2236
-
#1436 Azért hosszú olvasgatás során már kikristályosodott hol akadnak el az emberek.
1. nincs meg a kártya
2. hiányzó darabka
3. kereszt ledöntése kápolnában
4. elnök elszállítása lifthez :) -
#1435 Van egy kis szoba a közelben, ahol festészállvány van, annak a falát ki lehet nyitni valahol. -
#1434 Csáztok Elakadtam egy olyan résznél hogy a templomban vagyok és van ott egy építmény amiből hiányzik egy darab és megkell találnom nem tudjátok holvan az?Tudnátok segíteni? -
#1433 jo hát... szóval ki mit tud arról, hogy mikor lesz folytatása ? idegesit hogy nincs vége :)) -
#1432 Ez jo, mert mikor betöltöm, a konf terembe nem tudok visszamenni :)) Azért thx -
Gandibá #1431 Annyi hogy bent ölj meg mindenkit, majd ha tiszta a terep, menj be a konferencia teremben lévő szobába (a dupla ajtót szemből nézve a bal oldalon), és ott vegyél a kezedbe egy pisztolyt, vagy Uzi-t és kapd fel a bent lévő ember, az elnököt. Utána vidd el a lifthez és kész. -
#1430 Hi! Elakadtam :( Megöltem az 1ik ilyen fömuftit valami konferenciateremben, ezután a Presidentet kéne megmentenem. Mehetek az armory felé, ahol csak cuccok vannak, illetve a liftek felé, ahol viszont semmit nem tudok csinálni. Mi lehet a gond ? elöre is thx -
#1429 thx -
#1428 Ha VIP leszel, akkor a csillagogk jelzik, hány éve vagy a fórumon -
#1427 mit jelentenek a csillagok?van akinek nincs van akinek 1 + van akinek több.Ezek mit jelentenek? -
Gandibá #1426 Nincsmit. -
#1425 kösz -
Gandibá #1424 Nem, nem voltak magyartalan dolgok, csak ennyi volt benne hogy férfi helyet fréfi. Meg még 1 ilyen helyesírási, de semmi több. Nem voltak fogalmazási gondok. -
#1423 azt gondoltam, köszi
és a helyesírási hibákon kívül, a szöveg nem magyartalan, nincsenek nehezen értelmezhetőre fordított mondatok, mert már sok ilyennel találkoztam. -
Gandibá #1422 Jah és csak a szöveg magyar, a hangok nem. -
Gandibá #1421 Nekem tetszett a magyarítás, 2x vettem észre benne helyesírási hibát, meg a multiplayer menü nem teljesen magyar, de ez szerintem elenyésző probléma. Mindenféle képpen megéri leszedni, szerintem legalábbis.. -
#1420 Amúgy milyen a magyarítás, és teljes??? -
Gandibá #1419 Szedd le innen a magyarítást hozzá és úgy még jobb! -
#1418 Na megvan királyul megy:) naon teccik:) -
Gandibá #1417 De nemtudom, én ilyenre nem is gondoltam hogy szar lehet valami a progin belül.. láttam hogy kóvájog az ember, gondoltam hogy haluzik, és valóban :) -
#1416 :)))))))))))))))) -
Gandibá #1415 Huuu wazze tényleg ez eszembe se jutott.. no nembaj de a driver frissítés nem árt :) -
Gandibá #1414 Fórum főoldalon lentebb baloldalt feketén ki van emelve hogy VIP, ott megtudsz mindent. -
#1413 Persze, hogy torz a csaj mert el vagy szédülve.
És homályosan látsz. Ha később is rossz akkor szólj. -
#1412 vip hogyan lehetek? -
#1411 oké megprobálom:) -
Gandibá #1410 Fogalmam sincs, nekem nem ATI-m van, de ez alapvető gond lehet hogyha nem friss a driver. -
#1409 4.1 kell? -
#1408 3.6 os driver:)
-
Gandibá #1407 Van új driver a karidhoz?
A csillag azt jelenti hogy VIP. -
#1406 léci segíts a neved mellett mért van csillag???? -
#1405 ati 9700 -
Gandibá #1404 Milyen videokarid van? -
#1403 Nagyon fontos lenne segítsetek plííz -
#1402 Hibás a kép a játékban ez miért van???????
Torz láccik a csaj az elején de torz miért??? -
#1401 fene nem is figyeltem! :)) -
Gandibá #1400 #1400 :) -
Gandibá #1399 Nincsmit! -
zsotesz #1398 Tényleg a crack volt a gond, a barátom már le is töltötte proper crack-et, már tovább is ment. Köszi a segítséget! -
Gandibá #1397 Jah mert én is 2 féle cracket láttam. A sima XIII crackfix az nem jó, de a XIII Proper CrackFix az simán műxik!