983
-
#863 Kegant hogy lehetne kinyírni?
van valami egyszerűbb út a kinyírásához?
mert eddig úgy voltam vele hogy beszorítottam egy sarokba pörögve szabdaltam, de amikor már majdnem meghal akkor kiugrik a sarokból és fut a vértó felé, lánccal meg nem tudom visszahúzni :-/ -
#862 Arra gondolsz, amikor leszakad alattad egy híd, és azon lebegsz a vizen? Magyarázd el rendesen hol tartasz, mert különben nem tudunk segíteni, és az nem elég h 3 cső, átugrálsz és elakadsz. -
#861 HI. Megint én vok,elakadtam de rendesen .A sewers pályán vagyok az után hogy valami viz elől menekültem és leugrottam egy helyre.namost itt volt egy MG és azzal le lehetett lőni a fent azokat a hid féleségeket.Namost ha átugrálok akkor ott van 3 cső,és innentől nemtudom mit kell.at ajtók meg be vannak zárva -
#860 jobban* -
#859 én azért nyomnám a ctrlt (nekem shift, az joban kézre állt :)) -
#858 tartsd nyomva a jobbegeret, és akkor előkapja a stukkert és lehet célozni -
#857 magától rácéloz, ha arra fordulsz. -
#856 köcce szépen a segítséget, de még kérdeznék egy dedósságot.. szal' hogyan kell célozni?? -
#855 és a BloodRage közben a denevérek nem szállnak rád. -
#854 célozz és a fegyverrel lődd a denevéreket, és akkor hal... -
#853 én kezdő vagyok és az első főellen má kifogott rajtam Vele mit kell csinálni?? mert amikor elmászok hozzá, és szétcsapom, csak átteleportál máshova, de nem megy lejjebb az élete... -
#852 én a discoban mikor hangszórókra kell dobálni belassitottam az idöt és mind a 4-et egyszerre feldobáltam. nekem épp ugy jöttek az emberkék h 4-et egymás után fel tudtam dobni... -
#851 amúgy nem neked akartam címezni, na de mind1 :) -
#850 jah, érdekes módon nekem elsőre sikerült, jól irányítottam :)
De biztatás képpen:
a diszkósnál lesz sokkal de sokkal nehezebb rész :P -
#849 ?
Itt csak simán menni kell, nincs benne semmi extra. A disco viszont sztem nagyon nehéz és szöszmötölős. Ha ott leszel, akkor az embereket kell feldobálni majd a hangszórókra. Sietned kell mert leesnek, és egyszerre mind a 4en kell lennie embernek. -
#848 Húha jó kérdés. Ezzel én is vacakoltam, de asszem embereket kell rádobálni... Ha az nem megy vagy lassú, azt tudom, h én azzal a vérlövő robbanós izével vettem le neki sok életet. Ha elfogy, ott vannak az emberek az utánpótlásra. -
#847 oks, tényleg ki kellett nyírni mindenkit :)
és az azt következő fel le mászó köpő szörnyet hogy kell kinyírni? -
#846 És itt???Ez még a disco
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051030/rayne2.JPG -
#845 nem hiszem, mert amikor lánccal kell dobálni emberkéket akkor megváltozik a zene és itt megváltozik, és vagy a 4-dik olyan nagy izét öltem meg és mindig újratermelődtek... -
#844 Megölni az összes szörnyet. -
itt mit kell csinálni? :-/ -
#842 én lánccal lehuztam azt a feliratot. -
#841 jah, sztem is úgy kellett volna, de az istenért nem akarta odadobni, szal én inkább leszabdaltam :)
úgy is működött (legalábbis nekem) -
haxoror #840 Ha jól emlékszem a lánccal a neon klub feliratba kell dobni egy genyát -
#839 nah ezt akartam én is kérdezni anno, DE:
bekapcsoltam a visiont és a jel arra a nagy fénytáblára mutatott, én oda felugrottam (nagy nehezen) és egy kardcsapással leszakadt az egész
bár szerintem máshogy kellett volna megcsinálni, de én arra nem jöttem rá, mind1 így is működött :P -
#838 jó válasz :DDDD -
#837 http://www.kepfeltoltes.hu/view/051029/rayne.JPG -
#836 http://www.kepfeltoltes.hu/051029/rayne.JPG
Bocs ezt akartam .Na itt mit kell ??????? -
haxoror #835 be kell kapcsolni a monitort... -
Itt mit kell csinálni??? -
#833 igen azok a legnehezebb részek. én is párszor újrakezdtem azoknál a részeknél:)de majd lesz egy mozdulat, ami igen megkönnyíti a dolgod....:) -
#832 végig játszható? :O
hát már kezdtem izzadni mire nagy nehezen bejutottam az állatkertbe, aztán az álletkertben találkoztam egy dhampirral azt lő rám mint állat, alig van életem!
kezdek már lassan tényleg vért pisilni :O -
#831 ez nekem sookkal jobban tetszik mint az 1...:)a szörnyek viszont tényleg erösek kicsit;)de végülis végigjátszható...:) -
#830 fhúú, ez nagyon nehéz :O
az a baj, hogy tetszik a Rayne mozgása, kardteknikája, szép is, jó a grafika, de valahogy az 1 nekem valahogy jobban tetszett!
itt nagyon hamar elfogy az életem, és 3X olyan erősek a szörnyek
lassan már vért pisilek :-/ -
#829 ejha nekem még nem volt ilyen. max annyi gondom volt h nem volt fenn codecem s nem akarta lejáccani a vidókat. más nem volt nálam. -
#828 van egy olyan gondom, ami csak néha jelentkezik, de amikor jön egy videó (mostanában lejátsza őket) akkor kiír valami directX-es szöveget és kidob az asztalra majd minden beállításomat elfelejti.
Tud valaki segíteni?
vagy találkozott már más ezzel a problemával? -
#827 nem tudja valaki,hogy a bloodrayne képregényeket hol lehet megnézni?? -
#826 hát akkor félreértetted...mind1 -
#825 én az 1. rész nagy állatjáról beszéltem, azt hittem te is arról beszéltél -
#824 mi köze a 2. rész nagy "állatjához", amit én írtam?:)