591
  • reaper4
    ha jól emlékszem akkor menj vissza a srác lakásába és abba a szobába ahonnan bejutottál. elvileg ott lesz a srác b.nője. asszem.
  • Bandew
    Nagyin király a játék, méltó az elődjeihez. Mi sem mutatja ezt a legjobban, mint hogy már az elején elakadtam.
    Akkor egy kis segitséget kérnék. Leírom, hogy pontosan hol tartok, és hogy eddig miket csináltam meg.

Szal Nicoval vagyok az elején, amikor a gyilkosság történik. Már beszéltem az utcán a forgalmi rendőrnővel, a deszkás kölyökkel, a seprűs nyanyával, meg a piercinges csajjal a parkban, akinek én marha egyből a csávót említettem meg, mire rögtön elszaladt és nem tudtam kihúzni belőle semmit.
    A lépcsőházban volt egy ceruza.
    A srác szobájában megtaláltam a névjegykártyát, a bankszámla kivonatot, a padlóba rejtett széfet (amit nem tudok kinyitni), a töltény hüvelyt, más asszem nem volt (csak a zuhanyzóban egy melltartó :D).
    Az utcán egy újságot, a csaj parókáját, meg letörtem a esőcsatornát.
    A telefonon beszéltem mindenkivel többször is.
    Asszem mindent leírtam, és most sajna nem tok mit csinálni.
    PLÍZ HELP!
    (bocsika ha kicsit hosszú lett )
  • bogyoka
    Nagyon szépen köszi, pedig beszéltem Nicoval, csak nem akkor, mikor kellett volna, így már értem a dolgot.
  • bogyoka
    SPOILER
    Congo 2-ben már megcsináltam azt a részt, hogy a sugárágyúval arréb tolattam a leesett gépet. Tegnap egész délután próbáltam, hogy a sugárágyút megfordítsam az előtérben, hogy visszafelé menjen a sugár, de nem tudom beállítani semmivel, egyik panellel sem. Mit csinálok rosszul? Mit csináljak? Én ezt a részt nem értem.
  • MerlinW
    Visszaolvastam, volt már róla szó, így mintha itt sem lennék!:)))
  • MerlinW
    Skacok!

Prága, Kastély. George leszakította a csatornát, Nico megkapja az irányítást előtte a csatorna egy izéjével. George ugye lelkesen továbbbattyog, Nicoval merre kell menni?
  • sid123
    SPOILER
    Zür: kb egy órája csináltam meg az a részt.
    Először össze kell rakni a nagy gépet a csarnokban, és a másik szobában a kristályokat úgy kell forgatni, hogy a leesett gépre jobbról irányuljon a sugár. Ekkor eltolja a gépet. Most úgy forgasd a kristályokat, hogy alulról érjék a gépet, és állítsd át az előtérben lévő sugárágyút, hogy visszafelé menjen a sugár.
  • pinehead
    Megoldódott-visszatöltöttem 2x, aztán jó lett...
    Nem igazán értem ,eddig nem volt vele ilyen gond...
  • Sephi
    Meg olvasztottad a kenocsot?
  • pinehead
    Az ok., csak nem reagálja túl a dolgokat sajna...
  • pinehead
    A széfnél kellene megoldanom, hogy segítsen a nőci, mert bekentem az oszlopot, de egyedül nem megy..
    Mit kell tennem, hogy segítsen???
  • Sephi
    Hogy hogy nem tudod hasznalni? Oda kell menni es kinyitni az ajtot? Lehet elobb beszelni kell a portassal :)
  • Sephi
    A fenet! Andree elemselte neked a Templarok utjat nem? Na aszerint csinajad! Ha meg nem emelekszel ott a notesz... nem mintha errol volt szo most harom hozaszolassal lejeb ...
  • CarajoEsp
    Hát én a brorospincáben vagyok elakadva mint állat. Olyan mintha az üvegeket tök véletlenszerűen kéne tologatni:(
  • reaper4
    végignyomtam. hurrrá. szép volt jó volt.

gabcsii: nincs mit.
  • reaper4
    remélem érthető voltam :)
  • reaper4
    na. be kellett töltenem az állást, mert már nem emlékeztem :).A lényeg: a fal mellett (ahol megy a keresőfény) kell végigmenni és ott lesz egy kis "helyiség" ahol ládák vannak. na ott kell ekecskedni a ládákkal, h fel tudjál mászni.
  • Sephi
    A fene se tudta!!! :))) En a jatekban egyszer neztem meg az elejen a noteszt oszt jovan :)
  • Sephi
    Gyermekem nyisad ki a szmemed es lasd hogy odaritam hogy SPOILER nem?

• toMpEr
    SPOILER
    nem kellett volna visszatoltened a boros mesehez az allast, mert a noteszodban is fel volt jegyezve :)
  • Deajka
    Vazz,Sephi ne lődd már le a poénokat !
  • bogyoka
    Azért jáccom, mert már rengeteg kalandjátékot lejáccottam, ha felsorolnám sok helyet elfoglalna az oldalon, és most fejeztem be a Black Mirrort is, és igenis elboldogultam vele, meg a többivel, volt amelyikhez segítség sem kellett. De egyébként köszi szépen, így már értem, megpróbálom.
  • Sephi
    Ha' emberke! Ez magyarul annyit tesz ki hogy "Ez a valtoztatas nem tortenik meg mig ujra nem inditja a jatekot".

De ha mar ennyit nem tudsz angolul minek jaccod???
  • bogyoka
    Kérlek, segítsetek!(#220)! Nagyon szeretnék vele játszani, de így nem jó. Már másodszor is felinstalláltam. Esetleg patch letöltési lehetőség van-e?
    Vagy mit lehetne csinálni, azon kívül, hogy a monitoron állítgatnék. Leírom mit ír ki a screen méret beállításnál, kiszótáraztam, de nem értek ígysem belőle semmit:
    "This change will not take effect until the next time you launch the game" Minden méret után ezt írja ki.
    Kérnék szépen kérnék egy tanácsot.
  • Sephi
    ---SPOILER---

Nos vegere ertem ennek a csodalatos jateknak es igy most kijelenthetem hogy nem csalodtam es ez nem egy ujjab bor lehuzas a szeriabol. Kicsit tan faraszto volt mar a vege fele a sok doboz tologatas de gondolkodni kellet egy kicsit es az jo volt. Maga a szoveg eszmeletlen volt! Azon kivul hogy az elejen Nico asozngya "This is the bullet from the gun what she used to kill the poor guy" (ez az a golyo abbol a pisztolybol amivel a csaj emgolte a szerencsetlen fiut) pedig o nem tudhatta hogy ferfi vagy no olte meg , a jatekban csak akkor volt meg kicsit kodos amikor Petra-nak alcava vegig jarunk mindent de amikor az igazi Petra megjelenik fel se tunik senkinek hogy mar egyszer lement a pincebe :)

Szal a jatek tokeletesre sikerult mint grafikailag mint hangulat minden meg volt benne. Az a teny hogy a vegen oszekevertek egy kicsit az Excalubur legendajat enyhe tulzasnak veltem de befejezesnek jo volt :)

Ugyancsak vege egy BS resznek es Nico megint nem csokolta meg George-ot :) Vajon mikor fogja?

A credits utan van egy jelenet hogy valaki behuzza a ardot a viz ala :) Gondolom Petra neni az szal tuti lesz folytatas szvsz :)

Szal igy egyben es kurva jo jatek volt. 9 ora allat vittem vegig es csakis az a jelenet utott ki amikor a borokat kellet elrendezni. Akkor fogtam fol hogy Andre meseje a kulcs a megfejteshez es visza kellet toltenem az allast :) kicsit kenyelmetlen volt :)

Az hogy egy csomo szemelyiseg viszakerult eszmeletlen profi volt! Amikor visztertunk a regi templomhoz ami meg az egysben volt anno ahol George talakozott Andreval es lement a csatornaba az ebben a reszben tokeletesen megegyezik! Az elso reszben amikor lent voltunk ott volt az a csontvazfeju ajto is csak akkor George csak annyit mondott hogy erdekes:) Erdekes volt ebben a reszben hogy pont ott kellet bemenni szal nagyon oszerektak a fiuk! Az hogy meg az egyes elejen a kis munkasnak megadtuk az ujsagbol a tippet es most megkoszonte lenyugozott :) Flap is viszatert es doktor Bruno is :) Flap volt a szaloda elott az egysben a masik hapsival es ha be probaltal menni megoltek :) Bruno meg ott volt a szalodaban ult es olvasott valami ujsagot :) Tisztan emlekszem rajuk :)

Szal a jatek fenomenalis de csak azoknak akik vegig nyomtak az elso reszt. A Masodik reszbol nem talatam utalasokat... mondjuk az nem is teccet annyira :)

• Ombika
    Esetleg meg vki mindig egy linket ahonnet le lehet tolteni! THX
  • pinehead
    Nézem, köszi!!
  • reaper4
    spoiler

a jobb oldali álványra fel tudsz mászni. tovább nem mondom, ha elakadsz szólj.
  • pinehead
    Nos a Színháznál "tökölök" Én is...
    Látom az autót, a maszkot, és a magas létrát.Hogy juthatok tovább ezen a részen Nico-val??
    Köszönöm.
  • neménvoltam
    thx!!
  • reaper4
    spoiler

told a konténer másik oldalára a ládát, álj fel rá, csukd le a konténert.........
  • neménvoltam
    helló! hogy lehet bejutni George-al a színházba? mingyár megőrülük.
  • reaper4
    rosszul próbáltam meg komunikálni a csajjal. már +van
  • reaper4
    ez mind megvan csak a csaj nem akar vmiért segíteni.
  • toMpEr
    fogod a festeket, belerakod a poharba, folviszed a szimpadra a lampahoz, megolvasztod, viszaviszed, bekened, kilokod nikoval
  • reaper4
    igy viszont ha beszélek a csajjal akkor nem történik semmi. nem áll neki segíteni a cafka :). na mindegy biztos kihagytam vmit. azért köszi a gyors reagálást.
  • toMpEr
    en csak 1x kentem be es jo volt
  • reaper4
    spoiler

Köszi.
    nos az a helyzet, hogy csak 1x kentem be azt az oszlopot és ha jól veszem ki még 1x be kéne kenni.csak az a gond, hogy nincs edényem amibe fel tudnám olvasztani a második adagot is.
    azt hol találom? már 3x végigjártam mindent. tiszta béna vagyok. ???
  • toMpEr
    spoiler
    nikoval egyutt probald arebbtolni
  • reaper4
    SPOILER

bent vagyok a színházban, kiszabadítottam Nico-t. A széfet nem tudom kinyitni, a széf alatt lévő oszlopot bekentem már és nem tudom, hogyan tovább.

help!