XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok, de szivesen 😊

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!! ISTEN VAGY!!!
ÜDV

Ui: ha valahol elakadtatok, írjatok, segítek mindenkinek.

Csak éljen már egy kicsit ez a topik is 😊

A hibás videófájl miatt fagy le a játék annál a résznél.

Elõször is tedd fel az 1.4 patchet (mûködik, csak várni kell pár másodpercet):

http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe

Töltsd le a javított videofájlt:

http://www.amextec.hu/download/cine14.bik

Ezt a fájlt másold be a játék videó mappájába (nálam pl: c:\Games\XIII\Video\) Írd felül az eredetit. Így mennie kell.

Ha mégsem boldogulnál, innen le tudod tölteni az összes mentett állást, csak másold be a .PRO fájlt a XIII\Save mappába.

Jó játékot!

Bóklássz még egy kicsit a szentélyben, hátha rájössz a megoldásra 😊

Ha mégsem sikerülne:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj az oltár mögé, és döntsd le a keresztet.

Sziasztok!

Hárman játsszuk a XIII-at 3 különbözõ eredetû magyarnyelvû game-t használunk. Mindhármunknál ugyanott jelentkezik a hiba: amikor a tetõn be akarunk szállni a helikopterbe akkor az átvezetõ videó után elkezdene tölteni de 2-3 másodperc után kilép ezzel a hibaüzenettel:

General protection fault!

History: BeginPlay <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Találtunk itt egy video file frissítést de nem segített, az 1.4 path ami itt be van linkelve nem található meg és máshol sem találtam😞
Próbáltuk nyomogatni az escape-t a viseo közben, a videót átugrotta de a töltésnél ismét kilépett...

Kérlek segítsetek ha van valami tippetek akkor írjátok be vagy esetleg a következõ pályáról egy save file-t ha tudtok küldjetek a [email protected] címre! Köszi elõre is!!!

Hi!

most en is eppen ott jarok es a jelenseg is hasonlo, help! 😊
hogy kell kinyitni?
Harly18
Nagyon köszi 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Mivel a magyar verzióból lett készítve, ugyanúgy hibás az a bizonyos videófájl, mint az összes magyar verzióban, és sajnos ezen patch sem segít. Egyedüli megoldás, hogy le kell tölteni a videófájlt innen, és ezzel felülírni a hibásat. Így már jónak kell lennie.

Harly18
Digitalmen DVD verzió mindenkinek mûködött? Ennél is kell a videókkal ügyködni?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

már megoldódott! de azé köcce
mosta szentélyes pályán vagyok és azt nem tom. hogy hogyan kell kinyitni,
mert a falon van egy gomb, de ha azt megnyomom akkor meg se mozdul csak egy kicsit ki megy oldalra, kb 2 cm-t!segítsetek plz!
ok köcce az n.fót
Annyi a dolgod hogy kövesd a fickót, ha nagyon lemaradtál, akkor megáll és vár. De maradj mindig a két õr között és ne szívózz velük mert akkor megvernek.

hy all!
amikor bent vok a diliházba v. hol ésaz õrök le kísérnek a lépcsõn mit kell tennem?
mert a kövér disznó nem mozdul, ha meg közel me hozzá akkor agyon ver!

HELP!!!
svédcsepp
Köszi az infot ill.a linket
Már nézem is <#worship>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Gunner

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
kezdõ vok a témában, de ha jól tudom akkor a videóval lesznek gondok, töltsd le a javított videót, 33 mega, sajnos én is most keresem honnan töltöttem le, mert véletlen megnyitásra kattintottam, nem mentésre 😄 Ha megtalálom belinkelem 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

svédcsepp
pacsker

Feltettem az 1.4patchet mert nálam is kifagyott még az elején egy résznél,viszont mostmár eléggé a vége felé járok(gondolom).Ott tartok,mikor kijutok a templomból és menekülni kell jön 3 helikopter ,azokon a mukikat leszedem.Utána fell kell ugrani az FBI helikopterre egy létrán ,nah és utána töltené a kövektezõ pályát és megint kifagy.Van valakinek erre valami 5lete? <#nemtudom>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

ibrik
Volt banner, csak mintha törölték volna (legalábbis azon a linken nincs semmi, ahonnan be van linkelve a banner képe).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Egyébként van ennek a topicnak házigazdája? Kéne fölülre egy jó kis banner 😊 Ha gondoljátok csinálok egyet, és ha tetszik ki lehetne tenni.

Hát igen, az az egyik legnehezebb része a játéknak 😊 De ami utána jön még az sem piskóta <#nyes>

svédcsepp
Nah király.Sikerûlt.Pedig már majdnem összegyûrtem a képregényt <#eplus2><#hehe>

svédcsepp
Egész korrekt a gamma,tetszik ez a képregény stilus.Nem is emléxem játszottam-e valaha ilyen stilusú FPSel...
Mondjuk most baromira elakadtam ott,amikor be kell ereszkedni az áramfejlesztõnél,amiben az áram néha ívet huz.Mert akármilyen finoman intézem el a csákót,aki lent mászkál a 2ik õr mindig észreveszi.Ha leugrok vagy ,ha lereszkedek.1xûen szinte idõm sincs fegyvert rántani és már fogom is a földet 😊) Valami 5let?<#nemtudom> (én hülye lehet,hogy nem legnehezebb fokozaton kellett volna kezdeni ) <#hehe>

Igen, beszélnie kellene hozzád. De ilyen szkripteléssel kapcsolatos bugokkal én egyszer sem találkoztam a játékban, nem is hallottam ilyenekrõl, úgyhogy passz. Próbáld meg újrainstallálni.

Igen, az elején még követnem kell az autó felé, aztán ugye jön a helikopter, majd egy visszaemlékezés. Amint annak vége, a csajnak beszélnie kellene a fõhõshöz, de csak egy helyben áll.
Azért áll, mert várja, hogy menj utána... 😊

A mentés pedig így mûködik, bárhol menthetsz, de betöltéskor az adott pálya vagy pályaszakasz elejére tesz.

ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondolom, neked kellene odamenni a csajhoz és követni õt...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok!

A játék legelején, amikor a fõhõs meglátja a helikoptert, majd jön egy visszaemlékezés, ezután nem megy tovább a történet. A vizimentõ nõnek kellene mondani, hogy elvisz fel a házhoz, de nem történik semmi, csak áll, és néz a semmibe. Jah, és ha visszatöltöm a játékot, akkor nem onnan folytatódik, ahol mentettem, hanem a játék legelejétõl.

Már kipróbáltam a DVD-s és a 4CD-s verziót is, de ugyan az. Próbáltam már az 1.1-es, az 1.3-as és az 1.4-es patchel is, de ugyan az a probléma.

Egyszer fordult elõ, hogy tovább ment a történet, de utána megint hasonló dolog történt.

Régen is ki is akasztottam, de akkor semmi gond nem volt vele.
Köszi ki próbálom.

A te problémádra is 1.4 patch jelenti a megoldást.

1.4 patch után nem kell újból crackelni. Unofficial patch, tehát a készítõ úgy rakta össze a csomagot, hogy crack nélkül is menjen a game 😉

nekem a emerald bázisnál kiugrik

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Sajnos ehhez kellene akkor az 1.4-es crack is,ugye?

Nekem 1.01 patch van fenn+magyaritás és már az Emerald bázis betöltésekor ki fagy,van valami ötlet?

Bazzeg az ilyenek miatt nem folytatják a game-et mint te zolo15, most nem bírsz ki pontosan 1 910 Ft-ot? Ennél olcsóbban nem tudják már adni...
zolo
Minek megrendelni?Bemész a legközelebbi 576 boltba és megveszed.Nálunk Kecskeméten mindig látok XIII-at bent.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Nem tudok címet, de ha tudnék sem mondanám meg 😛 😊

zolo15
az egy dolog
de nem akarok rendelni
ha tudsz címet akkor pls mond meg ha nem akkor ne szólj be
ennyi...

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Akinek ilyen gépre van pénze az kibír 2000 Ft-ot... <#levele><#levele><#levele>

zolo15
Jelenleg honna tudnám letölteni a gamet?

a dc++-on nem talált semmitse, megrendelni nem akarom.

Szóval pls help?!

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Akinek volna kedve néha-napján multizni az nyugodtan írjon 😉 Bár most elég inaktív vagyok, mert nyár van, kirándulás meg meszelés meg minden, de azért szakítok rá idõt.

Bocs hogy ilyen késõn reagálok, de azért hátha tudok még segíteni.
Ez egy bug a játékban (és csak az eredeti magyar verzióban létezik 😊)
Hibás az a videófájl, amelynél kiakad a játék, de ezt át lehet ugrani úgy, hogy miután ráugrottál a hágcsóra, jön a videójelenet, és ekkor nyomogasd az escape billentyût. Így nem látod ugyan a videóbejátszást mert átugorja, de a következõ pályánál folytathatod a játékot. Egyébként a hivatalos forgalmazó már elég régóta igéri a javítást, nézegesd folyamatosan a fórumot, hátha végre kiteszik 😊
http://www.amextec.hu/index.php?activePage=forumComment.php&replyCommentID=-1&selectedForumID=154&sid=a351742f0f8452795b7d4d4223da024b

Igen igen. A 4. rész a SPADS, abban már Carrington elküldi a küldetésre, hogy rájöjjön Mac Call szerepére.
attyspocak
Negyedik rész?

hzsolt
A negyedik részben már katona nem?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

zoli_x
ûber ez a gém, asszem pár év szünet után végigviszem megin' <#hawaii>

attyspocak
A XIII. címû játékban kéne egy kis segítség!

Eljutottam oda, ahol egy szentélyben ki kellett hallgatni a fehér csukjás fazonokat, majd onnan el kellett menekülni. Ez ugyi úgy néz ki, hogy egy sziklaszirten kell menekülni, ahol a pályaszakasz végén három-négy helikopterbõl lõnek az emberre, majd ha ezekkel végzett, akkor jön a megmentõ helikopter, ami egy kötélhágsót lógat ki és rá kell ugrani. Nos itt jön a gubanc. Ugrok, aztán jön az animáció, hogy megmenekültem. Mutat egy villát az animcióba, majd hibaüzenettel kilép a program. A fellelhetõ legujjabb javítás van fent és eredeti a game.

Valaki akinek meg van nem küldene egy mentést a következõ pálya elejérõl?

Nem hiszem hogy le kéne írni az egészet, lehet még talán valami. Addig is elolvasom a sorozatot képregénybe, abba is nagyon jó. A 4. résznél vok, most szökött meg Dr. Johansontól. Kicsit más a képregény...