Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
sztem ezt az autót inkább lacetti-nek hívjuk<#vigyor3><#idiota>
am faszán mész grat 😉

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bardocz
Ez az A csoportos Impreza, WRC-vel ha megszokom jobbat megyek. Egyik nap sok N-ezés után próbáltam az alap 2003-as bubu-t, és katasztrófa volt, hogy mennyire alulkormányzott, csak szenvedtem vele😄
nekem cote-n 2:39 a legjobb eddig. 2009es subaruval. #14303ban a videó róla. 😊
közben dolgozok azon, hogy teljesen ismerjem a pályákat meg nagyjából az autókat is... bár eddig a 09es subaru wrc jött be legjobban, viszont a 06osnak isteni hangja van 😄

bardocz
Francia rally szakaszidõk:
cote: 2:36.97
joux verte: 5:15.17
bisanne: 4:12.05
joux plane: 5:46.68
cote2: 2:33.82
joux verte2: 5:19.32

Impreza 555-tel.
Itt van ugyanúgy Francia 1 csak Subaruval (kedvenc autómmal😄)
Még feldolgozás alatt van a videó szóval a minõség gáz 😊

JUVEfun
<#worship><#vigyor2><#taps>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Épp renderelem a Subaru-s francia 1-et. Subaru a kedvenc autóm, azzal valamivel jobban megy a vezetés, bár az elején elcsesztem 1-2 hajtûkanyart de szerintem tûrhetõ, ja és a gyári rekordot is megdöntöttem a vidiben 😄

Jó ötlet!
Apropó. Itt egy Francia1 tõlem egy Lancia Delta-val 😄

JUVEfun
Szponzort szerezni abból jobb autót építeni...stb / JÓ ÖTLET !

maffioso
baszsátok meg mi jutott eszembe...
képzeljétek el egy rallis játékot ami jo fizikával és grafikával van, és oylasmi mint a fifa...ugyértem kicsiben kezded és mész fel és mondjuk a wrc a cél, és meghatározhatod h melyik korban kezd h akár a group b legyen a csucs, vagy a 98as vb vagy akármi, és kis bajnokságban semmi autoval kéne kezdeni stb, igy felépiteni egy karriert nagyon szorakoztato lenne szerintem...kis cél lenne a játékban nem csak menni menni

\"If in doubt, flat out!\"

bardocz
360
Lenne egy kérdésem (biztos hogy már feltettem egyszer, csak nem emlékszek válaszra):
Ti hány fokra állítottátok a kormányotokat? 360 esetleg 540?

bardocz
Poén, hogy tegnap ugyan ezt a videófájlt nem fogadta el-.-"
bardocz
Breki33
Na úgy nézem a következõk kellenek a cseh pluginhoz

alap RBR +
1. http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=2

2. http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=dlstart&dlid=237

3. http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=19

4 http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=20

5 ez sem árt: http://muj5.edisk.cz/stahnout-soubor/29972/RBRMontekland09.exe_279.31MB.html

6. http://tr2009.kmarty.bluetone.cz/textury/RBR_PR2A.exe
Breki33
Én itt nem hallom most úgyhogy erre nem tudok mit mondani, de szerintem ez a srác a legjobb kocsihang készítõ a linkelt patch is az övé
bardocz
Ez max Sport Quattro, de semmiképp sem S1 hang. Az csicsereg féktávon.
JUVEfun
...és egy kisebb kavicstól az orrára áll

ajem kisa
Ez király!<#eljen>

A lenti videókban van egy audi s1...leszedtem, és nagyon veszett, 4.-ben kaparva indul!😄

Az komoly!!!! Hajrá, és elõre is köszi... 😊

www.smart-bus.hu

JUVEfun
Most kértem meg a Gergely Ferit /6x magyar bajnok ,ö volt a Tóth Janika navigátora/, hogy csináljunk ilyet pár pályára. Most hétvégén neki ülünk egy francia pályának /Cote D'Arbroz/, ha jól sikerül megpróbálom megosztani veletek !

JUVEfun

JUVEfun

JUVEfun
Most érzem úgy,hogy minden tökéletes lett , semmihez nem szabad nyúlni !!!
1, hangok -10
2. graf -10
3.hangulat-10
4.kormány -10
5.FFB -10
...sõt már az idõk is javulnak /közelítek a stage rekordokhoz<#eplus2>/

Ez kurva jó! 😄

www.smart-bus.hu

JUVEfun
<#worship>

Breki33
klikk

rbrdll-el meg egyes módokkal nem megy illetve egy kis trükk kell hozzá
Breki33
A keresõvel nem találtam meg de én alapnak ezt használtam és ezt is ajánlom

RICHARD BURNS RALLY
Realistic Sound Pack ver2

INSTALATION:
Backup the original folder and then
replace the original files with the ones from the archive.

Engine sound applying method
http://suzuran.s60.xrea.com/audio.htm

BlowOffValve should replace a favorite thing with BlowOffValve.wav.
The wav file of a Spectator folder should replace with bird0*.wav of \Audio\Ambient\Europe according to liking.
Impreza95 Fixed

v2.0
Spectator and BlowOff Sound
imp97-00 impGrN fabia p307 Fixed
xsara cordoba eng Additional

v1.3
Whistle and gravelskid

v1.2
Peugeot207 eng

v1.1
Peugeot207

v1.0
ALL Eng Remake

http://www.mediafire.com/?jhymd0mvbii
JUVEfun
A jobb alsó sarokban az a : geuger plugin ? Azt honnan tudom , hogyan betenni ???

Breki33
Ahol real sound van ott természetes, hogy alá van vágva nem azokat kell nézni illetve hallgatni hanem ilyesmiket

Itt ott van melette a kocsihang linkje konkrétan nem szabad elfelejteni, hogy van az és hozzá az effektek amibõl összeáll.

báttyó02
ez is alá van vágva igaziról...irja is a srác a kommentbe

Breki33
NEm értettelek, félre csak ez egyben van

Most vagy kicsomagolod és akkor másolhatsz be hozzá dolgokat vagy egész audio.dat-ot szedsz le de akkor az amit elõtte beraktál nem lesz benne az újban mert az egészet cseréled.

KIcsomagolás nélkül nincs olyan, hogy most berakom ezt meg azt a hangot, de a másikat nem változtatom. EZ egyben van és így tényleg nem fogod azt hallani amit vársz.

És ha kicsomagolod akkor meg az audio file-tr törölni kell mert különben azt hallod ami abban van nem azt amit az audio könyvtárba raktál.

Ezenkívül érdemes az eng filokat is beállítani ini-ben hogy azokat használja amelyik tetszik.
JUVEfun
A turbo és a féket meg egy másikból vettem...

Breki33
MOst én itt nem tudom meghallgatni, de ha ez az a youtube video amit énis beraktam korábban akkor ilyen lehet

De ez nem az a hang amikor vezetsz hanem a replay hang francia 1-esen van egy kanyar ahol ez jól hallható sztem ez van a videon én már sokszor néztem replay-t és nálam is hasonló volt.

Persze az audionál a settingsben be kell állítani megfelelõen a hangokat és az utolsót is be kell kapcsolni, ez minden indításkor ki van kapcsolva. Ezenkívül érdemes az audio.ini-vel és az audio EQ-val is játszani.

DE ne azt várjátok, hogy mikor mentek legyen pont ilyen hang ezen a pályán van olyan rész mikor a helikopter hangot halljátok azse halljátok mikor mentek.

Szval visszajátszásban lehet ilyen hang ha ez az a video amire gondolok.
JUVEfun
EZ A REAL SOUND ! Ez nekem se tetszik

JUVEfun
Breki félreértettél ! A navi nem érdekel azt már bõven kitárgyaltuk. Az autó.: motor,turbó,fék stb..hangokra gondoltam. Találtam egy csomót ,de gondoltam , hogyha van benne ami sz@r és már más próbálta akkor már nekem nem kell / -new sound effect, -Complete Ambient, -enginepack, -RBR Effects, -Real Engine Sounds, stb.../

báttyó02
azt próbáltam már,köze nincs a videón hallottakhoz..

JUVEfun
Ez a "NEW SOUND EFFECTS" a BH-ról. Van ami jó benne . Én is most próbálgatom

báttyó02
hát nemtudom,kurvajók ezek a videók meg minden,csak az a baj hogy én kipróbáltam már vagy 10féle hangot,de egyik sem ilyen,SZVSZ ez a videó is egy a sok közül amibe belevágták az igazi hangokat
énis nagynehezen 3féle hang modbol szedegettem egybe ami tetszett,és ugy raktam a játékba,de közel sem ilyenek mint ezekben a vidikben
persze ha tényleg léteznek ilyen hangok a játékhoz és vki tud linkelni,akkor ne sajnálja 😄

Breki33
Mindent? :-)

Ez azért túlzás

Szerintem az amit én készítettem korábban leírtam, hogyan csak egyenlõre a bivaly féle magyar kommentár van benne nem a Csökõ Zolis pedig az talán jobb.

Ambient soundos se volt rossz abban azt hiszem fõleg a menühang tetszett

Sajna a módok felülírják így csak a wrc módban tudom a sajátot használni.
JUVEfun
Ilyenre gondolok csak közbe már annyi félét feltettem,hogy nem tudom ez melyik volt <#nemtudom>

JUVEfun

JUVEfun
Breki ! Te már kipróbáltál mindent,szerinted melyik a legjobb hang effect ? Birnám ha raknál is be belõle,hogy meghallgassam ! Persze mások véleményére is kíváncsi lennék ! Egy olyan jó mély ,dübörgõset szeretnék

Breki33
Ezt a pályát keresném

ajem kisa
Az elöbb irtad, hogyha villan a piros...bakker és tényleg joval gyorsabb igy a verda! Thx 😊
A kéziféket gyakorolni kell, mert most kiraktam valami analog joy-ra, van fékkarom is, de nemjó helyen van, vagy nemtom, meg...hátna...😄

bardocz
Lol, nem ismeri fel az avi-t a youtube, amikor pár napja még jó volt neki-.-"

Hajtû: én általában már elõtte húzom a kéziféket, és hosszan, ez fontos, régen mindig csak rövidet húztam rajta, és forogtam össze-vissza. Legtöbbször elég a kettesben a nyomaték ahhoz, hogy "szépen" végigcsússzam.
ajem kisa
A hajtûre aszfalton énis kiváncsi lennék, mert nekem vagy összejön vagy nem!
Én általában visszarakom 1-esbe, de akkor néha lefullad (mert ugye leveszem a kuplung rásegitést)!
Ez nekem azért jó(bb), mert rálehet rugni egy kicsit a kuplungot ha esetleg nemmenne a ballábas gáz-fék!lol
Ha berakom a gravel modot, akkor annyira szépen terelem az autót a murván a francia gyorsokon, hogy áá, de aszfalton...

Breki33
széthuzatáson pontosan mit értesz?

Õszinténszólva én nem tudom azt figyelni ég-e a lámpa hallom a hangját meg fél szemmel nézem a fordulatszámmérõt és kb mikor háromnegyedet eléri váltok.
Gombbal nem olyan könnyû mint akár lepkével.

Azon a szakaszon meg ahol relatíve gyorsan lehet menni, de sokat kell kicsiket fékezni kanyarokban filóztam, hogy 3-asban vagy négyesben menjek elvileg elsõben jobban gyorsul és biztonságosabb másik viszont gyorsabb.

Meg hajtûkanyarokba ha bemegyek elõször visszaraktam 2-esig és azzal jöttem ki belõle, hogy jól gyorsuljon.

De most bevált az is, hogy 3-asban kézifékkel aztán mikor irányba vissza kettesbe míg begyorsul aztán 3-as négyes ötös.

De kiváncsi vagyok a profibbak hogy veszik be.
bardocz
Hát nem csoda, megszokod, és simán verni fogod magadat kis idõn belül. Automata váltót nem szabad használni😊 Váltásnál meg nem érdemes a kocsit széthuzatni, én régen mindig azt csináltam, de semmi értelme, amint villan a lámpa lehet váltani. Más játékokban elõfordul, hogy bõven a lámpa után kezd el igazán húzni az autó, de itt nem így van.
Breki33
Igen pont a múltkor gondolkoztam, hogy ugye mert én két évig egyáltalán nem játszottam ezért megvan az az elõnyöm, hogy nem untam meg az eredeti pályákat, tulajdonképpen nekem szinte minden pálya új és javított módokkal sokkal nagyobb élmény látni elõször mint aki már teljesen kijátszotta.

Viszont mivel két évig nem nyomtam az alatt gondolom minden idõ szinte elérte a lehetséges legjobbat tehát nem érdemes azokkal versenyezni ezért jó nekem a stage rekord és örülök annak, hogy azt megdöntöm egyenlõre.

Csak nekem a francia meg olyasmi olasz pályák tetszenek mint a colin 1-2-ben voltak, nekem pl itt az amerikai nem annyira jött be. Colin 2-ben is a francia aszfaltos volt a kedvencem.

Ezért is tetszenek nagyon a cseh pályák.

Viszont én eddig mindig automata váltóval mentem két napja kezdtem el huzamosabban a manuálist és nálam a váltó csak két gomb van amikor nemis vált vissza 3-as-ból kettesbe.

Viszont élvezem, hogy így visszaváltogatva sokkal simábban és szebben be tudom venni a hajtûkanyarokat eddig mindig csak néztem mások milyen szépen csúsztatják be automata váltóval elég nehéz volt jól bevenni.