XIII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet online játszani, csak regisztrálni kell az ubi.com-on (#2084-es hsz-ben leírtak szerint).És vannak is még szerverek.
ok, sikerült😊
gliderpilot http://lhbc.hu
Ez konkrétan a havas pálya és a bankba rakott vissza.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy vissza lehet kerülni a késõbbi mentéshez, ha a játék egyszer gondolt egyet, és egy sokkal régebbitõl indít? Vagy újra kell csinálni az egészet?
Üdv
Azt szeretném kérdezni, hogy valahogy vissza lehet kerülni a késõbbi mentéshez, ha a játék egyszer gondolt egyet, és egy sokkal régebbitõl indít? Vagy újra kell csinálni az egészet?
Üdv
Hello mindenkinek. Nekem eredeti a játékom,és azt írták az egyik újágban hogy online is lehet játszani, mert hogy vannak játékosok a neten, de hiába próbáltam már egy csomószor felmenni a szerverre, mégsem találtam senkit. Most akkor csak szivatnak vagy mi van?!
ott bal oldlal az elõtted lévõ sarokba van egy konyha+pár ellenség. Azokat lelõvõd, és benyomsz egy téglát. onnan kijön egy darab L tégla, és azt oda beilleszted, ahol fényképeztél. Onnan már menni fog...(én is sokat szaroztam ezzel míg megcsináltam)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Elakadtam a XIII-ban
Itt mit kell csinálni?

Itt mit kell csinálni?

jah de az cs ben volt 😄 habár az elvileg nem TD volt, cska mi ugy használtuk 😄😄
TD-t jácottunk általában😉
Eléggé jólduok, szóval jöhetnek a tutorialok, mert éns ajna sehol nem találtam leírást!
Nembaj hogy megkell tanulni, mert nemigazán értettem eddigse am ûködését az ilyenfajta programoknak! 😊
Eléggé jólduok, szóval jöhetnek a tutorialok, mert éns ajna sehol nem találtam leírást!
Nembaj hogy megkell tanulni, mert nemigazán értettem eddigse am ûködését az ilyenfajta programoknak! 😊
Deathmatch az iskolában 😊 Jól hangzik 😊
Mondjuk ha suliban sokan játszanátok, akkor már érdemesebb CTF pályát készíteni, több (6-8) emberrel sokkal élvezetesebb, mint a sima DM.
Angolul mennyire tudsz? Esetleg megpróbálok szerezni valami használható leírást külföldi ismerõseimtõl, csak így külön meg kell tanulni az unreal editor használatát...
Mondjuk ha suliban sokan játszanátok, akkor már érdemesebb CTF pályát készíteni, több (6-8) emberrel sokkal élvezetesebb, mint a sima DM.
Angolul mennyire tudsz? Esetleg megpróbálok szerezni valami használható leírást külföldi ismerõseimtõl, csak így külön meg kell tanulni az unreal editor használatát...
Már tavaly megfogant a pálya gondolata az osztályban!
Mivel, Infó órákon CS vel jáccadoztunk Lan ban. És a Sulinkat akartuk megcsinálni, egy osztálytársammal, mivel mind2 en ilyen modder szellemûek vagyunk! Õ még ugy ahhogy tudta kezellni a programot, de nemigazán haladt vele, mert egyedül azért nehéz.... Aztán jött az XIII. Elõször csak a demót próbáltam, majd beszereztem a teljes verziót, aztán a többiek csodálkoztak, hogy suliban annyi fejest kaptak 😊
És mondom, akkor már ehhez a játékhoz kellen emegicsnálni a Bláthy-t, mivel ez is felkerült suliban a gépekre 😊 és mindenkinek jobban tetszett!
De mivel én nemtudom kezelni a szerksztõt, így csak vlami script ben vag ypluginban bízok!
Mivel, Infó órákon CS vel jáccadoztunk Lan ban. És a Sulinkat akartuk megcsinálni, egy osztálytársammal, mivel mind2 en ilyen modder szellemûek vagyunk! Õ még ugy ahhogy tudta kezellni a programot, de nemigazán haladt vele, mert egyedül azért nehéz.... Aztán jött az XIII. Elõször csak a demót próbáltam, majd beszereztem a teljes verziót, aztán a többiek csodálkoztak, hogy suliban annyi fejest kaptak 😊
És mondom, akkor már ehhez a játékhoz kellen emegicsnálni a Bláthy-t, mivel ez is felkerült suliban a gépekre 😊 és mindenkinek jobban tetszett!
De mivel én nemtudom kezelni a szerksztõt, így csak vlami script ben vag ypluginban bízok!
Szia!
Sajnos pályaszerkesztésben nem tudok segíteni, de érdeklõdve várom a pályát, esetleg tesztelésbe besegítek, ha szükséges.
Egyébként ha elkészült, és meg szeretnéd osztani a nagyközönséggel, akkor segítek, hogy felkerüljön a http://www.ubisoft.tk/ oldalra (ahonnan egyébként a legtöbb XIII-hoz készült custom map-ot le lehet tölteni).
Sajnos pályaszerkesztésben nem tudok segíteni, de érdeklõdve várom a pályát, esetleg tesztelésbe besegítek, ha szükséges.
Egyébként ha elkészült, és meg szeretnéd osztani a nagyközönséggel, akkor segítek, hogy felkerüljön a http://www.ubisoft.tk/ oldalra (ahonnan egyébként a legtöbb XIII-hoz készült custom map-ot le lehet tölteni).
Sziasztok!
Aki jártas a pálya szerkesztésben, az segíthetne, illetve az is, aki nemjártas benne!
Szóval pályát szeretnék csinálni, de nem tudom kezelni a pályaszerkesztõ progit. a 3d studio max hoz jobban értek, és az lenne a kérdés, hogy van e valami Script, vagy Plugin maxhoz, amivel ha nem is egybõl aj átékba, de a programba kitudom menteni.
(megejgyzem, az Unreal tournamanthez használható dolgok is jöhetnek, mert ugyan az a program)
Ha valaki tud segíteni, annak elõre is köszönöm szépen!
Aki jártas a pálya szerkesztésben, az segíthetne, illetve az is, aki nemjártas benne!
Szóval pályát szeretnék csinálni, de nem tudom kezelni a pályaszerkesztõ progit. a 3d studio max hoz jobban értek, és az lenne a kérdés, hogy van e valami Script, vagy Plugin maxhoz, amivel ha nem is egybõl aj átékba, de a programba kitudom menteni.
(megejgyzem, az Unreal tournamanthez használható dolgok is jöhetnek, mert ugyan az a program)
Ha valaki tud segíteni, annak elõre is köszönöm szépen!
Én folytatom: XIII et ujra bedobták a tengerbe, majd felébredt és egy piros ruhás nõ ébresztette fel, majd jött a SPADS-Reunion, és...
<#gun>#gun>XIII
<#gun>#gun>XIII
Pedig a végén olyan folytatásra utaló jel volt az a "to be countined" felirat<#nyes>#nyes>
Nem garantált a folytatás.
És ne feledd, hogy 4 éves a játék, ha idáig nem csináltak semmit, nem igen fognak ezentúl sem...
És ne feledd, hogy 4 éves a játék, ha idáig nem csináltak semmit, nem igen fognak ezentúl sem...
Qwerty4
nincs kérdés, de wiszont qrwayo a game, mindenben faya: feeling, kiwitel, graph...
wárom a folytatást, me hiszen a wégén tudjátok...
wárom a folytatást, me hiszen a wégén tudjátok...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
GS teljes játékaként újból hozzá lehet jutni. Tessék bombázni a kérdésekkel!
Ne fárassz már...
Pl.: én sem gívom a PC World-ot PC SZARNAK...pedig tehetném...
Hmm, szutyok magazin, mi... Na mindegy, inkább kilépek errõl a topikról mer még a végén eltalál téged egy trójai...<#mf1>#mf1>
Egyébként nem kell sértésnek venni, nem annak szántam. Lehet, hogy csak nekem rossz az ízlésem 😊
Hívhatnám gémsztárnak is, de a gémszar találóbb, mert egyben a véleményemet is kifejezi errõl a szutyok magazinról...
és engem kisköcsök
Azért mer mire végre belépek egy szerverbe, rögtön kiszavaznak...
Amugy nem kéne ugy hívnod, hogy gameszar, mer igy kb 1000-et sértesz meg(köztük engem is)<#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Amugy nem kéne ugy hívnod, hogy gameszar, mer igy kb 1000-et sértesz meg(köztük engem is)<#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
Lassan felrakom megint, egy kicsit nosztalgiázom 😊
Ha jól értesültem, a következõ havi gémszarhoz ezt adják teljes játékként... Újabb kegyelemdöfés a multis résznek...
Ha jól értesültem, a következõ havi gémszarhoz ezt adják teljes játékként... Újabb kegyelemdöfés a multis résznek...
Mert?
ÚÚÚ de szemetek ezek a multisok, akik most fenn vannak...
Nah, hadd pörögjön már egy kicsit a játék topikja 😊
Egyébként minden ilyen jellegû fagyást orvosol az 1.4-es patch, érdemes felrakni (+ elejérõl a reklámlogókat eltávolítja + új multiplayer pályákat tartalmaz).
Egyébként minden ilyen jellegû fagyást orvosol az 1.4-es patch, érdemes felrakni (+ elejérõl a reklámlogókat eltávolítja + új multiplayer pályákat tartalmaz).
Hello!
A gém folyton fagy le a Total Red pálya betöltésénél 😞 Már kezd örjítõ lenni, itt vagyok a végén és ezt csinálja.Patcheltem, más mentéseit próbáltam, de úgysem akar indulni az a pálya, a késõbbiek betöltõdnek.
Egyébként ezt dobja ki fagyás után:
"General protection fault!
History: RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop"
Mit csináljak? <#help>#help><#conf>#conf>
A gém folyton fagy le a Total Red pálya betöltésénél 😞 Már kezd örjítõ lenni, itt vagyok a végén és ezt csinálja.Patcheltem, más mentéseit próbáltam, de úgysem akar indulni az a pálya, a késõbbiek betöltõdnek.
Egyébként ezt dobja ki fagyás után:
"General protection fault!
History: RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop"
Mit csináljak? <#help>#help><#conf>#conf>
Qwerty4
Hát az... 😊
Basszus, ez egyszerûen szánalmas 😄. 1 oldalon megkérdezték kb. minimum 10-en ugyanarra a problémára a megoldást. Mindenki b*szik visszaolvasni 5 vagy 10 rohadt hozzászólást. Nevetséges.
Fúú ezen a pályán jártam tegnap. Hát én se nagyon találtam az utat, de kb 10 perc bojongás után tovább tudtam menni. Bár nem emlékszem mit kéne csinálni de ha végigmész mindenen mégegyszer akkor meglesz😊
Hello! elakadtam a játékban. nem jövök rá hogy mi a pi..átkéne csinálni az egyik korházas küldetésben. egy mosdóból indulok aztán kihallgatok vmi beszélgetést a titkárnõ meg a doki között, lelövök egy õrt, nála egy kulcs, aztán egy mágneskártya, bejutok, lezuzok mindenkit és itt vége, nemtom mit csináljak. remélem rá lehet ismerni a pályára a leirás alapján. légyszi segitsetek, bár lehet csendesen kéne de nekem nem sikerült.elõre is köszönöm. Csõcsõ!
Szia!
Tedd fel az 1.4-es patch-et (http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe), majd töltsd le a javított videófájlt (http://www.amextec.hu/download/cine14.bik), és írd vele felül a XIII\Video mappában lévõ fájlt.
Tedd fel az 1.4-es patch-et (http://www.czokl.com/download/xiii_patch_1.4b_by_opaquit.exe), majd töltsd le a javított videófájlt (http://www.amextec.hu/download/cine14.bik), és írd vele felül a XIII\Video mappában lévõ fájlt.
Szevasztok!
Van egy problémám: annál a pályánál, amikor mennék helikopterrel a titkos katonai bázisra, ahol fogva tartják az embert, na akkor a töltésnél egyszerûen kilép a játék hibával.<#falbav>#falbav> Az 1.01-es patch van fenn. Van újabb patch vagy mi lehet a probléma?
Elõre is köszi!
Van egy problémám: annál a pályánál, amikor mennék helikopterrel a titkos katonai bázisra, ahol fogva tartják az embert, na akkor a töltésnél egyszerûen kilép a játék hibával.<#falbav>#falbav> Az 1.01-es patch van fenn. Van újabb patch vagy mi lehet a probléma?
Elõre is köszi!
Persze 😊
köszönöm Indigo!
Hali!
Nos tehát, az eszköztárban az "F" és "G" billentyûkkel tudsz elõre-hátra mozogni, kiválasztod a kis kampós szerkezetet. A használ gombbal tudod kilõni a kampót, és itt arra érti, hogy várj, hogy várd meg, amíg felér és beakad. Ezután a jobb egérgombbal tudod felfelé, bal egérgombbal pedig lefelé csévélni a kötelet. Ha felértél, végy egy kis lendületet, és ha közel értél a párkányhoz akkor ugorj le. Nem árt megtanulni a használatát, mert sokszor kell még használni.
Nos tehát, az eszköztárban az "F" és "G" billentyûkkel tudsz elõre-hátra mozogni, kiválasztod a kis kampós szerkezetet. A használ gombbal tudod kilõni a kampót, és itt arra érti, hogy várj, hogy várd meg, amíg felér és beakad. Ezután a jobb egérgombbal tudod felfelé, bal egérgombbal pedig lefelé csévélni a kötelet. Ha felértél, végy egy kis lendületet, és ha közel értél a párkányhoz akkor ugorj le. Nem árt megtanulni a használatát, mert sokszor kell még használni.
sziasztok!Segitenétek? nagyon kezdõ vagyok,és megakadtam az FBI pályán. Találkozom Jonessal, beszél hozzám,a kép sarkában megjelenik a horog.Jones elfordul,feldobja,felmászik a tetõre. Nekem kiirja,hogy célozzak a horogra,nyomjam meg a használ gombot,és várjak.Azt teszem de nem történik semmi,nem tudok feljutni a tetõre. Mit csinálok rosszul?
Passz. Így elég nehéz ebben segíteni. Annyi biztos, hogy a játék nem tud kapcsolódni az ubi.com-hoz, gondolom valahol le van tiltva az internethozzáférése.
És természetesen mindehol engedélyeztem, Norton-ban meg Windows tûzfalon is. Tehát tudnia kéne kapcsolódni...
Hallod én Norton Internet Security 2006-ot hazsnálok és megpróbáltam úgy is hogy kikapcsolom 5 percre az egészet és akkor próbálok rákapcsolódni de egyszerûen nem megy. Vezeték nélküli netem van, routerral. Abban lehet valami gáz? Mer ahhoz annyira nem értek sajnos...
Az 1.4-es patch-et mindenképp rakd fel, mert anélkül nem fogsz tudni normálisan játszani. Amúgy nekem akkor szokott ilyet kiírni, amikor valamilyen oknál fogva nincs kapcsolat az ubi.com-al, vagy tûzfal nem engedi a progit, vagy nem mûködik az ubi szervere. Én most éppen tudok játszani, úgyhogy nézd meg, a tûzfalon engedélyezve van-e a progi. Egyelõre nincs más ötletem.
Ha szervert szeretnél csinálni (mert mostanában elég kevés van), és routered van, akkor a következõ portokat kell megnyitni rajta:
Please be sure to open the following ports in your firewall/router:
Protocol Ports Direction Description
UDP 8312-8332 Outbound Client ping servers from this list of ports
TCP 40000-42999 Outbound Ubi.com
UDP 41005-41006 Outbound Ubi.com
UDP 44000 Outbound Ubi.com
UDP 45000-45001 Outbound Ubi.com
UDP 7777 Inbound Server listens to client on this port [or take the value of Port entry in section of Xiii.ini]
UDP 7099 Inbound Server listens to ping request on this port (7778 for MP demo)
Ha szervert szeretnél csinálni (mert mostanában elég kevés van), és routered van, akkor a következõ portokat kell megnyitni rajta:
Please be sure to open the following ports in your firewall/router:
Protocol Ports Direction Description
UDP 8312-8332 Outbound Client ping servers from this list of ports
TCP 40000-42999 Outbound Ubi.com
UDP 41005-41006 Outbound Ubi.com
UDP 44000 Outbound Ubi.com
UDP 45000-45001 Outbound Ubi.com
UDP 7777 Inbound Server listens to client on this port [or take the value of Port entry in section of Xiii.ini]
UDP 7099 Inbound Server listens to ping request on this port (7778 for MP demo)
Nem így se megy... ezt egyszerûen nem értem