591
-
#168 most jon majd a neheze :) -
#167 :))))))
Ha visszaolvasol , akkor rájöhetsz, hogy tulajdonképpen ez a második hely, ahol elakadok és ebből az egyikre rájöttem, mielőtt választ kaptam volna rá...pedig a játék közepe fele tartok. Ebből kifolyólag meglehetőssen élvezem a játékmenetet. Bár már lassan nem adok a véleményedre, mert úgyis tudom, hogy szokásod belépni a topic-okba és b@szogatni az embereket és 78X elmondani, hogy szerinted nem jó a gém. -
#166 :)))))
Miert nem varod meg a teljes jatekleirast valamelyik news-ban, es majd abbol, kenyelmesen vegig tudod "jatszani", es nem kell mindig ki-be lepni, irogatni stb. Jatekelmeny akkor sem lesz, de legalabb a kenyelem... -
#165 Valakinek megvan eredeti Boxban a Broken Sword 1?
Elméletileg kellett hozzá kapnia egy kis könyvecskét(Steve Jackson írta asszem). Nah ha ez valakinek megvan feltétlen privátoljon mett nagyon kéne ez a könyv. Lefénymásolnám és menne is vissza(esetleg megvenném a cuccot tokkal-vonóval jelentős pénzért.
Amúgy a 3 király:_D -
#164 SPOILER:
Egyébként sikerült megint elakadni :) . Eltoltam a tömböt, bejött nico, aztán elhúztam a tömböt és nico-val kinyitottuk az ajtót, aztán némi séta után megint egy ajtóhoz jutottunk, amivel szintén nem tudok semmit kezdeni....A bal oldalon a falon van egy kis motivum...persze ezzel kéne kezdeni valamit...na de mit? -
#163 KÖSZÖNÖM! :) -
neménvoltam #162 Még kb. 2-3 óra és lejön :) -
#161 ja, akkor mind1 -
#160 igy kene forgatni (spoiler) -
#159 Spoiler:
Közben sikerült. Kösz! -
#158 azzal se megy..., egyaltalan hol van arus konyve? -
#157 spoiler:
Akkor szedd le sörnyitóval... -
#156 En is elakadtam, a kepeslapot a szines noci csak akkor mond valamit, ha viszek neki silver coint... Arus konyvenek boritojarol meg nem tudom a ruddal leszedni az ermeket... -
neménvoltam #155 erősebb angol kell hozzá, mint mondjuk a Law and Order II-höz? Mert azt végigicsináltam. -
#154 SPOILER:
Bocs, de melyik tömböt? Össze vissza forgattam már a kristáyokat eredmény nélkül. Teljessen mind1, hogy mit világitok meg vele, de értelmesnek csak az ajtó tűnik a helyiségbe lépés utáni jobb oldali falon....Ezt az ajtót megvilágitom és a konzolt müködtetve villanak a fények, de semmi.
-
#153 SPOILER
el kell tolni a sugarnyalabbal azt a nagy tombot, utanna ki tudsz menni nikohoz -
#152 ajtót után vessző ... :) -
#151 Spoiler:
Congo2:
Gépet összepakoltam, kristályokat úgy forgattam, hogy az ajtót világítsa a sugárnyaláb, de rákönyöklök a konzolra a sarokban és beadja képbe az ajtot villan néhányat, de semmi nem történik. ??????? -
#150 Kösz neked is! -
#149 Köszönöm! Közben nem bírtam várni és megnéztem a gameFAQ forumba... :) -
#148 sornyito :) -
[VeGa] #147 SPOILER
van nálad vmi (nem emléxem pontosan, talán egy pénzérme), amivel ki tudod támasztani a lift ajtaját.. -
#146 spoiler
Sikerült elakadnom nekem is...nico fogja a lift ajtót nekem pedig kijáratot kéne közben keresnem, de nem találok. -
fucko #145 #89 -
[VeGa] #144 pathetic ;) -
fucko #143 Spoiler
Igaz Sarkanyölő Szent györgyről szo nem volt a jatekban dehat ha egy kumma szot nem ertek a jatekbol vmit ki kell talalni hogy elvezzem:DD -
fucko #142 Najo!
ULTRAMEGASPOILER!
Jött Gyuri Angliaba aki ugyebar mar lovag,es sarkanyölő Szent Györgyhöz leesett a föld mélyebe ahol felvette a kardjat, mert ő ugyebar a reinkarnacioja es mar benne van a sarkanyolesben(mer ez az ő karmája)
diohejban ennyi;D -
[VeGa] #140 Meséld el fucko, én se értem teljesen ;) -
#139 akkor meseld mar el plz -
fucko #138 Nagyjabol,ja;) -
#137 a vege neked teljesen vilagos volt?
SPOILER
en nem nagyon ertem hogy pl mi tortent miutan beleesett a szakadekba -
fucko #136 Na ez is megvot;)En tobbszor is igenybevettem kulso segitseget de azer elveztem,nem olyan jo mint az elozoek,viszont grafikara nagyon tuti volt.A sok doboztologatos resz neha mar untatott kicsit de elviselheto azer. -
#134 vigyel neki ezustot az arus konyvenek boritojabol -
#131 SPOILER
vidd el josnohoz -
#129 en az egeszet vegigvittem kulso segitseg nelkul :) -
#127 ja, vedd ki -
#125 SPOILER
le kell verni a madarfeszket a ruddal, aztan azt meggyujtani -
#124 persze hogy linearis, mint minden oldschool kalandjatek (mondjuk ez nem minden tekintetben az) -
pinehead #122 Közben megoldottam, csak nézni kellene...
Egyébként eléggé lineáris, de nagyon jó, csak figyelhetnék kicsit jobban is-hiába no, mellette megy egy SH3-is, hehhe! -
#120 SPOILER
belerakod a femrudat a helyere, meghuzod, igy fent marad az ajto, aztan odatolod a kokockat az ablak ala, igy fel tudsz maszni