Broken Sword 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
De ha mar ennyit nem tudsz angolul minek jaccod???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vagy mit lehetne csinálni, azon kívül, hogy a monitoron állítgatnék. Leírom mit ír ki a screen méret beállításnál, kiszótáraztam, de nem értek ígysem belõle semmit:
"This change will not take effect until the next time you launch the game" Minden méret után ezt írja ki.
Kérnék szépen kérnék egy tanácsot.

Nos vegere ertem ennek a csodalatos jateknak es igy most kijelenthetem hogy nem csalodtam es ez nem egy ujjab bor lehuzas a szeriabol. Kicsit tan faraszto volt mar a vege fele a sok doboz tologatas de gondolkodni kellet egy kicsit es az jo volt. Maga a szoveg eszmeletlen volt! Azon kivul hogy az elejen Nico asozngya "This is the bullet from the gun what she used to kill the poor guy" (ez az a golyo abbol a pisztolybol amivel a csaj emgolte a szerencsetlen fiut) pedig o nem tudhatta hogy ferfi vagy no olte meg , a jatekban csak akkor volt meg kicsit kodos amikor Petra-nak alcava vegig jarunk mindent de amikor az igazi Petra megjelenik fel se tunik senkinek hogy mar egyszer lement a pincebe 😊
Szal a jatek tokeletesre sikerult mint grafikailag mint hangulat minden meg volt benne. Az a teny hogy a vegen oszekevertek egy kicsit az Excalubur legendajat enyhe tulzasnak veltem de befejezesnek jo volt 😊
Ugyancsak vege egy BS resznek es Nico megint nem csokolta meg George-ot 😊 Vajon mikor fogja?
A credits utan van egy jelenet hogy valaki behuzza a ardot a viz ala 😊 Gondolom Petra neni az szal tuti lesz folytatas szvsz 😊
Szal igy egyben es kurva jo jatek volt. 9 ora allat vittem vegig es csakis az a jelenet utott ki amikor a borokat kellet elrendezni. Akkor fogtam fol hogy Andre meseje a kulcs a megfejteshez es visza kellet toltenem az allast 😊 kicsit kenyelmetlen volt 😊
Az hogy egy csomo szemelyiseg viszakerult eszmeletlen profi volt! Amikor visztertunk a regi templomhoz ami meg az egysben volt anno ahol George talakozott Andreval es lement a csatornaba az ebben a reszben tokeletesen megegyezik! Az elso reszben amikor lent voltunk ott volt az a csontvazfeju ajto is csak akkor George csak annyit mondott hogy erdekes😊 Erdekes volt ebben a reszben hogy pont ott kellet bemenni szal nagyon oszerektak a fiuk! Az hogy meg az egyes elejen a kis munkasnak megadtuk az ujsagbol a tippet es most megkoszonte lenyugozott 😊 Flap is viszatert es doktor Bruno is 😊 Flap volt a szaloda elott az egysben a masik hapsival es ha be probaltal menni megoltek 😊 Bruno meg ott volt a szalodaban ult es olvasott valami ujsagot 😊 Tisztan emlekszem rajuk 😊
Szal a jatek fenomenalis de csak azoknak akik vegig nyomtak az elso reszt. A Masodik reszbol nem talatam utalasokat... mondjuk az nem is teccet annyira 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a jobb oldali álványra fel tudsz mászni. tovább nem mondom, ha elakadsz szólj.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Látom az autót, a maszkot, és a magas létrát.Hogy juthatok tovább ezen a részen Nico-val??
Köszönöm.
told a konténer másik oldalára a ládát, álj fel rá, csukd le a konténert.........
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Köszi.
nos az a helyzet, hogy csak 1x kentem be azt az oszlopot és ha jól veszem ki még 1x be kéne kenni.csak az a gond, hogy nincs edényem amibe fel tudnám olvasztani a második adagot is.
azt hol találom? már 3x végigjártam mindent. tiszta béna vagyok. ???
bent vagyok a színházban, kiszabadítottam Nico-t. A széfet nem tudom kinyitni, a széf alatt lévõ oszlopot bekentem már és nem tudom, hogyan tovább.
help!

Beszéltem a gördeszkás csávóval, a wardennel a takaritonovel, megtalaltam a szefet de semmit nemtok csinalni. a bnoje elrohant a parkban. irtatok vmi parokarol. az hol van?
Hogy kell bejutni a színházba? A maszk megvan és a létra is, de túl magasan van neki
Az 1 volt mindenidõk legkirályabb kalandgammája.(Akármit felhozhattok ilyen összetett történettel nem találkoztatok még.)
a 2-is nagyon ott volt a szeren és eddig(Nico másodszor)
Nekem ezis nagyon tetszik.
Tetszik ,hogy a feladatok nem azok a hihetetlenek mint egy-két másik játékba.
Szerezzél 5centet egy légpapír és egy gyufásdoboz segítségével. (És volt ilyen)
Eddig ez a 3-as a legkirályabb a világon!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
A jatek gyonyoru! igaz eros konzol beutese van de nem gond! minden szep!
De akkoris egy dolog baszotul zavart es meg csak az elejen vagyok espedig az hogy "HO
Egyébként szerintem érdemes ránézni a Black Mirror-ra is, mert bár a grafikája gyengébb, de a kalandelemek és a feladatok sokkal jobbak.
Bar angol tudas alapszint, de szotar kerdese az egesz😉)) es meg tanulok is kozben😉)))
ott kell tartani azzal a rongyal
berakod, aztan hasznalod rajta
utanna meg szolsz a csajnak,hogy fogja meg, amig te atmesz