591
  • toMpEr
    most jon majd a neheze :)
  • gyraph
    :))))))
    Ha visszaolvasol , akkor rájöhetsz, hogy tulajdonképpen ez a második hely, ahol elakadok és ebből az egyikre rájöttem, mielőtt választ kaptam volna rá...pedig a játék közepe fele tartok. Ebből kifolyólag meglehetőssen élvezem a játékmenetet. Bár már lassan nem adok a véleményedre, mert úgyis tudom, hogy szokásod belépni a topic-okba és b@szogatni az embereket és 78X elmondani, hogy szerinted nem jó a gém.
  • Alexease
    :)))))
    Miert nem varod meg a teljes jatekleirast valamelyik news-ban, es majd abbol, kenyelmesen vegig tudod "jatszani", es nem kell mindig ki-be lepni, irogatni stb. Jatekelmeny akkor sem lesz, de legalabb a kenyelem...
  • CarajoEsp
    Valakinek megvan eredeti Boxban a Broken Sword 1?
    Elméletileg kellett hozzá kapnia egy kis könyvecskét(Steve Jackson írta asszem). Nah ha ez valakinek megvan feltétlen privátoljon mett nagyon kéne ez a könyv. Lefénymásolnám és menne is vissza(esetleg megvenném a cuccot tokkal-vonóval jelentős pénzért.

Amúgy a 3 király:_D
  • gyraph
    SPOILER:

Egyébként sikerült megint elakadni :) . Eltoltam a tömböt, bejött nico, aztán elhúztam a tömböt és nico-val kinyitottuk az ajtót, aztán némi séta után megint egy ajtóhoz jutottunk, amivel szintén nem tudok semmit kezdeni....A bal oldalon a falon van egy kis motivum...persze ezzel kéne kezdeni valamit...na de mit?
  • gyraph
    KÖSZÖNÖM! :)
  • neménvoltam
    Még kb. 2-3 óra és lejön :)
  • toMpEr
    ja, akkor mind1
  • toMpEr
    igy kene forgatni (spoiler)
  • gyraph
    Spoiler:

Közben sikerült. Kösz!
  • gergou
    azzal se megy..., egyaltalan hol van arus konyve?
  • gyraph
    spoiler:

Akkor szedd le sörnyitóval...
  • gergou
    En is elakadtam, a kepeslapot a szines noci csak akkor mond valamit, ha viszek neki silver coint... Arus konyvenek boritojarol meg nem tudom a ruddal leszedni az ermeket...
  • neménvoltam
    erősebb angol kell hozzá, mint mondjuk a Law and Order II-höz? Mert azt végigicsináltam.
  • gyraph
    SPOILER:

Bocs, de melyik tömböt? Össze vissza forgattam már a kristáyokat eredmény nélkül. Teljessen mind1, hogy mit világitok meg vele, de értelmesnek csak az ajtó tűnik a helyiségbe lépés utáni jobb oldali falon....Ezt az ajtót megvilágitom és a konzolt müködtetve villanak a fények, de semmi.

• toMpEr
    SPOILER
    el kell tolni a sugarnyalabbal azt a nagy tombot, utanna ki tudsz menni nikohoz
  • gyraph
    ajtót után vessző ... :)
  • gyraph
    Spoiler:

Congo2:
    Gépet összepakoltam, kristályokat úgy forgattam, hogy az ajtót világítsa a sugárnyaláb, de rákönyöklök a konzolra a sarokban és beadja képbe az ajtot villan néhányat, de semmi nem történik. ???????
  • gyraph
    Kösz neked is!
  • gyraph
    Köszönöm! Közben nem bírtam várni és megnéztem a gameFAQ forumba... :)
  • toMpEr
    sornyito :)
  • [VeGa]
    SPOILER
    van nálad vmi (nem emléxem pontosan, talán egy pénzérme), amivel ki tudod támasztani a lift ajtaját..
  • gyraph
    spoiler

Sikerült elakadnom nekem is...nico fogja a lift ajtót nekem pedig kijáratot kéne közben keresnem, de nem találok.
  • fucko
  • [VeGa]
    pathetic ;)
  • fucko
    Spoiler

Igaz Sarkanyölő Szent györgyről szo nem volt a jatekban dehat ha egy kumma szot nem ertek a jatekbol vmit ki kell talalni hogy elvezzem:DD
  • fucko
    Najo!
    ULTRAMEGASPOILER!

Jött Gyuri Angliaba aki ugyebar mar lovag,es sarkanyölő Szent Györgyhöz leesett a föld mélyebe ahol felvette a kardjat, mert ő ugyebar a reinkarnacioja es mar benne van a sarkanyolesben(mer ez az ő karmája)
    diohejban ennyi;D
  • [VeGa]
    Meséld el fucko, én se értem teljesen ;)
  • toMpEr
    akkor meseld mar el plz
  • fucko
    Nagyjabol,ja;)
  • toMpEr
    a vege neked teljesen vilagos volt?
    SPOILER
    en nem nagyon ertem hogy pl mi tortent miutan beleesett a szakadekba
  • fucko
    Na ez is megvot;)En tobbszor is igenybevettem kulso segitseget de azer elveztem,nem olyan jo mint az elozoek,viszont grafikara nagyon tuti volt.A sok doboztologatos resz neha mar untatott kicsit de elviselheto azer.
  • toMpEr
    vigyel neki ezustot az arus konyvenek boritojabol
  • toMpEr
    SPOILER
    vidd el josnohoz
  • toMpEr
    en az egeszet vegigvittem kulso segitseg nelkul :)
  • toMpEr
    ja, vedd ki
  • toMpEr
    SPOILER
    le kell verni a madarfeszket a ruddal, aztan azt meggyujtani
  • toMpEr
    persze hogy linearis, mint minden oldschool kalandjatek (mondjuk ez nem minden tekintetben az)
  • pinehead
    Közben megoldottam, csak nézni kellene...
    Egyébként eléggé lineáris, de nagyon jó, csak figyelhetnék kicsit jobban is-hiába no, mellette megy egy SH3-is, hehhe!
  • toMpEr
    SPOILER
    belerakod a femrudat a helyere, meghuzod, igy fent marad az ajto, aztan odatolod a kokockat az ablak ala, igy fel tudsz maszni