Manhunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha igen, akkor fejtsd ki légyszi bõvebben!
Csak érdekességként említeném meg, hogy figyeljétek meg a srác képét, annak is a felso során elterpeszkedõ ikonjait: BF: Vietnam, CoD, Doom3, Far Cry... és mi zárja a sort? :-)))
Félre értés ne essék, nem kötekedni akartam, fõleg mert én is játszottam, játszok ezekkel, csak így éjszaka kicsit kakukktojás az egyik. Vajon melyik? :-))
Szanaszét offolásom végére értem.
Ha így teszel, akkor nincs az az isten, ami megállíthatja a telepítõt a magyarítás felhelyezésében!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
loser: köszi, sikerült!!!!!
nekem a colin 4 jácotta ugyanezt, felmásoltam vinyora és onnan
telepitettem. gond nélkül felment.
1 probát megér
Ha vki tudja, help gyorsan, ha volt róla már szó bocsi!!!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Olvasd el alaposan a magyarítás TELEPÍTÕJÉT!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
a 14. pályán van egy kis problémám:
mindenkit kinyírtam, a csajjal együtt odamentem az ajtóhoz(mögötte az áhitott elmentõ pont), elindul a video de a csaj csak toporog a lépcsõ elõtt.(az utcáról a lakásába vezetõ ajtóról van szó) már legalább 10-szer próbálkoztam. segítsen valaki!!! elõre is kösz.
a játékról: elõször tetszett, majd kicsit uncsi lett, a börtön körül megint o.k. azért a gta után kicsit döbbenetes a változás.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Mi lehet a baj??????????????????????
Most azon a pályán vagyok ahol egy videó kazetát és egy kamerát kellet megtalálni. ezek megvannak, a tv-ét is bekapcsoltam.
ezután mit kell csinálni??
)
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
El. Psy. Congroo.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Most kezdtem el játszani a játékkal.
bejutottam egy terembe, aminek bezárodott az ajtaja, de itt csak három lámpa van semmi más.
Mit kell itt csinálni, hogy kijussak????
Segítség.
"A beírt adatok pontatlanok. Ellenõrizd, hogy megfelelõen írtál-e be mindtent."
Mit csinálok rosszul?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Volt a napokban a spektrumon egy mûsor, ahol az apuka kísérte a fiát, aki állandóan játszott ilyen játékokkal. Végül az jött ki a dokumentumfilmben, hogy a legtöbb fiatal sokkal ügyesebbé válik tõle, okosabbá, jobban tudja használni a logikát, blabla.
Szóval ez meg a másik fele. Így megint csak a gyerek körülményei kerülnek kérdésessé... szülõi nevelés, környezet, bánásmód... Ugyanis mint tudjuk, a fiatalok a szüleiket látják nap, mint nap... így õk a példaképek számukra. Ha veri a férj az asszonyt otthon, akkor a gyereknek lehet késõbb az lesz a természetes. :-))
Na most már tényleg lezárom az off témát.
Hamarosan kipróbálom inkább ezt a játékot. :-))
És tényleg láttam a gyereken, hogy egyre durvább, egyre erõszakosabbá válik. Aztán a szülei mondták, hogy mindig rémálmai voltak, mindig verekedett álmában, ilyenek. Ezért betiltották neki a nézését, de aztán amúgy is megszüntették az adását a tv-ben.
Én ebbõl kiindulva könnyebben elhiszem, hogy fiataloknak talán még nem kellene kezébe nyomni ezeket a dolgokat.
És az az igazság, hogy itt a pénz beszél. El kell adni a játékot, ezért nem szólnak a boltban, hogy "hány éves vagy kisfiam?". Érthetõ... én a szülõket hibáztatnám!
Viszont annak örülhetünk, hogy bár több ezer ember játszik Manhunt-al, köztük biztos több száz a fiatal... mégsincs annyi hír ilyenekrõl.
No mind1... :-)
Halottátok ... egy okos muki megszólalt, hogy ez a játék "útmutató a gyilkoláshoz". A hatásvadászatnak is vannak határai. Ki az az õrült, aki azt állítja, hogy egy játékban jobban ki van dolgozva a gyilkolás módszere, mint egy horrorfilmben ?! Õrült világ ez kérem ... õrült.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Elmehet valamerre a betiltással szerintem. Én már egy ideje tanulok pszichológát, de egy MTA-s tanárom is megmondta, hogy az esetek többségében nem sok hatással van a gyerekre sem a film, sem a játék. Egyébként meg akire hatással van, már mint negatívan egy ilyen játék, az nem normális. Én szétlövök pár tankot, felépítek pár birodalmat, kinyírok egy csomó szörnyet, mégsem leszek tömeggyilkos. Csak jobban tudok aludni tõle, levezethetem a feszültséget. Amúgy meg a felmérések szerint a játékosok több mint fele 18 feletti. Ha a tv egy játék betiltásáról regél, miért nem reklámozza egy film betiltását? Pl. KEN PARK, Farenheit 9/11, stb. Arról is lehetne témázni.
Bocsi a kis filozófiáért, és általánosításért 😊
Söt!!

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.