591
-
#119 SPOILER
meg kell olvasztani fent a szinpadon a lampaknal, aztan be kell kenni vele a tartooszlop aljat,hogy jobban csusszon -
#118 spoiler:
-
pinehead #116 Congo-ban a Teplomnál mi a teendő??
Sajna felrobbantottam a gépet, de innen nincs tovább...
Köszi. -
janler #115 Black Mirror? -
#108 Nekem megy 1024be. -
Mikice #106 Sziasztok!
Ti milyen felbontásban játszotok?
Mert nálam 1024*768-ban lefagy, vagyis el sem indul a játék, nem tudok mit kezdeni vele, még a gépet is újra kell indítani. 800*600-ban viszont simán megy.
Találkozott vki ilyen hiábával, vagy eseteleg van vkinek vmi ötlete, hogy mi lehet a gond? -
#103 ja, crack nem kell hozza, rakd ujra a drivert, uninstallald a codeceket, ilyesmi... -
#102 Nincs hozza kulon cracked, ami benne van az mar cracked.
Refreshlock leszedes utan telepits ujra drivert. -
pinehead #100 Megvolt, de thx! -
#99 spoiler:
Azon röhögtem, hogy a Black Mirror-ba pontossan úgyanigy kellet bejutni az 1ik ajtón...
-
#98 #91 -
pinehead #97 Akkor asszem elakadtam.
Van errefelé jelentősebb feladat?
Hazamentem, telefonáltam mindenkinek...
-
#96 SPOILER
azt csak akkor tudod kinyitni, amikor kiengednek a bortonbol es visszamesz (este) -
pinehead #95 A halott manyusnál a rejtett doboz kódját hol találom??
-
#94 Hat igen...elfelejtettem ranezni. -
#93 Nem az exe lesz nalad rossz, hanem szerintem refresh beallito progi kavar be, legalabbis nalam most ez volt asszem.
Telepitsd ujra a drivert es ne allits be refresh rate prigt es igy probald. -
#91 SPOILER:
a kukaknal at lehet maszni a falon -
#89 SPOILER válasz:
felmesz az ajtohoz a letrakon keresztul, bedugod az ujsagot az ajto ala, a ceruzeval kipockolod a kulcsot a zarbor, kihuzod az ujsagot. -
#87 SPOILER
Megint elakadta, a paris 2ben.
Mi a szart csinaljak Nicoval?
Telefonon felhivtam akit lehet, lehallgattam az uzenetrogzitot, dumaltam a wardennel meg a takaritoval is.
-
fucko #86 :DDDDDDDD -
#85 :)...aranyos. Én még nem tartok itt, mert nem volt időm játszani...most jöttem el Congoból. -
#84 MEGA SPOILER! :DDDDDDD
#2 -
#82 Szerintem aki nem tud angolul de ud nemetul az se jacca
:))))) -
#81 szerintem azert nemart egy jobb angoltudas -
#80 Ahhoz hogy megertsd nem kell tul komoly angol.
Jo a jatek, egyre jobb.
-
#79 Ahh szerintem sokan orulnenk neki hogy ha mar valaki elkezdte jaccani legyen mar oly szives es irja oda hogy SPOILER a kerdes vagy valasz ele hogy akaratlanul se olvasuk el es ne lojetek le poent masoknak -
neménvoltam #78 Kérdeznék valamit: kb. milyen szintű angol kell hozzá, hogy élvezhető legyen a gáma? -
#77 Nem éppen. Csak annyi a hasonlóság, hogy mindkettő kaland. Amúgy az irányítás teljesen más. -
joe69 #76 ez black mirror féle gam? -
#75 Nem...b@szni akar . :) -
#74 Na bammeg pont a parokat felejtem el kozelrol megvizsgalni:)
A gordeszkas csavo buzi?:) -
#73 nezd meg kozelebbrol a parókát, akkor rajon, hogy valojaban szoke a keresett no...a szefet nem tudod kinyitni most, szoval ne is probalkozz vele :) -
#72 Elakadtam.
Nicoval osszeszedtem mindenfelet, a parokat is, korbekerdeztem mindenkit, szefet megtalaltam, kodom nincs hozza, voltam Nico hazaban, felvihtam a fonokot.
Hogyan tovabb?
Mint nem csinaltam Vernonnal? -
#71 ja, de meg lehet szokni az iranyitast, eleinte en is idegenkedtem tole, de mar elmult -
#70 Szóval a nézet maradt, csak az irányítás nem kattingatós...Hmm -
#69 sott a jatekmenet is ugyanolyan, szoval aki a regi kalandjatekokat szerette annak tudom ajanlani -
#68 olyan, mint a regi, hagyomanyos kalandjatekoke -
#67 Kicsit bőveben kifejtené valaki, hogy most akkor a nézet az Third Person-e, vagy olyan mint a régi rajzfilmes játékoké? -
#66 amugy szerintem eleg jo a jatek, az iranyitassal is megbekultem mar, a grafika is sokkal jobb, mint amire szamitottam, es neha egesz kellemesen el lehet benne akadni. -
#65 meg mindig kell? mert akkor en el tudom kuldeni