Manhunt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De hogy van a cdgalaxisban? Mert nemtaláltam ugy h Manhunt..://
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
aki tudja dobjon már meg egy mail-el!
köccke
Tudna valaki segíteni abban, hogy miért áll meg a játék a bevásárlóközpontban mikor meg kell nézni a videót a TV-n a bárban?Nézi, nézi aztán elkezdi mutatni Cash fejét és úgy marad.Zene szól, fej mozog ide oda, de 20 perc várakozás után is úgy marad.Nem fagy le a játék, csak nem megy tovább.Windows XP SP1-en játszom, és eddig nem volt vele semmi baj.<#confused>#confused>
Voltam zárás előtt. _______________
Dervis
Elakadtam a börtönben, ahol csak egy szál kalapács van nálad és meg van határozva, hogy egy "erõszakos" egy "közepes", egy "gyengéd" kivégzéssel írts a népet! De nem fogynak... Mit csinálok rosszul?
Esetleg játékleírás????
Dervis
Dervis
Holnapra megpróbálom feltölteni valahova a mentésemet, ha tudsz addig várni. 😊 Ha azt bemásolod a sajátod helyére, akkor nem kell megcsinálni amit írtam.
Megnyitható a mentés pl. UltraEdit-tel, a www.ultraedit.com-rõl letölthetõ a telepítõje.
Telepítés után elindítod a progit, majd a files menüben, az open-nal megnyitod valamelyik kimentett állásod. Ajánlom pl. azt aminek 0 a vége (fejbõl nem emlékszem pontosan mi a kimentett állások nevei, és ezen a gépen amirõl írok nincs fent a játék).
Baloldalt van egy csomó szám, ami egy "h:"-tal végzõdik. A legelsõ sorban pl. "00000000h:" van. Ez után van egy csomó szám és betû kettesével, közöttük szóköz. Indulj el lefelé, és keresd meg az általam leírt számokat bal oldalt. Pl a 100h úgy lesz bal oldalt megjelenítve, hogy "00000100h:", az E10h meg "00000E10h:". Ha megtaláltad, valamelyiket, akkor a mellete lévõ két karaktert írd át 05-re. Ha jól csinálod, akkor pl. 100h-nál úgy fog kezdõdni a sor, hogy "00000100h: 05" majd jön utána egy csomó szám meg betû. Írd át mind a 20-at, de semmi mást ne írj át! Ha megvan, a file menüben, a save opcióval mentsd el, majd lépj ki a programból.
Ha a fenti helyett egy csomó furcsa jel jelenne meg, mikor megnyitod a kimentett állásodat, akkor keress fent egy kis ikont, amin sárga alapon zöld egyesek és nullák vannak, ha rámész egérrel, akkor azt írja ki, hogy "Toggle HEX Mode". Ha rákattintasz, akkor alul mindenféle szám és betû jelenik meg. 😊
Ha mindent jól csináltál (és én sem írtam el semmit 😊 ), akkor a Manhunt-tal töltsd be a legfelsõ mentést (ezt irtuk át) és a fõmenübe visszalépve a bonus features alatt megnézheted a képeket, illetve a select scene alatt kiválaszthatod az összes pályát a bonus pályákkal együtt.
Dervis
Viszont bosszúból kicsit kavartam a kimentett állásokkal, hogy elérjem az öt csillagokat. Szóval a követezõre jöttem rá:
A My dokumentumban van a Manhunt User Files és azon belül a savegames könyvtár, amiben a kimentett állások találhatóak <#vigyor0>#vigyor0>. Egy tetszõleges kimentett állást nyisd meg egy hex editorral. A következõ byte-okat értékét kell átírni 05-re:
100h, 1B0h, 260h, 310h 3C0h,
470h, 520h, 5D0h, 680h, 730h,
7E0h, 890h, 940h, 9F0h, AA0h,
B50h, C00h, CB0h, D60h, E10h
A Manhunt-ban be kell tölteni a megbuherált állást, hogy meglegyen mindenbõl az öt csillag. Így megnézhetõ az összes bonus kép, megkapjuk a cheat-okat és kapunk plusz 4 bonus pályát is! <#vigyor2>#vigyor2>
Dervis
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Azt hiszik - gondolom - , hogy ez a RIP változata.
"helo imyke2000!
could you tell me what is the cd key or serial number to Manhunt game made it by you
imyke...please..
--
Sincerely,
s.zielinski2"
Persze, mindig megírom nekik, hogy egy magyarítással van dolguk (translated game to the hungarian language), és az eredeti játék nélkül semmire sem mennek vele...
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
mindenkit kinyifantottam és találtam egy alaksort ahol volt egy kar amit lehuztam és amikor felmegyek a lépcsön a kor rámtamad egy örült fegyveres azt is kinyirtam és utána nem tudok semit csinálni (ez egy mitodom én mijen bar-ban van)
kérlek titeket ha tud segiteni valaki az irjon a [email protected]
thanks
asszem elég türelmes vagyok 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
A cheat mód engedélyezéséhez elõször el kell érned 5 csillagot Hardcore módban.
Utána a fõképernyõn beírhatod a kódokat:
UGOTARMS - Teljes felszerelés (Scenes 9 & 10)
THEYBOOM - Helium Hunters (Scenes 7 & 8)
EVILEYES - Láthatatlanság (Scenes 17 & 18)
HELLSUIT - Majom Skin (Scenes 15 & 16)
PIGGSUIT - Piggsy Skin (Scenes 19 & 20)
BUNYSUIT - Nyúl Skin (Scenes 13 & 14)
HEALBACK - Regeneráció (Scenes 5 & 6)
URUNFAST - Runner mód (Scenes 1 & 2)
ALLRDEAF - Csendes mód (Scenes 3 & 4)
UHITHARD - Szuper ütés (Scenes 11 & 12)
Dátum: Wed, 12 Jan 2005 09:26:11 +0200
Feladó: "SomeBody" <[email protected]>
Címzett: [email protected]
Tárgy: Manhunt
Hello!
I have download your Manhunt.
How I can install it? Help me plz!!
--
GreetZ,
SomeBody mailto:[email protected]
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Valami ötlet?
De most hozzá jött a manhunt, fifa2005, postal2
Csupán vérdús akciók mellé kicsit érdekesen passzolt a Sims 2.
Egyikben halomra kell lõni a még lélegzõket, Sims2-ben csinálni õket. :-)) (Legalábbis azt is.)
Magyarán erõs ellentét, és sok akció kedvelõ srácot ismerek, akik rühellik a tycoon, sim játékokat és fordítva.
Mind1, offoltam egyet. ;-)
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap