2236
  • Fillmore Dude
    UI: Ha valaki azt mondja, hogy olvass vissza az nem rossz indulatból van barátom, hanem azzal a megoldást közli veled! Csak te ehhez is kevés vagy megértsd!
  • Fillmore Dude
    Indigo 2028, Buscemi 2031, és végül Indigo MEGOLDÁSA 2033!!!!!!!!!!!!!!! Hogy te mekkora idióta vagy! Hát ha vak vagy akkor rajtad nem is lehet segíteni. Valaki már azért fasz, mert te lusta állat vagy? Húzd már meg magad vagy menjél innen. Még neked áll feljebb??? Belehaltál a kereső használatába??? Nem! Hát akkor meg mit hepciáskodsz itt?
  • maffioso
    igen bunkó dolog
    és nem 10 centit kellett lehuzni, mert nem ezen az oldalon találtam meg, hanem a keresőben
    letudtad volna irni ahelyett hogy parádéztál volna
    faszvagy
  • Humesz
    Hát persze tökélykirály :) Mert az teljesen a helyén van, hogy vársz napokat egy válaszra, azért mert lustaságból nem vagy képes 10 centit lehúzni azon a kib*szott csúszkán. Hát ennyi vagy amit különben a gazdag szókincsed is tükröz. Bunkó dolog?? Higgadjál és gondolkozzál már ne hőbörögjél!!!
  • maffioso
    válaszolhatnál, szeretem a "visszaolvashatnál" cimű dolgokat, bunkó dolog, azzal az erővel h leirtad ezt, meg is mondhattad volna, hogy mi a válasz a kérdésemre
    de látom egy köcsög faszvagy
  • Humesz
    Olvass már vissza, ennyit megtehetnél!
  • maffioso
    az a gondom h a dvd digitalman vagy melyik, a magyar kiadásban azon a pályán mikor jonessal találkozom, és bekell szállni a helibe, kifagy memóraiahibára hivatkozva, az átvezető után
    egyéni hi ba vagy a kiadás szar?
  • Indigo
    Nekem aztán tökmindegy, hogy hány óra alatt viszed végig, nem alszom se jobban, se rosszabbul miattad :) Legyen neked 6 óra, ha így jobb a májadnak :)
  • Humesz
    Jó, a kedvedért legyen 8 ha így jobbat alszol, de egy fél szombat alatt nem több ebéddel és meccsel együtt :) Nem tudom miért fáj ez. Te így más úgy játszik ... ennyi! Ez a játék amúgy sem valami nagy agymunka, lőni meg mindenki tud: csak az ellen rosszabbul mint én!
  • Indigo
    Jaaa, hát aszongyad, hogy csak "végigtoltad" a játékot. Na, én meg pont nem az az ut-s, quake-es fajta játékos vagyok :)
    Azt a 6 órát azért ennek tudatában is neccesnek tartom. De lehet, hogy csak rossz az időérzéked :P :)
  • Humesz
    Nem esünk túlzásokba, már csak azért sem, mert én pont az ellenkeződ vagyok :) Az Unreal Tournament-et az utolsó algoritmusig kívülről tudom, annyit játszottam vele régen, úgyhogy az hogy össze-vissza ugrálnak meg mozognak előttem az ellenek, engem nem izgat, minthogy az sem, hogy megsérülök vagy sem, csak megyek előre és lendületből mindenki belehal. Középsőn játszottam végig, és csak a főgonoszt kellett 4x visszatölteni amíg rájöttem, hogy csak elé kell állni a minigun 200-as tárával és ennyi!

Ja: elírtam: nem Carrington-ra gondoltam ... valóban!
  • Indigo
    Hmm :) Azért ne essünk túlzásokba.

Ok, elhiszem neked ezt a 6 órát, ha 'árkád' fokozaton vitted végig a játékot. Ebben az esetben kihívás=0, gyakorlatilag úgy pereg végig a játék, mintha egy képregényszerű rajzfilmet néznél. Kétségkívül így is nagyon szórakoztató a játék. De ha van kedved, próbáld meg a 'valós' vagy 'XIII' nehézségi fokozatot, kíváncsi vagyok, neked úgy meddig tart vajon :)

No persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy én eléggé el szoktam "szöszmötölni" a (JÓ) játékokkal, nézelődöm, meg felfedezgetek mindent. Nem szeretek quake stílusban játszani.

Ui.: az nem Carrington kabinja volt, hanem a tengeralattjáró kapitányáé. A távcsöves puska meg multiban alap, a nyílpuskával meg baromi jókat lehet ökörködni.
  • Humesz
    32 pálya, viszont egyáltalán nem kell éjszakákon át játszani, a játékideje kb annyi, mint a Half-Life 2. Episode One-nak (6 óra)! Szerintem ez baromi könnyű játék! Viszont ezt leszámítva tényleg jó, az egész játékban kb ha 2 percre és 2 visszatöltésre akadtam meg a tengeralattjáró első pályaszakaszán mielőtt el kellett rejtőzni Carrington kabinjában :) A nyílpuska és a távcsöves leegyszerűsíti a dolgokat!
  • Indigo
    Elég hosszú ^^ Harmincvalahány pályából áll, jónéhány éjszakát rá kell szánni, hogy az ember végigvigye. Aztán persze ott a multi része is :)
  • Humesz
    Felraktam és minden f*sza! Amúgy milyen hosszú ez a játék?
  • Super Saiyan
    nekem ez a játék megvan eredetibe, de rossz a 3. CD szal nemotom feltenni :@
  • Indigo
    Hi!

1.01-es patch-el nemigen fogod végigvinni a játékot, fel kell tenni az 1.4b-t. Ez a legstabilabb verzió, valamint úgy van összedobva, hogy crackelni sem kell utána a játékot.
  • Humesz
    Igen, Flashgettel működik a link!
  • Humesz
    Bocs még nem olvastam vissza az előbb! Na nekem is ott dob ki ahol bdani92-t, csak én még be tudok szállni a helibe és eljutok a bázisig. Aztán van csövi! De kipróbálom amit leírtak.
  • Humesz
    Hali!

Nálam ezt írja ki a játék indítás után: General protection fault! ... History! Ez mitől lehet? Ha az 1.01-es patch fent van akkor eljut odáig a játék, hogy a helikopter elvisz a katonai bázisig a hegységbe és aztán hasonló üzivel szintén kilép. Ha felrakom még pluszba a crackfix-et (a hsc file-okkal a PC/Sounds-ba) akkor egyből ezt az üzit adja indításkor.
    Mit tegyek?
  • Indigo
    Szia!

Nem vettél észre egy átjárót! Ahogy kijössz a kis szobából, rögtön jobbra lesz (szemben van ugyan egy ajtó, de azt nem nyitja egyik kulcs sem.) Erre lesznek a cellák is, ahonnan az őrök idekisértek.

• Laxxa
    Sziasztok kéne egy kis segitség!
    A gyógyintézetben járok. Megvertem a két őrt, elvettem a kulcsot, felmástam a szellőzőkön, felvettem a dobókéseket, etután át a másik oldalra át a szeelőzőn! a és Itt a problem megöltem a három őrt, elvettem a kulcsukat. Az első ajtón keresztül jutottam de az utolsót nem nyitja egyik kucs sem, visszamenni a szellőzőbe nem tudok és itt akkor mit kell csinálni? léci segítsetek!
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Indigo
    http://www.amextec.hu/download/cine14.bik

Él még ez! Ha böngészőben hülyéskedne, akkor tedd a linket valami letöltésvezérlő progiba.
  • painkiller25
    Áhoj! a videófájl linkje szerintem elavult.lécci vki adjon meg egy másik linket.THX
  • Alwares
    Elég jó ez a játék, kijátszottam, nagyon jó kis hangualta van. Ilyet még más játékban nem tapasztaltam soha, remek, igazán.
  • Ádesz
    Így van... Meg a képregény. Hamarosan kiadják Mo.-n a Vörös Kódot.
  • Indigo
    Hát ez szomorú hír :'(((

Bár véleményem szerint akkor sem történt volna semmi, ha elegendő aláírás összegyűlik, az első rész bukása után nem kockáztattak volna úgysem - pedig zseniális játékot sikerült összehozniuk, nem azon múlt.

Akkor marad továbbra is a multi...
  • Ádesz
    Sajnos ugy néz ki a petíciót nem írták alá elegen... Azért még reménykedek hogy a UbiSoft-nak megjön az esze
  • Ádesz
    Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!
  • Indigo
  • KARDVIRÁG
    sziasztok
    én nálam ott van gond amikor egy sziklán kell végig futni és a végén jőn egy pár helikopter azokat ki lővőm és a végén jön értem egy fbi os helikopter . amikor rá ugrok a létrára akkor ki fagy ,
    Segitség
  • Ádesz
    Jó hát már karácsony van:D
    Szívesen bdani
  • bdani92
    THX
  • Indigo
    Hát igen, nem sokat kellett volna visszaolvasnia :)
  • Ádesz
    Már egy párszor leírták...:)
    De nem baj bemásolom, Indigo üzenetét, Indigo remélem engedélyezed mer szépen leírtad:

"A hibás videófájl miatt fagy le a játék annál a résznél.

Először is tedd fel az 1.4 patchet (működik, csak várni kell pár másodpercet):

http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe

Töltsd le a javított videofájlt:

http://www.amextec.hu/download/cine14.bik

Ezt a fájlt másold be a játék videó mappájába (nálam pl: c:\Games\XIII\Video\) Írd felül az eredetit. Így mennie kell.

Ha mégsem boldogulnál, innen le tudod tölteni az összes mentett állást, csak másold be a .PRO fájlt a XIII\Save mappába.

Jó játékot!"
  • bdani92
    Tudna nekem segíteni valaki mer amikor elérek arra a szintre amikor a csaj megszöktet az FBI-tól akkor a végén van az h fell kell szállni a helikopterre.... Amikor fel akarok rá szállni kidob a játék és 1 hibaablakot hoz be!!!!! Mit tegyek ??????
  • kimenet
    hali!
    ezt nem tudtam,h menteni kell és akkor az utolsó ellenőrzést tölti vissza

kösz az infót
  • Indigo
    Szia!

Erre sajnos (illetve szerintem nem sajnos) nincs semmilyen patch, ez így lett megcsinálva. A gyorsmentés kicsit valóban megtévesztő, de az a lényeg, hogy ellenőrzési pontok után mindig ments egyet, és akkor az adott pontot vissza fogja töletni. Egyébként ha nehéznek találod a játékot, akkor menet közben is tudsz nehézségi szintet változtatni, nem kell hozzá újrakezdeni.

Nekem speciel nem hiányzott a quicksave-quickload, pedig majdnem végig a legnehezebb fokozaton játszottam.
  • kimenet
    szasztok!!
    Tudtok valami gyógyírt a mentésekre???
    valamelyik patch megoldja a problémát?

tök felesleges volt belerakni a gyorsmentést-töltést,ha nem tölti vissza a mentéseimet. mindig az adott rész legelejére tesz vissza... :( az ellenőrző pontokat sem tölti vissza...
  • caprine #2037
    az 1.4 patch innen is leszedhető: http://www.opaquit.com/xiii/downloads.php
    közvetlen:
    http://www.opaquit.com/xiii/downloads-czokl/XIII_Patch_1.4_by_Opaquit.exe