2236
-
Szabyka #1476 Ahogy nézem nem igazán sok köze van az eredetihez ... -
Szabyka #1475 KÖSZÖNÖM!!! JÓ!!!! -
Gandibá #1474 Komoly lehet ;) -
#1473 Mobilra is:XIII mobilra -
freelancer #1472 Hurra! Hirtelen (nem tudom miert csak most) megjelentek (ha jol emlekszem 5 db) a doksik es mar Kim kepe es a megolt doki kepe is latszik. -
Gandibá #1471 #842 #844
.. -
Gandibá #1470 Biztos válaszoltak, mert ismerem a gyereket és innen idéztem még neki anno be mircre, megnézem hátha megtalálom megint. -
#1469 Hát ott már kellene lenni vagy két doksinak, ha felvetted közben... -
Szabyka #1468 pls valaki ... -
Szabyka #1467 megnéztem, az #579-ben kérdezte egy srác és visszanéztem de választ nem láttam sajnos!
Valaki pls segítsen !!! -
Szabyka #1466 Köszi visszanézek ... -
Gandibá #1465 Ha jól emléxem, akkor utána nemsokkal írtak is rá választ, próbáld megkeresni. -
Szabyka #1464 Szval nekem is ilyen a pálya :
http://darkjedi.uw.hu/13.html -
Szabyka #1463 Feltelepítettem a játékot és játék közben az ellenfelek texturaja van meg a tájé nincs!Ez mitől lehet?
A multi rész az jó!
Vagy ilyen az első pálya??? -
freelancer #1462 Plain Rock Penitentiary a palya neve (dilihaz?). -
mtompi #1461 Na mégiscsak sikerült.
Én voltam gyenge.
Köszcső! -
mtompi #1460 Na akkor még egyszer.
Őr leüt, kulcs elvesz, raktár kinyit, dobozokon felmász.
Rács kiüt, szellőzőkön jobbra-balra-jobbra-balra tudok menni.
Szemben egy rács amit nem enged kiütni, pedig már véresre ütöttem a bütykeimet.
Tovább meg nem tudok menni mert a szellőzőrendszer szét van osztva és nem tudok átugrani egyikről a másikra, pedig látok még egy szellőző nyílást amin keresztül kellene kimennem gondolom, de egyszerűen nem bírok odajutni. -
#1459 Attól függ hol tartasz a gameban. Eleinte nekem sem volt semmi, aztán ahogy talaltam meg a doksikat stb. ugy jöttek elő e menükben is. -
Gandibá #1458 Nekem semmi baj nem volt vele, simán ment. -
freelancer #1457 Sziasztok! Lenne egy kerdesem: a Continue Menu-ben nektek jo a Conspiracy, Documents, Story menu. Ugyanis nekem nem mutatja sem amar megismert szereploket, sem az eddig felvett doksikat es az eddigi sztorit sem. -
#1456 Felmászol, egyenesen-jobbra-jobbra körbenézel meglátod a rácsot amit kiverve tudsz továbbjutni -
mtompi #1455 Na nekem új problémám van.
A börtön fürdőjéből nem bírok kijutni.
A szellőzőkön mászkálok meg leesek. De kijutni nem sikerült. Plízhelp
Köszcső -
Gandibá #1454 Meg kell ölni a kapitány, meg kell keresni utána a torpedók kulcsát, ami kicsit visszább van attól a helytől, ahol megölted a kapitányt, majd visszamenni erre a helyre ahol a kill megtörtént, és a kulcsal kikapcsolni a rendszert. -
Gandibá #1453 #1419 -
Gbr #1452 Most sikerült beszereznemmmm ezt a játékot,és olvaso,hogy van magyarítás honnan szedhető le? -
barty #1451 Légyszi segítsen valaki a Total Red pályán vagyok elimináltam mindenkit és nem tudom, hogy merre és mit kell csinálni.Légyszi segítsetek. -
Gandibá #1450 Sokan így vannak vele, többek közt én is. :) -
#1449 Jó kis géém volt, most értem a végére. Jó történet, kellemes grafika, és sokat tett hozzá a magyarítás. Itt találtam egy szerény uriember linkjét, már aki fordította (nem a bótit). Szeretném neki megköszönni... és persze jöhet a következő rész.... -
#1448 Szia Haver!! :) -
#1447 Jo, persze télleg nagyon jó volt, de 4cd+t, +1 csomo idegeskedést a mentések miatt nem biztos, hogy megért :( Mind1 hajrá nemtomkik, remélem nem rontják el folytatást. -
Gandibá #1446 Nekem is tetszett, de 4 cd-nek szerintem rövid volt.. a szinkron meg tényleg jó lenne, ha már a felirat is ennyit dobott a játékon! -
#1445 Nekem nagyon tetszett és várom a folytatást.
Mindenesetre jobb lett volna ha a mentések tökéletesek bár így legalább megfontoltabban ment az ember.
És azért érdekelne egy full profi szinkronos verzió. Szerintem nagy élmény lenne mert a történet nagyon jó.
Valaki nem tudja véletlen a történet alapjául szolgáló képregényből van magyar verzió? Vagy angol a neten? -
#1444 Igen, már megvan rég, azért köszi :) -
Gandibá #1443 Akkor ha betöltöd és a duplaajtó mögött kezdesz, akkor közvetlen az ajtó előtt fekszik a fószer. -
TTomi #1442 Na igen!
1. A nincs meg a kártya az crackfix probléma volt.
Az ember nem sokat tehetett ellene, nem a saját ügyetlenségéből származott a probléma.
2. A hiányzó darabkával én is sokat szívtam, azt a kurva rejtek szekrényt én sem vettem elsőre. Olvastam a fórumot és ugráltam össze vissza, meg nyomkodtam mindent, oszt egyszer csak meglett. Utána teljesen egyértelműen látszott a falon. Hogy hogy nem vettem észre addig???
3. Beugratós a kapcsoló. Sokáig ott gyököltem vele, aztán egyszer csak elrepesztettem a keresztet.
4. Ez hol is van? Ezzel nekem nem volt gondom. -
#1441 Folytatjuk...... -
#1440 Jah liftnél nálam is volt 1 kis gond, de megoldodott. Amúgy végsösoron nem volt rosz game, bár picit röbbet vártam. -
#1439 Nincs meg a kártyás probléma nálam volt először, legalábbis amikor kérdeztem senki sem tudta, de megoldottam, aztán a liftnél nekem nem lehetett felemelniaz elnököt, de visszatöltöttem kicsit, és akkor lehetett... -
#1438 Én ezekre kapásból rájöttem -
#1437 Jaja, mindenki ezeket kérdezi :)