Broken Sword 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vazz,Sephi ne lõdd már le a poénokat !
bogyoka
Azért jáccom, mert már rengeteg kalandjátékot lejáccottam, ha felsorolnám sok helyet elfoglalna az oldalon, és most fejeztem be a Black Mirrort is, és igenis elboldogultam vele, meg a többivel, volt amelyikhez segítség sem kellett. De egyébként köszi szépen, így már értem, megpróbálom.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sephi
Ha' emberke! Ez magyarul annyit tesz ki hogy "Ez a valtoztatas nem tortenik meg mig ujra nem inditja a jatekot".

De ha mar ennyit nem tudsz angolul minek jaccod???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bogyoka
Kérlek, segítsetek!(#220)! Nagyon szeretnék vele játszani, de így nem jó. Már másodszor is felinstalláltam. Esetleg patch letöltési lehetõség van-e?
Vagy mit lehetne csinálni, azon kívül, hogy a monitoron állítgatnék. Leírom mit ír ki a screen méret beállításnál, kiszótáraztam, de nem értek ígysem belõle semmit:
"This change will not take effect until the next time you launch the game" Minden méret után ezt írja ki.
Kérnék szépen kérnék egy tanácsot.

Sephi
---SPOILER---

Nos vegere ertem ennek a csodalatos jateknak es igy most kijelenthetem hogy nem csalodtam es ez nem egy ujjab bor lehuzas a szeriabol. Kicsit tan faraszto volt mar a vege fele a sok doboz tologatas de gondolkodni kellet egy kicsit es az jo volt. Maga a szoveg eszmeletlen volt! Azon kivul hogy az elejen Nico asozngya "This is the bullet from the gun what she used to kill the poor guy" (ez az a golyo abbol a pisztolybol amivel a csaj emgolte a szerencsetlen fiut) pedig o nem tudhatta hogy ferfi vagy no olte meg , a jatekban csak akkor volt meg kicsit kodos amikor Petra-nak alcava vegig jarunk mindent de amikor az igazi Petra megjelenik fel se tunik senkinek hogy mar egyszer lement a pincebe 😊

Szal a jatek tokeletesre sikerult mint grafikailag mint hangulat minden meg volt benne. Az a teny hogy a vegen oszekevertek egy kicsit az Excalubur legendajat enyhe tulzasnak veltem de befejezesnek jo volt 😊

Ugyancsak vege egy BS resznek es Nico megint nem csokolta meg George-ot 😊 Vajon mikor fogja?

A credits utan van egy jelenet hogy valaki behuzza a ardot a viz ala 😊 Gondolom Petra neni az szal tuti lesz folytatas szvsz 😊

Szal igy egyben es kurva jo jatek volt. 9 ora allat vittem vegig es csakis az a jelenet utott ki amikor a borokat kellet elrendezni. Akkor fogtam fol hogy Andre meseje a kulcs a megfejteshez es visza kellet toltenem az allast 😊 kicsit kenyelmetlen volt 😊

Az hogy egy csomo szemelyiseg viszakerult eszmeletlen profi volt! Amikor visztertunk a regi templomhoz ami meg az egysben volt anno ahol George talakozott Andreval es lement a csatornaba az ebben a reszben tokeletesen megegyezik! Az elso reszben amikor lent voltunk ott volt az a csontvazfeju ajto is csak akkor George csak annyit mondott hogy erdekes😊 Erdekes volt ebben a reszben hogy pont ott kellet bemenni szal nagyon oszerektak a fiuk! Az hogy meg az egyes elejen a kis munkasnak megadtuk az ujsagbol a tippet es most megkoszonte lenyugozott 😊 Flap is viszatert es doktor Bruno is 😊 Flap volt a szaloda elott az egysben a masik hapsival es ha be probaltal menni megoltek 😊 Bruno meg ott volt a szalodaban ult es olvasott valami ujsagot 😊 Tisztan emlekszem rajuk 😊

Szal a jatek fenomenalis de csak azoknak akik vegig nyomtak az elso reszt. A Masodik reszbol nem talatam utalasokat... mondjuk az nem is teccet annyira 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ombika
Esetleg meg vki mindig egy linket ahonnet le lehet tolteni! THX

Nézem, köszi!!

reaper4
spoiler

a jobb oldali álványra fel tudsz mászni. tovább nem mondom, ha elakadsz szólj.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nos a Színháznál "tökölök" Én is...
Látom az autót, a maszkot, és a magas létrát.Hogy juthatok tovább ezen a részen Nico-val??
Köszönöm.

thx!!
reaper4
spoiler

told a konténer másik oldalára a ládát, álj fel rá, csukd le a konténert.........

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

helló! hogy lehet bejutni George-al a színházba? mingyár megõrülük.
reaper4
rosszul próbáltam meg komunikálni a csajjal. már +van

reaper4
ez mind megvan csak a csaj nem akar vmiért segíteni.

toMpEr
fogod a festeket, belerakod a poharba, folviszed a szimpadra a lampahoz, megolvasztod, viszaviszed, bekened, kilokod nikoval

reaper4
igy viszont ha beszélek a csajjal akkor nem történik semmi. nem áll neki segíteni a cafka 😊. na mindegy biztos kihagytam vmit. azért köszi a gyors reagálást.

toMpEr
en csak 1x kentem be es jo volt

reaper4
spoiler

Köszi.
nos az a helyzet, hogy csak 1x kentem be azt az oszlopot és ha jól veszem ki még 1x be kéne kenni.csak az a gond, hogy nincs edényem amibe fel tudnám olvasztani a második adagot is.
azt hol találom? már 3x végigjártam mindent. tiszta béna vagyok. ???

toMpEr
spoiler
nikoval egyutt probald arebbtolni

reaper4
SPOILER

bent vagyok a színházban, kiszabadítottam Nico-t. A széfet nem tudom kinyitni, a széf alatt lévõ oszlopot bekentem már és nem tudom, hogyan tovább.

help!

bogyoka
Tegnap mi is felraktuk a játékot, de, a screen-ben miért nem tudok méretet módosítani? Akármelyikre enterezek, semmit nem csinál. Mondjuk szerettem volna 800x600x32-est. XP-én menne a játék, és nem teljes a kép, elvan csúszva balra kb. 3 centire. A Windows ME-on pedig elinditáskor lefagy a gép, reménytelen, újra kell indítani a gépet. Mi a görcsöt kéne csinálni? Mi lehet a gond? Nagyon szomorú vagyok.

Lacc
Elakadtam atemplomnál, mikor meg kéne gyûjtanom a tüzet a szoborban. Visszaolvastam, látom valami fészket kéne levernem a bottal, de sehol nem találok fészket... A szoborban a fát sem akarja megpiszkálni. Nincs valami ötlet?
toMpEr
kukaknal at lehet maszni a falon

magus
Nah elakadtam Nicoval Paris1ben...

Beszéltem a gördeszkás csávóval, a wardennel a takaritonovel, megtalaltam a szefet de semmit nemtok csinalni. a bnoje elrohant a parkban. irtatok vmi parokarol. az hol van?

Sephi
En most jottem visza Nicoval a szinhazban de egyenlore fogalmam nincs mit kell csinalni 😊 Maj' lemegyek a pincebe 😊

már megoldottam, köszi!
Hali! Elakadtam egy kicsit 😞
Hogy kell bejutni a színházba? A maszk megvan és a létra is, de túl magasan van neki
CarajoEsp
Hehe. Grafikára szarok😄DD
Az 1 volt mindenidõk legkirályabb kalandgammája.(Akármit felhozhattok ilyen összetett történettel nem találkoztatok még.)
a 2-is nagyon ott volt a szeren és eddig(Nico másodszor)
Nekem ezis nagyon tetszik.
Tetszik ,hogy a feladatok nem azok a hihetetlenek mint egy-két másik játékba.
Szerezzél 5centet egy légpapír és egy gyufásdoboz segítségével. (És volt ilyen)
Eddig ez a 3-as a legkirályabb a világon!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

gyraph
Én is végigtoltam az elsõ 2 részt, de azért hoztam fel a black mirrort, mert ott sokkal összetettebek voltak a feladatok...aki nyomta vele , szerintem érti mirõl beszélek, de szerintem ettõl az elsõ rész is sokkal jobb volt...és most hagyuk a grafikát.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CarajoEsp
Hát szerintem megint az egyik (ha nem a legjobb kalandjátékot) kaptuk. Legkirályabb volt az 1-2 és most ezis😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

gyraph
Én is végigküldtem...nem volt rossz egyáltalán, de pl. a Black Mirror jobban tetszett...sokkal jobb feladatok voltak benne.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ombika
Please vki linket ahonnet le tudnam tolteni!! THX

toMpEr
nekem is volt 1x,hogy kidobott a desktopra, bar nem itt..probald ujra, nekem masodjara sikerult...

toMpEr
par spoilerkep a vegerol:
kep1
kep2
kep3
kep4

Sephi
Help me! Amikor Petra uldoz a pisztojjal es sikerul elernem a lidftet ott kifagy a jatek 😞 Azaz viszavag desktopra! Miert?? Micsinajak?

toMpEr
a kepek alapjan enis rosszabb grafikara szamitottam. Alltalaban ez forditva szokott lenni, a promo kepek szebbek, aztan a jatek valahogy megcsunyul mire eler hozzank...

Sephi
Azert nem semmi a grafika. Igaz annyira jol nincs kidolgozva de ahol kivan ott ugy is nez ki. Eszmeletlen egy fiilingje van a jateknak csak nekem baromira nem teccik az iranyitas 😞

gyraph
Ugye!- nekem is volt ilyen gondom...fránya gravitáció 😊 .

Sephi
Kerdem en hogy lehet rendesen jaccani ezt a jatekot amikor Nico-nak ... jaj anyam 😊))

ha valaki elakadna😊végigjátszás
Sephi
Na kb ennyit 😊 Jaj de ideges lettem erre 😊 Nah emgyek jaccom tovabb ... most azta kerva szef kodot kene megtalani de nem lelem sehol... keresukk

Sephi
HONNAN A LOTUROBOL TUDTA NICOLE HOGY EGY NO VOLT A GYILKOS AMIUTAN FELVETTE A GOLYOT A FOLDROL???

Sephi
Senki se vegye rosz neven amit most irni fogok! Szintiszta megfigyeles az egesz es nem kotekedni akarok!

A jatek gyonyoru! igaz eros konzol beutese van de nem gond! minden szep!

De akkoris egy dolog baszotul zavart es meg csak az elejen vagyok espedig az hogy "HO

Alexease
Egyelore orulok, ha majd erre ra tudok nezni valamikor😉) De azert koszi.
gyraph
Ezzel én is pontossan úgyanígy vagyok....
Egyébként szerintem érdemes ránézni a Black Mirror-ra is, mert bár a grafikája gyengébb, de a kalandelemek és a feladatok sokkal jobbak.

Alexease
Jovohonapban remelem lesz mar annyi idom, hogy en is beletudjak kezdeni. Szeretem az ilyen kalandos/gondolkodos dolgokat😉)
Bar angol tudas alapszint, de szotar kerdese az egesz😉)) es meg tanulok is kozben😉)))
gyraph
😊

Alexease
Lassan hasznalt autokereskedest lehet nyitni a sok Spoiler-bol😉)))))
toMpEr
SPOILER

ott kell tartani azzal a rongyal
berakod, aztan hasznalod rajta
utanna meg szolsz a csajnak,hogy fogja meg, amig te atmesz

Pogacsa--
SPOILER

A rohadt csaj meg baszik megfogni, pedig neki kesztyu van a kezen😊
Segitsetek mert mar hulyet kapok ettol.