2236
-
#1716 32 MB-os Geforce256 DDR-rel reccenés nélkül ment 1024-ben. (épp vidkártya csere alatt álltam anno és kíváncsiságból kipróbáltam :) -
#1715 Bár azt is kétkedve olvasom, hogy ez a játék egy 16MB-os VGA-n "tökéletesen" menne... -
#1714 Ezt az "1GHz Intel Pentium II"-őt kicsit kétkedve olvasom...
Ja és ha jól sejtem, nem a monitor sötét, csak a VGA beállításaiban feljebb kéne tenni a gamma-értéket vagy a fényerőét (általában a "Színkorrekció" résznél találhatók) -
sm1ccR #1713 csak akkor az ismerősöm ősrégi 16MB-os videókártyájával mért megy tökéletesen....heeeee?????? Amúgymeg 32MB-os VRAM-ja van...na mindegy...de ne engem szidjál, nem én akartam ezt az ősrági sz**t, már a tököm tele van vele, hogy semmi nem megy rajta, és akkor a fater jön a spionokkal, vírusokkal, meg a f***om tudja mivel, hogy azé' nem megy semmi....és hogy mért pattogok emiatt. Mellesleg összességébe' is rohadtjó konfigom vam( :( ):
1GHz Intel Pentium II, NVidia TNT2, 256 DDRAM, 40GB MAXTOR winchester......ehemm......meg mellesleg egy hót szar, sötét monitorom, és nem én tettem tönkre, mert alapból olyan sötét volt, hogy a karakterem orra hegyéig se láttam vele!!! Ennyit erről!!!..........:(( :@ :@ :@ :( :( :( -
#1712 Akkor meg minek kínlódsz a XIII-al???
Elolvastad már a játék minimális gépigényét?
Minimum 32 MB-os DirectX 8.1 kompatibilis VGA kell neki és a TNT2 ettől igen messze van (kábé a béka segge alatt...)
Az ajánlott követelmény pedig: P3 1 GHz vagy gyorsabb, 256 RAM vagy több, 64 MB vagy nagyobb DX8.1-es VGA -
sm1ccR #1711 NVIDIA RIVA TNT2 64bit legfrisebb driverrel, tudom, hogy őslelet, de úgysem lesz soha lecserélve:(...akkor minek a villamosmérnök fater:):( -
#1710 Egyébként milyen VGA-d van és milyen driver-el? -
#1709 Az első (a CD-n lévő) crack-en kívül két crackfix létezik. Mindkettőt fel kell rakni - az utolsóval felülírva az előbbieket. -
sm1ccR #1708 amúgy ezt írja ki: General protection fault!
History: UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine -
sm1ccR #1707 crack és a crackfix fel van rakva, és azért nem 800x600-ban indítom, mert NEM tudom átállítani, az neki mindegy, hogy mekkora a felbontás, ami be van állítva, 640x480-ban indul, és nincsen játéksetup, ahol a belső-felbontást át lehetne állítani.....légyszi segítsetek már -
#1706 És miért nem 800x600-ban indítod?
A két crackfix-et is felraktad? -
sm1ccR #1705 remélem van itt vki!! egy kérésem lenne, vki csináljon egy mentést, new gamenél, 800x600-as felbontásban, és küldje el mailben([email protected]), meg írja le, hogy hova másoljam, mert nálam a nem tudja betölteni a XIII-t mert nem tetszik neki a 640x480-as alapfelbontás....előre is thx, csumi: sm1ccR -
cs31 #1704 Innen minden játékot ingyen tölthetsz: http://www.suprnova.org/
Ez torrentes oldal. Lenni kell egy torrentes letöltő programnak, pl: Azureus -
#1703 Warezről nem tudok.Ilyenekre van kitalálva a DC++. -
#1702 honnan lehet letölteni ingyenesen a XIII? -
#1701 Nm. -
#1700 Köszi a file-t! Működik a dolog, egyből +lett a mágneskártya. Thx +1*. bye -
#1699 ok -
#1698 Ok.Szólj majd, hogy jó e. -
#1697 Köszi szépen! kipróbálom! :D bye
-
#1696 Asszem ez az 1 file elég lesz mert Lvileg ez az ami más a két crack között.xidmaps.u -
#1695 Kösz, aszem az lesz az. Hol találok ilyet? -
#1694 Az 1 havas pálya ahol kihozod a börtönből az admirálist ugye?Mert ha ott akadtál el akkor kell neked 1 proper crackfix.Anélkül nem tudsz továbbmenni. -
#1693 Sziasztok! A Cable-car Station nevű mapon tartok. Hol találom a mágneskártyát? Aki tud segítsen plees. bye -
uzsidoboz #1692 Köszi majd kipróbálom Ha nem jó holnap szólok! -
#1691 itt :) -
#1690 van egy ilyen nagy beton tömb vagy valami és azt kel meglőni párszor és rádől arra a lejáróra.....vagy nem it tartassz???? -
#1689 Menj a kereszt mögé és use...többször kell és majd ledől és berepeszti a padlót....asszem ezaz -
#1688 A gomb csak megtévesztés:D A keresztet üsd hátulról és akkor eltörik és tátááá....Nyitva az átjáró. -
uzsidoboz #1687 Egy kis templomban vagyok és nem nyíik ki az ajtó(Utolsó cd) Állítólag én is ezt gondoltam rá kell dobni egy hullát de az a levegőben marad megpatcheltem+crack de így sem megy. A legújjabbat választottam!
Tudtok adni tanácsot mifélét szedjek le vagyvmi cheatet(Mert nekem a falonátmenés nem megy (kell vmi trainer) )
Lahat h rossz helyen vana hulla én nyomkodom a gonboT!
Segítsetek Köszi!
-
#1686 Miben? -
uzsidoboz #1685 Hello remélem tudtok segíteni?! -
cs31 #1684 Lőtem a fejét géppuskával, megfordult és csak egy pisztoly volt nála. Egy lövés és meghaltam. -
cs31 #1683 Egyszer összeakadtam egy MUC nevű gyerekkel, az is magyar volt. Brutálisan nyomta. -
#1682 látszik egy kicsit :) -
cs31 #1681 Én minden este ezt nyomom. -
#1680 Ezzel még nem -
cs31 #1679 Jól nyomod SETH! Nem hiszem, hogy még nem játszottál a neten. -
cs31 #1678 A szürőt bekapcsolod. Öldöklés( dathmach)- Winslow Bank
Addig keresel míg a játékosok közt nem találsz. -
#1677 Megvan