Return Of The King

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisficege
lehet hogy csak akkor mûködik a már egyszer kiakasztodtad mert írja hogy finished..

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

lwb
Szeva! Te, itt? 😊
KOTOR gurul le, de bugzik ATI kártyákkal...

kisficege
bazz,nekem se mükszik..😞:Cheat Codes
Note: The following codes only work once you have finished the game. Start a mission, then press to pause the game. Hold + + and enter one of the following numbers on the to activate the corresponding cheat function:
RESULT CHEAT CODE
Invincibility 7578
Restore health 7755
Infinite missiles 7795
Always devastating 6869
Perfect mode 5964
All upgrades 8967
Targeting mode 9587

kisficege
még nem próbáltam..majd mindjárt..

Nem kell módosítani semmit az installkor, csak hagyjátok telepedni. Van egy Player verziója is , ami kisebb, elméletileg azzal is kéne, hogy menjen. Én wapon keresztül szedtem le, ezért nem tudtam eddig reagálni. 30 mega, ki lehet számolni, mennyi idõ alatt jött le.... a player azt hiszem, csak 12mega.
az ace595pro megoldja a hangproblémákat. Aki meg tud jobbat, az ne fikázzon, hanem írja meg, mi az!
kisficege
kössz,nem kell már találtam

kisficege
tud valaki hozzá kódot??

RangeR
Meg hanganyagokat fõleg

RangeR
Na,ha te ezzel a kódek gyûjteményeddel nézed a neten hánykolódó képanyagokat,hát nem lennék a helyedben,de azt a gépet is kivágnám az ablakon,amivel szerencsétlenkedsz😊

kisficege
faszom,azon a kurva hídon nem birok átmenni.Legolassal vagyok és mindig engem támadnak..35 emberbõl 32-õt megöltem és akkor haltam meg..azt hittem felrobbanok..hogy kell ott átmenni??????

Vigigvittem a játékot viszont a co-op módot még mindig nem tudom elérni (rá se lehet kattintani). Miért? Pls help...

\"Hard to see, the dark side is.\"

a-ha.Megcsekkolom
lwb
Az ACE-ben van olyan, hogy custom install, ahol te állítod be, hogy mit akarsz feltenni és mit nem. Nem kell mindent felrakni...

NeoMaN
Én nemtom mit ACE-ztok itt, de van 3-4 codec ami kellhet egy normális embernek, az ACE-ban meg van vagy 50. Tehát:

DivX
XVid
AC3
Intel INDEO
WMV,WMA
MOV

Ennyi. Semmifféle "kodekpakk" használata nem javallott...

Mike
hm...
tegnap megtekintettem a programot, eléggé konzolos akció, de el lehet vele szórakázni
az más kérdés, hogy január 8-a elõtt nem fogom végigjátszani, mert elõbb a filmet szeretném megnézni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

melyik ace van fent CANDIBÁ'?Azzal megprobálnám én is!
Hát nekem Ace van fent, van hang meg kép is 😄 Csak az a baj, hogy szar lassú (700 mhz-s) gépem van, és ezért a kép akad, a hang meg siet 😄DDDDDDD
DE legalább mûködik :-)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

lwb
nforce fórumain azt írják a codecekkel kell machinálni. Vagy mindent leszedni vagy ace-t felrakni... eh... egyikhez sincs nagy kedvem. 😞

ewuk: #410 -es hozzászólás.

JxOxExY: erre még nem jöttem rá, lehet más tudja az orvosságot a problémádra.

lwb
Uaz probléma nálam is, de még csak ACE sincs fent (mondjuk más audio-video codec van)...

Hali all!

El tudná valaki magyarázni hogy mi a faszért nem tudom elnyomni az intrót és mért nincs hang..5.93 ace van fent és már szóról szóra végigolvastam a fórumot.3 db cd-m van +a proper.Na én úgy nyomtam fel hogy 1,2,proper+properen volt egy deviance crack.Na így sem müködik.Megprobáltam már mindenhogy, még azzal a ppf megoldással is(mondjuk itt nekem nem csinál semmit, csak megnyit egy ablakot azt azzal a lendülettel be is csukja)
Hülye vagyok ez van, de mit baszok el????OKOS AKAROK LENNI!!!!...(kész vagyok)
Én is most a perfectekre hajtok, plusz minden karit fel akarok túrni 20as szintre.. 3 már van: Samu, Aragorn, Legolas :-)

PTW
vicces hogy miutan vegigjatszottam csak azutan jottem ra hogy kell hasznalni a bane- vegzodesu tamadasokat ami igy utolag szegyen gyalazat.
szerintem ez a harom tamadas a jatek leghasznosabb mozdulatsora mivel azonnal kivegzel egy orcot, uruk-hai-t vagy egy ember meretu ellenfelet es egybol perfect modba vagja magat a karakter .. most azzal szorakozom hogy ezek hasznalataval perfect-re teljesitem a palyakat

Amúgy meg olyan map nincs amit nem lehetne megoldani. Én is szenvedtem egy csomót néhányon, de megoldható mind. A lényeg hogy harc közben védekezzetek! Q gombot nyomogassátok sûrûn, hosszabb lessz a pálya tõle, mert védi az ütéseket, de legalább túléled!

Hehe, vissza kéne olvasni, és akkor tudnád, hogy 1 videót csak 1x kötelezõ megnézni, másodszorra már ha megnyomod a Q billt, akkor elváltja.

Nyigas helyett 1 oldalt kene visszaolvasni, es ott van a trainer hozza!!

PTW
mindenkinek aki nem boldogul samuval az elso bossnal!!!

samunak van egy olyan ALDOTT tulajdonsaga hogy a kopennyel lathatatlanna tud vallni ilyenkor az ellenfel hata moge kerulve killing move billentyut hansznalva gyonyoruseges BACKSTABet kapunk...adagadt rohadek ugy esik ossze mint egy rongybaba...

en a black gate-et vagyok keptelen megcsinalni! eljutottan 4 bossig de ami akkor kovetkezik az olyan szintu kaosz hogy az mar orulet!!
tenyleg mazochista beallitottsagu a nehezsege ennek a jateknak!!

ÖRÖKÉLETET AKAROK! Segítséééééééééég!

van egy kis gondom a videókkal.. felraktam egy ACE codecpakkot, ezután elinditva a game-t a videókban nincs hang.. letöröltem, majd ujraraktam az eddigi codec-eimet, de igy sem jó.. plz help!!!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Na válaszoljon már valaki plííz!

Van valami örökélet kód a játékhoz? Mert nekem már nagyon reménytelen a halottkirályos pálya.

Hát az elsõre úgy, hogy meg kell csinálni az összes pályát . A másodikra meg úgy, hogy 3 karakterednek kell 10es szint felett lennie.

bogy lehet a bonusz palyara menni?

May the force serve you well!

A Gandalfos várvédelmes pályán amikor jön az a nagy gép és ki is ugrál belõle egy csomó ork akkor hova kell menni?

Kód nélkül nyomtam végig a játékot, és még a két bónusz pályát is, pedig az eléggé nehéz.

Gandalf-os pálya: a létrákat kell lökdösni a várfalról, ölni az orkokat, majd ha jönnek ostromgépek, akkor azokat lelõni. A bal oldalit egy katapult segítségével, a jobb oldalit a botod segítségével. 4 katapult után egy kis idõvel már nem kell félni az orkoktól. 4es szintû Gandalf-al simán meg lehet csinálni!

Samu-s pálya: én simán megöltem a "boss"-t, csak páncélja van, RMB-vel le kell ütni róla, utána már nem para.

Halottkirály-os pálya: védekezni kell sokat, és ha abbahagyja a támadást, minnél erõsebb combo-val ütni. Ott még azthiszem csak orc hewer van, de az is bõven jó. Szal combo-ra koncentrálni.

Biztos én vagyok a benga de úgy sem sikerült. Úgyhogy nekiláttam megvédeni minas tiritet. Na azt is vagy nyolcvanadszor csinálom, mert mindig bejutnak azok a köcsög orkok. Hogy a francba lehet ilyen kib@szott nehéz játékot csinálni???

Használd a védekezést!Egyébként nem a király legyõzése ott a fõ gond hanem utána kijutni a barlangból...big sux!!!Itt hagytam abba a gamát. Legalább lehetne menteni de nem!

"vessetek a mókusok közé" :)

Folyton csak küldi rám azokat a hülye kísérteteket (mindig egyre többet), de aztán amikor õ jön akkor szinte meg se tudom sebezni.

Hogy a f.szba kell kinyírni azt a b.szott nagyképû king of the dead-et? Próbáltam már Aragornnal Legolassal Gimlivel is, de a fele életét sem tudom levenni annak f.sznak.

bazze ezt a pályát nem lehet megcsinálni... orkokat gyilkolom és kettõ falat már lelõdtem... újabb falak jöttek és orkok csak akadélyoznak
énmeg nem lövök le semmit csak döntön a létrákat és le lehet menni de ott nemtom mit kell csinálni...
Ne nyird ki, hanem csalogasd ki, fuss gyorsan be, és csavard az ajtot mint állat, nekem ugy sikerült, hogy közben egyszer sem ütött le a rohadék. Meglehet csinálni kod nélkül is, én pl elfelejtettem az elején átkapcsolni hardról easy-re, és ugy nyomtam végig a samus kuldiket.

Én is ott szenvedek a Gandalfos pályán, egy kis segítséget elfogadnék. Miután lelövök egy tornyot, amit tolnak, lemegyek orkot irtani és létrát dönteni, de mindig betörnek.

ledönötm a létrákat és akkor mivan?? ölöm az orkokat és??? mit kell csinálni?
amikor ganival vagyok és a várat kell megvédeni..lelököm a létrákat és akkor mit kell csinálni?
Gnome
Asszem meg kell dobálni...de ugy hogy hosszan tartod a shift gombot ezt kell eljátszani vele és ha jól csinálod meg sem támad hanem szépen lassan meghal...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

koddal 😊)) mert ezt a gamet nem lehet kod nélkül végigvinni
Te könnyen kinyírtad? Mert én már nyolcvanadszor töltöm vissza és jutok el nagy nehezen addig (hála annak hogy nem lehet menteni), de még így sem tudom kinyírni.

ki kell nyírni és fel kell húzni az ajtót
Azon a pályán vagyok amikor elõször vagyok Samuval, és Frodóval meg Gollammal menekülök abbõl a várból amit ostromolnak. Eljutok addig, hogy lemászok Samuval valami csatornába, de ott is jönnek még orkok, aztán jön valami nagyobb ork (van neki egy csomó életereje), de azt nem tudom megölni (megsebezni se nagyon). Hogyan menjek tovább? (hogyan nyirjam ki?)