1735
  • Johnyy
    A Játék király ez egy megmásíthatatlan tény bár minden túlszárnyalhotó( a film 1000szer jobb) Aszem akor ha cheatelsz akkor már nem vagy igazi játékos csak egy halhatatlan textúra ami így tud hamar unalmas lenni,
    Le a CHEATEKKEL!!!
    Amugy ha a főküldetéseket megcsinálod az összeset akkor gollam,smeagol ad kódokat ami tuti bevállnak, én mégis( komojan) cheat nélkül a 2 bónusz pályát is megcsináltam ami aztán ténylag nehéz de lehetséges.

Amikor Smeagolt az utolsó pályán ütöd a sz. szélén akkor lecsúszik és szenved, lóg rajta ijenhor a fejébe kell szúrni a kardot(space) és akkor leesik majd visszamászik de ekkorra vesz le neki életet , ezt kell párszor megismételni, Közben vigyázz a lávára és a kövekre
  • wizy
    megnéztem, és képzeljézek: egyáltalán nem hiányoltam belőle a Megye megtisztítását, se Szarumánt. Nagyon jól elfeledtették velem, hogy ennyi a film, és nem hiányzik belőle semmi olyan, ami a könyvbe benne van. Egyszerűen fantasztikus volt!!!!!! De persze még megnézem 1x-2x, az biztos:-)))
  • Gandibá
    Ahh, bazzeg vagy 1 hétig azt írta ki a fórum hogy túlterhelt és nem jeleníthető meg. Node sebaj, ittvagyok megint, kinek örömére kinek bánatára :). A filmről annyit hogy már 3x láttam, és még mindig beleborzongok a rohirok rohamába!
  • Braveheart
    általános fórum, A király visszatér ...
  • wizy
    na boc,s hogy idepofátlankodtam, mivelhogy nem is a gameről beszélek, de nem nagyon tudok beszélgetni a filmről máshol:-)
    A GyU3-at ma fogom végignézni, de a Banyapóknál már szétizgultam a fejem, attól függetlenül, hogy már tudtam, hogy mi fog benne történni (könyv).
    Köszi mindenkinek, bármilyen segítséget si adott a filmhez, és mindenkinek, aki eltűr itt:-))
  • Arthas
    Én már időtlen ideje ütöttem ,de mindig felkapaszkodott, és az élete maxon maradt.....Hány órán keresztöl kell vele bohóckodni?
  • Bandew
    Ütni kell, amikor a szakadék szélén van. Akkor leájúl, de megkapaszkodik, és visszamászik. Ezt sokszor meg kell csinálni.
  • Arthas
    Az utolsó pályán Frodóval ,hogyan kell kinyirni a vakarékot? Gondolom le kell lökni ,de hogy?
  • Atiii
    tényleg nagyon nehéz a game..de legalább nem két délutános szar. Graffoja isteni, hangot tökéletes. a Film (3) is nagyon jó volt..persze sok csúszás volt a könyvhöz képest de ezt jobban nem lehetett volna megcsinálni,,egyszóval a film és játék nagyon jó lett..
  • Johnyy
    Szeva nemtom ki ajánlotta nekem de tökéletes taktika ha a fő holtat amikor tudod ijjal lövöd amikor megtámad védekezel és akkor amikor abbahagyta a ütögetőkombóját gyorsan jobb gombal rácsépelsz eggyet az idézéseit ki kell bírni de legolassal lőjed ahogy csak tudod!!!!! Ezek már saját tapasztalatok amúgy asszem totál kiakasztottam a gamét, 100 százalékos jelzés a mentésben,,, fuf az a 2 bónuszpálya emberek kib... ul nehéz volt.. Hali
  • wizy
    hahaha,, félig megnéztem a GyU3-at!! azért csak félig, mert addig nem volt itthon a tesóm, de aztán hazajött, és át kellett adnom a gépet. :-( de semmibaj, majd holnap megnézzük VÉGIG!! de jó lesz!! (addig láttam, amíg Aragornék bemennek a Holtak Ösvényére) Eddig király a film!
  • rezsofiz
    Gimlivel meg ne próbáld. ott legolas a legjobb.
  • malter
    vazze ugy felbaszta az agyam ez a game!!:)))majdnem szétvertem a gépet mi a f***é csinálták ilyen nehézre?a fögoré szellemnél akadtam el,nem birom az öreget leverni,amugy állat a grafika
  • wizy
    ja bocs, félreérthetően fogalmaztam: mármint a filmet, a GyU2 filmet honnan lehet leszedni. De most már nem kell, mer leszedjük a DC++ -vel.
    de azé kösz:-)
  • Zsoltee
    Köszi szépen
  • rezsofiz
    a coop a kooperatív játékmód. vagyis 1 billentyűzeten,és egy gamepad/joystick-on ugyanazon a gépen együtt vagytok, és mentek végig a single playeres pályákon. :)
  • rezsofiz
    Nehogy katapultot használj!!!!! Felesleges. Varázserővel sokkal gyorsabb,hatékonyabb,jobb.
  • rezsofiz
    bill-el sokkal yobb.
  • rezsofiz
    A játék nem jelent meg pc-n
  • rezsofiz
    még annyit hozzáteszek, hogy ha választanod kell létra, és torony között,akkor inkább a tornyot semmísítsd meg előbb,mert onnan folyamatosan jönnek kiaz orkok.ha nem sikerül,ne baszd fel az agyad, aludj rá egyet, aztán majd holnap.
  • rezsofiz
    legyen a billentyűzeted mellett egy gamepad, vagy joystick,vagy kormány is. én is elmegyek még jó sokszor...
  • Marcus_
    Na kiváncsi leszek,ha lejön...

Köszi!
  • Johnyy
    SZtem bilivel is tökéletes az irányítás
  • Marcus_
    Sziasztok!!Na végigolvastam ezt a röpke 10 oldalt.

Légyszi írjátok meg h milyen gamepad-ot érdemes venni ill. hogy azzal könnyebb e az irányítás??

Köszi
  • wizy
    no, válaszolna nekem valaki? Mer fontos lenne:-)
  • Johnyy
    Az első olifántot lenyilazod vagy lelövöd tűzzel, a másokik az túl távol van ezért átmész a csatatéren keresztül a másik oldalra majd így tovább ide oda rohangálj közben gyakjad az orkokat néha odarohanhatsz pinpinékhez a csajhoz hogy nyíllal megvédd őket a sárkánytól( hogy is hívják nem jut eszembe?)
  • Johnyy
    Minastirisznél a ctrl el lelököd a létrákat hogy nehogy ellepjék az orkok a várost, a piros pontok a térképen a létrák , a csávófej meg az orkok mennyisége, majd jönnek ijen taligák aztokat a bal oldaliakat katapultal a jobb oldaliakat varázserővel nyírod ki!!!!
  • Bandew
    Basszus ha 1000X nem, akkor egyszer sem lett még leírva!
    Erőltesd meg magad picit, és olvass vissza.
  • Zsoltee
    Valaki mondja má meg plz, hogy hogy lehet megölni azt a rohadt olifántot a katapultokkal, mert Pippinéket mindig agyontapossa vagy mi. thx.
  • Johnyy
    Teljes mértékben egyetértek!!! Sztem még vagy 2szer elmegyek a moziba megnézni, átcsenpészek a securitin 1 pizzát meg mindent és elmegyek külön kül az összes haverral
    sok más mellett nekem az is tetszett nagyon hogy amikor a csatáknak vége lett minden jórafordul akkor nem fejezi be a filmet, pl sok rendező már a frodós ágyas jelenettel lezárta volna , de így lehet élvezni azt hogy a háborúnak vége.

Más: Gondolf: 20 Legolas: 12 Samu: 11 simán megvan a 3 10 es szint , unloccolva lett a utolsó bonus pálya és a mentésben 100 százalékos végigjátszást jelez, de a menüben az a coop mód az mi? hogy lehet azt felnyitni?
  • rezsofiz
    Megnéztem tegnap a moziban a filmet. nos ha azt mondanám, hogy láttam a legkiválóbb, legjobb, legfeledhetetlenebb, legjobban szívbehatoló,a legjobb zenéjű és a legszebb kinézetű filmet a Földön, akkor nem mondtam semmit. És a legfontosabb: van mondanivalója.
    Úgyhogy megkérek mindenkit: ne sajnálja a pénzt a popcornra,colára,mozijegyre,csak menjen el, és nézze meg. Ilyen élményben nem volt, és nem is lesz része senkinek, ha nem nézi meg!
  • rezsofiz
    szarumán palantírja haggyán,de szauroné...nem jó. legyen 3 10. szintűd.
  • Johnyy
    3 tizes szintű faszi? Meglesz! Az ugy nem jo hogy egy 10 es szintű meg egy 20. szintŰ Mert nekem legolas 10es gondolf meg 20as szinte mindenki tud már mindent ,
    Azt a 20 csapatot lehentelni Kurv....a nehéz el jutottam az 1. barlangi orkos részhez , háát ne tudjátok meg....
  • ACE
    És hogy lehet ezt joy-al jáccani? Nemis tudom elképzelni...
  • ACE
    Ez tök szar, és nem lehet billentyűzeten jáccani ketten??? Nemáááá'
  • rezsofiz
    Eljött az igazság pillanata: a nevem Rezsőfi Zoltán.
    beszarás
  • rezsofiz
    nemsokára indulok a moziba.nagyon kíváncsi leszek rá.
  • rezsofiz
    csak konzolon volt.
  • wizy
    ja és még valami: nem tudjátok, hogy a GyU2-t honnan lehet letölteni? ha lehet, akkor ingyenes címet mondjatok!!
  • wizy
    jó ember ez a Gadalf:-))
    ok, akkor rajzolok, csak egy a gond: nemtom, hogy mikor lesz a szülinapja:-)) meg hogy néz az ki, hogy odamegyek és megkérdezem, hogy "Tanárúrnak mikor lesz a szülinapja?"?
    és akkor most már csak abban kell reménykedni, hogy nem olvassa ezt a topicot:-)