Broken Sword 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
SPOILER
meg kell olvasztani fent a szinpadon a lampaknal, aztan be kell kenni vele a tartooszlop aljat,hogy jobban csusszon

toMpEr
spoiler:

Congo-ban a Teplomnál mi a teendõ??
Sajna felrobbantottam a gépet, de innen nincs tovább...
Köszi.

Black Mirror?

Pogacsa--
Nekem megy 1024be.
Sziasztok!
Ti milyen felbontásban játszotok?
Mert nálam 1024*768-ban lefagy, vagyis el sem indul a játék, nem tudok mit kezdeni vele, még a gépet is újra kell indítani. 800*600-ban viszont simán megy.
Találkozott vki ilyen hiábával, vagy eseteleg van vkinek vmi ötlete, hogy mi lehet a gond?

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

toMpEr
ja, crack nem kell hozza, rakd ujra a drivert, uninstallald a codeceket, ilyesmi...

Pogacsa--
Nincs hozza kulon cracked, ami benne van az mar cracked.
Refreshlock leszedes utan telepits ujra drivert.
Megvolt, de thx!

gyraph
spoiler:
Azon röhögtem, hogy a Black Mirror-ba pontossan úgyanigy kellet bejutni az 1ik ajtón...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

toMpEr

Akkor asszem elakadtam.
Van errefelé jelentõsebb feladat?
Hazamentem, telefonáltam mindenkinek...

toMpEr
SPOILER
azt csak akkor tudod kinyitni, amikor kiengednek a bortonbol es visszamesz (este)

A halott manyusnál a rejtett doboz kódját hol találom??

Pogacsa--
Hat igen...elfelejtettem ranezni.
Pogacsa--
Nem az exe lesz nalad rossz, hanem szerintem refresh beallito progi kavar be, legalabbis nalam most ez volt asszem.
Telepitsd ujra a drivert es ne allits be refresh rate prigt es igy probald.
toMpEr
SPOILER:
a kukaknal at lehet maszni a falon

toMpEr
SPOILER válasz:
felmesz az ajtohoz a letrakon keresztul, bedugod az ujsagot az ajto ala, a ceruzeval kipockolod a kulcsot a zarbor, kihuzod az ujsagot.

Pogacsa--
SPOILER

Megint elakadta, a paris 2ben.
Mi a szart csinaljak Nicoval?
Telefonon felhivtam akit lehet, lehallgattam az uzenetrogzitot, dumaltam a wardennel meg a takaritoval is.
:DDDDDDDD

gyraph
:)...aranyos. Én még nem tartok itt, mert nem volt idõm játszani...most jöttem el Congoból.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

toMpEr
MEGA SPOILER! :DDDDDDD

Sephi
Szerintem aki nem tud angolul de ud nemetul az se jacca
:)))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

toMpEr
szerintem azert nemart egy jobb angoltudas

Pogacsa--
Ahhoz hogy megertsd nem kell tul komoly angol.
Jo a jatek, egyre jobb.
Sephi
Ahh szerintem sokan orulnenk neki hogy ha mar valaki elkezdte jaccani legyen mar oly szives es irja oda hogy SPOILER a kerdes vagy valasz ele hogy akaratlanul se olvasuk el es ne lojetek le poent masoknak

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kérdeznék valamit: kb. milyen szintû angol kell hozzá, hogy élvezhetõ legyen a gáma?
LezLee
Nem éppen. Csak annyi a hasonlóság, hogy mindkettõ kaland. Amúgy az irányítás teljesen más.
ez black mirror féle gam?

gyraph
Nem...b@szni akar . :)

Pogacsa--
Na bammeg pont a parokat felejtem el kozelrol megvizsgalni:)
A gordeszkas csavo buzi?:)
toMpEr
nezd meg kozelebbrol a parókát, akkor rajon, hogy valojaban szoke a keresett no...a szefet nem tudod kinyitni most, szoval ne is probalkozz vele :)

Pogacsa--
Elakadtam.
Nicoval osszeszedtem mindenfelet, a parokat is, korbekerdeztem mindenkit, szefet megtalaltam, kodom nincs hozza, voltam Nico hazaban, felvihtam a fonokot.
Hogyan tovabb?
Mint nem csinaltam Vernonnal?
toMpEr
ja, de meg lehet szokni az iranyitast, eleinte en is idegenkedtem tole, de mar elmult

hykao
Szóval a nézet maradt, csak az irányítás nem kattingatós...Hmm
toMpEr
sott a jatekmenet is ugyanolyan, szoval aki a regi kalandjatekokat szerette annak tudom ajanlani

toMpEr
olyan, mint a regi, hagyomanyos kalandjatekoke

hykao
Kicsit bõveben kifejtené valaki, hogy most akkor a nézet az Third Person-e, vagy olyan mint a régi rajzfilmes játékoké?
toMpEr
amugy szerintem eleg jo a jatek, az iranyitassal is megbekultem mar, a grafika is sokkal jobb, mint amire szamitottam, es neha egesz kellemesen el lehet benne akadni.

toMpEr
meg mindig kell? mert akkor en el tudom kuldeni

toMpEr
en jobban szerettem volna point&click iranyitast...

Pogacsa--
Kozelrol megnezve nagyon csunyak a texturak, foleg a szereploke.

Elertem egy olyan reszhez ahol adott idoben kell megnyomni egy gombot, es ha nem sikerul kezdodik elolrol a jelenet.
Ilyet sem lattam meg.
gyraph
:)

gyraph
Szerintem gyönyörû a grafika, de nem fotórealisztikus, hanem sokkal inkább rajzfilmes a feeling-je. Az irányitás pedig zseniális szerintem.

Shan
egyáltalán nem otvar...
toMpEr
kalandjatek.

Ez ilyen szörd perszon gamma?

Pogacsa--
Reng a csaj melle ahogy gyalogol:)
Kicsit el van tulozva, jobban reng mint ahogy kene:)
toMpEr
akkor rossz a szemed :)

Pogacsa--
Kozelrol az.