már én is 3.00 belül vagyok /2.59/ KÖSZI !!!

JUVEfun
<#worship>

ajem kisa
ajem kisa

Én foschok az aszfalton, de a wrc_mod-al a skodával valahogy jobban megy az aszfalt nekem, mint akármi mással!

ajem kisa
Lehethogy csak a gumit váltottad át, én eccer elnéztem!😄

JUVEfun
Please help ! Snow módból ha visszateszem normálra akkor is havas marad a textura csak a fák kizöldülnek és az út olyan kicsit havas aszfalt lesz. Majd holnap teszek fel vidit,ha valaki nem tudja elképzelni mirõl beszélek.

Breki33
Mondjuk nem értem miért Subaru-t ír fordal mentem
Breki33
Ez a 3. szakasz lenne a bosszantó, ha nem örülnék neki hogy az elsõ két szakaszon manuális váltóval elsõ nap ilyen jól sikerült menni

Breki33
szerintem úgy jó ha az új carpackot szedted le
Leszedtem RSRBR 2010-et, leszedtem UPDATE2-t (update1-nek nem volt linkje, azt írta hogy a 2est szedjem), aztán leszedtem a complete carpackot ami kint volt.

Breki33
Az update-ket is felraktad?

És utánna az új kocsi pack-ot?
van az RSRBR 2010-ben a New Stages-nél olyan pálya ami hasonló mint ami MO.-n van. 😊

Köszi szépen a helpet😊

1 utolsó kérdés (talán😄):
Miért van az, hogy egyik kocsira ki van írva hogy Lada 2117(vagy ilyesmi) képe is rendes lada, de ingame tökre nem az mi a képen van (leszedtem újra azokat a pakkokat amiket kért és fel is raktam õket)...

Breki33
Én inkább a cseh online-t szeretném kipróbálni korábban leírtam miért.
Breki33
Egy konkrét példa

JUVEfun

Köszi!

Mit szólnátok ha egyszer tolnánk egy public sessionos kört RSRBR2010-zel? talán még lejelszavazni is le lehetne.

Breki33
A RSRBR2010-hez két külön letölthetõ BTB Stages pack van köztük jó pár egész jó pályával ezekrõl is volt szó korábban jóspárról bemutató youtube-s video-val
Breki33
Valószínû
RX pluginos, kell hozzá az RX_plugin, innen letölthetõ:

http://www.hrc2008.extra.hu/letoltesek/rbr_rx.dll

EZt az RBR Plugins könyvtárába berakod, aztán elvileg ha egyszer elindítod a játékot, akkor létrehoz a játék fõkönyvtárában egy RX_CONTENT könyvtárat.

Korábban részletesen volt szó errõl
meglettek. hát nem tom nem vok elragadtatva azoktól a stagektõl

JUVEfun
BH-ról

Még 1 kérdés... Mi ez a BTB Stages? Próbálom elindítani de azt írja h BTBStages1 File absent! (Hiányzik ez a fájl). Esetleg tudja valaki honnan lehet leszedni? vagy azok only-multiplayer mapok?

Na meglett. OMG vagy 100x átmentem azon az ablakon de mindig elkerülte a figyelmemet a váltó része 😄 köszi !

Már kerestem de most átnézem még részletesebben... remélem meglesz mert utálom az automata váltót

bardocz
Ahol a pályát meg kocsit választod ott lehet valahol.
RSRBR2010 modban az RSCenterben kiválasztom az autót, pályát meg mindent és elindul ugye (ki kell választanom még a profilomat és egybõl indul) de nem tudom beállítani a manuál váltót... hol lehet? RSCenteren belül lehetne?

Felraktam az RSRBR2010 modot és 15 gigás lett az RBR könyvtáram mérete <#finom>

maffioso
chirdonhead II-n sikerült 3.11.06ot mennem végre javitottam

\"If in doubt, flat out!\"

Breki33
Köszi akkor azért még küzdenem kell.

Úgy látszik akkor az olasz mentés készítõje inkább a francia 1-re gyúrt.
RSRBR 2010-et most fogom felrakni. Kiváncsi vagyok milyen mod

maffioso
abbol a pénzbõl már
inkább

\"If in doubt, flat out!\"

pajti

😄

adikakk
Jó napot.
Ha valaki rbr ezik és módolja térkép stb az vegyen fel skypra.
skye id:adikakk,adiking

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

bardocz
2:50 az alap. Mindjárt meg is döntöm az N14-essel, mert ez nem állapot, hogy alap rekord van, és még nincs megdöntve😄