591
  • reaper4
    megjelenik 1 pillanatra h melyik gobot kell megnyomni a bal alsó sarokban asszem. gyorsan kell megnyomni.
  • grebber
    Ez a játék te de felidegesít!MI a rákkal kell felvenni a serpenyöt a konyhában ahol a csaj pisztolyt fog rám?
  • grebber
    Semmi MÁR RÁJÖTTEM ÉN HÜLYE!!!!!!!!!!
  • grebber
    Bocs srácok lehet hogy vak vagyok de mit kell csinálni a repülös rész után a szobában a nővel?
    Ott állok lövés halgatozok kinyitom az erkélyajtot de nem tudok merre menni!HELP MY!!!!!!!
  • grebber
    jön azt intro és mész a következö részre!
  • nyuszipofa
    sziasztok
    Lenne egy kis próblémám, kiszáltam a gépből és most sziklákon mászkálok, eljutok egy olyan helyre, ahol fent van egy barlang, vagy bejárat.És nem tudok innen semmere sem menni... Mit kell itt csinálni?
  • bizkit
    Hellobello! Segítsetek!
    Most elöször akadtam el a játék folyamán, pedig megfogadtam, hogy most a fórum nélkül viszem végig! De nem! :o)
    Susarro házában vagyok már a csajjal! Mit kell csinálni? Csak egy valamit mondjatok ( na jó kettöt) lécci! :o)
  • reaper4
    ha vissza olvastál volna akkor feltűnt volna szvsz.
  • grebber
    Az szép nem is szoltatok!!!!Kicsit lemaradtam egy honappal még csak most jáátszottam a demóval azt most tudtam meg hogy 11 hó 13 án már letölthetö volt!!
    BA...a meg!!!!!!!AÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • grebber
    Na sikerült megcsinálni!Hát mit ne mondjak elég rövid demó de marga szép és jó! Ugye alapból ez 640x480ban volt?
    Remélem hamarosan jön a teljes game!!
  • grebber
    Mikor adják ki a teljes játékot??????
  • reaper4
    asszem a page up, page down-nal tudsz váltani, hogy melyik "csillag" legyen aktív. amikor az ablaknál lévő csillag fog"villogni", akkor próbáld. más tippem nincs. hacsak nem hagytál ki semmit, de gondolom nem.
  • grebber
    Bocs de a kezembe veszem a poroltot nyomok akármit és nem csinál semmit !Mit kell tenni?PLEASE!!!!!
  • reaper4
    fel kell mászni az állványra. oda kell állni a szélére és ott enged felmászni.
  • reaper4
    törd ki az ablakot vele
  • Ombika
    A theatrenal vagyok ,amikor is gyilkos autojat meglatom,nah itt mit kell csinalni ennel a resznel?
  • grebber
    Hogyan lehet kijutni a repülöböl?Felkeltettem az embert de nem tudok semmit csinálni!Mit kell csinálni a poroltóval?

MIKOR ADJÁK ki a full gamet?
  • reaper4
    lehet, h nem is ott vagy? :) ha igen akkor annak a fénynek az irányát tudod változtatni úgy, h ahonnan a fény kijön (és átmegy a másik szobába, abból a nagy szerkezetből) van 1 kapcsoló és hol kifele megy a fény, hol pedig vissza fele. most ezt jól elmagyaráztam :). a fényt pedig úgy kell irányítani, hogy eltolja jobbról balra azt a nagy izét ami elálja a kapcsolóhoz és a lépcsőhöz vezető utat.
    remélem most már érthetőbb voltam.
  • kisficege
    nem értem
  • kisficege
    megpróbálom..köszi
  • reaper4
    a sugarat először "tolásra" kell állítani és úgy kell állítani a kristályokat h a hozzáférhetetlen panel előtti nagy tárgyra essen. ekkor el fogja tolni és ......
  • Nibbler
    A csapdák után van két fogaskerék, azok közé dugd be a "mindenre jó" csöved, és máris át tud jönni Nico :)
  • kisficege
    köszike
  • OMax
    hu hat ott felveszed e zsirkretat a szimpad alatt, a popcorngepnel asszem elveszed a poharat, kombinalod, a szimpad lampanal megolvasztod, lemesz az alapsorba es ahol tartja az a nagy vas rud a safet ott bekene majd megkered nicot hogy segitsen
  • kisficege
    Amikor lennt vagyok egy folyosón és ott egy hulla,meg van egy "üveg"ajtó.A paris3-ban.Ott mit kell csinálni?
  • nyuszipofa
    Elolvastam, de sehogyan sem akar sikerülni! SOS
  • kisficege
    király a lógod,olyan mint az enyém.
  • Lacc
    Már majdnem végigtoltam, de valami hihetetlen hogy mennyire nincs kedvem befejezni, annyira szürke és sablonos az egész... Ez a 3. rész nagyon el lett baxva. Semmi olyan nincs a történetben ami hajtana előre, érdektelen és unalmas doboztologatás. Persze most már csak azért is befejezem, most akarják egiptomba a fejemre omlasztani a templomot.
  • kisficege
    nem
  • kisficege
    Amikor kiszabadítottam a csajt Paris3-ban,és lementem a folyosóra ,ott mit kell csinálni?
  • pinehead
    #198-olvastok is néha????
  • nyuszipofa
    A legelején a gépből hogyan kell kimenni?
  • OMax
    Utana mittom en ..:) hidd fel a hosszu haju csavot asszem de mar nem emlekszem 1 alltalan ...
  • pinehead
  • kisficege
    és utána?
  • Ombika
    Mintha en ez nem tudnam! ahhh
    De mit csinaljak mikor megvan dvd stb?
  • reaper4
    az a csaj lakása
  • Ombika
    AHt nekem kurvara nincs csak Nico Apartment! :( ????
  • kisficege
    és utána?
  • OMax
    menjel vissz aa csajnak a lakasara... ugy kell hogy kimesz az ucca vegebe esa kkkor majd mondja hogy hova meg otthon meg van dvd lejacco (ternesztesen)