2236
  • Nemcso
    Igen ez crack hiba.
    Ha olyanod van, melyben kettő fájlt kell bemásolni a \Sound könyvtárba, na annál jön ki a "vedd meg.." dolog.
    A már említett Proper_crack_fix viszont három fájlt tartalmaz, kettőt a \Sound könyvtárba (ez van az elsőnek említettben is), egyet pedíg a \System könyvtárba kell tenni.
    Ezzel már nem fog "visszadumálni" a gáma, tudod folytatni.
  • Random_
    Biztos a crack a gond hidd el nekünk!

Az egyik crack-ban 1-el több file van.
  • Amse
    pedig azzal van gond!
  • zsotesz
    Nem hiszem, hogy a crack-kal van a gond, a warezcenterről lett letöltve, ott fönt van a proper crack fix is. Arra emlékszem, hogy ezt is letöltöttük, és be is másoltuk oda ahova kell.
  • Gandibá
    Kell hozzá crack, XIII Proper CrackFix, ezzel menni fog.
  • reaper4
    szerintem vmit rosszul értelmezett. én ugyan még csak nemrég kezdtem, de a haverom már végigküldte és nem panaszkodott semmire.
  • zsotesz
    Van egy kérdésem. Az egyik barátom most nyomja a játékot. A játék nem eredeti, warez oldalról lett letöltve. Egy olyan résznél van ahol valami mágneskártyát kéne szerezni. Azt állítólag egy tag adja. Pontosabban adná mert kiír valami olyan üzenetet, hogy ha kell a mágneskártya akkor vedd meg a játékot. Lehet, hogy a barátom értelmezte rosszul. Ti találkoztatok hasonló problémával?
  • tibor16
    Már megvan...
  • Patesz
    Tudja valaki hogy CDnként hány pálya van???? Én most tartok a 3. CD-n
  • tibor16
    Van egy kis problémám, a tengeralattjárós küldiben vagyok, el kellene érnem az induló tengeralattjárót, beérek egy terembe ahonnan fel tudok menni egy vezérlőbe, onnan le lehet ereszkedni abba a terembe aminél a kamera az indulásra kész tengeralattjárót mutatja. Na innen nem tudok tovább menni. Vannak a mennyezeten kampók de hiába, nem jutok tovább...az ajtók zárva, sehol semmi... ötlet???
  • tibor16
    Sziasztok. Az összeesküvők táborában vagyok, meddig tart még a gamma?
  • ALCATELGOD
    Okés már végigvittem 2 órája:)) a vége király! Folytatása következik....
  • Gandibá
    Az a vén fax az elnők, azt kell elvinni a lifthet :P
  • ALCATELGOD
    Majd megnézem! Mondjuk lehet mert egy vén fasz a földön fekszik és még nem halt meg:))
  • Gandibá
    Meg kell ölni mindenkit, majd az elnököt el kell cipelni a lift elé ahol egy katona vár. Ennyi.
  • Davidka
    Ez a topic is eléggé leült...
  • Davidka
    Miféle liftnél? Nem emléem (mondjuk elég rég jácottam már vele...)
  • ALCATELGOD
    Elakadtam mikor meg kell menteni az elnököt:((( nem nyilik a liftnél az ajtó!!!!
  • Gandibá
  • hykao #1376
    Meg kell venni az eredetit...
    Máskülönben maradnak a pálya eleji autosave-ek...
  • hykao #1374
    Ezek szerint már a szemünknek sem hihetünk...
  • Mayday
    Aham!
    Szoval igy!
  • Random_
    Én meg majdnem megvettem, de ha így van nem veszem mert nem fogok majd mászkálni magyar verzióért.

A pénzt szeretnék leakasztani minél előbb a mocskok.
  • Random_
    Ekkora geciséget ez a vásárló félrevezetése.
  • Random_
    Na remélem akkor hisztek már nekünk.

Nem értem miért mondanak hülyeségeket lehet, hogy nem jól informáltak azok akiket kérdeztetek vagy nem törődtek a témával. Én annak hiszek amit látok és mivel láttam, hogy magyar felirat és kéziköny van ráírva így nem hiszek bárki másnak lehet az akármilyen fontos ember.
  • Mayday
    Nos, lenn voltam a Tescoban az iment, kaphato 8990 HUF-ert, es ott figyel a dobozon, hogy Magyar felirattal es kezikonyvvel!
    De ennek ellenere nem kamuzok, tegnap hivtam telefonon az Automex Kft-t, es azt mondta, meg a kiado valaszara varnak, es 1-2 honap, mig kiadjak magyarul!
    Ezt adjatok ossze!
  • Mayday
    Hat, erdekes dolgok ezek... :)
  • hykao #1366
    Hmmm, akkor a magyarnak feltűntetett játékok valójában angol nyelvűek, hmmm...
  • hykao #1365
    Tegnap felhívtam a szegedi Media Markt-ot, megkértem az eladót, hogy ne a gépből nézze ki, hanem ballagjon oda a pultokhoz, és emeljen le egyet, úgy nézze meg.
    Eredmény: XIII, magyar felirat és kézikönyv...
  • Mayday
    Erre en is kivancsi leszek, mert tegnap (2004. januar 26-an) beszeltem a kiadoval telefonon, es meg azt mondta, NINCS!
  • hykao #1362
    oké
  • Random_
    Holnap lefényképezem neked csak, hogy lásd. :)
  • hykao #1360
    Ne fárassz már!
    Nem nem hiszem el, hanem furcsálom, hogy a hazai forgalmazónál azt állítják, hogy még nem adták ki itthon magyarul, miközben a Media Markt-ban már magyarul kapható.
  • Random_
    Nem baj hiába mondod neki nem hiszi el mert ő "jól értesült". :(

Azt hogy melyik kiadó nem figyeltem annyira, de direkt megnéztem hogy magyar szöveges és kézikönyves.
  • nagykispeter
    Ezt speciel én nem néztem meg,de biztos magyar lehet mert a képeken is magyar volt a felirat!Azt hogy kiadta ki nem tudom!
  • hykao #1357
    Ráadásul én úgy tudom, hogy az AUTOMEX a UBISOFT hazai kizárólagos forgalmazója.
  • Mayday
    Elvileg az Automex csinalja magyarul, nem az Ecobit!
  • nagykispeter
    Ez:http://hdc.atw.hu/index2.html
  • nagykispeter
    Én a HDC-ről tőltöttem le igaz fizetős de 6 napig érvényes 200 ft-ért,és jó cuccokvannak rajta!
  • nagykispeter
    Én is most volta a Szegedi Médiába és tényleg ott van 9999 ft-ért magyar felirattal!!