XIII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ERRE valaki????

A kihallgatós résznél (ahol az õröket el kell tüntetni,majd kihallgatni Mongoose-ék beszélgetését)mit kell pontosan tenni?? mert odébb mennek kicsit, erre mission failed...
Thx.

Mind a 4.. sokallom! 4 cd-s gaménak legalább 2x ilyen hosszu játékidõt vártam.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

cirka 2.3GB
majd szépen sorban kell neki az összes cd

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hány gígán települ fel a játék?
Majd ha minden igaz (legalábbis To Be Continued... felirattal zárult) akkor lesz folytatása a gaménak, akkor majd kiderül 😊

thx
amugy a number III hogy hal meg ?
!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!
és a végén a Number I a megölt Sharridan testvére ?ÉS a Shariddant mi öltük meg (Jason Fly)
vagy Steve Rowland a Number XIII???

Az SSh1 es bázsion vagyok ott tartok hogy elfogták az elnököt és ki kell szabaditanom.Ott van egy lift az nem üzemel , két szoba abban meg semmi sincs.Hogyan kell továbbjutni elõre is thx

nincs, nem is lesz 😄

steam, origin: ACE_hun

van mar peccs a jatekhoz?

Random_
ja a linkek virítanak kék betükkel mindig
ennyit lehet fáradni ha már ingyen van játék nem?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DarkJedi
Hi!
Elakadtam. Nem tom volt-e már róla szó, a vége felé, ahol nem lehet megölni senkit, Neutralize GI's vagy micsoda az objective.. Nah, és eljutok odáig, hogy bemegyek egy ajtón, és pont elõttem elindul egy katona, majd bemegy egy ilyen fotocellás ajtón, és valami automatát szid, hogy benyelte a pénzét. Tõle jobbrailyen nagy üvegfalakkal körülvéve van két öltönyös ember, meg egy katona, balra meg egy WC, ahol nincs semmi... Na és ha az automata elõtt álló katonát leütöm, akkor nem lehet felemelni a hulláját, az emberek elkezdenek beszélgetni, majd kijönnek, meglátják a földön fekvõ katonát, és mission failed... Mit kell csinálni? Nem jövök rá sehogy, és ráadásul mindig elölrõl is kell kezdeni...

hykao
De ha szar lesz a szinkron, akkor az csak ront a hangulaton.
Akkor maradhatott volna a csak felirat és a decemberi megjelenés.
Ha viszont jó lesz a szinkron, akkor megérte várni.
(volt egyáltalán már jól szinkronizált játék???)
insp
A Gamestarban van egy hirdetés, amiben azt állítják, hog magyar szinkronnal fog megjelenni.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Crazyn
Deus Ex 2

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
abból a terembõl, ahol a szikla van, nyílik egy szoba, ahol festõvásznak meg festékek vannak. Ha bemész a szobába, akkor picit jobbra elõtted a falban van 3 kiálló kõ. Azt megnyomod, és onnan rájössz a többire.

Crazyn
Köszi
Már végig is vittem

a lépcsön fel után ajtót "kikulcsolni" a másikat ugyanígy aztán ....

nem a gombot kell megnyomni mert felrobbansz hanem a lépcsön fel és a lakatott lelöve az összes generátort kilõni aztán az öltözöbõl nyiló szobába ahol a felszerelések vannak amit csak tudsz összeszedni mert lent a kis kopasz fog várni és azt nehéz kinyirni

Fuss! Mindig csak egyenesen elõre. Aztán lesz egy ajtó ami pont bezáródik az orrod elõtt, ott balra el. Ha beértél az irányítóterembe akkor látsz ott egy piros gombot. Na azt meg kell nyomni!!!! És kész! 😊

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Random_
A kriptábanlévõ keresztet le kell dönteni és az utat csinál lefele.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Crazyn
Bocsi, de elakadtam, és lusta vagyok visszaolvasni.
Annál a résznél akadtam el, ahol be kell hatolni a szentélybe. Már mindenkit kiirtottam. Ha a templommal szemben állok, akkor jobra van egy kis átjáró, ami egy kis kriptához/szentélyhez vezet. A kriptában van egy tábla a falon, amit ha megnyomok, akkor egy nagy tábla a padlóban lesüllyed, és egy picit elcsúszik, majd vissza. Az a gondom, hogy itt nem tudok továbbjutni (na ezt jól megfogalmaztam).
Tudnátok valami 5letet adni?

Random_
egy szobában van egy csomó számítógép azokat kell szétbontani
egy gránáttal tökéletesen megoldható

hykao
Akivel beszéltem, váltig állította, hogy szinkron is lesz. (de azért én mérget nem vennék rá...)
zaki
hát bazzeg, az szép...

Random_
Akkor lesz magyar szinkron is?
Mert eddig csak magyar feliratokról volt szó.

hykao
Valszeg nem sikerült elkészülni a fordítással idõre.
De üzletileg is jó húzás: sokan megveszik karácsonyra, aztán januárban : Anyú, vedd meg magyarul is!!!
hykao
Hát srácok el kell, hogy szomorítsalak benneteket.
Aki a karácsonyi szünetet magyar XIII-al akarta tölteni, annak más elfoglaltság után kell néznie.

Igazából a gyanú akkor merült fel bennem, amikor a PC Dome-on láttam a XIII hírdetését: Megjelenés dec.18. - e héten csütörtökön. Lokalizáció: eredeti!!!
Felhívtam az Automex-et, és rákérdeztem: Most akkor, hogy is van ez?

Csütörtökön eredeti nyelven, magyar kézikönyvvel fog megjelenni, valamikor januárban pedig - állítólag - magyar szinkronnal - jött a válasz!!!
Random_
ha nem lenne + lóvé (pulykapénz) akkor biztos nem venném meg!

zaki
legalább neked biztos nem lesznek ilyen crack gondjaid, meg mágneskártya, meg mittudomén mi 😊

Random_
Húdejó héten kapok lóvét akkor megveszem 😊)

Mayday
Aztan meg remljuk, hogy jo hozza az angol krekk-temakor... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
az jó, mert arra várok, hogy megjelenjen, mert akkor a magyar verziót töltöm le

Mayday
Igen, a heten mar kaphato lesz magyarul, 8990 HUF-ert!
December 15 v. 19. a megjelenes, ugy tudom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Elvileg megjelenik majd, valamelyik fórumos kolléga írta ezt.

Nincsmit.

Várd meg a szellõzõben, amig kimennek a terembõl.

Király volt!

köszönöm!!!

Van hátul egy kis szoba, ott az egyik falrésznél be kell lökni a téglát, majd ott lesz a 4ik L alakú kõ. Innentõl már egyértelmû.

Hi!Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!?Köszi a válaszokat!

meglett!!!

a 995-ös hozzászólásra tudja valaki a választ?
Én is ott szívok!!!
© Callisto 2003. dec. 04. 15:45 | Privát | Válasz | #995

Mia a fvszt kell csinalni? A kovetkezo helyen vagyok a 4. cd-n: 3 szintu korfolyosos emelet, aminek belso "udvaraban"
teritett asztal van es ott feher csuklyaban clan tagok beszelgetnek ketten.
Innen nem messze van az a kartyaval nyithato nagy csuszo ajto, ahova bemegyek. Van itt ket muki leolom oket, es itt van egy nagy ko, amben 4 L alaku darab van beillesztve, de a negyedik hianyzik. Ha rakozelitek ezekre megjelenik a "tenyer" hogy lehet valamit csinalni, de nem tortenik semmi hiabba kattogtatok akarmit, az ajto pedig becsukodik es nem tudok kimenni Mi a teendo???? valaki segiccsen mar pliz egy kicsit mer pipa vagyok. Gondolom meg kellene keresni a negyedik darabot es beilleszteni a helyere... NA DE HOL VAN AZ, a kutyafajat nekijje!? "

Amse
Üsd szét a keresztet hátulról és az rádõl!

Thx....

Need Help!

A "Neutralize GI's" pályán legyaktam a Conference roomban a fõgecit, majd tovább szaladtam a liftehig de ott nincs semmi lehetõség továbbmenni. Újabb crack kell, vagy én vagyok az Láma?

Köszi! Közben letöltöttem a cuccost dc -rõl!
Nekem már müxik, viszont remélem a többieknek segítséget jelent!

Random_
kell neki crack a netrõl
ami crackel a system és a sound könyvtárban file-okat