2236
  • Random_
    Azért hosszú olvasgatás során már kikristályosodott hol akadnak el az emberek.

1. nincs meg a kártya
    2. hiányzó darabka
    3. kereszt ledöntése kápolnában
    4. elnök elszállítása lifthez :)
  • Davidka
    Van egy kis szoba a közelben, ahol festészállvány van, annak a falát ki lehet nyitni valahol.
  • Fred10
    Csáztok Elakadtam egy olyan résznél hogy a templomban vagyok és van ott egy építmény amiből hiányzik egy darab és megkell találnom nem tudjátok holvan az?Tudnátok segíteni?
  • Jonny87
    jo hát... szóval ki mit tud arról, hogy mikor lesz folytatása ? idegesit hogy nincs vége :))
  • Jonny87
    Ez jo, mert mikor betöltöm, a konf terembe nem tudok visszamenni :)) Azért thx
  • Gandibá
    Annyi hogy bent ölj meg mindenkit, majd ha tiszta a terep, menj be a konferencia teremben lévő szobába (a dupla ajtót szemből nézve a bal oldalon), és ott vegyél a kezedbe egy pisztolyt, vagy Uzi-t és kapd fel a bent lévő ember, az elnököt. Utána vidd el a lifthez és kész.
  • Jonny87
    Hi! Elakadtam :( Megöltem az 1ik ilyen fömuftit valami konferenciateremben, ezután a Presidentet kéne megmentenem. Mehetek az armory felé, ahol csak cuccok vannak, illetve a liftek felé, ahol viszont semmit nem tudok csinálni. Mi lehet a gond ? elöre is thx
  • Amse
    thx
  • Davidka
    Ha VIP leszel, akkor a csillagogk jelzik, hány éve vagy a fórumon
  • Amse
    mit jelentenek a csillagok?van akinek nincs van akinek 1 + van akinek több.Ezek mit jelentenek?
  • Gandibá
    Nincsmit.
  • hykao #1425
    kösz
  • Gandibá
    Nem, nem voltak magyartalan dolgok, csak ennyi volt benne hogy férfi helyet fréfi. Meg még 1 ilyen helyesírási, de semmi több. Nem voltak fogalmazási gondok.
  • hykao #1423
    azt gondoltam, köszi
    és a helyesírási hibákon kívül, a szöveg nem magyartalan, nincsenek nehezen értelmezhetőre fordított mondatok, mert már sok ilyennel találkoztam.
  • Gandibá
    Jah és csak a szöveg magyar, a hangok nem.
  • Gandibá
    Nekem tetszett a magyarítás, 2x vettem észre benne helyesírási hibát, meg a multiplayer menü nem teljesen magyar, de ez szerintem elenyésző probléma. Mindenféle képpen megéri leszedni, szerintem legalábbis..
  • hykao #1420
    Amúgy milyen a magyarítás, és teljes???
  • Gandibá
    Szedd le innen a magyarítást hozzá és úgy még jobb!
  • csum666
    Na megvan királyul megy:) naon teccik:)
  • Gandibá
    De nemtudom, én ilyenre nem is gondoltam hogy szar lehet valami a progin belül.. láttam hogy kóvájog az ember, gondoltam hogy haluzik, és valóban :)
  • csum666
    :))))))))))))))))
  • Gandibá
    Huuu wazze tényleg ez eszembe se jutott.. no nembaj de a driver frissítés nem árt :)
  • Gandibá
    Fórum főoldalon lentebb baloldalt feketén ki van emelve hogy VIP, ott megtudsz mindent.
  • Random_
    Persze, hogy torz a csaj mert el vagy szédülve.
    És homályosan látsz. Ha később is rossz akkor szólj.
  • csum666
    vip hogyan lehetek?
  • csum666
    oké megprobálom:)
  • Gandibá
    Fogalmam sincs, nekem nem ATI-m van, de ez alapvető gond lehet hogyha nem friss a driver.
  • csum666
    4.1 kell?
  • csum666
    3.6 os driver:)
  • Gandibá
    Van új driver a karidhoz?
    A csillag azt jelenti hogy VIP.
  • csum666
    léci segíts a neved mellett mért van csillag????
  • csum666
    ati 9700
  • Gandibá
    Milyen videokarid van?
  • csum666
    Nagyon fontos lenne segítsetek plííz
  • csum666
    Hibás a kép a játékban ez miért van???????
    Torz láccik a csaj az elején de torz miért???
  • Random_
    fene nem is figyeltem! :))
  • Gandibá
    #1400 :)
  • Gandibá
    Nincsmit!
  • zsotesz
    Tényleg a crack volt a gond, a barátom már le is töltötte proper crack-et, már tovább is ment. Köszi a segítséget!
  • Gandibá
    Jah mert én is 2 féle cracket láttam. A sima XIII crackfix az nem jó, de a XIII Proper CrackFix az simán műxik!