2236
-
#1676 Ok -
cs31 #1675 Regisztráltatnod kell magad az ubisofton! -
cs31 #1674 Mindjárt fölmegyek és csinálok! -
cs31 #1673 Nekem simán megy a netes játék!
-
#1672 Megvan...tovább?Servert miképp találok? -
cs31 #1671 Lehet! Csak legyen benne proper crack fix! -
#1670 Kösz hogy lelőtted a poént :( -
#1669 Én mennék....lehet lopottal? :)(nevezzük már nevén:)) -
cs31 #1668 Gyertek föl a netre játszani! Már unom, hogy mindig csak franciákkal, lengyelekkel, olaszokkal... játszok! Csinálok egy szervert: öldöklés- Winslow Bank. -
#1667 Sehogy. -
steweee #1666 ok. köszi a segítséget, már megcsináltam. a játékot is, jó a vége. mr sharidan az I-es.az volt a gond, hogy fegyverrel a kézben akartam felvennni, és csak puszta kézzel lehet -
#1665 Hogy lehet ezzel jáccani interneten??? -
#1664 Hát ha nem tudod megcsinálni akkor passz.De azért soxsikert! -
steweee #1663 lehet hogy bug? megpróbálom megint, de utoljára, már nem tudom hányszor irtottam ki mindenkit és bolyongok -
#1662 Pedig fel kell venned.És elvinni a folyosó végén lévő lifthez.Olyan a pálya nem hogy van 1 félköríves folyosó a földszinten ahol te vagy és a végén lift és vannak félköríves üveges folyosók az emeleteken ahonnan jönnek az ellenek.Mert ha igen akkor ez az a rész.Fel kell venni a csávesz és elvinni a lifthez. -
steweee #1661 én is gondoltam erre, de nem lehet felvenni, mert nem jelenik meg a kéz ikon, csak a "parkírozni tilos" -
#1660 Ha még jól emlékszem rá, akkor amint mindenkivel leszámoltál a folyosókon, szobákban, akkor visszamész az alélt elnökhöz, felkapod és elmész vele a liftig, ahol átveszik tőled és mehetsz tovább. -
steweee #1659 no, ott tartok, hogy megmentem az elnököt a spad-októl első körben.elájul szegényke, nekem meg kell védini meg katonáknak átadni. megnyomom a nagy piros gombot a műszerfalon, ajtó kinyílik, folyosón továbbmenve ellenségek halottak.DE: liftajtó nem nyílik, vele szemben sem, a folyosó meg ahol jöttem ott van egy elágazás, de ott csak cuccokat lehet felszedni. mit kell csinálni? már beleőrülök hogy egy napja azon a kis részen bolyongok.plíííz help! -
#1658 Biztos, hogy nem a XIII-ról írt steweee, mert az egy TPS lehet. A XIII pedig egy hagyományos "belsőnézetes" FPS. -
#1657 nem erről?
amúgy jó kis gém ez! -
steweee #1656 jut eszembe, vagy egy évvel ezelőtt láttam egy készülő játékról demót, ami hasonlóan rajzfilmszerű volt, és kb olyasmi lehetett mint a max payne, hátulról látszódott az ipse csak rajzolva, meg sokkal nagyobbat ugrott az ürge. nem tudja vki mi lehetett az és hogy megjelent e? -
steweee #1655 köszi -
#1654 Ja és regisztrálnod kell magad a Hun Games oldalán, hogy a letöltésekhez hozzájuss. -
#1653 Még 2003 novemberében jött ki.
A magyarítás innen: -=[Hun Games]=- -
steweee #1652 mikor jelent meg? már régen? mert elég soka hozzászólás és én még csak most láttam az ftp-n és töltöttem le. és magyarítás hol van hozzá? -
#1651 Csak azért fura, mert képregény/rajzfilm-szerű. De ezzel nincs semmi probléma, mert egy francia nyelvterületen népszerű képregénysorozatból készült.
A magyarítással együtt nagyon élvezhető játék. -
OPM #1650 fura? szerintem a legjobb fps még mindig! -
steweee #1649 most installáltam, elég fura játék -
#1648 Nem crack, hanem crackfix.
Jobban jársz, ha a DC-n keresed mindkettőt (mivel mindkettőt fel kell tenni)
Az NFOrce hírlistáiban "PC Game Dox" kategóriában mennek ezek... -
Matheus #1647 De hol szedhető az a crack? mert a GameCopyWorld-on van 1000-féle és nem tom meik az? HELP -
#1646 Te hol voltál a játék feltört változatának megjelenésekor ???
Kis történelem: Amikor Fairlight kiadta a feltört verziót, kiderült, hogy nem jó a crack hozzá. Ekkor jött ki az első crackfix.
Aztán kicsivel később kiderült az is (valaki tovább is játszott vele ), hogy a - már nem emléxem melyik pályán - nem sokkal később egy továbbjutáshoz szükséges mágneskártyát direkt nem lehet megtalálni, csak akkor ha hivatalosan megvett eredeti játékod van.
Ezen segített a második crackfix... -
ent #1645 Mért, akkor működni fog a 4. cd is rendben? -
#1644 nem mer csask a hivatolos honlaprol leszedet demót raktam fel először hogy egyetálán milyen... -
#1643 Télleg, most hogy balintka említette.
Mindkét crackfix-et megszerezted hozzá és mindkettőt fel is raktad? -
#1642 Szerezz hozzá másik cracket! -
#1641 jah ott közép tájon van
most mondjam azt hogy egy noname őskövület?! -
#1640 Bakker...
Azt se tudod, hogy milyen videokártya van a gépedben???
Egyáltalán tudod, merre van rajta a bekapcsológomb? -
#1639 DirectX aszem 9.0
vga ra meg mar nem is emléxem -
#1638 Milyen VGA-d van?
Melyik verziójú DirectX van fent? -
#1637 pls help