Broken Sword 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pogacsa--
SPOILER

Berakom azt a fem szart a falba ahova kell de tul forro es nem tudja ott tartani kezzel george.
Mit csinaljak?
Na, ennek vége. Nem volt rossz game, meg kell hagyni, csak talán egy kicsit rövid volt.
gyraph
Spoiler!

Egyébként az a legszebb az egészben, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy ki is volt ez a szpájki gyerek a történetben és rájöttem, hogy még nem is találkoztam vele :), mert az elõbb másra gondoltam. Szép lassan rájöttem, hogy csak az egyetlen eddig ismeretlen fickó lehet a játékban, aki a pálya elején -a csapda által- holtan feküdt. Szóval vissza kellet ballagnom a pálya elejére, hogy megoldjam a kockás feladatot és hozzáférjek szpájki holtestéhez ...igy még jó hogy nem jöttem rá, hogy hogyan nyilik az elõbb említett ajtó. :)))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Spoiler:

Áhhh...köszönöm! Mekkora birka vagyok, pedig a csaj még utal is rá... :)

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

toMpEr
SPOILER
megvizsgalod spikey-tol elvett cuccot, kijon belole egy korong, azt kell belerakni.

gyraph
Tomper!

Nézz már rá légyszi a #164-re és segíts! :)

toMpEr
ja, #118

Pogacsa--
SPOILER

Hat ilyet...
Halljak meg probaltam mar ezt, csak asszem nem jo utemben kedtem el az ajtot vasazni.
Tul koran, meg a recseges elott.
Tomper te vegig nyomtad mar?
toMpEr
SPOILER
niko tartja az ajtot, te meg lefeszited a lakatot a femruddal

Pogacsa--
SPOILER

Congo 2nel nem tudok bemenni a kapun rogotn az elejen.
Hogy a fenebe?
toMpEr
most jon majd a neheze :)

gyraph
:))))))
Ha visszaolvasol , akkor rájöhetsz, hogy tulajdonképpen ez a második hely, ahol elakadok és ebbõl az egyikre rájöttem, mielõtt választ kaptam volna rá...pedig a játék közepe fele tartok. Ebbõl kifolyólag meglehetõssen élvezem a játékmenetet. Bár már lassan nem adok a véleményedre, mert úgyis tudom, hogy szokásod belépni a topic-okba és b@szogatni az embereket és 78X elmondani, hogy szerinted nem jó a gém.

Alexease
:)))))
Miert nem varod meg a teljes jatekleirast valamelyik news-ban, es majd abbol, kenyelmesen vegig tudod "jatszani", es nem kell mindig ki-be lepni, irogatni stb. Jatekelmeny akkor sem lesz, de legalabb a kenyelem...
CarajoEsp
Valakinek megvan eredeti Boxban a Broken Sword 1?
Elméletileg kellett hozzá kapnia egy kis könyvecskét(Steve Jackson írta asszem). Nah ha ez valakinek megvan feltétlen privátoljon mett nagyon kéne ez a könyv. Lefénymásolnám és menne is vissza(esetleg megvenném a cuccot tokkal-vonóval jelentõs pénzért.

Amúgy a 3 király:_D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

gyraph
SPOILER:

Egyébként sikerült megint elakadni :) . Eltoltam a tömböt, bejött nico, aztán elhúztam a tömböt és nico-val kinyitottuk az ajtót, aztán némi séta után megint egy ajtóhoz jutottunk, amivel szintén nem tudok semmit kezdeni....A bal oldalon a falon van egy kis motivum...persze ezzel kéne kezdeni valamit...na de mit?

gyraph
KÖSZÖNÖM! :)

Még kb. 2-3 óra és lejön :)
toMpEr
ja, akkor mind1

toMpEr
gyraph
Spoiler:

Közben sikerült. Kösz!

gergou
azzal se megy..., egyaltalan hol van arus konyve?

`Take a look to the sky just before you die`

gyraph
spoiler:

Akkor szedd le sörnyitóval...

gergou
En is elakadtam, a kepeslapot a szines noci csak akkor mond valamit, ha viszek neki silver coint... Arus konyvenek boritojarol meg nem tudom a ruddal leszedni az ermeket...

`Take a look to the sky just before you die`

erõsebb angol kell hozzá, mint mondjuk a Law and Order II-höz? Mert azt végigicsináltam.
gyraph
SPOILER:

Bocs, de melyik tömböt? Össze vissza forgattam már a kristáyokat eredmény nélkül. Teljessen mind1, hogy mit világitok meg vele, de értelmesnek csak az ajtó tûnik a helyiségbe lépés utáni jobb oldali falon....Ezt az ajtót megvilágitom és a konzolt müködtetve villanak a fények, de semmi.

toMpEr
SPOILER
el kell tolni a sugarnyalabbal azt a nagy tombot, utanna ki tudsz menni nikohoz

gyraph
ajtót után vesszõ ... :)

gyraph
Spoiler:

Congo2:
Gépet összepakoltam, kristályokat úgy forgattam, hogy az ajtót világítsa a sugárnyaláb, de rákönyöklök a konzolra a sarokban és beadja képbe az ajtot villan néhányat, de semmi nem történik. ???????

gyraph
Kösz neked is!

gyraph
Köszönöm! Közben nem bírtam várni és megnéztem a gameFAQ forumba... :)

toMpEr
sornyito :)

SPOILER
van nálad vmi (nem emléxem pontosan, talán egy pénzérme), amivel ki tudod támasztani a lift ajtaját..
gyraph
spoiler

Sikerült elakadnom nekem is...nico fogja a lift ajtót nekem pedig kijáratot kéne közben keresnem, de nem találok.

pathetic ;)
Spoiler

Igaz Sarkanyölõ Szent györgyrõl szo nem volt a jatekban dehat ha egy kumma szot nem ertek a jatekbol vmit ki kell talalni hogy elvezzem:DD

Najo!
ULTRAMEGASPOILER!

Jött Gyuri Angliaba aki ugyebar mar lovag,es sarkanyölõ Szent Györgyhöz leesett a föld mélyebe ahol felvette a kardjat, mert õ ugyebar a reinkarnacioja es mar benne van a sarkanyolesben(mer ez az õ karmája)
diohejban ennyi;D

Meséld el fucko, én se értem teljesen ;)
toMpEr
akkor meseld mar el plz

Nagyjabol,ja;)

toMpEr
a vege neked teljesen vilagos volt?
SPOILER
en nem nagyon ertem hogy pl mi tortent miutan beleesett a szakadekba

Na ez is megvot;)En tobbszor is igenybevettem kulso segitseget de azer elveztem,nem olyan jo mint az elozoek,viszont grafikara nagyon tuti volt.A sok doboztologatos resz neha mar untatott kicsit de elviselheto azer.

toMpEr
vigyel neki ezustot az arus konyvenek boritojabol

toMpEr
SPOILER
vidd el josnohoz

toMpEr
en az egeszet vegigvittem kulso segitseg nelkul :)

toMpEr
ja, vedd ki

toMpEr
SPOILER
le kell verni a madarfeszket a ruddal, aztan azt meggyujtani

toMpEr
persze hogy linearis, mint minden oldschool kalandjatek (mondjuk ez nem minden tekintetben az)

Közben megoldottam, csak nézni kellene...
Egyébként eléggé lineáris, de nagyon jó, csak figyelhetnék kicsit jobban is-hiába no, mellette megy egy SH3-is, hehhe!

toMpEr
SPOILER
belerakod a femrudat a helyere, meghuzod, igy fent marad az ajto, aztan odatolod a kokockat az ablak ala, igy fel tudsz maszni