XIII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A regisztrációt próbáld meg elvégezni az ubi.com-on, a "sign up" oldalon. Az itt beírt jelszóval jelentkezz be a játékba a "meglévõ regisztráció" menüpont alatt, és minden okés lesz.
de mivel beirtam keresõbe áthidaltam ezt a gigantikus problémát
na end
\"If in doubt, flat out!\"
UI: Ennyit megtehetnél!
azzal a hatalmas erõfeszítéssel h beirtad a számukat, fel is foghattad volna hogy már rég meg van a válasz stb
én befejeztem plz ne válaszoljatok ezekre mert csak felhergelem magam
látom nálad segítség hogy menny és keresd meg
gondoltam van bennetek annyi emberség h megmondjátok vagy közlitek h hosszu és inkább nézzem meg
mert az "ennyit megtehetnél" egy gáz kijelentés volt
és nem 10 centit kellett lehuzni, mert nem ezen az oldalon találtam meg, hanem a keresõben
letudtad volna irni ahelyett hogy parádéztál volna
faszvagy
de látom egy köcsög faszvagy
egyéni hi ba vagy a kiadás szar?
Azt a 6 órát azért ennek tudatában is neccesnek tartom. De lehet, hogy csak rossz az idõérzéked 😛 😊
Ja: elírtam: nem Carrington-ra gondoltam ... valóban!
Ok, elhiszem neked ezt a 6 órát, ha 'árkád' fokozaton vitted végig a játékot. Ebben az esetben kihívás=0, gyakorlatilag úgy pereg végig a játék, mintha egy képregényszerû rajzfilmet néznél. Kétségkívül így is nagyon szórakoztató a játék. De ha van kedved, próbáld meg a 'valós' vagy 'XIII' nehézségi fokozatot, kíváncsi vagyok, neked úgy meddig tart vajon 😊
No persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy én eléggé el szoktam "szöszmötölni" a (JÓ) játékokkal, nézelõdöm, meg felfedezgetek mindent. Nem szeretek quake stílusban játszani.
Ui.: az nem Carrington kabinja volt, hanem a tengeralattjáró kapitányáé. A távcsöves puska meg multiban alap, a nyílpuskával meg baromi jókat lehet ökörködni.
1.01-es patch-el nemigen fogod végigvinni a játékot, fel kell tenni az 1.4b-t. Ez a legstabilabb verzió, valamint úgy van összedobva, hogy crackelni sem kell utána a játékot.
Nálam ezt írja ki a játék indítás után: General protection fault! ... History! Ez mitõl lehet? Ha az 1.01-es patch fent van akkor eljut odáig a játék, hogy a helikopter elvisz a katonai bázisig a hegységbe és aztán hasonló üzivel szintén kilép. Ha felrakom még pluszba a crackfix-et (a hsc file-okkal a PC/Sounds-ba) akkor egybõl ezt az üzit adja indításkor.
Mit tegyek?
Nem vettél észre egy átjárót! Ahogy kijössz a kis szobából, rögtön jobbra lesz (szemben van ugyan egy ajtó, de azt nem nyitja egyik kulcs sem.) Erre lesznek a cellák is, ahonnan az õrök idekisértek.
A gyógyintézetben járok. Megvertem a két õrt, elvettem a kulcsot, felmástam a szellõzõkön, felvettem a dobókéseket, etután át a másik oldalra át a szeelõzõn! a és Itt a problem megöltem a három õrt, elvettem a kulcsukat. Az elsõ ajtón keresztül jutottam de az utolsót nem nyitja egyik kucs sem, visszamenni a szellõzõbe nem tudok és itt akkor mit kell csinálni? léci segítsetek!
A válaszokat elõre is köszönöm.
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Él még ez! Ha böngészõben hülyéskedne, akkor tedd a linket valami letöltésvezérlõ progiba.
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Bár véleményem szerint akkor sem történt volna semmi, ha elegendõ aláírás összegyûlik, az elsõ rész bukása után nem kockáztattak volna úgysem - pedig zseniális játékot sikerült összehozniuk, nem azon múlt.
Akkor marad továbbra is a multi...
én nálam ott van gond amikor egy sziklán kell végig futni és a végén jõn egy pár helikopter azokat ki lõvõm és a végén jön értem egy fbi os helikopter . amikor rá ugrok a létrára akkor ki fagy ,
Segitség
Szívesen bdani
De nem baj bemásolom, Indigo üzenetét, Indigo remélem engedélyezed mer szépen leírtad:
"A hibás videófájl miatt fagy le a játék annál a résznél.
Elõször is tedd fel az 1.4 patchet (mûködik, csak várni kell pár másodpercet):
http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe
Töltsd le a javított videofájlt:
http://www.amextec.hu/download/cine14.bik
Ezt a fájlt másold be a játék videó mappájába (nálam pl: c:\Games\XIII\Video\) Írd felül az eredetit. Így mennie kell.
Ha mégsem boldogulnál, innen le tudod tölteni az összes mentett állást, csak másold be a .PRO fájlt a XIII\Save mappába.
Jó játékot!"
ezt nem tudtam,h menteni kell és akkor az utolsó ellenõrzést tölti vissza<#falbav>#falbav>
kösz az infót<#awink>#awink>
Erre sajnos (illetve szerintem nem sajnos) nincs semmilyen patch, ez így lett megcsinálva. A gyorsmentés kicsit valóban megtévesztõ, de az a lényeg, hogy ellenõrzési pontok után mindig ments egyet, és akkor az adott pontot vissza fogja töletni. Egyébként ha nehéznek találod a játékot, akkor menet közben is tudsz nehézségi szintet változtatni, nem kell hozzá újrakezdeni.
Nekem speciel nem hiányzott a quicksave-quickload, pedig majdnem végig a legnehezebb fokozaton játszottam.
Tudtok valami gyógyírt a mentésekre???
valamelyik patch megoldja a problémát?
tök felesleges volt belerakni a gyorsmentést-töltést,ha nem tölti vissza a mentéseimet. mindig az adott rész legelejére tesz vissza... 😞 az ellenõrzõ pontokat sem tölti vissza... <#boxer>#boxer>
közvetlen:
http://www.opaquit.com/xiii/downloads-czokl/XIII_Patch_1.4_by_Opaquit.exe
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....