Broken Sword 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Help!
1- mindenkivel beszélj, mindenrõl. Bármit felveszel, utána is beszélj megint mindenkivel, gondolkodj logikusan... semmi élvezet, de végigjátszható...
2- szótárszótárszótáááár!!!!
[merlinw.org]
Én is Brokizom erõsen, a vége fele mintha laposodna... vagy csak nekem tûnik úgy?😊
[merlinw.org]

lenyeg hogy nem kell kutyazni!
csak ugye nem volt mindegy, hogy milyen sorrendben, és hol adom a rongyot neki.
Most meg a Susarro 1-ben vagyok, kukáztam egy kicsit, de nem tudom összekombinálni a hamburgert meg azt a madzagot. Gondolom az egyik kutyusnak kellene, hogy elcsaljam, de nem tudom melyiket. Annyit megkérdezhetnék, hogy melyik kutyussal szórakozzak? Egyáltalán kell kombinálnom?

ott vagyok hogy susraro 2 a csajjal vagyok bent a kastelybe megvan a paroka de nemtom mi a banatot csinaljak vele! gondolom be kell szokiteni mert az orok nem ismerik petrat... de hogy? betettem a kagyloba de utana nemtom mit csinaljak. van az a nagy szekreny azt nemtom kinyitni de a ladabol kiszedtem az elezo kovet!
van ott jobb oldalt az a 4 kek kor... a fenti az W a bal az A a lenti az S illetve a jobb a D billentyu lenyomasaval lehet hasznalni. Bemesz spaceval az invetoriba kivalastod a bontot megnyomod asszem az a-t hogy kombinald valamivel utana meg sor es kinyitja!
Még mindig a Congo 2 templomban vagyok, megcsináltam a sugárágyús témát, most megint nem tudok tovább menni.
Betenném, illetve be is helyezem azt a hülye Metal platét, felnyilik az ajtó, de vissza is csukódik, és kiesik a plate, és George mikor felveszi azt mondja meleg. Valami rémlik, hogy rongyot kéne használnom, próbálom azt a bugyogót kombinálni, ill. végig próbáltam mindent, Niconak sem kell a bugyi, nem is segit, hát mijafrancot kell ott csinálni?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Akkor egy kis segitséget kérnék. Leírom, hogy pontosan hol tartok, és hogy eddig miket csináltam meg.
Szal Nicoval vagyok az elején, amikor a gyilkosság történik. Már beszéltem az utcán a forgalmi rendõrnõvel, a deszkás kölyökkel, a seprûs nyanyával, meg a piercinges csajjal a parkban, akinek én marha egybõl a csávót említettem meg, mire rögtön elszaladt és nem tudtam kihúzni belõle semmit.
A lépcsõházban volt egy ceruza.
A srác szobájában megtaláltam a névjegykártyát, a bankszámla kivonatot, a padlóba rejtett széfet (amit nem tudok kinyitni), a töltény hüvelyt, más asszem nem volt (csak a zuhanyzóban egy melltartó 😄).
Az utcán egy újságot, a csaj parókáját, meg letörtem a esõcsatornát.
A telefonon beszéltem mindenkivel többször is.
Asszem mindent leírtam, és most sajna nem tok mit csinálni.
PLÍZ HELP!
(bocsika ha kicsit hosszú lett
)One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Congo 2-ben már megcsináltam azt a részt, hogy a sugárágyúval arréb tolattam a leesett gépet. Tegnap egész délután próbáltam, hogy a sugárágyút megfordítsam az elõtérben, hogy visszafelé menjen a sugár, de nem tudom beállítani semmivel, egyik panellel sem. Mit csinálok rosszul? Mit csináljak? Én ezt a részt nem értem.

Prága, Kastély. George leszakította a csatornát, Nico megkapja az irányítást elõtte a csatorna egy izéjével. George ugye lelkesen továbbbattyog, Nicoval merre kell menni?
[merlinw.org]
Zür: kb egy órája csináltam meg az a részt.
Elõször össze kell rakni a nagy gépet a csarnokban, és a másik szobában a kristályokat úgy kell forgatni, hogy a leesett gépre jobbról irányuljon a sugár. Ekkor eltolja a gépet. Most úgy forgasd a kristályokat, hogy alulról érjék a gépet, és állítsd át az elõtérben lévõ sugárágyút, hogy visszafelé menjen a sugár.
Nem igazán értem ,eddig nem volt vele ilyen gond...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mit kell tennem, hogy segítsen???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
gabcsii: nincs mit.