591
  • bogyoka
    Tegnap mi is felraktuk a játékot, de, a screen-ben miért nem tudok méretet módosítani? Akármelyikre enterezek, semmit nem csinál. Mondjuk szerettem volna 800x600x32-est. XP-én menne a játék, és nem teljes a kép, elvan csúszva balra kb. 3 centire. A Windows ME-on pedig elinditáskor lefagy a gép, reménytelen, újra kell indítani a gépet. Mi a görcsöt kéne csinálni? Mi lehet a gond? Nagyon szomorú vagyok.
  • Lacc
    Elakadtam atemplomnál, mikor meg kéne gyűjtanom a tüzet a szoborban. Visszaolvastam, látom valami fészket kéne levernem a bottal, de sehol nem találok fészket... A szoborban a fát sem akarja megpiszkálni. Nincs valami ötlet?
  • toMpEr
    kukaknal at lehet maszni a falon
  • magus
    Nah elakadtam Nicoval Paris1ben...

Beszéltem a gördeszkás csávóval, a wardennel a takaritonovel, megtalaltam a szefet de semmit nemtok csinalni. a bnoje elrohant a parkban. irtatok vmi parokarol. az hol van?
  • Sephi
    En most jottem visza Nicoval a szinhazban de egyenlore fogalmam nincs mit kell csinalni :) Maj' lemegyek a pincebe :)
  • neménvoltam
    már megoldottam, köszi!
  • neménvoltam
    Hali! Elakadtam egy kicsit :(
    Hogy kell bejutni a színházba? A maszk megvan és a létra is, de túl magasan van neki
  • CarajoEsp
    Hehe. Grafikára szarok:DDD
    Az 1 volt mindenidők legkirályabb kalandgammája.(Akármit felhozhattok ilyen összetett történettel nem találkoztatok még.)
    a 2-is nagyon ott volt a szeren és eddig(Nico másodszor)
    Nekem ezis nagyon tetszik.
    Tetszik ,hogy a feladatok nem azok a hihetetlenek mint egy-két másik játékba.
    Szerezzél 5centet egy légpapír és egy gyufásdoboz segítségével. (És volt ilyen)
    Eddig ez a 3-as a legkirályabb a világon!!
  • gyraph
    Én is végigtoltam az első 2 részt, de azért hoztam fel a black mirrort, mert ott sokkal összetettebek voltak a feladatok...aki nyomta vele , szerintem érti miről beszélek, de szerintem ettől az első rész is sokkal jobb volt...és most hagyuk a grafikát.
  • CarajoEsp
    Hát szerintem megint az egyik (ha nem a legjobb kalandjátékot) kaptuk. Legkirályabb volt az 1-2 és most ezis:DD
  • gyraph
    Én is végigküldtem...nem volt rossz egyáltalán, de pl. a Black Mirror jobban tetszett...sokkal jobb feladatok voltak benne.
  • Ombika
    Please vki linket ahonnet le tudnam tolteni!! THX
  • toMpEr
    nekem is volt 1x,hogy kidobott a desktopra, bar nem itt..probald ujra, nekem masodjara sikerult...
  • toMpEr
    par spoilerkep a vegerol:
    kep1
    kep2
    kep3
    kep4
  • Sephi
    Help me! Amikor Petra uldoz a pisztojjal es sikerul elernem a lidftet ott kifagy a jatek :( Azaz viszavag desktopra! Miert?? Micsinajak?
  • toMpEr
    a kepek alapjan enis rosszabb grafikara szamitottam. Alltalaban ez forditva szokott lenni, a promo kepek szebbek, aztan a jatek valahogy megcsunyul mire eler hozzank...
  • Sephi
    Azert nem semmi a grafika. Igaz annyira jol nincs kidolgozva de ahol kivan ott ugy is nez ki. Eszmeletlen egy fiilingje van a jateknak csak nekem baromira nem teccik az iranyitas :(
  • gyraph
    Ugye!- nekem is volt ilyen gondom...fránya gravitáció :) .
  • Sephi
    Kerdem en hogy lehet rendesen jaccani ezt a jatekot amikor Nico-nak ... jaj anyam :)))
  • ceas
    ha valaki elakadna:)végigjátszás
  • Sephi
    Na kb ennyit :) Jaj de ideges lettem erre :) Nah emgyek jaccom tovabb ... most azta kerva szef kodot kene megtalani de nem lelem sehol... keresukk
  • Sephi
    HONNAN A LOTUROBOL TUDTA NICOLE HOGY EGY NO VOLT A GYILKOS AMIUTAN FELVETTE A GOLYOT A FOLDROL???
  • Sephi
    Senki se vegye rosz neven amit most irni fogok! Szintiszta megfigyeles az egesz es nem kotekedni akarok!

A jatek gyonyoru! igaz eros konzol beutese van de nem gond! minden szep!

De akkoris egy dolog baszotul zavart es meg csak az elejen vagyok espedig az hogy "HO
  • Alexease
    Egyelore orulok, ha majd erre ra tudok nezni valamikor;)) De azert koszi.
  • gyraph
    Ezzel én is pontossan úgyanígy vagyok....
    Egyébként szerintem érdemes ránézni a Black Mirror-ra is, mert bár a grafikája gyengébb, de a kalandelemek és a feladatok sokkal jobbak.
  • Alexease
    Jovohonapban remelem lesz mar annyi idom, hogy en is beletudjak kezdeni. Szeretem az ilyen kalandos/gondolkodos dolgokat;))
    Bar angol tudas alapszint, de szotar kerdese az egesz;))) es meg tanulok is kozben;))))
  • gyraph
    :)
  • Alexease
    Lassan hasznalt autokereskedest lehet nyitni a sok Spoiler-bol;))))))
  • toMpEr
    SPOILER

ott kell tartani azzal a rongyal
    berakod, aztan hasznalod rajta
    utanna meg szolsz a csajnak,hogy fogja meg, amig te atmesz
  • Pogacsa--
    SPOILER

A rohadt csaj meg baszik megfogni, pedig neki kesztyu van a kezen:)
    Segitsetek mert mar hulyet kapok ettol.
  • Pogacsa--
    SPOILER

Berakom azt a fem szart a falba ahova kell de tul forro es nem tudja ott tartani kezzel george.
    Mit csinaljak?
  • ceas
    Na, ennek vége. Nem volt rossz game, meg kell hagyni, csak talán egy kicsit rövid volt.
  • gyraph
    Spoiler!

Egyébként az a legszebb az egészben, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy ki is volt ez a szpájki gyerek a történetben és rájöttem, hogy még nem is találkoztam vele :), mert az előbb másra gondoltam. Szép lassan rájöttem, hogy csak az egyetlen eddig ismeretlen fickó lehet a játékban, aki a pálya elején -a csapda által- holtan feküdt. Szóval vissza kellet ballagnom a pálya elejére, hogy megoldjam a kockás feladatot és hozzáférjek szpájki holtestéhez ...igy még jó hogy nem jöttem rá, hogy hogyan nyilik az előbb említett ajtó. :)))
  • gyraph
    Spoiler:

Áhhh...köszönöm! Mekkora birka vagyok, pedig a csaj még utal is rá... :)
  • toMpEr
    SPOILER
    megvizsgalod spikey-tol elvett cuccot, kijon belole egy korong, azt kell belerakni.
  • gyraph
    Tomper!

Nézz már rá légyszi a #164-re és segíts! :)
  • toMpEr
    ja, #118
  • Pogacsa--
    SPOILER

Hat ilyet...
    Halljak meg probaltam mar ezt, csak asszem nem jo utemben kedtem el az ajtot vasazni.
    Tul koran, meg a recseges elott.
    Tomper te vegig nyomtad mar?
  • toMpEr
    SPOILER
    niko tartja az ajtot, te meg lefeszited a lakatot a femruddal
  • Pogacsa--
    SPOILER

Congo 2nel nem tudok bemenni a kapun rogotn az elejen.
    Hogy a fenebe?