2236
  • moszkito
    XIII nevü game ezt irja:
    General protection fault!

History: UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine

mit lehet vele csinálni?
  • lachun
    HI hali van valami mod is ehez a játékhoz sok fantáziát látok benne:)
  • ent
    Még mindig nem ok!
    A driver reinstall, a memória ok!
  • vikbdh
    jéééééééééé..most látom másnbak is ugyanez a gondja(nem kellett volna sokat visszolvasni):) nektek megy már?
  • vikbdh
    heló! van 1 kis gondom... ott tartok hogy megmentettem az elököt vagy kit.. és miután kiírja hogy pálya teljesítve..betölt..aztán kilpp a windows-ba és kiírja hogy kritikus hiba: General protection fault! meg egy csomó szöveget.. MIT CSINÁJJAK??
  • ollie
    Akkor talán video driver reinstall. Na meg letesztelhetnéd a memókat is, hátha megfeküdtek.
  • ent
    Jaja a pecs fent van rendben volt idáig minden, egyébként többszöri próbára is ezzel lép ki!
  • ollie
    azóta is ezt csinálja? van patch feltolva?
  • ent
    Nagyba nyomom a gémet a 4.cdvel, el kell vinnem az elnököt biztonságba, jussak el az ellenőrzőpontig és hopp a töltés során kilép a gémből sé ez a hiba üzi egy ablakba:

General protection fault!
    History: FMallocWindows::Realloc <- 000075F5 25 FArray <- FArray::Realloc <- 25*1 <- UStrProperty::ImportText <- (StrProperty XIDCine.DialogueManager.SSpeaker.Sentences.Sentences) <- UArrayProperty::ImportText <- (ArrayProperty XIDCine.DialogueManager.SSpeaker.Sentences) <- UStructProperty::ImportText <- (StructProperty XIDCine.DialogueManager.Speakers.Speakers) <- UArrayProperty::ImportText <- (ArrayProperty XIDCine.DialogueManager.Speakers) <- UObject::LoadLocalized <- (DialogueManager SSH101c.DialogueManager6) <- UGameEngine::LoadLevelLocalizedTexts <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- ServerTravel <- UGameEngine::Tick <-UpdateWorld <- MainLoop

Van rá gyógyír?
  • Gandibá
    Asszem van ott egy gumiszoba, ahol egy nővér van bezárva egy gyogyóssal. A gyogyóst öld meg, a csajt vedd túsznak és akkor ki lehet menni a folyosóra.
  • ent
    Ja, és mitől van az, hogy rendszerint időközönként az egérrel gondom van, nem folyamatos, beszaggat, stb...
  • ent
    Viszont van az a pálya a gyógyintézetben, mikor rámtámad a dogi (XX), van egy kulcs a zsebében, van egy titkos dokumentum a kép mögött, de nem tudok a szobából kimenni, a kulcs sehová nem jó! Mit kell tennem?
  • ent
    Köszike, de nem ez volt a gond...
    A játék pecsét kellett feltennem és már minden ok...
  • ibrik
    Az elején amikor felébredsz a tengerparton, a "baywatch"-os muffot kell követned (irányítás a nyílgombokkal, ha nem állítottál át semmit a beállításokban).
    Közben kétszer el fogsz ájulni. A második ájulásod után a vizimentők házában fogsz ébredni. Ébredésed után rögtön lelövik a csajt és.... itt kezdődik a játék :)))
  • ent
    Vki?
  • ent
    Szeva!
    Tegnap install gém, leges leg eleje, felém hajol egy béjvaccsos lány, kérdezi mi a gáz, tölt a gém, fura kép, azt hiszem egy csónakon vagyok a kabinok ajtaja előtt!
    Mi a picsát kell csinálni?
    Mivel megyek megyek előre, vki lelő, újból elájulok, tölt a gém újból de sajna kilép vmi hibaüzivel!
  • hykao #1620
    Köszi.
  • ibrik
    Ha nem állítottál át semmit a beállításokban, akkor a "G" az egyik gomb, amivel "balról-jobbra" lehet válogatni az inventory-ban.
    Egyébként egyszer véletlenül a "Jobbra" gomb helyett rányomtam a numerikus billentyűzeten a nullára, amiről kiderült, hogy azzal meg "jobbról-balra" lehet az inventory-ban válogatni :)))
  • hykao #1618
    Igen, én is valami ilyesmire emlékszem. Kösz.
  • Gandibá
    Őő nem, csak arra hogy van külön inventory váltó gomb, ott kell keresni.
  • hykao #1616
    De azt mondja, hogy elő sem tudja venni.
    Nem emlékszel milyen gombbal lehetett elővenni?
  • Gandibá
    Jól emléxel. Elő kell venni a kampót, utána ha fehér lesz a kampó jel a célpontra irányítva, akkor kilövi és felhúzza magát.
  • hykao #1614
    Emberek!
    Pár napja felraktam a játékot az egyik haveromnak, elakadt ott, amikor a tetőn a feka (asszem őrnagy) csajszival van, és azt a vasmacskát vagy mifenét kéne használnia.
    Én már nem emlékszem, hogy volt, így nem tudok segíteni neki.

Emlékszik még valaki, hogy kell elővenni???
    Valami olyasmi rémlik, hogy megfelelő távolságba kerülve, megjelenik egy ikon...
    Segítsen már, aki emlékszik!
  • szucsati
    Naa...
  • szucsati
    Hello!

Gondolom már ezerszer leírtátok, de mégegyszer tegyétek meg, ha lehet.

Crack ügyileg vagyok elmaradva. Mi mindent kell letöltenem, hogy 1.01-gyel menjen rendesen, cd nélkül?
    A dev-x101.rar jónak tűnik, de ez kér cdt, a dev-x1nc.rar pedig kiakad, ha pályát tölt be.
    És amikor cd-t kér, akkor mindig a második kell neki?
  • Gandibá
    Ez egy jó kérdés, sajnos nem tudni :(
  • Gandibá
    XIII Proper CrackFix, ez kell neked.
  • bizar
    köszi
  • bizar
    Mikor jelenik meg a második része?
  • Gandibá
    De tudunk..
  • bizar
    Valaki nem tud Crack-et a játékhoz?
  • Gandibá
    Hát én is várom már :)
  • Dj Révész
    Köszi már végeztem is vele! Jöhet a második rész:-)
  • Gandibá
    A konferenciateremben ahol kinyírtad az egyik összeesküvőt, ott lesz egy kis szoba, bent egy csóka, az az elnök. Kapd fel a válladra és vidd a lifthez.
  • Dj Révész
    De az elnökkel még nem is találkoztam!!!!Már senki nincs a szinten csak én egyedül.
  • Gandibá
    Mert az elnököt is magaddal kell vinned.
  • Dj Révész
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy azon a pályán ahol meg kellene védenem az elnököt, miért nem nyílnak az ajtók, és a lift sem? Előre is kössz !
  • bizkit
    Segítség!!! Már mindent kipróbáltam! Felraktam a Crackfixet is meg mindent, de amikor elindítom a játékot akkor a monitorom egyszerüen "standbye"-ba kapcsol, de a játék elindul! Már levettem a Hz-et is és a felbontást is! Mi lehet a problémaM
  • dre
    én tudok egxet ahol biztosan véges fix van csak a bibi az hogy smsweben van de ott minden an 500 game közül válogathatsz de tuti ott van a fix mert én végigtudtam játszani jól
  • mtompi
    Lehet, nem mindegy hogyan írtad ki a cd-ket.
    Nekem is volt ilyen problémám, úgyhogy maradtam az DAemon toolsnál képfájlból beolvasásnál. De van nocdpatch is, csak meg kell találni, mert passz hogy hol láttam.