591
-
#220 Tegnap mi is felraktuk a játékot, de, a screen-ben miért nem tudok méretet módosítani? Akármelyikre enterezek, semmit nem csinál. Mondjuk szerettem volna 800x600x32-est. XP-én menne a játék, és nem teljes a kép, elvan csúszva balra kb. 3 centire. A Windows ME-on pedig elinditáskor lefagy a gép, reménytelen, újra kell indítani a gépet. Mi a görcsöt kéne csinálni? Mi lehet a gond? Nagyon szomorú vagyok. -
#218 Elakadtam atemplomnál, mikor meg kéne gyűjtanom a tüzet a szoborban. Visszaolvastam, látom valami fészket kéne levernem a bottal, de sehol nem találok fészket... A szoborban a fát sem akarja megpiszkálni. Nincs valami ötlet? -
#217 kukaknal at lehet maszni a falon -
#216 Nah elakadtam Nicoval Paris1ben...
Beszéltem a gördeszkás csávóval, a wardennel a takaritonovel, megtalaltam a szefet de semmit nemtok csinalni. a bnoje elrohant a parkban. irtatok vmi parokarol. az hol van? -
#215 En most jottem visza Nicoval a szinhazban de egyenlore fogalmam nincs mit kell csinalni :) Maj' lemegyek a pincebe :) -
neménvoltam #214 már megoldottam, köszi! -
neménvoltam #213 Hali! Elakadtam egy kicsit :(
Hogy kell bejutni a színházba? A maszk megvan és a létra is, de túl magasan van neki
-
#212 Hehe. Grafikára szarok:DDD
Az 1 volt mindenidők legkirályabb kalandgammája.(Akármit felhozhattok ilyen összetett történettel nem találkoztatok még.)
a 2-is nagyon ott volt a szeren és eddig(Nico másodszor)
Nekem ezis nagyon tetszik.
Tetszik ,hogy a feladatok nem azok a hihetetlenek mint egy-két másik játékba.
Szerezzél 5centet egy légpapír és egy gyufásdoboz segítségével. (És volt ilyen)
Eddig ez a 3-as a legkirályabb a világon!! -
#211 Én is végigtoltam az első 2 részt, de azért hoztam fel a black mirrort, mert ott sokkal összetettebek voltak a feladatok...aki nyomta vele , szerintem érti miről beszélek, de szerintem ettől az első rész is sokkal jobb volt...és most hagyuk a grafikát. -
#210 Hát szerintem megint az egyik (ha nem a legjobb kalandjátékot) kaptuk. Legkirályabb volt az 1-2 és most ezis:DD -
#207 Én is végigküldtem...nem volt rossz egyáltalán, de pl. a Black Mirror jobban tetszett...sokkal jobb feladatok voltak benne. -
#206 Please vki linket ahonnet le tudnam tolteni!! THX -
#205 nekem is volt 1x,hogy kidobott a desktopra, bar nem itt..probald ujra, nekem masodjara sikerult... -
#204 par spoilerkep a vegerol:
kep1
kep2
kep3
kep4 -
#203 Help me! Amikor Petra uldoz a pisztojjal es sikerul elernem a lidftet ott kifagy a jatek :( Azaz viszavag desktopra! Miert?? Micsinajak? -
#202 a kepek alapjan enis rosszabb grafikara szamitottam. Alltalaban ez forditva szokott lenni, a promo kepek szebbek, aztan a jatek valahogy megcsunyul mire eler hozzank... -
#201 Azert nem semmi a grafika. Igaz annyira jol nincs kidolgozva de ahol kivan ott ugy is nez ki. Eszmeletlen egy fiilingje van a jateknak csak nekem baromira nem teccik az iranyitas :( -
#200 Ugye!- nekem is volt ilyen gondom...fránya gravitáció :) . -
#199 Kerdem en hogy lehet rendesen jaccani ezt a jatekot amikor Nico-nak ... jaj anyam :))) -
ceas #198 ha valaki elakadna:)végigjátszás -
#197 Na kb ennyit :) Jaj de ideges lettem erre :) Nah emgyek jaccom tovabb ... most azta kerva szef kodot kene megtalani de nem lelem sehol... keresukk -
#196 HONNAN A LOTUROBOL TUDTA NICOLE HOGY EGY NO VOLT A GYILKOS AMIUTAN FELVETTE A GOLYOT A FOLDROL??? -
#195 Senki se vegye rosz neven amit most irni fogok! Szintiszta megfigyeles az egesz es nem kotekedni akarok!
A jatek gyonyoru! igaz eros konzol beutese van de nem gond! minden szep!
De akkoris egy dolog baszotul zavart es meg csak az elejen vagyok espedig az hogy "HO -
#186 Egyelore orulok, ha majd erre ra tudok nezni valamikor;)) De azert koszi. -
#185 Ezzel én is pontossan úgyanígy vagyok....
Egyébként szerintem érdemes ránézni a Black Mirror-ra is, mert bár a grafikája gyengébb, de a kalandelemek és a feladatok sokkal jobbak. -
#184 Jovohonapban remelem lesz mar annyi idom, hogy en is beletudjak kezdeni. Szeretem az ilyen kalandos/gondolkodos dolgokat;))
Bar angol tudas alapszint, de szotar kerdese az egesz;))) es meg tanulok is kozben;)))) -
#182 :) -
#181 Lassan hasznalt autokereskedest lehet nyitni a sok Spoiler-bol;)))))) -
#180 SPOILER
ott kell tartani azzal a rongyal
berakod, aztan hasznalod rajta
utanna meg szolsz a csajnak,hogy fogja meg, amig te atmesz -
#179 SPOILER
A rohadt csaj meg baszik megfogni, pedig neki kesztyu van a kezen:)
Segitsetek mert mar hulyet kapok ettol. -
#178 SPOILER
Berakom azt a fem szart a falba ahova kell de tul forro es nem tudja ott tartani kezzel george.
Mit csinaljak? -
ceas #177 Na, ennek vége. Nem volt rossz game, meg kell hagyni, csak talán egy kicsit rövid volt. -
#176 Spoiler!
Egyébként az a legszebb az egészben, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy ki is volt ez a szpájki gyerek a történetben és rájöttem, hogy még nem is találkoztam vele :), mert az előbb másra gondoltam. Szép lassan rájöttem, hogy csak az egyetlen eddig ismeretlen fickó lehet a játékban, aki a pálya elején -a csapda által- holtan feküdt. Szóval vissza kellet ballagnom a pálya elejére, hogy megoldjam a kockás feladatot és hozzáférjek szpájki holtestéhez ...igy még jó hogy nem jöttem rá, hogy hogyan nyilik az előbb említett ajtó. :))) -
#175 Spoiler:
Áhhh...köszönöm! Mekkora birka vagyok, pedig a csaj még utal is rá... :) -
#174 SPOILER
megvizsgalod spikey-tol elvett cuccot, kijon belole egy korong, azt kell belerakni. -
#173 Tomper!
Nézz már rá légyszi a #164-re és segíts! :) -
#172 ja, #118 -
#171 SPOILER
Hat ilyet...
Halljak meg probaltam mar ezt, csak asszem nem jo utemben kedtem el az ajtot vasazni.
Tul koran, meg a recseges elott.
Tomper te vegig nyomtad mar? -
#170 SPOILER
niko tartja az ajtot, te meg lefeszited a lakatot a femruddal -
#169 SPOILER
Congo 2nel nem tudok bemenni a kapun rogotn az elejen.
Hogy a fenebe?