Broken Sword 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg kell olvasztani fent a szinpadon a lampaknal, aztan be kell kenni vele a tartooszlop aljat,hogy jobban csusszon
Sajna felrobbantottam a gépet, de innen nincs tovább...
Köszi.
Ti milyen felbontásban játszotok?
Mert nálam 1024*768-ban lefagy, vagyis el sem indul a játék, nem tudok mit kezdeni vele, még a gépet is újra kell indítani. 800*600-ban viszont simán megy.
Találkozott vki ilyen hiábával, vagy eseteleg van vkinek vmi ötlete, hogy mi lehet a gond?
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Refreshlock leszedes utan telepits ujra drivert.
Azon röhögtem, hogy a Black Mirror-ba pontossan úgyanigy kellet bejutni az 1ik ajtón...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Van errefelé jelentõsebb feladat?
Hazamentem, telefonáltam mindenkinek...
Telepitsd ujra a drivert es ne allits be refresh rate prigt es igy probald.
felmesz az ajtohoz a letrakon keresztul, bedugod az ujsagot az ajto ala, a ceruzeval kipockolod a kulcsot a zarbor, kihuzod az ujsagot.
Megint elakadta, a paris 2ben.
Mi a szart csinaljak Nicoval?
Telefonon felhivtam akit lehet, lehallgattam az uzenetrogzitot, dumaltam a wardennel meg a takaritoval is.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
:)))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nicoval osszeszedtem mindenfelet, a parokat is, korbekerdeztem mindenkit, szefet megtalaltam, kodom nincs hozza, voltam Nico hazaban, felvihtam a fonokot.
Hogyan tovabb?
Mint nem csinaltam Vernonnal?
Elertem egy olyan reszhez ahol adott idoben kell megnyomni egy gombot, es ha nem sikerul kezdodik elolrol a jelenet.
Ilyet sem lattam meg.