Victoria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De attól még szerintem a hatás ugyanaz, ha a poroszokkal üzensz hadat csak úgy. A -100 presztízzsel még mindig megéri Németországot csinálni, úgyis bõven 1000 felett leszel, minthogy porosz maradj.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://www.paradoxian.org/vickywiki/index.php/Main_Page
F12
beírod: neville
F12
és az AI minden diplomáciai javaslatodat elfogadja.
Kikapcsolni ugyanígy kell.
a szatelitek milyen gazdasági viszonyban vannak velem?önállóan kereskednek v kapok is tõlük vmit?
másik:fehér területek foglalása. már tudok kolóniákat építeni, de csak korlátozott mértékben, 3-4 db-nál többet nem enged.
(mi az a neville cheat?)
elõre is ty<#worship>#worship>
Amúgy ha németekkel vagy akkor nem javasolt még a német kisállamoknak létezniük.
ez gyors válasz volt.
kipróbáltam a németekkel.a török-orosz konfliktusnál egy event felajánlotta h hadat üzenhetek (én persze h nekimentem a ruszkiknak), a háború végén kaptam vagy 10-20 területet tõlük aminek örültem. most jön az üröm: a badboy-om felment 60-ra. 70 év múlva hadat üzentek megint az oroszok akiket megint levertem területnyereséggel, csak sajnos a franciák is bepofátlankodtak a nyugati területeimre amiket perszen nem tudtam megvédeni mert a piszok német kisállamok felmondták a szövetséget.
mármost: ha independ nationtól kapok területet azért mindíg ilyen magas árat (badboyt) kell fizetnem?
Brigádból lesz még HQ, engineer, tank (elég brutális effektekkel, a beásottságot ledarálja de az egység nagyon lelassul és a fenntartása is drága) és talán repülõ is, de ebben nem vagyok biztos.
hogy mûködik a fejlesztés? pl a machine gun fejlesztése mely fejlesztésektõl függ?(és hol tudom ezt megnézni?)
másik: milyen brigádok lesznek még elérhetõk?jelenleg regular, guard, ágyú.
tankot,repülõt lehet e a késõbbiekben?
Utólag sztem nem lehet brigádot attaccsolni 😊
Machine parts kb 1840-tõl már kapható a világpiacon, minden nemzet erre van utalva, kivéve a briteket, csak nekik van kezdettõl fogva gyáruk.
legyártott egységekhez hogy lehet késõbb brigádot rakni (lehet e egyáltalán?)
Lehet paradoxnak hangzik (és ez nem is egészen véletlen), de persze kapsz segítséget az induláshoz, fejlesztésekkel hozzájuthatsz fix mennyiséghez, késõbb tudsz venni is a világpiacról.
És talán úgy sikerül Ausztriát is. Meg még a 3 Hurrá. Szóval megpróbálom valamelyikel.<#papakacsint>#papakacsint>
ha vki végigviszi a vickyt és átkonvertálja, HOI2ben folytatja akkor az ottani eventek hogyan változnak (pl ha a németek nyernék az elsõ világégést stb - én momentán elfoglaltam japánt a spanyolokkal; elõre cidrizek a HOI2-es spanyol polgárháború miatt)
1840es végén a demokratikus egyesülés ha minden német államban (mind a tizenvalahányban, beleértve Ausztriát) demokrácia vagy alkotmányos monarchia van és létezik önálló Magyarország. Nem egy valószínû eset, de az egyetlen lehetõség hogy Ausztria is csatlakozzon.
1850-ben a reakciós egyesülés, ha egy német államban sincs demokrácia. Megoldható ha levered a forradalmárokat mindenütt, de így is csak 20% van rá hogy az event kisüljön.
A hagyományos módszer 1870-ben, meg kell hozzá nyerni az 1866os osztrák, meg az 1870es francia háborút. Utóbbiban ha elfoglalod Párizst azonnal vége a háborúnak, egyesíted Németországot és megkapod Elzász-Lotaringiát.
A research reménytelen civilizálatlan országgal, kapsz rá vmi 0.1-es szorzót. Meg kell várni amíg civilizálódsz.
Alapjátékban is lehet független Mo, ha 1848-ban a lázadók el tudják foglalni egész Pest-Buda tartományt (nem csak 1 provinciát, hanem vagy 4-et ami hozzátartozik)
kína pl olan lassan fejleszt h 10 év alatt nem szerez meg új technikát
Kell hozzá a 2.01 patch.
Más kérdés persze, ha elõtte te voltál Ausztria és mondjuk véletlen államcsõd szélére kerültél vagy leszerelted a hadseregét, akkor technikailag nem csaltál csak közbe mégis 😊