Broken Sword 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
menj "haza" és játszad le a dvd lejátszón a korongot.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

bogyoka
Megint elakadtam! Susarro 1-ben a pásztázó reflektoros résznél a ládákat próbálom elrendezni, de reménytelen. Ha nem tudom a nagy ládák közül kihúzni a kisebb ládákat, akkor miszerint kellene ezt logikusan elrendezni? Mert én arra gondoltam, hogy egy kis ládát a jobb oldali falhoz kéne kitologatni, és ott fellehetne mászni, de nem lehet kihúzni egy ládát sem. "zür"#269) ezt már kérdezte, de nem találtam rá választ, és most én is kérdezném.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Ombika
NAh felhivtam vkit a hotelban elejen es megmondta a padloban levo kutyunek a kodjat visszamentem de nem ertem vele semmit!!BEszelni mar nemtudok senkivel se!!
Help!

MerlinW
Ott még nem tartok, de lejebb írtak róla
Olvass vissza kicsit.

[merlinw.org]

Hmm ott vagyok a csvoval hogy mar mittom en ... jaja lent vagyok a kanalisba annak a kult nak a kozpontjaba ahol susaro megnyirta az emberket.... es ott vagyok a csavoval es a boros/pezsgos uuvegeket kell varialjam a falon... mit hogy huzzak? probaltam en mar abc sorrendbe meg minden de hmmm.. nem mgy

MerlinW
Ha nem megy az angol:
1- mindenkivel beszélj, mindenrõl. Bármit felveszel, utána is beszélj megint mindenkivel, gondolkodj logikusan... semmi élvezet, de végigjátszható...

2- szótárszótárszótáááár!!!!

[merlinw.org]

MerlinW
Csatorna mellett van zsákutca, falon egy csatornával. Onnan vedd ki az edényt, llent töltsd tele olajjal, majd eszközöld a rácson, jól!

Én is Brokizom erõsen, a vége fele mintha laposodna... vagy csak nekem tûnik úgy?😊

[merlinw.org]

Ombika
Ajjaj eddig ok volt de rajottem ,hogy kell hozza angol tudas mar ott nemtok mit csinalni mikor a csajjal egy gyilkossag szemtanuja vagyok es kimentem az utcara!!!!!

bogyoka
Ja, jó, okszi, köszi, legalább megsporoltam ezt az idõt, nem kombinálok.

Nem kell kombinalni semmit felveszed a dolgokat ott baloldalt utana meg irany jobbra. ugyanugy ahogy balra mentel csak jobbra kell... igaz mar ott nem emlekszem mit kell csinalni ... pedig tegnapelott volt... na mindegy.
lenyeg hogy nem kell kutyazni!

bogyoka
Köszönöm, sikerült, csak ugye nem volt mindegy, hogy milyen sorrendben, és hol adom a rongyot neki.
Most meg a Susarro 1-ben vagyok, kukáztam egy kicsit, de nem tudom összekombinálni a hamburgert meg azt a madzagot. Gondolom az egyik kutyusnak kellene, hogy elcsaljam, de nem tudom melyiket. Annyit megkérdezhetnék, hogy melyik kutyussal szórakozzak? Egyáltalán kell kombinálnom?

scynetyc
:o) köszike
HMm
ott vagyok hogy susraro 2 a csajjal vagyok bent a kastelybe megvan a paroka de nemtom mi a banatot csinaljak vele! gondolom be kell szokiteni mert az orok nem ismerik petrat... de hogy? betettem a kagyloba de utana nemtom mit csinaljak. van az a nagy szekreny azt nemtom kinyitni de a ladabol kiszedtem az elezo kovet!

Ombika
Sory en voltam a birka,a bontot nagyitonak neztem!! 😊)))

kiveszed a pasitol a uvegbontot! kibontod a sort es ugy nyomod az ora ala! ha nem bambuljatok mar annyi😊
van ott jobb oldalt az a 4 kek kor... a fenti az W a bal az A a lenti az S illetve a jobb a D billentyu lenyomasaval lehet hasznalni. Bemesz spaceval az invetoriba kivalastod a bontot megnyomod asszem az a-t hogy kombinald valamivel utana meg sor es kinyitja!

Ombika
Bottle of beer ez az ugye fogom kivalasztom space utan aztan S !!? De alszik tovabb

Ombika
NAh ez az mar ott van a tagyomba de nem tudom felebreszteni hioaba nyomogatom s vagy mit !!!

Ombika
Ha menne .alszik! 😞

küldd hátra a másik csávót a dobozra
Ombika
Vki help nemtok kimaszni repcsibol mert elore billen!!

Ombika
Aszem space,vagy s betu!!!!!!
Basszus ez azert gaz en legalabb mar elorebb jarok!! 😊

scynetyc
halika!

elkezdõdik a játék és nem tok kiszállni az ülésbõl.Hogy kell? please help me
Ombika
En mar a repcsinel elakadtam mikor kitortem az ablakot porraloltoval!! 😞

azt a rongyot kell eloszor hasznalni amibe benne volt az a plate. utana meg megkered nicot hogy tartsa ott neked! igaz mar nemtom hogy keed meg de azt kikombinalod te. asszem sziman csak dumalni kell vele es odaadja george magatol neki, ha meg nem akkor adogatod neki a dolgokat...

bogyoka
SPOILER
Még mindig a Congo 2 templomban vagyok, megcsináltam a sugárágyús témát, most megint nem tudok tovább menni.
Betenném, illetve be is helyezem azt a hülye Metal platét, felnyilik az ajtó, de vissza is csukódik, és kiesik a plate, és George mikor felveszi azt mondja meleg. Valami rémlik, hogy rongyot kéne használnom, próbálom azt a bugyogót kombinálni, ill. végig próbáltam mindent, Niconak sem kell a bugyi, nem is segit, hát mijafrancot kell ott csinálni?

HMm ott vagyok hogy susaro kastelye es a helikopter mellet van az a kis lerakat vagy m a banat ahol van az a gomb amit ha megnyomok kinyilik az ajto de ha elengedem bezarodik. mit csinaljak? van ott 1 jeep is ami fel van emelve. nico meg kint var

Bandew
Köcke

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CarajoEsp
Vizsgáld meg a parókát.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bandew
Ott nincs senki 😞

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Dánke sõn!

reaper4
ha jól emlékszem akkor menj vissza a srác lakásába és abba a szobába ahonnan bejutottál. elvileg ott lesz a srác b.nõje. asszem.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bandew
Nagyin király a játék, méltó az elõdjeihez. Mi sem mutatja ezt a legjobban, mint hogy már az elején elakadtam.
Akkor egy kis segitséget kérnék. Leírom, hogy pontosan hol tartok, és hogy eddig miket csináltam meg.

Szal Nicoval vagyok az elején, amikor a gyilkosság történik. Már beszéltem az utcán a forgalmi rendõrnõvel, a deszkás kölyökkel, a seprûs nyanyával, meg a piercinges csajjal a parkban, akinek én marha egybõl a csávót említettem meg, mire rögtön elszaladt és nem tudtam kihúzni belõle semmit.
A lépcsõházban volt egy ceruza.
A srác szobájában megtaláltam a névjegykártyát, a bankszámla kivonatot, a padlóba rejtett széfet (amit nem tudok kinyitni), a töltény hüvelyt, más asszem nem volt (csak a zuhanyzóban egy melltartó 😄).
Az utcán egy újságot, a csaj parókáját, meg letörtem a esõcsatornát.
A telefonon beszéltem mindenkivel többször is.
Asszem mindent leírtam, és most sajna nem tok mit csinálni.
PLÍZ HELP!
(bocsika ha kicsit hosszú lett )

bogyoka
Nagyon szépen köszi, pedig beszéltem Nicoval, csak nem akkor, mikor kellett volna, így már értem a dolgot.

bogyoka
SPOILER
Congo 2-ben már megcsináltam azt a részt, hogy a sugárágyúval arréb tolattam a leesett gépet. Tegnap egész délután próbáltam, hogy a sugárágyút megfordítsam az elõtérben, hogy visszafelé menjen a sugár, de nem tudom beállítani semmivel, egyik panellel sem. Mit csinálok rosszul? Mit csináljak? Én ezt a részt nem értem.

MerlinW
Visszaolvastam, volt már róla szó, így mintha itt sem lennék!😊))

[merlinw.org]

MerlinW
Skacok!

Prága, Kastély. George leszakította a csatornát, Nico megkapja az irányítást elõtte a csatorna egy izéjével. George ugye lelkesen továbbbattyog, Nicoval merre kell menni?

[merlinw.org]

SPOILER
Zür: kb egy órája csináltam meg az a részt.
Elõször össze kell rakni a nagy gépet a csarnokban, és a másik szobában a kristályokat úgy kell forgatni, hogy a leesett gépre jobbról irányuljon a sugár. Ekkor eltolja a gépet. Most úgy forgasd a kristályokat, hogy alulról érjék a gépet, és állítsd át az elõtérben lévõ sugárágyút, hogy visszafelé menjen a sugár.
Megoldódott-visszatöltöttem 2x, aztán jó lett...
Nem igazán értem ,eddig nem volt vele ilyen gond...

Sephi
Meg olvasztottad a kenocsot?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az ok., csak nem reagálja túl a dolgokat sajna...

A széfnél kellene megoldanom, hogy segítsen a nõci, mert bekentem az oszlopot, de egyedül nem megy..
Mit kell tennem, hogy segítsen???

Sephi
Hogy hogy nem tudod hasznalni? Oda kell menni es kinyitni az ajtot? Lehet elobb beszelni kell a portassal 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
A fenet! Andree elemselte neked a Templarok utjat nem? Na aszerint csinajad! Ha meg nem emelekszel ott a notesz... nem mintha errol volt szo most harom hozaszolassal lejeb ...

CarajoEsp
Hát én a brorospincáben vagyok elakadva mint állat. Olyan mintha az üvegeket tök véletlenszerûen kéne tologatni😞

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

reaper4
végignyomtam. hurrrá. szép volt jó volt.

gabcsii: nincs mit.

reaper4
remélem érthetõ voltam 😊

reaper4
na. be kellett töltenem az állást, mert már nem emlékeztem 😊.A lényeg: a fal mellett (ahol megy a keresõfény) kell végigmenni és ott lesz egy kis "helyiség" ahol ládák vannak. na ott kell ekecskedni a ládákkal, h fel tudjál mászni.

Sephi
A fene se tudta!!! 😊)) En a jatekban egyszer neztem meg az elejen a noteszt oszt jovan 😊

Sephi
Gyermekem nyisad ki a szmemed es lasd hogy odaritam hogy SPOILER nem?

toMpEr
SPOILER
nem kellett volna visszatoltened a boros mesehez az allast, mert a noteszodban is fel volt jegyezve 😊