2236
  • Seth
    Ok
  • cs31
    Regisztráltatnod kell magad az ubisofton!
  • cs31
    Mindjárt fölmegyek és csinálok!
  • cs31
    Nekem simán megy a netes játék!
  • Seth
    Megvan...tovább?Servert miképp találok?
  • cs31
    Lehet! Csak legyen benne proper crack fix!
  • Seth
    Kösz hogy lelőtted a poént :(
  • Seth
    Én mennék....lehet lopottal? :)(nevezzük már nevén:))
  • cs31
    Gyertek föl a netre játszani! Már unom, hogy mindig csak franciákkal, lengyelekkel, olaszokkal... játszok! Csinálok egy szervert: öldöklés- Winslow Bank.
  • ibrik
    Sehogy.
  • steweee
    ok. köszi a segítséget, már megcsináltam. a játékot is, jó a vége. mr sharidan az I-es.az volt a gond, hogy fegyverrel a kézben akartam felvennni, és csak puszta kézzel lehet
  • bizar
    Hogy lehet ezzel jáccani interneten???
  • Amse
    Hát ha nem tudod megcsinálni akkor passz.De azért soxsikert!
  • steweee
    lehet hogy bug? megpróbálom megint, de utoljára, már nem tudom hányszor irtottam ki mindenkit és bolyongok
  • Amse
    Pedig fel kell venned.És elvinni a folyosó végén lévő lifthez.Olyan a pálya nem hogy van 1 félköríves folyosó a földszinten ahol te vagy és a végén lift és vannak félköríves üveges folyosók az emeleteken ahonnan jönnek az ellenek.Mert ha igen akkor ez az a rész.Fel kell venni a csávesz és elvinni a lifthez.
  • steweee
    én is gondoltam erre, de nem lehet felvenni, mert nem jelenik meg a kéz ikon, csak a "parkírozni tilos"
  • Nemcso
    Ha még jól emlékszem rá, akkor amint mindenkivel leszámoltál a folyosókon, szobákban, akkor visszamész az alélt elnökhöz, felkapod és elmész vele a liftig, ahol átveszik tőled és mehetsz tovább.
  • steweee
    no, ott tartok, hogy megmentem az elnököt a spad-októl első körben.elájul szegényke, nekem meg kell védini meg katonáknak átadni. megnyomom a nagy piros gombot a műszerfalon, ajtó kinyílik, folyosón továbbmenve ellenségek halottak.DE: liftajtó nem nyílik, vele szemben sem, a folyosó meg ahol jöttem ott van egy elágazás, de ott csak cuccokat lehet felszedni. mit kell csinálni? már beleőrülök hogy egy napja azon a kis részen bolyongok.plíííz help!
  • ibrik
    Biztos, hogy nem a XIII-ról írt steweee, mert az egy TPS lehet. A XIII pedig egy hagyományos "belsőnézetes" FPS.
  • ollie
    nem erről?

amúgy jó kis gém ez!
  • steweee
    jut eszembe, vagy egy évvel ezelőtt láttam egy készülő játékról demót, ami hasonlóan rajzfilmszerű volt, és kb olyasmi lehetett mint a max payne, hátulról látszódott az ipse csak rajzolva, meg sokkal nagyobbat ugrott az ürge. nem tudja vki mi lehetett az és hogy megjelent e?
  • steweee
    köszi
  • ibrik
    Ja és regisztrálnod kell magad a Hun Games oldalán, hogy a letöltésekhez hozzájuss.
  • ibrik
    Még 2003 novemberében jött ki.

A magyarítás innen: -=[Hun Games]=-
  • steweee
    mikor jelent meg? már régen? mert elég soka hozzászólás és én még csak most láttam az ftp-n és töltöttem le. és magyarítás hol van hozzá?
  • ibrik
    Csak azért fura, mert képregény/rajzfilm-szerű. De ezzel nincs semmi probléma, mert egy francia nyelvterületen népszerű képregénysorozatból készült.
    A magyarítással együtt nagyon élvezhető játék.
  • OPM
    fura? szerintem a legjobb fps még mindig!
  • steweee
    most installáltam, elég fura játék
  • ibrik
    Nem crack, hanem crackfix.
    Jobban jársz, ha a DC-n keresed mindkettőt (mivel mindkettőt fel kell tenni)

Az NFOrce hírlistáiban "PC Game Dox" kategóriában mennek ezek...
  • Matheus
    De hol szedhető az a crack? mert a GameCopyWorld-on van 1000-féle és nem tom meik az? HELP
  • ibrik
    Te hol voltál a játék feltört változatának megjelenésekor ???

Kis történelem: Amikor Fairlight kiadta a feltört verziót, kiderült, hogy nem jó a crack hozzá. Ekkor jött ki az első crackfix.
    Aztán kicsivel később kiderült az is (valaki tovább is játszott vele ), hogy a - már nem emléxem melyik pályán - nem sokkal később egy továbbjutáshoz szükséges mágneskártyát direkt nem lehet megtalálni, csak akkor ha hivatalosan megvett eredeti játékod van.
    Ezen segített a második crackfix...
  • ent
    Mért, akkor működni fog a 4. cd is rendben?
  • moszkito
    nem mer csask a hivatolos honlaprol leszedet demót raktam fel először hogy egyetálán milyen...
  • ibrik
    Télleg, most hogy balintka említette.
    Mindkét crackfix-et megszerezted hozzá és mindkettőt fel is raktad?
  • balintka
    Szerezz hozzá másik cracket!
  • moszkito
    jah ott közép tájon van
    most mondjam azt hogy egy noname őskövület?!
  • ibrik
    Bakker...
    Azt se tudod, hogy milyen videokártya van a gépedben???

Egyáltalán tudod, merre van rajta a bekapcsológomb?
  • moszkito
    DirectX aszem 9.0
    vga ra meg mar nem is emléxem
  • ibrik
    Milyen VGA-d van?
    Melyik verziójú DirectX van fent?
  • moszkito
    pls help