2236
  • Szabyka
    Ahogy nézem nem igazán sok köze van az eredetihez ...
  • Szabyka
    KÖSZÖNÖM!!! JÓ!!!!
  • Gandibá
    Komoly lehet ;)
  • Aschil
    Mobilra is:XIII mobilra
  • freelancer
    Hurra! Hirtelen (nem tudom miert csak most) megjelentek (ha jol emlekszem 5 db) a doksik es mar Kim kepe es a megolt doki kepe is latszik.
  • Gandibá
    #842 #844
    ..
  • Gandibá
    Biztos válaszoltak, mert ismerem a gyereket és innen idéztem még neki anno be mircre, megnézem hátha megtalálom megint.
  • gazo
    Hát ott már kellene lenni vagy két doksinak, ha felvetted közben...
  • Szabyka
    pls valaki ...
  • Szabyka
    megnéztem, az #579-ben kérdezte egy srác és visszanéztem de választ nem láttam sajnos!
    Valaki pls segítsen !!!
  • Szabyka
    Köszi visszanézek ...
  • Gandibá
    Ha jól emléxem, akkor utána nemsokkal írtak is rá választ, próbáld megkeresni.
  • Szabyka
    Szval nekem is ilyen a pálya :
    http://darkjedi.uw.hu/13.html
  • Szabyka
    Feltelepítettem a játékot és játék közben az ellenfelek texturaja van meg a tájé nincs!Ez mitől lehet?
    A multi rész az jó!
    Vagy ilyen az első pálya???
  • freelancer
    Plain Rock Penitentiary a palya neve (dilihaz?).
  • mtompi
    Na mégiscsak sikerült.
    Én voltam gyenge.
    Köszcső!
  • mtompi
    Na akkor még egyszer.
    Őr leüt, kulcs elvesz, raktár kinyit, dobozokon felmász.
    Rács kiüt, szellőzőkön jobbra-balra-jobbra-balra tudok menni.
    Szemben egy rács amit nem enged kiütni, pedig már véresre ütöttem a bütykeimet.
    Tovább meg nem tudok menni mert a szellőzőrendszer szét van osztva és nem tudok átugrani egyikről a másikra, pedig látok még egy szellőző nyílást amin keresztül kellene kimennem gondolom, de egyszerűen nem bírok odajutni.
  • gazo
    Attól függ hol tartasz a gameban. Eleinte nekem sem volt semmi, aztán ahogy talaltam meg a doksikat stb. ugy jöttek elő e menükben is.
  • Gandibá
    Nekem semmi baj nem volt vele, simán ment.
  • freelancer
    Sziasztok! Lenne egy kerdesem: a Continue Menu-ben nektek jo a Conspiracy, Documents, Story menu. Ugyanis nekem nem mutatja sem amar megismert szereploket, sem az eddig felvett doksikat es az eddigi sztorit sem.
  • Shep
    Felmászol, egyenesen-jobbra-jobbra körbenézel meglátod a rácsot amit kiverve tudsz továbbjutni
  • mtompi
    Na nekem új problémám van.
    A börtön fürdőjéből nem bírok kijutni.
    A szellőzőkön mászkálok meg leesek. De kijutni nem sikerült. Plízhelp
    Köszcső
  • Gandibá
    Meg kell ölni a kapitány, meg kell keresni utána a torpedók kulcsát, ami kicsit visszább van attól a helytől, ahol megölted a kapitányt, majd visszamenni erre a helyre ahol a kill megtörtént, és a kulcsal kikapcsolni a rendszert.
  • Gandibá
  • Gbr
    Most sikerült beszereznemmmm ezt a játékot,és olvaso,hogy van magyarítás honnan szedhető le?
  • barty
    Légyszi segítsen valaki a Total Red pályán vagyok elimináltam mindenkit és nem tudom, hogy merre és mit kell csinálni.Légyszi segítsetek.
  • Gandibá
    Sokan így vannak vele, többek közt én is. :)
  • tibor16
    Jó kis géém volt, most értem a végére. Jó történet, kellemes grafika, és sokat tett hozzá a magyarítás. Itt találtam egy szerény uriember linkjét, már aki fordította (nem a bótit). Szeretném neki megköszönni... és persze jöhet a következő rész....
  • Johnyy
    Szia Haver!! :)
  • Jonny87
    Jo, persze télleg nagyon jó volt, de 4cd+t, +1 csomo idegeskedést a mentések miatt nem biztos, hogy megért :( Mind1 hajrá nemtomkik, remélem nem rontják el folytatást.
  • Gandibá
    Nekem is tetszett, de 4 cd-nek szerintem rövid volt.. a szinkron meg tényleg jó lenne, ha már a felirat is ennyit dobott a játékon!
  • Random_
    Nekem nagyon tetszett és várom a folytatást.
    Mindenesetre jobb lett volna ha a mentések tökéletesek bár így legalább megfontoltabban ment az ember.

És azért érdekelne egy full profi szinkronos verzió. Szerintem nagy élmény lenne mert a történet nagyon jó.

Valaki nem tudja véletlen a történet alapjául szolgáló képregényből van magyar verzió? Vagy angol a neten?
  • Jonny87
    Igen, már megvan rég, azért köszi :)
  • Gandibá
    Akkor ha betöltöd és a duplaajtó mögött kezdesz, akkor közvetlen az ajtó előtt fekszik a fószer.
  • TTomi
    Na igen!
    1. A nincs meg a kártya az crackfix probléma volt.
    Az ember nem sokat tehetett ellene, nem a saját ügyetlenségéből származott a probléma.
    2. A hiányzó darabkával én is sokat szívtam, azt a kurva rejtek szekrényt én sem vettem elsőre. Olvastam a fórumot és ugráltam össze vissza, meg nyomkodtam mindent, oszt egyszer csak meglett. Utána teljesen egyértelműen látszott a falon. Hogy hogy nem vettem észre addig???
    3. Beugratós a kapcsoló. Sokáig ott gyököltem vele, aztán egyszer csak elrepesztettem a keresztet.
    4. Ez hol is van? Ezzel nekem nem volt gondom.
  • Johnyy
    Folytatjuk......
  • Jonny87
    Jah liftnél nálam is volt 1 kis gond, de megoldodott. Amúgy végsösoron nem volt rosz game, bár picit röbbet vártam.
  • Davidka
    Nincs meg a kártyás probléma nálam volt először, legalábbis amikor kérdeztem senki sem tudta, de megoldottam, aztán a liftnél nekem nem lehetett felemelniaz elnököt, de visszatöltöttem kicsit, és akkor lehetett...
  • Johnyy
    Én ezekre kapásból rájöttem
  • Davidka
    Jaja, mindenki ezeket kérdezi :)